Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

insan normal de dense korkuyo işte. Allah bizlere sabır, ferahlık versin. benim ödüm kopuyor ya yine kaybedersem diye.

insan normal de dense korkuyo işte. Allah bizlere sabır, ferahlık versin. benim ödüm kopuyor ya yine kaybedersem diye.

amaan amaan dur sakın böyle şeyler düşünme kötü düşünce kötü şeyleri getirmesin allah gönlümüze göre versin bugün yaşadığım korku yetti bana yinemi olmadı yine mi derken

Sizi çok iyi anlıyorum endiseleriniz çok doğal. Ama aşırı endişe yegenlerime zarar verirse benden cekeceginiz var hanımlarhani pozitif oluyorduk güzel şeyler çağırın güzel şeyler olsunher şey güzel olacak diyin güzel olsun

cnm çok haklısın daha dikkat etmemiz lazım. bu arada kendi derdime düştüm seni soramadım nasıl gidiyor herşey yolundamı gelsin minnoşlar yuvarlana yuvarlana inş

cnm çok haklısın daha dikkat etmemiz lazım. bu arada kendi derdime düştüm seni soramadım nasıl gidiyor herşey yolundamı gelsin minnoşlar yuvarlana yuvarlana inş

Yok canım olur mu öyle şey. Allah sizi korusun ben ne yapayım işte hem zaman geçsin istiyorum hem de geçmesin. Kasık ve bel agrilarim var bugün böyle işte

TRT 1 deki BÖYLE BİTMESİN harikaydı bu bölüm..Çok güldüm ya bütün stresi attım valla:))

Bu arada adet dönemim benlen oyun oynuyor ara ara lekelenmem oluyor ve kayboluyor anlamadım..ben lucrin kullanmaya devam ediyorum yani..hormon testi yapmaya gidemedim çünkü dün bir kaç damla geldi ahanda regl oluyorum dedim sonra gene gitti gelmedi bir daha....sanırım son güne yani 15. güne kalacak hormon testi ve sonra bakalım doktor ne diyecek yarın 13. iğnemi vuracağım.....adet olamayacağım herhal...

Yok canım olur mu öyle şey. Allah sizi korusun ben ne yapayım işte hem zaman geçsin istiyorum hem de geçmesin. Kasık ve bel agrilarim var bugün böyle işte

sımsıkı tutunsunlar cnm inş seni yormadan strese sokmadan keselerini de görürsün kalp atışlarını da inş

amaan amaan dur sakın böyle şeyler düşünme kötü düşünce kötü şeyleri getirmesin allah gönlümüze göre versin bugün yaşadığım korku yetti bana yinemi olmadı yine mi derken

ya ne bileyim işte belirtiler azıcık kendini hissettirmeyince aklım çıkıyor. korkuyorum. 3 kez düştü 4. de düşecek değil ya diyorum sonra ya düşerse diye düşünüyorumaslında evde olsam daha rahat hissedeceğim kendimi ama şimdilik izin şansım yok. haziran ortasına kadar idare etmem lazım

cnm parası önemli deil zaten bizde öle gözden çıkardık bizede 4-5 milyar dedi dr ama ne olursa olsun yeter ki bi evladımız olsun ona deger ... dualarım seninle cnm hep ediyrıum merk etme ... yarın yumurtalarına mı bakılcak cnm ?

Canlar ne güzel beklentiler bunlar inşallah canlar inşallah orkidecim ne olursa olsun kendini çok yipratma bu aralar salla başını al maaşını yap korkularin geçince telafi edersin az çalıştığın zamanı. Yeri geldi on kişilik çalıştım dersime zamanında girdim çok yoruldum gik demedim ama şimdi biraz çektim kendimi çünkü hayatım için çok önemli bir aşama bu. Lütfen vicdanın rahat olarak yap bunu.

canım mrb...sende kahverengi akıntı bir defa olmuş ben var ya adet oluyorum sanıyordum.eğer arkadaşım test yapmam için beni zorlamasaydı ben bu ay adetim o şejkilde oluyor sanacaktım.panik yapma
menac bu arada hissediyorum sen hamişşin

Nazz her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah mutluluğunu daim etsininşallah hamileyimdir canım ya. Bazen ben de öyle hissediyorum bazen de umutsuzluğa düşüyorum. Hayırlısı olsun hakkımda

Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir takip ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek

Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir p ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek

Merhaba ahha hayırlı olsun arkadaşim umarim bu bahar hepimize uğurlu gelsin
Benim adetim normal devam etti 3 seferinde de arkadaslardan da hic kisa surmesiyle ilgili bisi duymadım. Senin sorunun neydi canım?

Off ya bugun 9. Günüm, adet sancisi gibi agrilarimiz varya bugun cok arttı korkmaliyim bu durumdan sanki( pozitif bakmaya çalışıyorum ama çok yoruldum, bitarafta grip gecmek bilmedi bitaraftan bu sancilar.. Lutfen yine umutlarimi yesertcek seyler yazin ihtiyacim var(

canım benim benim de test için beklerken aynı sancılardan vardı. sonuç pozitiiiiif

canım benim benim de test için beklerken aynı sancılardan vardı. sonuç pozitiiiiif

çok teşekkür ederim orkidecim, benimde ilk denememde öyleydi sonuç pozitifti ama kesenin içine girmedi bitti. bu sefer ilk hissettiğimde umutlandım bende ama bugün sancılarım çok arttı, endişeleniyorum çok, testime 5 gün kaldı, iyice bunaldım ve duygusallaştım ağlayıp duruyorum ota-... (
benim gibi sancıların çok sıkmı oluyor seninde????
bide sen kaçıncı gün test yapmıştın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…