sağol canım güzel duaların için, inş.kavuşacağım bebişlerime. bende okudum bu sabah onu çok sevindim ve içimde yine umut yeşerdi. Ama bitkisel ilaç kullanma demişsin açarmısın bu konuyu, çünkü ıhlamur, ada çayı, meyveli baharatlı karışım çayları içiyordum sürekli bunların bir zararımı var??
Kizlar dun transferim yapildi, dun kasiklarimda sanci vardi ama bugun bisryim yok yani sanci falan hicbisey hissetmiyrm , 4.gun 2 tane 1. Kalite transfer yapildi. Nezaman tutunmaya baslar nezaman sancilarimi hissederim nebiliyim sanki sanci falan hissedince hersey guzel olucakmis gibi geliyo. Test gunum 31 mayis kismet olursa
Kizlar dun transferim yapildi, dun kasiklarimda sanci vardi ama bugun bisryim yok yani sanci falan hicbisey hissetmiyrm , 4.gun 2 tane 1. Kalite transfer yapildi. Nezaman tutunmaya baslar nezaman sancilarimi hissederim nebiliyim sanki sanci falan hissedince hersey guzel olucakmis gibi geliyo. Test gunum 31 mayis kismet olursa
adaçayının hamileyken kesinlikle içilmemesi gerektiğini biliyorum ama diğerleri hakkında bilgim yok bitki çaylarına dikkat et arkadaşım .
off inanmıyorum bunlarla ilgili hiç bilgim yoktu benimtransferimin 6. günü bugün ve 5 gündür ben bu çayları içiyorum ilaç kullanmak istemediğim için ( inş. hüsranla sonuçlanmaz bugün bazı belirtilerim oldu ve kendimi hamile gibi hissetmeye başlamıştım oysaki....
sağol canım güzel duaların için, inş.kavuşacağım bebişlerime. bende okudum bu sabah onu çok sevindim ve içimde yine umut yeşerdi. Ama bitkisel ilaç kullanma demişsin açarmısın bu konuyu, çünkü ıhlamur, ada çayı, meyveli baharatlı karışım çayları içiyordum sürekli bunların bir zararımı var??
hemen bişey olmaz içini ferah tut zaten onun tutunacağı varsa istediğini yap emin ol o yine tutunacaktır yeter ki bu dünyada yiyeceği ekmek olsun .bu arada benimde 8. günüm ama ben bir belirti hissetmiyorum sende ne gibi bir belirti var sadece göğüslerim şiş ve acıyor okadar
kızlar bşe sorcamm transfer işlemi kaç dakika sürüyor ?? ağrı oluyr mu??
eğer yeterince sıkışık gittiysen 5-10 dk işlem sürüyor beni 20dkka masada bir saate yakında yatakta dinlendirdiler sonra eve geldik, senin ne zaman dı transferin ?
umarım zararı olmamıştır şu dakkadan itibaren içmiyeceğim hiçbirinibenim, söylediğim gibi bu 3.denemem ilkinde kimyasal gebelik olmuştu o zaman göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşmişti şimdi yine damarlarım belirginleşti birde adet sancısı gibi sancılarım başladı adet tarihime daha 1 haftadan fazla var, sonra belki alakasızdır griptendir ama bulantım oldu 3 sefer :/
böyle canım umarım hepimiz hayırlı haberlerimizi yazarız birbirimize. Bilmiyorum sizlere oluyormu ama ben normal bi hamilelik duyduğumda evet seviniyorum ama benim gibi bu sıkıntıları çeken arkadaşları duyunca daha çok seviniyorum, allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kızlarr yarın transverım var odemım atılmıs ınsallah :))) cokheyecanlıyım annemı cagardım bu geceden :)) sabah yanımda olup bana bakıcak ınsalah .. Sıze bı sorum olacak su gebelık aşısı nedir ? Tutunmasına bebegın faydalı mı? Yada daha acık sorayım ne işe yarıyor ? :)
cnm transferin nasıldıı ??? inş güzel haberlerini veriirsn bizee :) hayrlıı olsun
ben daha tedaviye başlamadım cnm hazranda başlıcam .. aşılama oldum 2 kere aşırı sıkışık gitmedim ...senin oldumu transferin cnm?
Canım transferin hayırlı olsunCanım yeni transfer oldu çok uzun yazamayacağim gebelik aşısı rahimde problem varsa tutunmaya yardimci oluyor. Hem transferden önce yapılması gerekiyor. Hayırlı olsun şimdiden.
Canım yeni transfer oldu çok uzun yazamayacağim gebelik aşısı rahimde problem varsa tutunmaya yardimci oluyor. Hem transferden önce yapılması gerekiyor. Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?