Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar h.sonu full dışardaydım nerdeyse iyi geldi bana sağolsun eşim kırmadı moral olsun falan diye gezindik durduk

cuma günü opu oldum kızlar. bugüne 1. kalitede 4 yumurtam gelmiş ve yarın inş transfer var. Sürekli dua ediyorum ve gördüğüm herkesten dua istiyorum eşimde kızıyor abartma falan :))) ama artık son olsun istiyorum anne olmak istiyorum ben.. lütfen sizde dualarınızdan eksik etmeyin

Allahım ya reppim sevdim kız seni yapmamaya çalışırımama söz vermiyorum geçti gitti hayatım önümüze bakalım inşallah sonunda göbeğin nahböyle olacak

inşallah öle oluruzda görürüz günümüzü demi

menaccım bende de fsh yüksekliği yok kürtaşda yok yaş da daha 22 ama rahim duvarı kalınlaşmıyor tatlım işte dr um okadar çok şaşırıyoki muayene ederken her seferinde niye böyle diyo yazık adam napsın bugün 16 günüm ve 6.4 ve biz esimle bu rakama bile sevindik düşün halimizi canım seninki maşallah baya iyiymiş menaccım yaaa dr bugün eger cuma günü 7.5 görürsem transferini yaparım dedi bende çok korkuyorum ince olur 7.5 da tutunamaz meleklerim diye

rahim incelmesi için bi neden söylmiyor canım rahim filmmi çektirdim dr güzel dedi peki canım senin rahim inceliğn ne durumda kalıştımı hangi ilaçları kullandın

canım öncelikle mrb tatlım tedavin hayırlı olsun bende senin gibiyim ama biraz tecrübe edindim sanki senide bilgilendirmek istedim tatlım bende estrofrem cyclo progniva kullandım bide nar suyu iç günde 2 bardak buda kalınlaştırıyomuş bide ada çayı melisa çayı ayva yapraği bunlarda kalınlaştırıyomuş ve son olarak sunu söyliyim bunu drumda söylemişti ve ibrahim saracogluda diyo adetin 1 günü baslıyosun 10 gün günde iki bardak sogan suyu iç tatlım bununda çok faydası var canım benim bütün ilaçlara karnımdaki 4 banta ragmen 6.7 de kaldı ve 3 kutu bant bitirdim 4 kutuyuda takmıştım bu ayda bantsız 16 günüm 6.4 masallah bide sunu önermek istiyorum incir ye bol bol yumilerde sorun yok deme daha iyi olurlar eşinede keçi boynuzu yedir benim eşimde hiç bişey yoktu ama yinede yedirdim spermler daha güçlü olsun diye canım

alt sınır 7 mm zaten 7.5 mm ile Allah da nasip ederse olur neden olmasın sen rahat ol bol bol nar suyu iç, gerisini Allaha havale et ama sana şunu da söyleyeyim tam üç ay benim de en son 6.5 mm oluyordu sonra kendiliğinden düzeldi canım

almış gelmişsin bebişleri, inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine

almış gelmişsin bebişleri, inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine

TEşekkür ederiz teyzesi, tutunur inşallah da üzmez anneciğini. İlk denememiz olduğu için tek embriyo istedik, Eşim iki transferin ikisi de tutarsa zorlanabilirsin belki, ilk denememiz nasılsa olmazsa da kısmet deriz dedi ikna etti beni. :26:

Tek olması daha iyi canım benim. Bizim çift istememizin sebebi daha önce iki negatif denememizin olmasıydı. Sansimizi arttırmak için istedik. Yapış annene kuzucuk inan seni çok sevecek

Tek olması daha iyi canım benim. Bizim çift istememizin sebebi daha önce iki negatif denememizin olmasıydı. Sansimizi arttırmak için istedik. Yapış annene kuzucuk inan seni çok sevecek

Tatlım yaa, bbal damlıyor ağzından :) Doktor olası ihtimalleri sıraladı, seçimi size bırakıyorum dedi, 2 isterseniz transfer edebiliriz dedi. Ben hiç buna hazırlamamıştım kendimi, ilk denemede tek transfer ediyorlar diye biliyordum, meğer isteğimizi soruyorlarmış :) Kısa bir tereddütten sonra eşim girdi araya, o bu kararsızlıktan kurtardı beni sağolsun :) İlk denememizde pozitifi görürürz inşallah. Senin nasıl gidiyor canım, heyecan var mı,tarih yaklaşıyor

Heyecan var tabi ama dayanilmayacak gibi değil. İnşallah hep beraber burdan mutlu haberler veririz.

Selam güzeller
30 Mayıs test günüm, bir çok arkadaşım da aynı günlerde test günü, umarım hepimiz pozitif haberler verebiliriz sizlere...
Dün gece bacaklarımdaki sızlamadan uyuyamadım desem yeridir, sebebini de anlamadım, kasık ağrılarım ara ara devam ediyor, umarım herşey yolundadır, birbirimize bol bol dua edelim, güzel haberlerinizi bekliyorum...

CONNET
NAZ034
KARTELA
ARES-ARES
BİRİCİKOO

Ben bu merkezler arasında kararsızım.Sizler yaptırmışsınız öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.Kıbrıs'ı da düşüdündüm aslında.
Yaşım 44 bu nedenle başarı şansı düşük hasta grubundayım.Gittiğiniz merkezlere benim yaşlarımda olanlar başaranlar varmıydı ?
Kaç embriyo transfer ediliyor.Tşk,

Sevgiler,

Canım benim ben 17 Mayısta öğrendim. 31 mayisa ilk kontrol. İnsan zor dayanıyor valla.

Kızzlaaar persembe son kontrlum cumartesıde opum var ıns

canımm benimmmmmm az kaldı artıkkkkk ..
ayrıca yazdıklarınıda okudum üzüldümm içim buruldu 2 gündür herşeye gözlerim doluyo zaten..
sende öyle yazmışsın beni burda kimse anlamıyo filann.oyy tatlımm yanında olsaydım da sana sarılaydımm.ben seni
anlardımm bitanemmmmmm..
olsun evine dönüyomuşsun.herkes kendi evinde rahat valla.ben annede kaldım transferin 7. gününe kadar ama sıkıldım ordada.

kıyamam sana sen aglama üzülme yiğenimizde üzülür sonra kıyamam sıze yakın olsaydık gelırdım valla koyardım basımı omuzuna anca sen anlarsın benı ama inan yanımda olmus kadar oldun iyi hlssettirdin bana kendımı sımdı daha ıyıyım canım trendeyım pendıge dogru gıdıyrm bınıp gıdıcem ıns evıme destegın ıcın cok saol senı sevıyorum tatlı annecımmm bnmmmm

kızlar az önce embriyolog aradı 9 yumurtanın 7 si olgunmuş bununda 5 i döllenmiş çarşamba günü tekrar bilgi verecekler şimdilik 5 tane bebişim var umarım hiçbirine birşey olmaz sizce iyimi heyecanlandım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…