kıyamamm stres yapma tatlımm sakin olmaya çalışş..iğnelerde etkiliyo cnm hormon sonuçta
hadi bakalım yarın herşeyy iyiolur..yumoşlarda büyüyodur güzelcee..inşallah
olurmu cnm yaz tabi merak ederim ben zatenn...
ben akşama kadar yatıyorum cnmm..ufak tefek işlerim hallediyorum onun dışında sürekli uzanıyorum nete bakıyorum..
halsizlikta var bişey yapasımda gelmiyo zatenn öyle iştee tatlımmm..
yarın kısmetse doğum günümde tedaviye başlıyoruz..arkadaşlar gonal f i günde kaç doz kullandınız 225 yazmış doktor bu günde 1 kez vuruluyor di mi??
inşallah canım.yumurta toplamaya kadar 5 kere gittim ikisinde kan aldılaramin canım.hepimizin yardımcısı olsun ..inşallah hepsini unutturacak güzel sebebimiz gelir vaktiyle...ceydacım bu yumurta toplama işini kadar kaç kez gittin dra
Panik yapma hemen hemen her tüp bebek gebesinde oluyor canım. Doktorunu ara büyük ihtimal corasprini kes diyecektir. Lütfen panik yapma bebegin zarar görmesin.ben çok kötüyüm kızlar şuan) aniden kahverengi akıntı geldi niye böyle olduki acaba ondan önce hiçbirşey yoktu normal mi acaba?? dünde ne güzel kesemizi görmüştük inş bir aksilik yoktur ((
Panik yapma hemen hemen her tüp bebek gebesinde oluyor canım. Doktorunu ara büyük ihtimal corasprini kes diyecektir. Lütfen panik yapma bebegin zarar görmesin.
coraspin kullanmıyorum cnm zaten ondan panik oldum) çok fazla akıntım var zaten bir baktım rengi koyulaştı korktum vallahi hemen uzandım inş ters giden birşey olmaz (( crinone sabah-akşam kullanıyorum jeli yapınca sanki durdu şimdi
coraspin kullanmıyorum cnm zaten ondan panik oldum) çok fazla akıntım var zaten bir baktım rengi koyulaştı korktum vallahi hemen uzandım inş ters giden birşey olmaz (( crinone sabah-akşam kullanıyorum jeli yapınca sanki durdu şimdi
İnşallah olmaz canım için rahat etmeyecekse git acile söyle derdini kan testi de yaparlar duruma da bakaar. Benim içime kötü bir şey doymuyor ama en azından için rahat eder.
ben çok kötüyüm kızlar şuan) aniden kahverengi akıntı geldi niye böyle olduki acaba ondan önce hiçbirşey yoktu normal mi acaba?? dünde ne güzel kesemizi görmüştük inş bir aksilik yoktur ((
kızlar yumurta toplamanın ilk günü sayılıyor mu?
nrglylmz ben de dün gece oldum.yarın başlayacağım.birlikte takip edelim. güzel sonuçlar alırız inş
Hayırlı olsun arkadaşımm ne güzel ya aynı 3 kişi aynı zamanda başlıyoruz İnşallhh aynı zamanda da mutlu haberimizi alırızzz Gelişen süreçlerden haberdar edin kızlar merak ederimm
yarın kısmetse doğum günümde tedaviye başlıyoruz..arkadaşlar gonal f i günde kaç doz kullandınız 225 yazmış doktor bu günde 1 kez vuruluyor di mi??
Offf kizlar ya yardm edin kafayi yemek uzereyim hergun spruyrm ama yardm edin tutua nezaman olur nezaman kasiklarm agrir bugun 3.gunum ama hicbisy hissetmyrm tutmadi diye dusunuyrm lutfen yardm esin ozellikle pozitif sonuc alanlar cevPlarinizi merakla beklyrm
Kızlar adetin 2. günü yani yarın gidip tedaviye başlıcam Sizi sonraki kontrollere ne kadar sıklıkla çağırdı doktorunuz 2 günde bir duymuştum doğru mu? Kaç gün sonra yumurtalarınız olgunlaşmıştı?
ben çok kötüyüm kızlar şuan) aniden kahverengi akıntı geldi niye böyle olduki acaba ondan önce hiçbirşey yoktu normal mi acaba?? dünde ne güzel kesemizi görmüştük inş bir aksilik yoktur ((
Canımm panik yapma inşallah devam etmezz akıntı bişeyy olmaz inşallah:26::26:
canımsın korkulacak bir şey değildir. sonuçta bebiş yerleşmeye devam ediyor. dr'u aradın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?