Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Nasilsin canim ...erkencisin uyutmadi galiba bebis:)))

Günaydın canımmmmmm..
evt cnm uyutmuyo beni şimdidennnnnn
çok rahat uyku uyuyamıyorum cnm hep yarım yamalak..
düşünceler,korkular.perşembeyide bi atlatsaydım içim rahatlayacak biraz daha.
sen nasılsın canımmm

Canim Hayirlisiyla Goreceksin bebisini hic merak etme..Bak yaramaza erken basladi kaprise:))Ilk uc ay boyle olabiliyomus sonra sikayetler geciyo diyolar canim..
Ben iyi olmaya calisiyorum tatlim adetimi bekliyorum Ignelere baslamak icin yarin randevum var doktorda.Sabah sabah uyku tutmadi Tv yi actim icim karardi hep kotu haberler..Aman sakin Tv falan izleme kitap oku muzik dinle...Bebis pozitif olsun dimi..Flzask insallah bende su bir Ayı atlatip hayirli haberler veririm sizlere...

Günaydın fıstıklar
Yarın transferimin 9. günü ve idrar testi yapacağım, negatif çıkma ihtimali de var idrarda hemen çıkmayabiliyor ama yine de denemek şansımı denemek istiyorum, çok heyecanlıyım, bu 5. denemem umarım bu kez hayallerimiz gerçek olur, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...

Günaydın kızlar
Ben bugun bi halt ettim. Esim gecen gun bir tane hiç açılmamış test bulmustu az once onu yaptım ama testin tarihi geçmiş 2012 4.ayda ve negatif çıktı sizce dogrumudur off niye sabretmedim moralim cok bozuldu

Dur bir dakika dur. Senin bugün kaçıncı günün ki daha ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi tek mi çift mi. Canım tek embriyo ve dondurulmuş değilse on, onbirinci günlerde belki çıkar belki çıkmaz o da. Uzulmeyeceksin inşallah bu acele niye bekle. Hem test de eski

Ay Manolyam güldürdün beni kız sabah sabah Allah'ta seni güldürsün
Tarihi 1 sene geçmiş test sonucuna mı canını sıkıyorsun Allah aşkına, ilahi yani ne diyim ben sana, tabiki yanlıştır, o son kullanma tarihlerini niye yazıyorlar üzerine, 9 aylık hamile kadında yapsa çıkmaz o testte çünkü bozulmuş, o yüzden hiç canımızı sıkmıyoruz, çok merak ediyorsan yarın bende idrar testi yapmayı düşünüyorum, sende al bi test beraber deneyelim şansımızı

Bugün 12.gun 2 gün sonra betaya bakılacak. Dondurulmuş 2embriyo transfer edildi. Kendimi testin son kullanma tarihi gecmis diye telkin etmeye çalışıyorum ama moralim bozuldu

Canım çok sağolun ne bileyim işte..
Esime aldirayim bi tane tarihi geçmemiş katilirim belki sana bende. Allah hemizin burdan hamileyim diye haykirmasini nasip eder inş.

Canım çok sağolun ne bileyim işte..
Esime aldirayim bi tane tarihi geçmemiş katilirim belki sana bende. Allah hemizin burdan hamileyim diye haykirmasini nasip eder inş.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bazı kadınların beta hcgsi idrara çok geç karisiyormus inşallah sen de onlardansindir. En kesini kanda baktirmak canım bence bir daha idrar testi yapma çok uzuluyorsun bebislere zarar vereceksin.

Canım arkadaşım, iyiyim çok sağol
Ben de giriyorum ama pek yazmıyorum artık, yazacak birşeyım yok cunku
Ben de senı gorunce mutlu oluyorum canım
Okul bıtse de kurtulsak artık, yoruldum. İdare ile zaten kımse anlaşamıyor ben de tabı, sıktı iyice.
cuma gunu sınavlarım bıtıyor ınş. ama yaptıklarım da var durmadan sınav okuyorum. HAftada 2 gun başka bır okula gorevlendırme gıdıyorum oranın işlerı bıttı, sözlu notu kaldı ıste. Kendı okulum da bıtecek, yoğunum..
Tedavın baslıyor , sevındım. Uzun süredır beklıyorsun. Guzel sonuclansın ınş canım..
Benım de bugun regl tarıhım, tam bır ay once bugun regl oldum ve negatıf oldugunu öğrenmıştık. 1 ay ne cabuk gecmış.
Ama hala regl olmadım, zamanında olabılecek mıyım bakalım.
Görüşmek uzere canımmm

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen sene ağustos topiginde ilk negatifi alanlardandim. Geçen ay içinde hepsi bebeklerini kucağına aldı Allah nazarlardan korusun. Birsürü sıkıntı ameliyat sonrasında rahim inceliği ve şimdi transfer oldu. Lütfen üzülme en azından senin halletmen gereken başka problemlerin yok. Şahsi fikrim çok ara verme ağustosta başla yeniden. Ve benim aklıma takılan bir şey var senin tedavinle ilgili adetinden on beş gün sonra kanaman oldu ve doktorun başladı benim doktorum olsa bekler bir dahaki adette baslatirdi bu bir. İkincisi daha normal adet olmadığın için basladiginizdan yumurtalarin kalitesiz çıktı bence. Bundan sonraki tedavini nerde yaparsın bilmem ama inan kaliteli embriyolarin olacak ve lütfen dondur lütfen. Yine aynı parayı vermek yerine dondurulmuş embriyolarinla denerdin şimdi. Doktorunun açıklamaları bana hep saçma geldi embriyolari dondurmayalim niye çünkü para vermeye değmez. Olur mu öyle şey burda deneyimli bir sürü insan bu dediklerime katılacaktır. Lütfen iyice dinlen hem kalben hem bedenen ve doktorunla ilgili biraz eleştirel düşün. Kırıcı bir şey soylediysem çok özür dilerim.

Merhaba menac, bu ikinci tüp bebek denemem olacak. Samsun medical parkta başladım tedaviye. Eşimde sperm hareketliliği çok az düşük, başka da görünen bir sebep yok. Yaş 34. Benide eklersen sevinirim

Merhaba menac, bu ikinci tüp bebek denemem olacak. Samsun medical parkta başladım tedaviye. Eşimde sperm hareketliliği çok az düşük, başka da görünen bir sebep yok. Yaş 34. Benide eklersen sevinirim

Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Birazdan listeye eklerim.

Hoş geldin canım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Birazdan listeye eklerim.

kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?

yakmıyor yağlı bir iğne olduğu için zor emiliyor bu yüzdende kalçanda çok acı veriyor oturup kalkarken iğneden sonra ne kadar yürüyebilirsen iyi ilaç o kadar hızlı emiliyor

Selamlar kızlar. Dün kontrolüm vardı çok şükür yolundaymış herşey. Ve Allah nasip ederse cumaya transferim var. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Ve bugünler son bekleyişlerimiz olsun inşallah

benim dr 2 saat yatırdı beni benimde tuvaletim geldi ve kalkmama izin vermediler sürgü koydular altıma 2 günde yat sadece 2 saatte bir 15 dk evde gezin kan dolaşımı olsun bide tuvalete kalk dediler ben 3 gün yattım şimdide ara ara yatıyorum iş olarakda kolay yemekler yapıyorum o kadar dinlenmek bencede önemli

kızlar bugün transferimin 11. günü fakat dünden beri üzerimde bi yorgunluk halsizlik hasta gibibyim yani.sizlerde böyle oldunuzmu acaba ilaçların etkisimi ağır mı geldi bünyeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…