Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canlarim ben geldim.. doktoruma gittim sabah beta: 1800 ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?

canlarim ben geldim.. doktoruma gittim sabah beta: 1800 ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?

Maaşallah cnm değerin ne kadar yükselmiş.
ben keseyi görmeye gidene kadar günde 1 jel kullandım birde porgestan iğne ..

keseyi gördükten sonra iğneyi kesti günde 2 tane jel yapıyorum şimdi.

Tekrar tebrik ederim canım. Değerin ikiz değeri. Ayyyy ne mutlu topikte ikiz annesi de var

İyi canım merak etme inşallah besi de birinci kalite embriyo olur .

nasıl yani ya ben senin hamile olduğun haberini kaçırmışımay canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.hakkında hayırlısı olsun.demek ikiz annesi olcan

canım tebrik ederim değerin çok güzel ikiz annesi seni :)haftaya keseyi görmeye gitmen çok güzel benim doktorum 10 mayısta dedi değerim senin kine göre tabi çok az ancakdır diye herhalde bende bugün tekrar test yaptırdım 244 olmuş iyi dediler inşallahda hep böyle giderler değerler bizi üzmezler güzel sağlıklı hamilelikler geçiririz hepimiz :))))))))))karnın ne durumda şişmi seninde benim dik duramayacak kadar sert ve şiş ve şuan bacağım çok ağrıyor hasta oluncada hep böyle ağrırdı çok korkuyorum ...

15 adet pozitif
11 adet negatif
14 adet sonuç bekleyen var.

allahın izni ile hepsi pozitif olur inşallah.negatif olan arkadaşlarımda en kısa zamanda pozitifi görür inşallah.pozitifi gören arkadaşlarımda sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah.
listemize göre şu andaki başarı oranı %70 lerde.inşallahta daha çok artar.

Canımmmm, çok sağol. Miniğimi alıp geldim hayırlısıyla. Heyecan ve stres bir arada, Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu arada, test tarihi 5 haziran

hadi bakalım inşalllah pozitif sonuç almayı nasip eder Allah'ım ......seni transferden sonra dinlendirdiler mi canım ,hemen üstünüzü giyebilirsiniz demişlerdi bana,seni dinlendirdiler mi merak ettim..

hadi bakalım inşalllah pozitif sonuç almayı nasip eder Allah'ım ......seni transferden sonra dinlendirdiler mi canım ,hemen üstünüzü giyebilirsiniz demişlerdi bana,seni dinlendirdiler mi merak ettim..

CANIM doktorlar pek dinlenmeyi dikkate almıyorlar hatta 15 dk sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz ama ağır şeyler kaldırmayın diyorlar.bana kalırsa öyle değil.ilk 1-2 saat ve sonraki 4-5 gün çok ama çok önemli.bence dikkat edilmesi lazım.doktor bana yarım saat yatcan dedi benim içim rahat etmez ben 1,5-2 saat yatcam ondan sonra gitcem dedim.transferden sonrada çişim çok olduğu için ayağa kalkmadan altıma sürgü koydurdum.onlar bizim kadar önem vermiyebilirler ama bizim için çok önemli.tedbir bizden taktir Allahtan.

Tekrar tebrik ederim canım. Değerin ikiz değeri. Ayyyy ne mutlu topikte ikiz annesi de var

menaccim insaallah seninki de ikizdir Cok agrittilar beni sizlandigim kadar varmis rabbim bekleyenlere nasip etsin innsaallahhh bize de tamamina erdirmeyi ... amin

menaccim insaallah seninki de ikizdir Cok agrittilar beni sizlandigim kadar varmis rabbim bekleyenlere nasip etsin innsaallahhh bize de tamamina erdirmeyi ... amin

İnşallah canım benim olsun, tek olsun çift olsun fark etmez sağlıklı olsun en muhimi o değil mi canım. Allah bize ve bebeklerimize sağlık sihhat versin
Ay ne merak ediyorum bebisleri şimdiden

canım ben doktorumdanda hastanedende cok memnun kaldım tutmsa bile gene orda denicez orda yası büyük olupta tutan varmı bilmiorum ama bana yasım 22 oldugu halde 2 embriyo transfer edildi gittiğim merkezin başarı oranı yüksek benm görümcem vesile oldu gitmeme oda bu merkezde tedavi gördü ve ona imkansız denilmişti erkek infertiletesiyedi azo spermiydi ve görümcemdede trioid bozuklugu vardı ona ragmen suan hamile 8 ay 12 günlük yani gün sayıyo artık insallah bi kızmız olucak... Ben tavsiye ederim kesinlikle en azından gidp bir konusun...hayırlısı olsun insallah...

canim ask olsun hic onemli degil rabbime cok sukur kizlar valla bana iki embriyo konulmasi da surpriz olmustu demek ki bu sekilde yasamk varmis hayirli hepimiz icin tatlimmmmm

kızlar giderek beni heyecan basıyor.yarın kontrolüm var yine.iğnelerin 8. günü yarın.3-4 gün sonrada opum var.off çok korkuyorumşu opudan.aslında korktuğum opu işleminden çok narkoz almak ve şu damar yolu açma olayı.adı bile korkunç damar yolu açma.allahım ya.

canlarim ben geldim.. Doktoruma gittim sabah beta: 1800 Ikiz gibi dedi haftaya kese gormeye gidecegim insaallah.... Hepinize dua ediyorum doktora bile bahsettim sizden o kadar yani Kizlar bir de jele gunde bir adetle devam degil mi?

hayırlı olsun gözün aydın canmm..... Ben hamile kalmadım ama doktorlar devam ettirolar bildigm kadarıla düşük riski vs ortadan kalkıncaya kadr devam et yani..

Damar yolu açmakla iğne yaptırmak arasında fark yok inan bana. Narkozu da şimdiye kadar üç defa aldım ucunde de hayatımın en güzel uykularini uyudum opudan sonra hiç ağrım olmadı gibi adet ağrısına benzer ağrılar dışında. Lütfen rahat ol endişe edecek bir şey yok.

Son düzenleme:

tatlim inan saglikli olsun gerisi hic muhim degil hatta korkuyorum aslinda Allah in izni ile bir sey olmaz da hic birimize ne guzel yulseliyo bak :) canim ayne ln benim bacaklar da agri lyo ayrica ben zayifin o karnim uc aylik gibi davul gibi benim de agrirdi ancak bunlar bizim mercimeklerin agrisi hadi diger kizlar sizlerden de mutlu haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…