selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ,eşimin sperm değerlerini inceledi okadarda kötü değil böyle olup çocuğu olan çok var dedi,tüp bebek için acele etmişiniz falan dedi.haftaya rahim filmi çekilecek bu ay durup öbür ay aşılama yapıcaz ,çok fazla ilaç kullanmışın dedi
evet ve o sabırsız bekleyişin 6. günündeyim test gününe 6 gün 16 saat kaldı
hadi bakalım tüp bebeğe gerek kalmadan kavusursun inşalllah bebeğine...bu arada bızdede erkek sorunu var sizde sayı kaçtı acaba?
merhaba manolya, ben pko.luyum ve bu ay adaçayı kürü yaptım.off inanmıyorum bunlarla ilgili hiç bilgim yoktu benimtransferimin 6. günü bugün ve 5 gündür ben bu çayları içiyorum ilaç kullanmak istemediğim için ( inş. hüsranla sonuçlanmaz bugün bazı belirtilerim oldu ve kendimi hamile gibi hissetmeye başlamıştım oysaki....
selam arkadaşlar bende bugün doktora gittim ,eşimin sperm değerlerini inceledi okadarda kötü değil böyle olup çocuğu olan çok var dedi,tüp bebek için acele etmişiniz falan dedi.haftaya rahim filmi çekilecek bu ay durup öbür ay aşılama yapıcaz ,çok fazla ilaç kullanmışın dedi
inşallah canım,sayıda bir sıkıntı yok ama ileri hızlı hareketli %20 morfoloji %2 ,sizin değerleriniz kaç canım?
merhaba manolya, ben pko.luyum ve bu ay adaçayı kürü yaptım.
adaçayı östrojen hormonunu arttırdıgı ıcın regl olmayı kolaylaştırdığı için önerılıyor. östrojen artması da yumurtlamayı kolaylaştırıyor tabı kı.
bu kür adetın ılk gununden ıtıbaren 14 gun yapılıyor cunku hamılelık olursa düşük riskine sebep oluyor.yumurtlama zamanında bırakılıyor.
hemen bırakmalısın adacayını, Allahım ol dedıkten sonra olur.4-5 gun cok etkılemez zaten.
Güzel haberlerını beklıyoruz
selam canım, siz hıc aşılama yapmadan mı tüp yaptırdınız :44: rahım fılmın de mı cekılmemıştı pekı?
cnm selam senin yumurta toplama bugn mu olcaktıı ???
en son üç ay önce bakıldı sayı 7 milyon ml de toplamda 21 milyon ileri hareketli %45 morfoloji %10 bazen %16 aslında bundan 6 ay öncekınde 2 milyondu toplamdada 4 milyon ilaçlar epey bı işe yaradı :)))ilk denemede hamile kalmıştım ama 7.haftada kalbi atmadığı için alındı...şimdi eşim tekrar başladı ilaçlara inşallah kötülememiştir sonuçlar?????
Senin adına sevindim canım, yeni bir umut doğdu senin için, inşallah bu defa kavuşursun bebişine.
geçmiş olsun canım üzüldüm,sizin değerler iyiymiş ,ilaç olarak ne kullanıyor eşin?benim eşime hiç bişey vermiyor bu doktorlar habire bana ilaç iğne kilo aldım
1 aşılama denememiz olmuştu canım ama negatifle sonuçlandı 2. yapmak istediğimde rahim filmi istedi ama tüp bebek yaparsanız rahim filmine gerek yok dedi dokr. bizde daha garanti diye tüp yapalım demiştik ama oda olmadı..bu doktor aşılama yada tüp bebek yapıcanız deyince birdaha denemek istedik aşılamayı,olmaz ise zaten dondurulmuşlarla tekrar deneriz napalım olana kadar devam edicez...sen nasılsın canım neler yapıyosun?
Evet canım, bugün toplandı. 19 tane çıktı, 18 ini işleme aldılar, bakalım kaç tanesi bebiş olacak :)
hadi hayrlısı cnmmm :) anestezi altında oldu dimi neler hisettin ??? işlemden sonra acın oldumu ? hepsi tutsunnnn bebeişlerinnn :)
inşallah canım :) Evet anestezi altında oldu. Odada hazırlandım, sonra hemşireyle beraber ameliyathaneye indik, oraya girdiğimde ve ameliyat masasına yattığımda başladı gerginlik :) Anestezi uzmanı geldi sonra, kendini tanıttı. Doktor ve ekip de gelince anestezi uzmanı yanıma geldi, damar yolundan ilacı vermeye başladı. O arada da derin derin nefes almamı söyledi, iyi uykular diledi, sonrasını hatırlamıyorum :) Uyandığımda kendimi odada saçmalarken buldumBaşucumda da eşim ve sorumlu hemşire gülerek bana bakıyorlardı. Korktuğum kadar ağrım olmadı çok şükür, adet sancısı gibi bir ağrım vardı. Şimdi o da geçti, karnımda hafif şişkinlik var, bir de oturup kalkarken karnım acıyor biraz o kadar.
anestezi çok tuhaf bişe yaa bnde rahim filmi çekilirken almıştım 10- 15 dk kdr uyumuşum ... yaa şimdidennn heyacan sardı beniiii beni neler beklio bakalımmmm ... ilaclar kilo yapıo mu cnm şişkinlik felan ? ay şimdi senin bebeişlerr hücrelere ayrılıyordurrr allahım yüzünü güldürsn cnmmm heycan verici bişeee yaa
Amin canım, hepimizin yüzü gülsün inşallah, daha fazla evlat hasreti çekmeyiz umarım. Heyecan verici gerçekten, düşündükçe kendimi sırıtmış halde buluyorum bugünBazıları ilaçların iştah açtığını falan söylemişti ama bende öyle bir şey olmadı. Bir de bana ilk üç gün düşük dozla başladı doktor. İlk muayenede yumurtalıkların bu doza cevap verdiğini görünce dozu arttırmadı, aynı dozla bitirdik tedaviyi. Doz düşük olunca sanırım hiç bir yan etki görmedim ben. Son gün çatlatma iğnesini yaptıktan sonra şişkinlik hissetmiştim hatta gece zor uyumuştum şişkinlikten ama o da normalmiş zaten. sen de güzel bir atlatacaksın inşallah bu aşamaları, heyecanlanmamak elde değil gerçekten.
sanki ilk yapışımda tutcakmış gibi hisediyrum bnde düşünürken kendimi gülerken buluyorm düşünmesi bile heycan veriyorr ... olsun artık bebişlerimizz gece sabaha kadar uyumasın kızmıcam ona evi dağtsın kırsun döksünn sesimi çıkarmıcamm :) tedavim başlasın istyrumm hemennn ... benmde aşılamada düşük doz uygulandı yumurtaya göre hralde veriyrr dr menegon kullanmıştım şişkinlik olmamıştı .. ama çatlatma igensi vurulduğmda bnde gaz sancısu gibi olmuştuu... ayy senin yerine koyuyorum kendimii ne güzell yaa bebişlerin tuutuncak inş cnmm inanıyorum ben dualarım sizlee ...
Sağol canım, inşallah hemencecik tutunur da üzmez anneciğini :) Ben yolu yarıladım, darısı sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?