Hepinize günaydın kızlarrrrrrr
Her güne güzelliğe niyet ederek başlayın..
"Bugün güzel şeyler olacak diye düşünün"..
Çünkü dilekler dualaşır , dualar gerçekleşir..
merhaba kızlar ben 24 yaşındayım erkek faktöründen dolayı kayseri memorial de tedaviye başladık 19 mayıs iki tane kaliteli embriyo transferi yapıldı test günüm 31 mayıs
Kızlar certain marka gebelik testi kullanan var mı daha önce. Bu marka ile ilgili yanlış pozitif verdiği iddiaları var. Kullanan varsa aranızda bilgi verebilir misiniz. Ona göre yapayım ya da yapmayayim evde de ondan var ya
Hoş geldin. Hemen ekliyorum listeye Allah pozitifi gormeyi bebeğini kucağına almayı nasip etsin
merhaba kızlar ben 24 yaşındayım erkek faktöründen dolayı kayseri memorial de tedaviye başladık 19 mayıs iki tane kaliteli embriyo transferi yapıldı test günüm 31 mayıs
Kızlar certain marka gebelik testi kullanan var mı daha önce. Bu marka ile ilgili yanlış pozitif verdiği iddiaları var. Kullanan varsa aranızda bilgi verebilir misiniz. Ona göre yapayım ya da yapmayayim evde de ondan var ya
Kızlar selam,
Öğleden sonra opum var, stresliyim bakalım yumoşlar ne durumda??? dualarınızı bekliyorum ve hepinizi öpüyorum......
ayy sonunda büyük gün Allah yardımcın olsun canım bebişlerini alacaksın ne mutlu benimde yarın 11.30da kavuşma embriyolog aradı az önce:)Miniğime kavuşmama saatler kaldı teyzeleri, çok heyecanlıyım. Çok sağolun desteğiniz için, Ceyda'cım senin de az kaldı hadi bakalım hayırlısı
menac cım yapma ya boşver testi
bi önceki benimde senin gibi kimyasaldı testte çıkktı sonra çok üzüldüm
çok zor beklemek biliom haklısın
dayan canım kanda baktır en güzeli
bu arada 11 yumurtam toplandı anesteziden uyandım opu esnasında çok canım yandı
neyse atlattık
9 tane de kızanım olmuş maşşallah inşallah topaç topaç büyürler kaliteli kaliteli inşallah
inşallah allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder.
DİNİMİZ AMİNFIRAT DAN ALINTI yanlış anlaşılmasın
ALLAHIM FİNALLİ SURVİVOR LI NASİP ETSİN İNŞALLAH
kizlar transferim cumartesi oldu,, ama aksilik uzerine aksilik eve hirsiz girmis bu sabah az once de esinle tartistik sanki bu kadarini embriyolarim kaldiramazmis gibi gelio. tum cabalarim bosuna gitmis.. o kadar moralim bozuk o kadar karamsarim ki, esim sana bebek falan tutunmaz tutunsa tutunsa elindeki telefon tutunur dedi sigara ictim ustune.. aglamaktan gozlerim sisti.. bugun onlari kaybettim gibi gelio.. psikolojim cok kotu(((
yapma böyle musuz olma ama hemen frekansinin mutluluğu çekeceği bir yere geç ve bu yer senin için ev sanırsam. Bak benim kaynanam ve kayinbabam dünya iyisi insanlardır ama ameliyat oldum kaynanam kurşun degmis gibi davranma bir şey yok kurban basit bir şey dedi. Üzüldüm çok ama farkettim ki aslında kotulugunden değil kan bağı başka bir şey. Geçen konuşuyoruz telde anne dedim görüncen kanser olmuş üzüldü ama oğlunu sordu grip olmuş dedim vayyhy alim grip olmuş vayyy ben kurban olam ona gelen bana gelsin. Yani bak bu tepkiyi benim ameliyatimda vermedi onu geç gorumcen kanser diyorum oğlunun gribine ağlıyor. Kotulugunden mi peki valla değil ali onun canından can. İşte bizim bütün cabamizin sebebi eee kaynanan senin canından daha mi önemli evladın için yapıyorsun ve kimseyi kafana takma.
Günaydınnnnnn bugün gün senin için doğuyorrrrrr.
Canımmmm, çok sağol. Miniğimi alıp geldim hayırlısıyla. Heyecan ve stres bir arada, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu arada, test tarihi 5 haziran
ayy sonunda büyük gün Allah yardımcın olsun canım bebişlerini alacaksın ne mutlu benimde yarın 11.30da kavuşma embriyolog aradı az önce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?