Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hepinize günaydın kızlarrrrrrr

Her güne güzelliğe niyet ederek başlayın..
"Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün"..
Çünkü dilekler dualaşır , dualar gerçekleşir..

Günaydın ilk hamisimiz
İnşallah benim de dualarim gerçekleşir bütün yoldaslarimizin da

merhaba kızlar ben 24 yaşındayım erkek faktöründen dolayı kayseri memorial de tedaviye başladık 19 mayıs iki tane kaliteli embriyo transferi yapıldı test günüm 31 mayıs

Kızlar certain marka gebelik testi kullanan var mı daha önce. Bu marka ile ilgili yanlış pozitif verdiği iddiaları var. Kullanan varsa aranızda bilgi verebilir misiniz. Ona göre yapayım ya da yapmayayim evde de ondan var ya

merhaba kızlar ben 24 yaşındayım erkek faktöründen dolayı kayseri memorial de tedaviye başladık 19 mayıs iki tane kaliteli embriyo transferi yapıldı test günüm 31 mayıs

Hoş geldin. Hemen ekliyorum listeye Allah pozitifi gormeyi bebeğini kucağına almayı nasip etsin

yedi sekiz arkadaşımız var bu tarihlerde test yapacak olan, rabbim yüzlerini güldürsün, topik pozitiflerle dolsun taşsın, halaylar çekilsin

canım ben 30 adet falan almıştım heray 2-3 tane yapıyodumama hiç bir zaman çift çizgiyi görmedim hamilede değildim saten.demekki yanlış deil.senin bugün transferden sonra kaçıncı günün birde kaçıncı gün emriyosu?hayırlısı ile inşallah sonucun pozitif olur canım

Hoş geldin. Hemen ekliyorum listeye Allah pozitifi gormeyi bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Kızlar selam,

Öğleden sonra opum var, stresliyim bakalım yumoşlar ne durumda??? dualarınızı bekliyorum ve hepinizi öpüyorum......

ben kullandım canım.zaten bu zamana kadar kullanmadığım test markası kalmamıştır kesin.certaine gelince bugüne kadar hiç yanılmadı.bana hiç pozitif göstermedi ve doğru bildi:)

menac cım yapma ya boşver testi
bi önceki benimde senin gibi kimyasaldı testte çıkktı sonra çok üzüldüm

çok zor beklemek biliom haklısın
dayan canım kanda baktır en güzeli

bu arada 11 yumurtam toplandı anesteziden uyandım opu esnasında çok canım yandı

neyse atlattık
9 tane de kızanım olmuş maşşallah inşallah topaç topaç büyürler kaliteli kaliteli inşallah

inşallah allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder.

DİNİMİZ AMİN FIRAT DAN ALINTI yanlış anlaşılmasın

ALLAHIM FİNALLİ SURVİVOR LI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Miniğime kavuşmama saatler kaldı teyzeleri, çok heyecanlıyım. Çok sağolun desteğiniz için, Ceyda'cım senin de az kaldı hadi bakalım hayırlısı
ayy sonunda büyük gün Allah yardımcın olsun canım bebişlerini alacaksın ne mutlu benimde yarın 11.30da kavuşma embriyolog aradı az önce:)

Allahım ya reppim sevdim kız seni yapmamaya çalışırımama söz vermiyorum geçti gitti hayatım önümüze bakalım inşallah sonunda göbeğin nahböyle olacak

canım üzülme inan bana ben ilk kızım için tedavimi olurken eşimin ailesi yüzünden öyle sıkıntılı günler yaşadımki kurdeşenler döktüm sürekli aglıyodum bende kesinlikle tutmaz 3.denememdi ve yine hüsran diyodum bu kadar sıkıntıyla beni bırakmıştır diyordum ama test günü müjdeli haberi aldım hamileydim o yüzden sakın beni bıraktılar diye düşünme rabbim korur onları eşlerimiz bizden daha stresli oluyo bu şekilde dışa vuruyor sanırım erkekler biraz böyle sanırım üzülme kendini rahatlatmaya ugraş güzel sonuçlar alıcaz hepimiz inşallah

aynen canım burda kalmak benı dahada olumsuz etkılıcek ıcım rahat degıl bnm ıcın mutluluk evım ve esımın yanı normal bı zaman olsa kalırım ama bukdr acıyı cekerken bana destek olacak bırıne ıhtıyacım var daha dogrusu kımseye deıl benı en ıyı anlıcak olan esıme ıhtıyacım var gercekten dedıgın gıbı ogluna sakadan vururum kayınvalıdem ayy vurma canı acır der ama oglu bana vurdumu gormez bıle bıde aslında cok ıyı ınsanlar sevıyorum tabıkıde ama olmuyo ıste bugun donuyorum allaın ıznıyle bıdaha esımle gıdıp gelıcez transferden sonrada evıme gelıcem dırek 2 saat hastaneden kayınvalıdeme yol var zaten o yolu gıdebılıyosam yalovayada gıderım :) ıste ozmn mutlu olucammmmm

ayy sonunda büyük gün Allah yardımcın olsun canım bebişlerini alacaksın ne mutlu benimde yarın 11.30da kavuşma embriyolog aradı az önce:)

Bebişimi alıp geldim canım, asıl stres bundan sonra başlıyormuş :) HAreket etmeye korkuyor insan bir şey olacak endişesiye :) Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. HAdi bakalım teyzesi, benim minnoşumu yalnız bırakma, yarın hayırlısıyla al gel sen de bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…