Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

:))))))))) Hay allahh ne güldüm yaaaaaa karnım ağrıdı Okuldayım şimdi onların beslenme saatinde bi baktım da çocuklar da şimdi bana şaşkın şaşkın bakıyor öğretmenimiz delirdi mi diyee :))) Bizim bu erkekler niye böyle şaşkın olurlar allhım onlara işin eğlenceli tarafı kalıyor bazen heleki böyle bir sıkıntılı bol hormonlu dönemlerde eşime çatmadan yapamıyorum adamcağız ne dese kükrer vaziyetteyim Allah yardımcıları olsun bizi az idare etsinler :)) Bu arada menac transferin olmuştur belki hayırlı olsun bir an önce rotayı şaşırmadan yerini bulsunlar fazla da nazlanmasınlarr Şaka bir yana Rabbim tez zamanda hayırlı sonuçlar nasip etsinn

:))) mavi gömlek krizi çıktı sabah sabah pembeye talim oldu pembe kızı çağırıyor. .. sorma ya ben de kukreyip duruyorum şimdilik alttan alıyor. Bekleme salonundayiz bebeklerimizi almayı bekliyoruz inşallah bu sefer güzergah tayinini iyi yapacaklar ben güveniyorum onlara...

Hoş Geldinizhayırlı olsun. Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Listeye eklenmek isterseniz bilgilerinizi yazin bugün transferim var yarın listeye eklerim.

:))) o da iyiymişş Heycanlı bekleyişlerr bir an önce alsınlar diye bekliyorsundur Rabbim yar ve yardımcınız olsun Benim eşimin bir sözü var kimyasal gebelik olunca onun üstüne bir de her ay hüsranla karşılışınca bir keresinde ''ben aslında biliyorum neden hamile kalmıyorsun'' ben de saf saf '' nedenmiş ki '' dedim o da bana aynen şu cevap ''şimdi onlar yerini bulamaz tabale ile yönlerini mi göstersek '' ordan aklıma geldi senin yavruların da rotasını şaşmasın direk doğru boş bir yere yerleşşsin :))) Sanırım akli dengemizi kaybetmeye başlıyoruz :))

Merhaba canim...Transferin hayirli olsun..Hic korkma eger bebegin gelecekse her sartta gelir...Bende ilk iki denememde cok titizlendim ama olmadi...Bu sefer herseyi oluruna biraktim...Cunku ne kadar az sey bilirsen kafan o kadar rahat ediyor.Gecmis olsun canim sakin bitkisel ilaclar falan icme...Subat topiginde bi arkadasi okumustum topik sahibi fdmaydin boyle senin gibi hastalamisti baya badireler atlatti ama bebegi onunla maasallah.

Menaccim canim en az senin kadar heyacanliyim.Senin bey hakli nede olsa bebeleriyle tanisiyo ŞIK olmasi lazim dimi:)))Insallah o salonda bidahaki sefere kese gorup kalp atisi sonrada cinsiyet ogrenmek icin beklersin...
Benim Bey gecende Androlog a muayneye gitti.Adam elle muayne etmisgeldi bu cok sinirli kipkirmizi olmus.Desimki"gelen giden bize bi parmak atiyo ohh sanada bi parmak atan oldu"gulmekten catladi Adam butun siniri gecti....

menaccım bebişlerin hayırlı olsun en güzel günlerden biri bence transferin ilk günü çünkü ogün kesin eminsin bebeklerinin seninle olduğuna ve inşallahta sonuna kadar hep seninle olurlar ta ki üniversite yıllarına kadar kesin üniversiteyi ayrı bir yerde okumak isterler çünkü :)

canım öğretmenim hadi hayırlı olsun dün istnbl beni öyle yorduki topişe bakmaya halim kalmadan uyumusum transferin gerçekleşmiştir herlde hadi hayırlı olsunnn sende artık tatlı bir annişsin inş meleklerin seni busefer hiç bırakmaz eşininde heyecanı ömür boyu sürer 12 gün sonra bomba patlıycak inş halaylar çekilcekkkkkk

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hem de şişli memorialda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,

evet canım, sıgortan yoksa ılaçları da raporsuz alacaksın o zaman. acıbadem tedavı ucretınden hıc bır sekılde sgk.dan yararlanmıyor. tamamen özel oldugu ıcın.anlaşması yok ya. o yuzden.
opu oncesı ıgne yapılmıyor canım, opu sonrası yapılır agrın varsa. temmuz da olsa soru sormakta fayda var, takılanı sorup öğrenecegız

transferin hayırlı olsun güzel arkadaşım. Rabbim mutlu sona ulaştırsın. Hepimiz fazlasıyla hakediyoruz çok öpüyorum....

Hadi hayırlısı olsun bakalım bu sefer tutunur inş. senide tekrar aramıza alalım güzel beklemeli günlere hoş geldin

Kizlar dun transferim yapildi, dun kasiklarimda sanci vardi ama bugun bisryim yok yani sanci falan hicbisey hissetmiyrm , 4.gun 2 tane 1. Kalite transfer yapildi. Nezaman tutunmaya baslar nezaman sancilarimi hissederim nebiliyim sanki sanci falan hissedince hersey guzel olucakmis gibi geliyo. Test gunum 31 mayis kismet olursa

canım benimm şimdi transferin olmuştur..
Hayırlı olsun..meleklerin seni hiç bırakmasınlar bu seferr..inşallahhhhhh..

Transferin hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun bu defa bebişlerin sana, annelerini hiç bırakmasınlar inşallah.

cnm insan ilk başta ürküyor ama düşününce nedne olmasın dedim yeter artık her gün bir bebek haberi almaktan içim tuhaf olyrdu .. bana doktorum laporoskopi yaparız dedi bakalım haziranda başında gitcem ne olcaksa olsn artık bebegim bnmle olsun (( sen yaptrdn mı beklemedemisin cnm??? Allah yardımcımız olsun inş bir gün bizde Anne olcazz

cnm öncelikle hayrlı olsun transfeirn inş güzel haberler veriirsin bize:) bu transfer işlemi aşılamada ki gibi mi?? acı hisediyrmusun ? kaç dakika sürüyor ? ben aşıalama oldum 2 kere tüp bebege geçicez hazranda :)

merhaba canım
istanbul tüp bebek merkezi dr aret kamarın ismini çok duydum bir arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı. şişli memorialla ilgili pek bilgim yok. anadolu yakasına gelirsen bahçeci umut tüp bebek merkezini düşünebilirsin benim doktorum ulun bey. hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

sağol canım güzel duaların için, inş.kavuşacağım bebişlerime. bende okudum bu sabah onu çok sevindim ve içimde yine umut yeşerdi. Ama bitkisel ilaç kullanma demişsin açarmısın bu konuyu, çünkü ıhlamur, ada çayı, meyveli baharatlı karışım çayları içiyordum sürekli bunların bir zararımı var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…