canlarim ben geldim.. doktoruma gittim sabah beta: 1800ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?
canlarim ben geldim.. doktoruma gittim sabah beta: 1800ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?
kızlar az önce embriyolog aradı 9 yumurtanın 7 si olgunmuş bununda 5 i döllenmiş çarşamba günü tekrar bilgi verecekler şimdilik 5 tane bebişim var umarım hiçbirine birşey olmaz sizce iyimi heyecanlandım.....
Canımmmm, çok sağol. Miniğimi alıp geldim hayırlısıyla. Heyecan ve stres bir arada, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu arada, test tarihi 5 haziran
hadi bakalım inşalllah pozitif sonuç almayı nasip eder Allah'ım ......seni transferden sonra dinlendirdiler mi canım ,hemen üstünüzü giyebilirsiniz demişlerdi bana,seni dinlendirdiler mi merak ettim..
Tekrar tebrik ederim canım. Değerin ikiz değeri. Ayyyy ne mutlu topikte ikiz annesi de var
menaccim insaallah seninki de ikizdirCok agrittilar beni sizlandigim kadar varmis rabbim bekleyenlere nasip etsin innsaallahhh bize de tamamina erdirmeyi ... amin
connet
naz034
kartela
ares-ares
biricikoo
ben bu merkezler arasında kararsızım.sizler yaptırmışsınız öneri ve tavsiyelerinizi rica ediyorum.kıbrıs'ı da düşüdündüm aslında.
Yaşım 44 bu nedenle başarı şansı düşük hasta grubundayım.gittiğiniz merkezlere benim yaşlarımda olanlar başaranlar varmıydı ?
Kaç embriyo transfer ediliyor.tşk,
sevgiler,
nasıl yani ya ben senin hamile olduğun haberini kaçırmışımay canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.hakkında hayırlısı olsun.demek ikiz annesi olcan
canlarim ben geldim.. Doktoruma gittim sabah beta: 1800Ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... Hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani Kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?
kızlar giderek beni heyecan basıyor.yarın kontrolüm var yine.iğnelerin 8. günü yarın.3-4 gün sonrada opum var.off çok korkuyorumşu opudan.aslında korktuğum opu işleminden çok narkoz almak ve şu damar yolu açma olayı.adı bile korkunç damar yolu açma.allahım ya.
canım tebrik ederim değerin çok güzel ikiz annesi seni :)haftaya keseyi görmeye gitmen çok güzel benim doktorum 10 mayısta dedi değerim senin kine göre tabi çok az ancakdır diye herhalde bende bugün tekrar test yaptırdım 244 olmuş iyi dediler inşallahda hep böyle giderler değerler bizi üzmezler güzel sağlıklı hamilelikler geçiririz hepimiz :))))))))))karnın ne durumda şişmi seninde benim dik duramayacak kadar sert ve şiş ve şuan bacağım çok ağrıyor hasta oluncada hep böyle ağrırdı çok korkuyorum ...
İyi canım merak etme inşallah besi de birinci kalite embriyo olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?