Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

adaçayının hamileyken kesinlikle içilmemesi gerektiğini biliyorum ama diğerleri hakkında bilgim yok bitki çaylarına dikkat et arkadaşım .

Kızlarr yarın transverım var odemım atılmıs ınsallah :))) cokheyecanlıyım annemı cagardım bu geceden :)) sabah yanımda olup bana bakıcak ınsalah .. Sıze bı sorum olacak su gebelık aşısı nedir ? Tutunmasına bebegın faydalı mı? Yada daha acık sorayım ne işe yarıyor ? :)

transferin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. benim ne transfer günü ne de bu güne kadar bir sancım olmadı bugün transferimin 8. günü inşallah tutunur bebişlerimiz bize:)sadece bir tez yapıyorum kendi kendime her sabah aynı saatte ateş ölçerle ateşime bakıyorum ilk günler 36.9 du 4. günü 36.6 oldu ogünden bugünede hep 37 derecede bakalım eğer hamile kalmış olursam tavsiye edeceğim herkeseistersen sende de varsa ateş ölçer dene derim.

Canım hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah. İlk 3 gün tutunma için önemli. Bi kaç öğrendiğim bişey var sanada tavsiye ederim.Kabız olmamaya dikkat et. Sabahları kahvaltında yumurta mutlaka ye. İmkanın varsa ananas alsın eşin 1 hafta 2 3 dilim onu ye ara öğünlerde. Kabak çekirdeği ye bunlar lifi besinler olduğu için tutunmada yardımcı oluyormuş. Ve benim Dr.umda ceviz ve badem yememide önermişti. Bilgin olsun Rabbim ol derse olucak ama bizde tedbiri alıp içimizi ferah tutalım demi.

adaçayının hamileyken kesinlikle içilmemesi gerektiğini biliyorum ama diğerleri hakkında bilgim yok bitki çaylarına dikkat et arkadaşım .

off inanmıyorum bunlarla ilgili hiç bilgim yoktu benim transferimin 6. günü bugün ve 5 gündür ben bu çayları içiyorum ilaç kullanmak istemediğim için ( inş. hüsranla sonuçlanmaz bugün bazı belirtilerim oldu ve kendimi hamile gibi hissetmeye başlamıştım oysaki....

hemen bişey olmaz içini ferah tut zaten onun tutunacağı varsa istediğini yap emin ol o yine tutunacaktır yeter ki bu dünyada yiyeceği ekmek olsun .bu arada benimde 8. günüm ama ben bir belirti hissetmiyorum sende ne gibi bir belirti var sadece göğüslerim şiş ve acıyor okadar

Seni cok iyi anliyorum canim...Bunca emekten sonra korkuyo insan...Bazi insanlar bebek dussun diye neler yapiyoda gene Rabbim istedikten sonra o yavru dunyaya geliyo.Tabi biz yinede tedbirli olalimda takdir Allahin...Idrar sokturucu etkisi olan bitkiler zararli olabilir.Nane maydanoz vs.Sen sabahlari Ilık bir bardak suya bi kasik bal karistir ic tatlim biraz faydasi olur...Meyve cayi yada ihlamurun bi zarari olacagini dusunmuyorum.Ama caylari karistirma birbirine...

Transferi olan arkadaşların transferleri hayırlı olsunn..inşallah hepimizin bebekleri tutunur.. Bitki çayları içmemek gerekiyor ama üzülme bikaç günden hiç bişey olmaz.. Zaten embriyolar 12 ve 16. Günler arasında yerleşiyorlar..hikaye sonra başlıyor..

umarım zararı olmamıştır şu dakkadan itibaren içmiyeceğim hiçbirini benim, söylediğim gibi bu 3.denemem ilkinde kimyasal gebelik olmuştu o zaman göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti şimdi yine damarlarım belirginleşti birde adet sancısı gibi sancılarım başladı adet tarihime daha 1 haftadan fazla var, sonra belki alakasızdır griptendir ama bulantım oldu 3 sefer :/
böyle canım umarım hepimiz hayırlı haberlerimizi yazarız birbirimize. Bilmiyorum sizlere oluyormu ama ben normal bi hamilelik duyduğumda evet seviniyorum ama benim gibi bu sıkıntıları çeken arkadaşları duyunca daha çok seviniyorum, allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

eğer yeterince sıkışık gittiysen 5-10 dk işlem sürüyor beni 20dkka masada bir saate yakında yatakta dinlendirdiler sonra eve geldik, senin ne zaman dı transferin ?

ben daha tedaviye başlamadım cnm hazranda başlıcam .. aşılama oldum 2 kere aşırı sıkışık gitmedim ...senin oldumu transferin cnm?

kesinlikle bende aynı duyguyu paylaşıyorum bu tür sıkıntılardan sonra hamile kalanlar olunca sanki ben hamilelik haberimi almış gibi mutlu oluyorum inşallah bizde bir gün anne olucaz.

Canım yeni transfer oldu çok uzun yazamayacağim gebelik aşısı rahimde problem varsa tutunmaya yardimci oluyor. Hem transferden önce yapılması gerekiyor. Hayırlı olsun şimdiden.

cnm transferin nasıldıı ??? inş güzel haberlerini veriirsn bizee :) hayrlıı olsun

Beş dakika süren ağrısız bir işlem. Transfer yapılırken kendini kasma gergin olma ki sonuç daha iyi olsun. İnşallah canım hepimiz burda mutlu haberler verelim.

Canım yeni transfer oldu çok uzun yazamayacağim gebelik aşısı rahimde problem varsa tutunmaya yardimci oluyor. Hem transferden önce yapılması gerekiyor. Hayırlı olsun şimdiden.
Canım transferin hayırlı olsun Allah şimdiden sıkı sıkı tutunmalarını nasip etsin ne olur 12gün sonra mutlu haber ver bize de umut ol emi

canım transferin hayırlı olsun Allah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin:))

selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ,eşimin sperm değerlerini inceledi okadarda kötü değil böyle olup çocuğu olan çok var dedi,tüp bebek için acele etmişiniz falan dedi.haftaya rahim filmi çekilecek bu ay durup öbür ay aşılama yapıcaz ,çok fazla ilaç kullanmışın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…