Sağol canım benimheyecanla bekliyorum yarını eşim yarın ne gitsem acaba diyor sanki düğüne gidecek darısı bekleyen tüm arkadaslara. Test günü yaklaşan arkadaşlarımız da inşallah pozitif haberleriyle topigi sallarlar
:))))))))) Hay allahh ne güldüm yaaaaaa karnım ağrıdı Okuldayım şimdi onların beslenme saatinde bi baktım da çocuklar da şimdi bana şaşkın şaşkın bakıyor öğretmenimiz delirdi mi diyee :))) Bizim bu erkekler niye böyle şaşkın olurlar allhım onlara işin eğlenceli tarafı kalıyor bazen heleki böyle bir sıkıntılı bol hormonlu dönemlerde eşime çatmadan yapamıyorum adamcağız ne dese kükrer vaziyetteyim Allah yardımcıları olsun bizi az idare etsinler :)) Bu arada menac transferin olmuştur belki hayırlı olsun bir an önce rotayı şaşırmadan yerini bulsunlar fazla da nazlanmasınlarr Şaka bir yana Rabbim tez zamanda hayırlı sonuçlar nasip etsinn
:))) mavi gömlek krizi çıktı sabah sabah pembeye talim oldupembe kızı çağırıyor. .. sorma ya ben de kukreyip duruyorum şimdilik alttan alıyor. Bekleme salonundayiz bebeklerimizi almayı bekliyoruz inşallah bu sefer güzergah tayinini iyi yapacaklar ben güveniyorum onlara...
Slm arkadaslar yazılarınızı takip ediyorum sürekli ve sonunda bende üye oldum
Benimde 16sinda transferim oldu sonuc beklemekteyim çok zor geçiyor çünkü fena halde grip oldum (bu sicakta) dr bol sivi tüketip dinlen dedi öyle yapıyorum ama cok korkuyorum yine olumsuz çıkacak diyeboyle olup pozitif sonuç alan bildiğiniz yada tecrube edeniniz varmi??
:))) mavi gömlek krizi çıktı sabah sabah pembeye talim oldupembe kızı çağırıyor. .. sorma ya ben de kukreyip duruyorum şimdilik alttan alıyor. Bekleme salonundayiz bebeklerimizi almayı bekliyoruz inşallah bu sefer güzergah tayinini iyi yapacaklar ben güveniyorum onlara...
Canım sağol. Ben aşılamamda ilkinde 2.5 kutu kullandım 3 yumurtam oldu pco var zaten ama diğer yumurtlalarda küçük değildi iyilerdi yani ölçtüğünde 16-17 falanlardı hep ama tüpte doz fazla oluyor aşılamada 112.5 vurdum o kadar kutu gitti. Yine de dozu fazla tutmaz bence doktor 4 kutu gider yine de sanırım gibi geliyor bana raporsuz fiyatı da 300 e almışık biz aşılamada ilkinde 3. kutuyu karşılamıyordu ordan biliyorum. Sgksız olduğu için tüp ilaçları da raporsuz alıcaz dimi. Sadece ilaçlarda sgk da yararlanamıyor muyum tedavi ücreti hariç.
Haklısın birşey içemeyeceğime de göre ağrı kesici alamam öncesinde iğne yapıyorlar demek ağrı kesici tabii pco olunca ve çok yumurta olunca ağrı olma olasılığı yüksek oluyor bende minyonum zaten ama bunun minyonlukla da pek alakas yok sanırım bünyem kuvvetliidr. Acı eşiğim de yüksektir dayanırım inşalah Rabbim güç kuvvet versin bu yolda olan herkese benim daha var temmuz sonu gibi başlıcam da insan merak ediyor işte.
canım emin ol hepimiz bunları yasıyoruz ve çok üzülüyoruz ama sana sunu söyleyebilirim ki 5 sene sebebsiz infertilite denildi banada bende senin gibi yaptırmak istemedim hep olucak umudu vardı içimde çünkü 3 negatif asılamadan sonra bile tereddütlüydüm olur kendiliğnden diyodum bi sebebi yok diyodum ama laporoskopi oldum ve sen-bebi varmış bende keşke sebebi bilinse diyodum hep ama şimdi keşke bilinmeseymiş diyorum bu daha kötü oldu benim için o yüzden hiç bekleme bi an önce yaptır tüp bebişini canım
Kizlar dun transferim yapildi, dun kasiklarimda sanci vardi ama bugun bisryim yok yani sanci falan hicbisey hissetmiyrm , 4.gun 2 tane 1. Kalite transfer yapildi. Nezaman tutunmaya baslar nezaman sancilarimi hissederim nebiliyim sanki sanci falan hissedince hersey guzel olucakmis gibi geliyo. Test gunum 31 mayis kismet olursa
Arkadaşlar Merhaba,
Tüp bebek tedavisine istanbul'da başlamaya karar verdim sanırım haftaya istanbul' da olacağım.1 Günlüğüne gelip hem İstanbul tüp bebek merkezinde hem de şişli memorialda muayene olacağım.Bu yerler ile ilgili bilgisi olan arkadaş varmı Tşk, Sevgiler,
Merhaba canim...Transferin hayirli olsun..Hic korkma eger bebegin gelecekse her sartta gelir...Bende ilk iki denememde cok titizlendim ama olmadi...Bu sefer herseyi oluruna biraktim...Cunku ne kadar az sey bilirsen kafan o kadar rahat ediyor.Gecmis olsun canim sakin bitkisel ilaclar falan icme...Subat topiginde bi arkadasi okumustum topik sahibi fdmaydin boyle senin gibi hastalamisti baya badireler atlatti ama bebegi onunla maasallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?