aramaz olurmuyum hemen aradım canlarım kahverengi lekelenmeler çok normal sakın korkma dedi sağolsun rahatladm...zaten bir defa oldu bitti onu da anlamadm sanırım dikkatli olmak yetmiyor daha da dikkatli olmakta fayda var amaan amaan allahım esirgesin sizde de olursa hiç korkmayın ee mi ilk 4 ay olabilirmişim
insan normal de dense korkuyo işte. Allah bizlere sabır, ferahlık versin. benim ödüm kopuyor ya yine kaybedersem diye.
Sizi çok iyi anlıyorum endiseleriniz çok doğal. Ama aşırı endişe yegenlerime zarar verirse benden cekeceginiz var hanımlarhani pozitif oluyorduk güzel şeyler çağırın güzel şeyler olsun her şey güzel olacak diyin güzel olsun
cnm çok haklısındaha dikkat etmemiz lazım. bu arada kendi derdime düştüm seni soramadım nasıl gidiyor herşey yolundamı gelsin minnoşlar yuvarlana yuvarlana inş
Yok canım olur mu öyle şey. Allah sizi korusun ben ne yapayım işte hem zaman geçsin istiyorum hem de geçmesin. Kasık ve bel agrilarim var bugün böyle işte
amaan amaan dur sakın böyle şeyler düşünme kötü düşünce kötü şeyleri getirmesinallah gönlümüze göre versin bugün yaşadığım korku yetti bana yinemi olmadı yine mi derken
Sizi çok iyi anlıyorum endiseleriniz çok doğal. Ama aşırı endişe yegenlerime zarar verirse benden cekeceginiz var hanımlarhani pozitif oluyorduk güzel şeyler çağırın güzel şeyler olsun her şey güzel olacak diyin güzel olsun
Yok canım olur mu öyle şey. Allah sizi korusun ben ne yapayım işte hem zaman geçsin istiyorum hem de geçmesin. Kasık ve bel agrilarim var bugün böyle işte
canım şifa hastanesinde prof. yakup kumtepe var.ona gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum.hastane raporlu old için 2 bin istedi. ben de 6 bin duymuştum gözden de çıkarmıştım.sonuç güzel olsun da inşallah gelir geçer hepsi.ben aslen adanalıyım burda öğretmenim. üstelik ilçesindeyim ama ne yapayım herşeye katlanacağız. bu arada hastalığım başladı.yarın gidiyorum hastaneye...dua edin
aramaz olurmuyum hemen aradım canlarım kahverengi lekelenmeler çok normal sakın korkma dedi sağolsun rahatladm...zaten bir defa oldu bitti onu da anlamadm sanırım dikkatli olmak yetmiyor daha da dikkatli olmakta fayda var amaan amaan allahım esirgesin sizde de olursa hiç korkmayın ee mi ilk 4 ay olabilirmişim
canım mrb...sende kahverengi akıntı bir defa olmuş ben var ya adet oluyorum sanıyordum.eğer arkadaşım test yapmam için beni zorlamasaydı ben bu ay adetim o şejkilde oluyor sanacaktım.panik yapma
menac bu arada hissediyorum sen hamişşin
Mrb arkadaslar bizde dun basladik tedaviye sizi uzun zamandir p ediyorum ama tanismak bgne kismetmis benim bi sorum vardi adetliyken basliyoruz ya tedaviye adetimiz yine ayni sekilde devam ediyomu yoksa daha kisami surucek
Off ya bugun 9. Günüm, adet sancisi gibi agrilarimiz varya bugun cok arttıkorkmaliyim bu durumdan sanki ( pozitif bakmaya çalışıyorum ama çok yoruldum, bitarafta grip gecmek bilmedi bitaraftan bu sancilar.. Lutfen yine umutlarimi yesertcek seyler yazin ihtiyacim var (
canım benim benim de test için beklerken aynı sancılardan vardı. sonuç pozitiiiiif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?