Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Herkese merhaba
Menac Allah gonlune gore versin canim.. yarin transferin var galiba guzel haberlerini bekliyoruz..

ayy neden öle diosun çok yumurtluoz annem biz Kybele tabeee aaa walla ben girdim havaya :) her ne kadar netice olmasa da
Neticesi de güzel olacak canım ya sen yanlış anladın yumurta bol da nazli be mübarek yok efendim bu ay catlamam yok efendim öbür ay olgunlasmam. Kybelenin yumurtalar bu kadar nazli değilmiş ondan dedim

Herkese merhaba
Menac Allah gonlune gore versin canim.. yarin transferin var galiba guzel haberlerini bekliyoruz..

Sağol canım benimheyecanla bekliyorum yarını eşim yarın ne gitsem acaba diyor sanki düğüne gidecekdarısı bekleyen tüm arkadaslara. Test günü yaklaşan arkadaşlarımız da inşallah pozitif haberleriyle topigi sallarlar

canım hayırlısı olsun dilerim bu sefer yüzün güler..

Maşallah canım bitmiş desene. İnşallah Rabbimiz mutluluktan havalara ulaştırır seni
Evde test yaptın mı peki

evet bitti ama bu gece nasıl bitecek onu bilmiyorum :)) inşallah canım hepimizi tüm bebek hasreti yaşayan anneleri...
bugün çok yeltendim ama korktum açıkçası olumsuzda olsa 1 gün daha onu umut etmek istedim :\

evet bitti ama bu gece nasıl bitecek onu bilmiyorum :)) inşallah canım hepimizi tüm bebek hasreti yaşayan anneleri...
bugün çok yeltendim ama korktum açıkçası olumsuzda olsa 1 gün daha onu umut etmek istedim :\

seni o kadar iyi anlıyorum ki, test günü gelsin istersin test günü yaklaşır bu sefer korkmaya başlarsın ve bu rüyadan uyanmak istemezsin inşallahhh rüyan devam eder bize sonucunu yazmayı unutma canım, merakta bırakma...

daha öncekilere benzesin hiç istemiyorum bu benim 3. tüp bebek denemem tabi eveleyatında da 2 aşılamam oldu hepsi hüsranla sonuçlandı inşallah canım sonucu yarın akşama paylaşırım sizlerle

seninde anladığım kadarıyla transferin varmış yarın hayırlısı olsun canım inşallah bebişin sana sıkı sıkı sarılır hiç bırakmaz...

Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. Ben uyuyorum yarın miniklerimi alacağım dinlenmem lazım. İyi geceler

Slm arkadaslar yazılarınızı takip ediyorum sürekli ve sonunda bende üye oldum
Benimde 16sinda transferim oldu sonuc beklemekteyim çok zor geçiyor çünkü fena halde grip oldum (bu sicakta) dr bol sivi tüketip dinlen dedi öyle yapıyorum ama cok korkuyorum yine olumsuz çıkacak diye boyle olup pozitif sonuç alan bildiğiniz yada tecrube edeniniz varmi??

Günaydın kızlar, çok fazla yazamasam da hepinizi takip ediyorum ve hep dualarımdasınız...
Öncelikle Menac bebeklerini alıp aramıza katılmanı heyecanla bekliyoruz, beraber gün sayalım inşallah pozitif sonuçları da ard arda alalım, dualarımız seninle...
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar, bol bol kaliteli yumoşlarınız olur, güzel güzel döllenir ve başarılı bir şekilde transferleriniz olur inşallah...
Pozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Negatif sonuç alanlar şuna inanın ki Dünyanın sonu değil, 4 kez negatif sonuçlanan denemelerim oldu sizleri çok çok iyi anlıyorum, Rabbim daha fazla aratmadan buldursun inşallah, üzülme demem saçma olur ama çabuk toparlanın ki yeni denemeler için fazla vakit kaybetmeyin....
Ve sonuç bekleyenler, sanırım tedavinin en zor kısmı bu bitmek tükenmek bilmeyen bekleme süresi, bugün transferimin 3. günü ayın 30u test günüm umarım hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

Son düzenleme:
kizlarrr
ben de suanda ege deyim 2 gune bir cagirip kan ve ultrason bakiyorlar. gecen pazartesi basladim ignelere yumurtaciklarimin en buyugu 15mm ve 10 tane gorunuyorlar... coook heyecanliyim bu ilk tup denemem ins hayirlisi ile mutlu Son oluuur ;-) bekleyen tum arkadaslar Allah hepinizin yardimcisi olsuuuun. sevgiyleer...

Rabbim sen hazır olduğunda senin için hayırlısını nasip etsin arkadaşım...Ben doğal yolla hamile kalıp 2 aylıkken bebeğimi kaybettim. Bir dahada hamile kalamadım. Kısa sürelide olsa hamilelik süreci bütün zorluklarına rağmen güzeldi. En başta hormonal mı bilmem ama gerçekten kafan güzel, mutlusun. Ama onun gelmesi de bizden ayrılması da Haktan...Kaybettiğimde ilk 1 ay üzüldüm ama internette okuduklarımdan sonra üzülmekten vazgeçtim. Çünkü insan vücudu bir kusur tespit ettiği zaman onu hemen dışarı atıyormuş. (Bu arada normalde insan vücudu dışardan hiçbir dokuyu kabul etmezmiş bebek dışında.Rabbimin mucizesi). Eğer bebişlerimizin ruhu yaratıldı ise doğacaklardır.

herkese günaydın kızlar.menac canım öncelikle hayırlı olsun.bugün bebeklerini alıyormuşsun bugün.benimde tedavim dün itibari ile başladı.dün ilk iğnemi oldum.eklersin canım listeye müsait bir vaktinde tedavisi başladı diye.ama bu aralar dinlen tabi:)çok heyecanlıyım bakalım 1-2 haziran gibi opu olur 5-6 hazitan gibi de transer dedi doktor tahmini olarak.hakkımızda hayırlısı inşallah.

canım emin ol hepimiz bunları yasıyoruz ve çok üzülüyoruz ama sana sunu söyleyebilirim ki 5 sene sebebsiz infertilite denildi banada bende senin gibi yaptırmak istemedim hep olucak umudu vardı içimde çünkü 3 negatif asılamadan sonra bile tereddütlüydüm olur kendiliğnden diyodum bi sebebi yok diyodum ama laporoskopi oldum ve sen-bebi varmış bende keşke sebebi bilinse diyodum hep ama şimdi keşke bilinmeseymiş diyorum bu daha kötü oldu benim için o yüzden hiç bekleme bi an önce yaptır tüp bebişini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…