Neticesi de güzel olacak canımayy neden öle diosun çok yumurtluoz annem biz Kybele tabeee aaa walla ben girdim havaya :) her ne kadar netice olmasa da
Herkese merhaba
Menac Allah gonlune gore versin canim.. yarin transferin var galiba guzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar aranıza bende katılabilirmiyim :))
bu siteyi elimden geldiği kadar takip ediyordum ama katılmak bugüne nasipmiş :))
Gel canım. Hoş geldinne zaman başlıyorsunuz bilgilerini yazarsan listeye ellerim
hoşbulduk canım :)) benim tranferim yapılalı 10 gün oldu yani yarın büyük gün...
Sağol canım benimheyecanla bekliyorum yarını eşim yarın ne gitsem acaba diyor sanki düğüne gidecek darısı bekleyen tüm arkadaslara. Test günü yaklaşan arkadaşlarımız da inşallah pozitif haberleriyle topigi sallarlar
Maşallah canım bitmiş desene. İnşallah Rabbimiz mutluluktan havalara ulaştırır seni
Evde test yaptın mı peki
evet bitti ama bu gece nasıl bitecek onu bilmiyorum :)) inşallah canım hepimizi tüm bebek hasreti yaşayan anneleri...
bugün çok yeltendim ama korktum açıkçası olumsuzda olsa 1 gün daha onu umut etmek istedim :\
seni o kadar iyi anlıyorum ki, test günü gelsin istersin test günü yaklaşır bu sefer korkmaya başlarsın ve bu rüyadan uyanmak istemezsin inşallahhh rüyan devam eder bize sonucunu yazmayı unutma canım, merakta bırakma...
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. Ben uyuyorum yarın miniklerimi alacağım dinlenmem lazım. İyi geceler
Hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar. Ben uyuyorum yarın miniklerimi alacağım dinlenmem lazım. İyi geceler
11 yıllık evliyim 2006 yılına kadar çocuk istemem rahmen gebelik bir türlü oluşmadı ve 2006 yılında doktora gitmeye karar verdik. Bende eşimde hiç bir sorun çıkmamasına rahmen gebelik oluşmuyordu. Doktorum aşılama yapmaya karar verdi 3 aşılamam denememiz negatifle sonuçlandı. Daha sonra 2012 yılına kadar ara verdim doğal akışına bıraktım herşeyi 2012 yılında tekrar doktora gittiğimizde tüp bebek yapmaya karar verdik. Ocak 2012 de tahliller yapıldı sonuçlar iyi çıktı iğnelere başladık 10 adet yumurta toplandı ve fazla uzatmadan beklenen mutlu son ikizlerime hami,le olduğumu öğrendim. O mutluluğu anlatamam anca yaşayan bilir yaşamayanlarada rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Daha sonra kalp atışları dünyada hiç bir ses o kalp atışları kadar bana güzel gelmedi. Ve cinsiyetleri biri kız biri erkek ve 20 temmuz 2012 de erken doğum sonucu bebeklerim cennete gittiler bunu kimseye rabbim yaşatmasın evlat acısı gibisi yok. 2. Denememi kasım 2012 de denedik sonuç olumsuz ve şimdi 3. Denememi bu ay yapacağız rabbim yar ve yardımcımız olsun bu dünyadan hiç bir kadını analık duygusu tatmadan almasın ana olan kimseyede evlat acısı göstermesin rabbim bizleri ol diyan kullarından nasip etsin.
Benim hala umudum var..................
selam kızlar yazılarınızı az çok okumaya çalışyurm ve sizi çok iyi anlıyorum hepimiz anne olmak içn elimizden geleni yapıyoruz bizimde kaderimiz bu çok şkr tedavi olabiliyoruz birçok kişi tüp bebek merkezinden bebeginz olmaz ugraşmayın dye dönüyor bunu yaşamak dünyanın en acı duygusu elbet ... bugn arkdaşlarımdan bir kaçının 2. bebeklerine hamile kaldıklarını duydum ben tüp bebek içn biraz ön yargıyıdım doğal olsun istemişttim aama artık dayanamıyorum etrafımda bebekleri görnce benm ve eşimn onlara imrenerek baktığımızı görünce artık yeter dedim neyin inadını yaşıyrum ki ben doğal olmucak işte!!!! her gün düşünmekten saçlarımız beyazladı eşimle hiç bir sorun yokkken olmaması da dahada insanı üzüyor bi sebeb olsa tamam dicem ama yokhaftaya gdyrum bebegime kavuşmaya inş bu kez olucak için kıpır kıpr düşündükçe yaşayacagım aşamalrı heyacanlanıyorum yeter ki bir evladım olsun her acıya katlanmaya razıyım bir kereck o kokusunu içime çekiyim ... her dakika her saniye dua ediyrum isteyen herkeseee ... allah yardımıcımz olsun.... içimi dökmek istedim burada birbirimize destegimi eksik etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?