menaccim insaallah seninki de ikizdirCok agrittilar beni sizlandigim kadar varmis rabbim bekleyenlere nasip etsin innsaallahhh bize de tamamina erdirmeyi ... amin
CONNET
NAZ034
KARTELA
ARES-ARES
BİRİCİKOO
Ben bu merkezler arasında kararsızım.Sizler yaptırmışsınız öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.Kıbrıs'ı da düşüdündüm aslında.
Yaşım 44 bu nedenle başarı şansı düşük hasta grubundayım.Gittiğiniz merkezlere benim yaşlarımda olanlar başaranlar varmıydı ?
Kaç embriyo transfer ediliyor.Tşk,
Sevgiler,
kızlar giderek beni heyecan basıyor.yarın kontrolüm var yine.iğnelerin 8. günü yarın.3-4 gün sonrada opum var.off çok korkuyorumşu opudan.aslında korktuğum opu işleminden çok narkoz almak ve şu damar yolu açma olayı.adı bile korkunç damar yolu açma.allahım ya.
bende korkuyodum ama korkulacak birşey yokmuş benimde dün opum vardı sabah 8.30 da aldılar beni 9.00 gibi eve gitmeye hazırlandım hiç bir şey hissetmedim çok şükür allah sanada yardımcı olsun
hadi bakalım inşalllah pozitif sonuç almayı nasip eder Allah'ım ......seni transferden sonra dinlendirdiler mi canım ,hemen üstünüzü giyebilirsiniz demişlerdi bana,seni dinlendirdiler mi merak ettim..
cnm öncelikle hayırlı olsun inş bebişlerin tutunur sana.. nasıl geçmiş.kaçtane vardı..ve hemen kaldırdılar mı seni.dinlendirmediler mi.? ben de temmuzda ki adetimde tüp bebek yöntemine başlıycamdainş
Tebrik ederim hamilesiniz lafını duymak nasip olucakmı acabaoffff....
15 adet pozitif
11 adet negatif
14 adet sonuç bekleyenvar.
allahın izni ile hepsi pozitif olur inşallah.negatif olan arkadaşlarımda en kısa zamanda pozitifi görür inşallah.pozitifi gören arkadaşlarımda sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah.
listemize göre şu andaki başarı oranı %70 lerde.inşallahta daha çok artar.
kızlar transferleriniz adetin kaçıncı gününe denk geldi.
kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?
Kızzlaaar persembe son kontrlum cumartesıde opum var ıns
neden böyle olumsuzluğa düştun canım ya. Olumsuz düşünme lütfen pozitif ol. Olanların nasıl oluyor ki inan pozitifi gören arkadaşlarımız da acaba bir gün hamile kalacak miyim diye dusunmustur eminim. Olacağına inanmazsan olmaz bak. ınan hayal kur bebeğin dogunca yapacaklarını düşün gör bak nasıl oluyor. Canın sıkıldıkça yaz bana seni motive ederim lütfen böyle karamsar olma. öptüm çok
kızlar transferleriniz adetin kaçıncı gününe denk geldi.
canlarım bugün çok soru sordum ama merak işte.başıma gelecekleri önceden bilmek istiyorum.çatlatma iğnesi nereden yapılıyor kızlar göbekten mi kalçadanmı?bir de acıtıyormu?sürekli iğnelerle ilgili sorular soruyorum çünkü benim ileri derecede iğne fobim var maalesef.gerçi sabah akşam günde 2 kere iğne ola ola az da olsa aştım sayılır bu korkumu ama yinede mesela göbeğime kendim yapıyorum ama yapana kadar akla karayı seçiyorum.ellerim tir tir titriyor.kalçadan olan zaten beni mahfetti.her iğnem bir olay.çatlatma iğnesini merek ediyorum nreden ve acıtıyor mu?
ben birinde göbekten vurdurduk birnde kalçadan birnde ise koldan ikitane şeklindeydi ki öle aman aman acıtmıo zaten saniyelik hafif yakıo hepsi o ki iğneden bende cok korkarım bütn iğneleride gittim saglık ocagına yaptırdım kendime iğne batıramadım şimdide eşim vuruo iğneleri...ya iğnelerden korkacagına sonucnda bebegini kucana almayı düşünsene kendini korkutma bu kadar saniyelik bi acı bile demicemBide hamile Kalırsan dogumu nasıl yapcen arkadasım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?