Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Selam Yoldaşlarım,
Bu bekleme sürecinde aranıza bende katılayım. Bende 5 senedir bebeğim olsun diye uğraşiyorum allah sonumuzu hayır etsin, kucaklarımızı doldursun inş.
İki Aşılama ve bir negativ tüpbebekden sonra bu 2.ci Tüpbebek denememiz tanı sebebsiz infertilite. Yaşım 24 izmir smyrna hastanesinde yaptırdım. Perşembe 16.sında yomoşlar toplandı, Cumartesi 18.de birtane embrio transfer oldu Mayısın 31 Test günüm. Şuan sizler gibi bende sabırla beklemeye çalışıyorum baklemek zor olsada....

Rabbim kimseye evlat hasreti vermesi hepimizin hasreti yakında son bulsun. Bunu ancak bizler gibi yaşayanlar bilir nasıl zor olduğunu.

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum düşüncelerine burada arkadaşların paylaşımı bize ışık tututyor umut veriyor Aslında hemen hemen aynı problemimiz ve geçmişimimiz var Bizde de hareket ve morfoloji sorunumunuz vardı yanlız devlet hastanesinde tanımız sebepsiz infertilite idi Ben devlet hastanesinde 1 negatif aşılamam var benim de bu ilk tüp bebek denemem Seni görmem çok iyi oldu aynı dediğin gibi gecikmeli ilerlicz topikten İnşallhh mutlu sona doğruilerlerr ve ardı ardına pozitif sonuçları alırızz

Hoş geldin inşallhh meleğin tutunmuş güzel haberini vermek için bekliyordurr

yok canım ya esım dukkanı bırakıcak kımse bulamadı bugun oyuzden kaldık buaksam gıdıcez ıns kayınvalıdeme yarın sabahta allah nasıp ederse erkenden hastaneyımm

hmm anladım canım hayırlısı olsun.. gec olsunda güç olmasın.. inş tedavinin sonunda hayırlı haberlerle gelirsin... Allah yardımcın olsun...

Canım benim ya şimdi hastahanenin bekleme salonundayim o kadar meçhul bir bekleyiş icindeydim ki. Mesajini gördüm herhalde annem dışında kimse bu güne kadar benim için böyle yürekten dua etmemiştir gönlüm ferahladi dualarinla. Allah benim için dilediğin her şeyi senin için gerçek kılsın. Beni o kadar mutlu ettin ki

Offfff çoook heyecanlıyım yaaa bugün nasıl geçer yarın test günüm bana 11.gün dediler çünkü.. Herhalde herkesin son güne yaklaşılacak içini bir kuşku bir umutsuzluk kapılıyordum değil mi? Yoksa benim psikolojim mi bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…