Hiç unutmuyorum 3. evlilik yıl dönümümüzde 2 ocakda artık tüp yada aşılamaya başlayalım doğal yoldan olmayacak demiştik gittik doktora.doktor hsg rahim filmi çektirelim belkide doğal yolla olur dedi.2 ay denedik olmadı.sonraki ay gittik tüp değil aşılama yapalım ama sadece bir kere deneyelim dedi tabi denedik sonuç negatif..bir sonraki ay tüp yapalım dedik doktor hayır histeraskopi yapalım dedi.tutunma oranın arttıralım birde içerde sıkıntı var mı onu görelim dedi..çok şükür başarılı bir ameliyattı..sonraki ay hadi tüp yapalım diye gittik olmaz bu ay içim rahat etmeyecek kendine gel dinlen hem bu ay uzun protoke başlamış olalım dedi..işte geldik bu aya ve bugün hadi tüp diye gittik doktora doktor çok şükür ARTIK BAŞLIYORUZ dedi..Bizim iş biraz kemal sunal filmine benzedi salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu...Ama canım doktorum ya benden daha iyi takip ediyor süreci birşey atlamak istemiyor.çok titiz davranıyor..ben sabırsız davransamda o herşeyin en iyisini yapıp takdir Allahın diyor...Sonuç ne olursa olsun doktorumdan yana içim çok rahat..
Şükür hafta sonu kırmızılar geldi.bugün 2. günüydü sabah hormon testi yaptırdım öğleden sonra doktoruma gittim sonuçlar güzeldi kistde oluşmamıştı..lucrine devam gonal f ler çarşamba günü başlıyor 225 vuracağım 3 gün cumartesi tekrar doktor kontrolü..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Eğer herşey yolunda giderse belkide bir aydan kısa bir zaman içinde hamileyim diyebileceğim hala inanamıyorum..hiç kendimi anne olmaya bu kadar yakın hissetmemiştim...
canım ben de gonal f kullanıyorum günde 225 ml. elimde geçen tedaviden kalma menopur vardı sanırım yanlışlıkla onu vurdum bu gün(inşallah bi sorun yapmaz) emin olmak için bana söyler misin, bir tüp gonal f 2 gün mü gidiyor sana????
Hiç unutmuyorum 3. evlilik yıl dönümümüzde 2 ocakda artık tüp yada aşılamaya başlayalım doğal yoldan olmayacak demiştik gittik doktora.doktor hsg rahim filmi çektirelim belkide doğal yolla olur dedi.2 ay denedik olmadı.sonraki ay gittik tüp değil aşılama yapalım ama sadece bir kere deneyelim dedi tabi denedik sonuç negatif..bir sonraki ay tüp yapalım dedik doktor hayır histeraskopi yapalım dedi.tutunma oranın arttıralım birde içerde sıkıntı var mı onu görelim dedi..çok şükür başarılı bir ameliyattı..sonraki ay hadi tüp yapalım diye gittik olmaz bu ay içim rahat etmeyecek kendine gel dinlen hem bu ay uzun protoke başlamış olalım dedi..işte geldik bu aya ve bugün hadi tüp diye gittik doktora doktor çok şükür ARTIK BAŞLIYORUZ dedi..Bizim iş biraz kemal sunal filmine benzedi salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu...Ama canım doktorum ya benden daha iyi takip ediyor süreci birşey atlamak istemiyor.çok titiz davranıyor..ben sabırsız davransamda o herşeyin en iyisini yapıp takdir Allahın diyor...Sonuç ne olursa olsun doktorumdan yana içim çok rahat..
Şükür hafta sonu kırmızılar geldi.bugün 2. günüydü sabah hormon testi yaptırdım öğleden sonra doktoruma gittim sonuçlar güzeldi kistde oluşmamıştı..lucrine devam gonal f ler çarşamba günü başlıyor 225 vuracağım 3 gün cumartesi tekrar doktor kontrolü..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Eğer herşey yolunda giderse belkide bir aydan kısa bir zaman içinde hamileyim diyebileceğim hala inanamıyorum..hiç kendimi anne olmaya bu kadar yakın hissetmemiştim...
ay şu halay işaretini yapmayı keşke bilseydim çok sevindim canım kaç bebişini aldın geldin? nelere dikkat ettin?nelere dikkat ettin? gel 5 haziran gel artıkkkkkkkkkkkkkkkBebişimi alıp geldim canım, asıl stres bundan sonra başlıyormuş :) HAreket etmeye korkuyor insan bir şey olacak endişesiye :) Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin. HAdi bakalım teyzesi, benim minnoşumu yalnız bırakma, yarın hayırlısıyla al gel sen de bebişlerini
İnşallah olacak canım. Çok sevindim senin adına beklemek en zoru biliyorum ben tam 9 ay bekledim. Hayırlı mutlu sonuçlar alırsın inşallah.
Doktoruna güvenin ve olacağına olan inancinla zaten yolu yarilamissin
mrb canım nasılsın hamileliğinin ilk ilk ilk günleri nasıl geçiyo seni gördümde yazayım dedim çarşamba opum var yalnız transfer olmayacak ohss riski çok yüksekmiş e2 değerim bugün 5400 olmuş kısmet artık
ay şu halay işaretini yapmayı keşke bilseydim çok sevindim canım kaç bebişini aldın geldin? nelere dikkat ettin?nelere dikkat ettin? gel 5 haziran gel artıkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar sizden bol bol dua ediyorum fasulyemi alıp gelicem inşallahhh...annem internete girmeme izin vermeyeceğini söylüyor radyasyon yayıyor diyeee şimdiden torununu düşünüyorr:)ama ben kaçamak girmeye çalışıcammm.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun annişlerr
kızlar sizden bol bol dua ediyorum fasulyemi alıp gelicem inşallahhh...annem internete girmeme izin vermeyeceğini söylüyor radyasyon yayıyor diyeee şimdiden torununu düşünüyorr:)ama ben kaçamak girmeye çalışıcammm.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun annişlerr
menac beni de listeye ekler misin. 30 yaşındayım-endometriozis sebebim-2 negatif aşılamam var. ilk tüp bebek denemem. erzurum şifa da yaptırıyorum.tedavim ctesi başladı.
Ekliyorum canım hayırlı uğurlu olsun
canim ask olsun hic onemli degil rabbime cok sukur kizlar valla bana iki embriyo konulmasi da surpriz olmustu demek ki bu sekilde yasamk varmis hayirli hepimiz icin tatlimmmmm
cnm öncelikle hayırlı olsun inş bebişlerin tutunur sana.. nasıl geçmiş.kaçtane vardı..ve hemen kaldırdılar mı seni.dinlendirmediler mi.? ben de temmuzda ki adetimde tüp bebek yöntemine başlıycamdainş
kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?
canlarım bugün çok soru sordum ama merak işte.başıma gelecekleri önceden bilmek istiyorum.çatlatma iğnesi nereden yapılıyor kızlar göbekten mi kalçadanmı?bir de acıtıyormu?sürekli iğnelerle ilgili sorular soruyorum çünkü benim ileri derecede iğne fobim var maalesef.gerçi sabah akşam günde 2 kere iğne ola ola az da olsa aştım sayılır bu korkumu ama yinede mesela göbeğime kendim yapıyorum ama yapana kadar akla karayı seçiyorum.ellerim tir tir titriyor.kalçadan olan zaten beni mahfetti.her iğnem bir olay.çatlatma iğnesini merek ediyorum nreden ve acıtıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?