Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hiç unutmuyorum 3. evlilik yıl dönümümüzde 2 ocakda artık tüp yada aşılamaya başlayalım doğal yoldan olmayacak demiştik gittik doktora.doktor hsg rahim filmi çektirelim belkide doğal yolla olur dedi.2 ay denedik olmadı.sonraki ay gittik tüp değil aşılama yapalım ama sadece bir kere deneyelim dedi tabi denedik sonuç negatif..bir sonraki ay tüp yapalım dedik doktor hayır histeraskopi yapalım dedi.tutunma oranın arttıralım birde içerde sıkıntı var mı onu görelim dedi..çok şükür başarılı bir ameliyattı..sonraki ay hadi tüp yapalım diye gittik olmaz bu ay içim rahat etmeyecek kendine gel dinlen hem bu ay uzun protoke başlamış olalım dedi..işte geldik bu aya ve bugün hadi tüp diye gittik doktora doktor çok şükür ARTIK BAŞLIYORUZ dedi..Bizim iş biraz kemal sunal filmine benzedi salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır gibi oldu...Ama canım doktorum ya benden daha iyi takip ediyor süreci birşey atlamak istemiyor.çok titiz davranıyor..ben sabırsız davransamda o herşeyin en iyisini yapıp takdir Allahın diyor...Sonuç ne olursa olsun doktorumdan yana içim çok rahat..
Şükür hafta sonu kırmızılar geldi.bugün 2. günüydü sabah hormon testi yaptırdım öğleden sonra doktoruma gittim sonuçlar güzeldi kistde oluşmamıştı..lucrine devam gonal f ler çarşamba günü başlıyor 225 vuracağım 3 gün cumartesi tekrar doktor kontrolü..Rabbim pozitifleri göstersin inşallah..Eğer herşey yolunda giderse belkide bir aydan kısa bir zaman içinde hamileyim diyebileceğim hala inanamıyorum..hiç kendimi anne olmaya bu kadar yakın hissetmemiştim...

canım ben de gonal f kullanıyorum günde 225 ml. elimde geçen tedaviden kalma menopur vardı sanırım yanlışlıkla onu vurdum bu gün(inşallah bi sorun yapmaz) emin olmak için bana söyler misin, bir tüp gonal f 2 gün mü gidiyor sana????

Canım nasılsın..Ne zamandır girmiyordun bugün gördüm seni..Özlettin kendini.seni görmek iyi geliyor bana...Okul nasıl gidiyor hallettin mi işlerini..sınavları yaptın mı..Çok şükür ben bugün itibari ile sınavlarımı bitirdim..matematiğide geometriyide yaptım okuması kaldı bir tek..tedavi başlarsa sıkıntı olur diye erken yapayım demiştim..bakalım dört gözle bekliyorum tatili bu yıl zor geçti sanki ya..yoruldum valla...sende nasıl durumlar..kendine iyi bak canım ...öptüm kocaman:))

Canım ben aşılamadan biliyorum..gonal f 450 almıştık..450 yazıyor ama içinde 600 lük var demişti doktor...dökülür falan diye fazladan 150 koyuyorlarmış..yani bir kutu 2 gün gidiyor birde 150 ml artıyor canım..

İnşallah olacak canım. Çok sevindim senin adına beklemek en zoru biliyorum ben tam 9 ay bekledim. Hayırlı mutlu sonuçlar alırsın inşallah.
Doktoruna güvenin ve olacağına olan inancinla zaten yolu yarilamissin

ay şu halay işaretini yapmayı keşke bilseydim çok sevindim canım kaç bebişini aldın geldin? nelere dikkat ettin?nelere dikkat ettin? gel 5 haziran gel artıkkkkkkkkkkkkkkk

mrb canım nasılsın hamileliğinin ilk ilk ilk günleri nasıl geçiyo seni gördümde yazayım dedim çarşamba opum var yalnız transfer olmayacak ohss riski çok yüksekmiş e2 değerim bugün 5400 olmuş kısmet artık

kızlar sizden bol bol dua ediyorum fasulyemi alıp gelicem inşallahhh...annem internete girmeme izin vermeyeceğini söylüyor radyasyon yayıyor diyeee şimdiden torununu düşünüyorr:)ama ben kaçamak girmeye çalışıcammm.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet olun annişlerr

