ben test falan yapmayı düşünmüyorum..ilaç zarar vermiyormuş onu okuyunca rahatladım.tek kaygım oydu zaten..kendimi yine acaba hamile miyim moduna sokmak istemiyorum..yaşadığım hayal kırıklığı yeter..ben bursada jineplus a yani doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum..neyse bu süreçte birbirimize arkadaş oluruz sevindim seni görünce çünkü bizim süreç hazirana kalıyor..geriden takip ediyoruz burdan gündemi şekerim..ama iyi oldu arkadaşların tecrübelerinden bayağı faydalanmış olduk..senin sıkıntın neydi..bizde morfoloji ve hareket problemi var 2.5 yıldır olmuyor..bir negatif aşılamam var bu ilktüp bebek denemem..
Selam Yoldaşlarım,
Bu bekleme sürecinde aranıza bende katılayım. Bende 5 senedir bebeğim olsun diye uğraşiyorum allah sonumuzu hayır etsin, kucaklarımızı doldursun inş.
İki Aşılama ve bir negativ tüpbebekden sonra bu 2.ci Tüpbebek denememiz. Yaşım 24 izmir smyrna hastanesinde yaptırdım. Perşembe 16.sında yomoşlar toplandı, Cumartesi 18.de birtane embrio transfer oldu Mayısın 31 Test günüm. Şuan sizler gibi bende sabırla beklemeye çalışıyorumbaklemek zor olsada....
Rabbim kimseye evlat hasreti vermesi hepimizin hasreti yakında son bulsun. Bunu ancak bizler gibi yaşayanlar bilir nasıl zor olduğunu.
Flzimmm Hadı nerdesın tatlı annecık bıze guzel haberler ver de mutlu et daaa
Hoş geldin inşallhh meleğin tutunmuş güzel haberini vermek için bekliyordurr
slm canım naptın gittin mi doktora...
yok canım ya esım dukkanı bırakıcak kımse bulamadı bugun oyuzden kaldık buaksam gıdıcez ıns kayınvalıdeme yarın sabahta allah nasıp ederse erkenden hastaneyımm
Canım gebelik aşın uğur getirsin sana inşallah..Çarşamba gününü ve sonrada test gününü hepimiz sabırsızlıkla bekliyor olacağız..Sana kocaman bol nazar boncuklu HAMİLE yazmayı nasip etsin rabbim..o güzel gönlün neşelensin..Baharla yazla birlikte meyvelerin oluşsun inşallah.Evinin neşesi gelsin baş köşeye kurulsun.Rabbim sana bir daha hiç negatif göstermesin..
kızlar transferi yaklaşan kimse yok muuuuuuuuuuuu
Merhaba canım ben varım çarşamba günü olacak Allahin izniyle
hayırlı olsun canım.yumurtan ne zaman toplandı
Merhaba canım ben varım çarşamba günü olacak Allahin izniyle
Sağol canım benim dondurulmuslarim vardı. Onları kullanacağınız.
peki kaçıncı denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?