Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

az önce vurdum iğnemi bu sefer çok canım yandi off ben hayatımda hiç düzenli ilaç kullanmadıgım için stres yapıyorum ama alışıcam inşşş inanıyorum

sen de anneliğin tadını çıkar işte çık gez dolaş yokmu yakınlarda arkadaşların ben tek başıma hayatta kalamam sıkılırım yavaş harekt et yeter sürekli yatmaktandır halsizliğin belkide gerçi yalnız değilsin meleğin var bide tekmeler başlasın dicekki hoooop anne ben burdayımmmmm o günleri hayal et

yarın kısmetse doğum günümde tedaviye başlıyoruz..arkadaşlar gonal f i günde kaç doz kullandınız 225 yazmış doktor bu günde 1 kez vuruluyor di mi??

ben çok kötüyüm kızlar şuan ) aniden kahverengi akıntı geldi niye böyle olduki acaba ondan önce hiçbirşey yoktu normal mi acaba?? dünde ne güzel kesemizi görmüştük inş bir aksilik yoktur ((

yarın kısmetse doğum günümde tedaviye başlıyoruz..arkadaşlar gonal f i günde kaç doz kullandınız 225 yazmış doktor bu günde 1 kez vuruluyor di mi??

Evet günde bir kere yapıyorsun. Doktorlar hastanın durumuna göre ayarlıyor dozu. Hayırlı olsun tedavin.

ben çok kötüyüm kızlar şuan ) aniden kahverengi akıntı geldi niye böyle olduki acaba ondan önce hiçbirşey yoktu normal mi acaba?? dünde ne güzel kesemizi görmüştük inş bir aksilik yoktur ((
Panik yapma hemen hemen her tüp bebek gebesinde oluyor canım. Doktorunu ara büyük ihtimal corasprini kes diyecektir. Lütfen panik yapma bebegin zarar görmesin.

Panik yapma hemen hemen her tüp bebek gebesinde oluyor canım. Doktorunu ara büyük ihtimal corasprini kes diyecektir. Lütfen panik yapma bebegin zarar görmesin.

coraspin kullanmıyorum cnm zaten ondan panik oldum ) çok fazla akıntım var zaten bir baktım rengi koyulaştı korktum vallahi hemen uzandım inş ters giden birşey olmaz (( crinone sabah-akşam kullanıyorum jeli yapınca sanki durdu şimdi

jel kanaman varsa da görmene engel olabılır, ıcerıde bırıkme yapıyor cunku bazen. Allah gostermesın,kötu bırsey olmasın canım ınş. ama bence de doktorunu ara ıstersen, bi tavsiyede bulunabılır.
Dikkat et, panık yapma ama

İnşallah olmaz canım için rahat etmeyecekse git acile söyle derdini kan testi de yaparlar duruma da bakaar. Benim içime kötü bir şey doymuyor ama en azından için rahat eder.

İnşallah olmaz canım için rahat etmeyecekse git acile söyle derdini kan testi de yaparlar duruma da bakaar. Benim içime kötü bir şey doymuyor ama en azından için rahat eder.

sagol canım çok teşekkür ederim o kadar çok ilaç kullandım ki artık hepsi karıştı ne nekardı..

Canımm panik yapma inşallah devam etmezz akıntı bişeyy olmaz inşallah:26::26:

kızlar yumurta toplamanın ilk günü sayılıyor mu?

Sayılmıyor canım. Ben internetten takip ediyorum durumu, yumurta toplamanın ertesi günü görmüştüm ilk olarak kaç yumurtanın döllendiğini. Bugün 2. gün mesela, pazartesi transferiniz olacak dediler bugün aradıklarında, 5. güne denk geliyor opu gününü saymazsak

Kızlar adetin 2. günü yani yarın gidip tedaviye başlıcam Sizi sonraki kontrollere ne kadar sıklıkla çağırdı doktorunuz 2 günde bir duymuştum doğru mu? Kaç gün sonra yumurtalarınız olgunlaşmıştı?

sonucum pozitif 12 günde hiç ağrım olmadıı:) hiç bişey hissetmiyodum

2.gün gittigimde bana 5 günlük ignemi verdi 5 gün kontrole gitmedim 5 gün sonra 2 günde bir gitim sona yaklaşıncada 2 gün üstüste gittim pazar günü yumurtalarım toplanacak inşallah bugün 13. günüm

canımsın korkulacak bir şey değildir. sonuçta bebiş yerleşmeye devam ediyor. dr'u aradın mı?

Canımm panik yapma inşallah devam etmezz akıntı bişeyy olmaz inşallah:26::26:

canımsın korkulacak bir şey değildir. sonuçta bebiş yerleşmeye devam ediyor. dr'u aradın mı?

aramaz olurmuyum hemen aradım canlarım kahverengi lekelenmeler çok normal sakın korkma dedi sağolsun rahatladm...zaten bir defa oldu bitti onu da anlamadm sanırım dikkatli olmak yetmiyor daha da dikkatli olmakta fayda var amaan amaan allahım esirgesin sizde de olursa hiç korkmayın ee mi ilk 4 ay olabilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…