Güzel gidiyor canım inşallah hep böyle gider hayatım geç olsun ama sonu mutlu olsun yeter ki transfer olmazsa hicccc üzülme rahim dinlenince başarı şansı daha da artıyor. Hayırlısı olsun güzelim.

ay şu halay işaretini yapmayı keşke bilseydim çok sevindim canım kaç bebişini aldın geldin? nelere dikkat ettin?nelere dikkat ettin? gel 5 haziran gel artıkkkkkkkkkkkkkkk

Hayırlı haberlerle gelir inşallah 5 haziran canım, tabii 6 haziran da. Senin de 6 haziran olacak sanırım test tarihi :) İstersek rıza formu doldurmamız karşılığında iki tane de transfer edebileceğini söyledi ama ilk denememiz olduğu için iki taneye cesaret edemedik açıkçası, ikisi birden tutarsa zor olur belki diye. Eşim de ilk denememiz sonuçta şimdilik tek embriyo deneyelim dedi. Tatlılarımdan birini alıp geldim işte teyzesi. Bugüne o kadar gelişmiş ki maşallah, kabuğundan çıkmaya bile başlamış, çok özlemiş anneciğini 5 günde :) Transfer sonrası yatırmadı bile doktorum, gereksiz olduğunu söyledi ve hastalarımız yattıkça daha çok strese giriyor ve bu da süreci olumsuz etkiliyor dedi. Sonuçta normal yolla gebe kalanlar gebe kaldığını bilmiyor ve bunu öğrenene kadar neler yapıyorlar farkında olmadan, bunun da normal gebelikten hiçbir farkı yok dedii, içimi rahatlattı. Beklemek zor ama bekleyeceğiz artık. Eve gelince uzandım biraz, yemekten sonra da uyuyakalmışım yatakta, 2 saat uyumuşum çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum, geziniiyorum arada bir evde. Yarın ve diğer gün de izinliyim, perşembe de işe başlayacağım. Evde çok fazla kafaya takacağımı anladım çünkü, işe gidince kafamı dağıtırım en azından. Sende de başlamıştır heyecan

Hayırlı olsun sonu mutlu olsun inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah

menac beni de listeye ekler misin. 30 yaşındayım-endometriozis sebebim-2 negatif aşılamam var. ilk tüp bebek denemem. erzurum şifa da yaptırıyorum.tedavim ctesi başladı.

Hadi bakalım, hayırlısıyla al da gel sen de bebişlerini canım. Şimdiden hayırlı olsun inşallah.

menac beni de listeye ekler misin. 30 yaşındayım-endometriozis sebebim-2 negatif aşılamam var. ilk tüp bebek denemem. erzurum şifa da yaptırıyorum.tedavim ctesi başladı.

Ekliyorum canım hayırlı uğurlu olsun

9 tane yumurtam toplandı 7 si olgunlaşmış 2. gün aradılar 5 inin döllendiğini söylediler şimdi beklemedeyim çok yatmadım 15-20 dk falan ağrım sızım olmadı pazar günü olduğu için sadece benim işlemim için gelmişlerdi onları çok tutmak istemedim kendimide iyi hissettiğim için yarım saat sonra çıktım hastaneden. sanada şimdiden hayırlı olsun umarım bebişine kavuşursun

kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?

bana opu dan sonra verdi şimdi yaptırıyorum iğneler yağlı oldugu için yakabilir dediler ama ben hiç anlamadım yakmadı yani...

soru sormakta haklısın insan olacakları merak ediyor çatlatma iğnesinin hem kalçadan yapılanı hemde göbekten yapılanı var ben göbekten yapılanı kullandım kullandıgım diger iğnelerden farklı değildi çak acımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…