Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

menaccim insaallah seninki de ikizdir Cok agrittilar beni sizlandigim kadar varmis rabbim bekleyenlere nasip etsin innsaallahhh bize de tamamina erdirmeyi ... amin

İnşallah canım benim olsun, tek olsun çift olsun fark etmez sağlıklı olsun en muhimi o değil mi canım. Allah bize ve bebeklerimize sağlık sihhat versin
Ay ne merak ediyorum bebisleri şimdiden

Tutkucum ben merkezimden çok memnunum başarı oranı çok yüksek bir merkez ama bu işler birazda kader kısmet işleride olduğu için ısrarla tavsiyede edemem ,benim opum olduğu gün yanımda yatan bir bayan vardı onunla biraz konuştuk 42 yaşında olduğunu söylemişti ama sonucu hakkında bir bilgim yok onun haricinde de kimseyle tanışmışlığım veya böyle bir konu hakkında konuşmuşluğum olmadı ne yazık ki çok yardımcı olamadım umarım diğer arkadaşlardan daha net şeyler duyarsın canım Allah'ım şimdiden yar ve yardımcın olsun

bende korkuyodum ama korkulacak birşey yokmuş benimde dün opum vardı sabah 8.30 da aldılar beni 9.00 gibi eve gitmeye hazırlandım hiç bir şey hissetmedim çok şükür allah sanada yardımcı olsun

bende korkuyodum ama korkulacak birşey yokmuş benimde dün opum vardı sabah 8.30 da aldılar beni 9.00 gibi eve gitmeye hazırlandım hiç bir şey hissetmedim çok şükür allah sanada yardımcı olsun

cnm öncelikle hayırlı olsun inş bebişlerin tutunur sana.. nasıl geçmiş.kaçtane vardı..ve hemen kaldırdılar mı seni.dinlendirmediler mi.? ben de temmuzda ki adetimde tüp bebek yöntemine başlıycamdainş

hadi bakalım inşalllah pozitif sonuç almayı nasip eder Allah'ım ......seni transferden sonra dinlendirdiler mi canım ,hemen üstünüzü giyebilirsiniz demişlerdi bana,seni dinlendirdiler mi merak ettim..

Amin canım, inşallah. Bana da gerek yok dediler, kendim yürüyerek çıktım hatta odaya :) Şaşırdım biraz ama olmayacaksa eğer dinlensem de olmaz herhalde diye düşündüm. Hayırlısı bakalım.:26:

slm canım sende inş hayırlısıyla tedavine başlarsın...bende temmuzda başliycam inş...
hangi merkezde başlamayı düşünüyorsun...

Tebrik ederim hamilesiniz lafını duymak nasip olucakmı acaba offff....

Neden böyle olumsuzluğa düştun canım ya. Olumsuz düşünme lütfen pozitif ol. Olanların nasıl oluyor ki inan pozitifi gören arkadaşlarımız da acaba bir gün hamile kalacak miyim diye dusunmustur eminim. Olacağına inanmazsan olmaz bak. Inan hayal kur bebeğin dogunca yapacaklarını düşün gör bak nasıl oluyor. Canın sıkıldıkça yaz bana seni motive ederim lütfen böyle karamsar olma. Öptüm çok

evet canım başarı oranı giderek artıyor.bir ara negatifle pozitif eşitti.%50 başarı oranı vardı.maşallah şimdi arttı.pozitif bir seri yakaladık bu ara.%100 leri de görürüz inşallah.

kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?

kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?

Transfer sırasında hiçbir şey hissetmiyorsun canımm, normal jinekolojik muayene oluyor gibisin. İğneler hakkında bir bilgim yok, bana jel verdi doktorum.

Kızzlaaar persembe son kontrlum cumartesıde opum var ıns

Sarliva canım hadi sona yaklaştın inşallah..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Sen üzme kendini nerde mutlu oluyorsan orda ol..bence bu herşeyden önemli..canım kaç gün gonal f yaptın ve ne kadarlık yaptın..opu iğnelere başladıktan kaç gün sonra olmuş oldu yani..

MYSNOWGRAİN LMONPORTAKAL KARTELA

Cancağızlarım çok tebrik ederim sizi..Rabbim keselerini görmeyi ve pıt pıt larını duymayı vede hayırlısıyla doğumlarını nasip etsin inşallah..Bizede dua edin rabbim bizede nasip etsin inşallah..Bu arada topiğin tüp bebek başarı oranını bayağı arttırdınız:))

çok saol canımmmm bilmiomki içimde bişey var sanki işte yok olmucak der gibi netde cok fazla giremiorum...netimiz arızalı inşallah hayal kurmaya ugrasıom ama içimden bii ses gelip dürtüo hayallerim suya düşüo hep tutmadı gibime gelio sanki ..

canlarım bugün çok soru sordum ama merak işte.başıma gelecekleri önceden bilmek istiyorum.çatlatma iğnesi nereden yapılıyor kızlar göbekten mi kalçadanmı?bir de acıtıyormu?sürekli iğnelerle ilgili sorular soruyorum çünkü benim ileri derecede iğne fobim var maalesef.gerçi sabah akşam günde 2 kere iğne ola ola az da olsa aştım sayılır bu korkumu ama yinede mesela göbeğime kendim yapıyorum ama yapana kadar akla karayı seçiyorum.ellerim tir tir titriyor.kalçadan olan zaten beni mahfetti.her iğnem bir olay.çatlatma iğnesini merek ediyorum nreden ve acıtıyor mu?

ben birinde göbekten vurdurduk birnde kalçadan birnde ise koldan ikitane şeklindeydi ki öle aman aman acıtmıo zaten saniyelik hafif yakıo hepsi o ki iğneden bende cok korkarım bütn iğneleride gittim saglık ocagına yaptırdım kendime iğne batıramadım şimdide eşim vuruo iğneleri...ya iğnelerden korkacagına sonucnda bebegini kucana almayı düşünsene kendini korkutma bu kadar saniyelik bi acı bile demicem Bide hamile Kalırsan dogumu nasıl yapcen arkadasım :d

doktorda aynen böyle söylemişti:)henüz o kısmını düşünemiyorum bile dediğimde ise o gün bi gelsin bak nasıl çatır çatır doğuruyon dedi.valla canım herşeye bebişler için katlanıyoz zaten.başa gelen çekilir.hele bi pozitif olsunda koşa koşa giderim doğuma.doğumdan korkmuyom iğneden korktuğum kadar:)offffff fobi işte napayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…