Allahım ya reppimsevdim kız seni yapmamaya çalışırım ama söz vermiyorum geçti gitti hayatım önümüze bakalım inşallah sonunda göbeğin nah böyle olacak
Doktor birkaç ay takip etti baktı ki kendiliğinden kalinlasiyor estrofem denilen ilaçla kalinlasmiyor estrofeme ters tepki veryormus rahmim simdi climara forte östrojen bandi kullanıyorum transfer günü rahim 12 mm olmuştu. Demem o ki rahim inceliği bazen kendiliğinden geçer. Cylo prognova kullandiriyor birkaç ay doktorlar geçiyor. Yani sende fsh yüksekliği yoksa yaşın da çok ileri değilse daha önce kürtaj da madiysan rahim inceliği neden olsun
rahim incelmesi için bi neden söylmiyor canım rahim filmmi çektirdim dr güzel dedi peki canım senin rahim inceliğn ne durumda kalıştımı hangi ilaçları kullandın
menaccım bende de fsh yüksekliği yok kürtaşda yok yaş da daha 22 ama rahim duvarı kalınlaşmıyor tatlım işte dr um okadar çok şaşırıyoki muayene ederken her seferinde niye böyle diyo yazık adam napsın bugün 16 günüm ve 6.4 ve biz esimle bu rakama bile sevindik düşün halimizi canım seninki maşallah baya iyiymiş menaccım yaaa dr bugün eger cuma günü 7.5 görürsem transferini yaparım dedi bende çok korkuyorum ince olur 7.5 da tutunamaz meleklerim diye
miniğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahhh.:26:
almış gelmişsin bebişleri, inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine
TEşekkür ederiz teyzesi, tutunur inşallah da üzmez anneciğini. İlk denememiz olduğu için tek embriyo istedik, Eşim iki transferin ikisi de tutarsa zorlanabilirsin belki, ilk denememiz nasılsa olmazsa da kısmet deriz dedi ikna etti beni. :26:
Canımmmm, çok sağol. Miniğimi alıp geldim hayırlısıyla. Heyecan ve stres bir arada, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu arada, test tarihi 5 haziran
Tek olması daha iyi canım benim. Bizim çift istememizin sebebi daha önce iki negatif denememizin olmasıydı. Sansimizi arttırmak için istedik. Yapış annene kuzucuk inan seni çok sevecek
hayırlı olsun inşallah 5 haziranda güzel haberler verirsin
Tatlım yaa, bbal damlıyor ağzından :) Doktor olası ihtimalleri sıraladı, seçimi size bırakıyorum dedi, 2 isterseniz transfer edebiliriz dedi. Ben hiç buna hazırlamamıştım kendimi, ilk denemede tek transfer ediyorlar diye biliyordum, meğer isteğimizi soruyorlarmış :) Kısa bir tereddütten sonra eşim girdi araya, o bu kararsızlıktan kurtardı beni sağolsun :) İlk denememizde pozitifi görürürz inşallah. Senin nasıl gidiyor canım, heyecan var mı,tarih yaklaşıyor
ya gerçekten içim rahatladı hiç böyle olmamıştım çok korktum başka bir sorun mu var acaba diye inşallah kısa zaman içinde geçer gerçekten resmen nefes alırken acı veriyor aynen bende 5 aylık hamile gibiyim :)canım sen hangi gün test sonucunu öğrenmiştin ve doktor seni ne zaman çağırdı kese görmeye ve kalp atışını ne zaman duyarsın dedi benim 3. gün embiryosu 25 inde sonucumu öğrendim 10 haziran kese görmek için çağırdı 24 haziranda kalp atışı çok uzun ...
Kızzlaaar persembe son kontrlum cumartesıde opum var ıns
canımm benimmmmmm az kaldı artıkkkkk ..
ayrıca yazdıklarınıda okudum üzüldümm içim buruldu 2 gündür herşeye gözlerim doluyo zaten..
sende öyle yazmışsın beni burda kimse anlamıyo filann.oyy tatlımm yanında olsaydım da sana sarılaydımm.ben seni
anlardımm bitanemmmmmm..
olsun evine dönüyomuşsun.herkes kendi evinde rahat valla.ben annede kaldım transferin 7. gününe kadar ama sıkıldım ordada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?