- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Nasilsin canim ...erkencisin uyutmadi galiba bebis:)))
Günaydın canımmmmmm..
evt cnm uyutmuyo beni şimdidennnnnn
çok rahat uyku uyuyamıyorum cnm hep yarım yamalak..
düşünceler,korkular.perşembeyide bi atlatsaydım içim rahatlayacak biraz daha.
sen nasılsın canımmm
Günaydın kızlar
Ben bugun bi halt ettim. Esim gecen gun bir tane hiç açılmamış test bulmustu az once onu yaptım ama testin tarihi geçmiş 2012 4.ayda ve negatif çıktı sizce dogrumudur off niye sabretmedim moralim cok bozuldu
Günaydın kızlar
Ben bugun bi halt ettim. Esim gecen gun bir tane hiç açılmamış test bulmustu az once onu yaptım ama testin tarihi geçmiş 2012 4.ayda ve negatif çıktı sizce dogrumudur off niye sabretmedim moralim cok bozuldu
Dur bir dakika dur. Senin bugün kaçıncı günün ki daha ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi tek mi çift mi. Canım tek embriyo ve dondurulmuş değilse on, onbirinci günlerde belki çıkar belki çıkmaz o da. Uzulmeyeceksin inşallah bu acele niye bekle. Hem test de eski
Ay Manolyam güldürdün beni kız sabah sabah Allah'ta seni güldürsün
Tarihi 1 sene geçmiş test sonucuna mı canını sıkıyorsun Allah aşkına, ilahi yani ne diyim ben sana, tabiki yanlıştır, o son kullanma tarihlerini niye yazıyorlar üzerine, 9 aylık hamile kadında yapsa çıkmaz o testte çünkü bozulmuş, o yüzden hiç canımızı sıkmıyoruz, çok merak ediyorsan yarın bende idrar testi yapmayı düşünüyorum, sende al bi test beraber deneyelim şansımızı
Canım çok sağolun ne bileyim işte..
Esime aldirayim bi tane tarihi geçmemiş katilirim belki sana bende. Allah hemizin burdan hamileyim diye haykirmasini nasip eder inş.
Canım nasılsın..Ne zamandır girmiyordun bugün gördüm seni..Özlettin kendini.seni görmek iyi geliyor bana...Okul nasıl gidiyor hallettin mi işlerini..sınavları yaptın mı..Çok şükür ben bugün itibari ile sınavlarımı bitirdim..matematiğide geometriyide yaptım okuması kaldı bir tek..tedavi başlarsa sıkıntı olur diye erken yapayım demiştim..bakalım dört gözle bekliyorum tatili bu yıl zor geçti sanki ya..yoruldum valla...sende nasıl durumlar..kendine iyi bak canım ...öptüm kocaman:))
Canım arkadaşım, iyiyim çok sağol
Ben de giriyorum ama pek yazmıyorum artık, yazacak birşeyım yok cunku
Ben de senı gorunce mutlu oluyorum canım
Okul bıtse de kurtulsak artık, yoruldum. İdare ile zaten kımse anlaşamıyor ben de tabı, sıktı iyice.
cuma gunu sınavlarım bıtıyor ınş. ama yaptıklarım da var durmadan sınav okuyorum. HAftada 2 gun başka bır okula gorevlendırme gıdıyorum oranın işlerı bıttı, sözlu notu kaldı ıste. Kendı okulum da bıtecek, yoğunum..
Tedavın baslıyor , sevındım. Uzun süredır beklıyorsun. Guzel sonuclansın ınş canım..
Benım de bugun regl tarıhım, tam bır ay once bugun regl oldum ve negatıf oldugunu öğrenmıştık. 1 ay ne cabuk gecmış.
Ama hala regl olmadım, zamanında olabılecek mıyım bakalım.
Görüşmek uzere canımmm
Günaydın fıstıklar
Yarın transferimin 9. günü ve idrar testi yapacağım, negatif çıkma ihtimali de var idrarda hemen çıkmayabiliyor ama yine de denemek şansımı denemek istiyorum, çok heyecanlıyım, bu 5. denemem umarım bu kez hayallerimiz gerçek olur, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...
tatlım ben ilk tüp bebek denememde 10.günü test yaptırdım pozitif çıkmıştı. 12. günü yaptırdığımızda negatif çıktı. Günü gelmeden yaptığın teste güvenme derim sonra çok üzülüyorsun
Merhaba menac, bu ikinci tüp bebek denemem olacak. Samsun medical parkta başladım tedaviye. Eşimde sperm hareketliliği çok az düşük, başka da görünen bir sebep yok. Yaş 34. Benide eklersen sevinirim
Merhaba menac, bu ikinci tüp bebek denemem olacak. Samsun medical parkta başladım tedaviye. Eşimde sperm hareketliliği çok az düşük, başka da görünen bir sebep yok. Yaş 34. Benide eklersen sevinirim
Günaydın fıstıklar
Yarın transferimin 9. günü ve idrar testi yapacağım, negatif çıkma ihtimali de var idrarda hemen çıkmayabiliyor ama yine de denemek şansımı denemek istiyorum, çok heyecanlıyım, bu 5. denemem umarım bu kez hayallerimiz gerçek olur, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...
tatlım ben ilk tüp bebek denememde 10.günü test yaptırdım pozitif çıkmıştı. 12. günü yaptırdığımızda negatif çıktı. Günü gelmeden yaptığın teste güvenme derim sonra çok üzülüyorsun
benim bugün 9. günümdü çok heycanlı hyecanlı yaptım fosss yapma bence çok morali bozuluyor insanın belki çok silik de olsa ikinci çizgiyi görürmüyüm acaba dedim ama malesefff
kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?
CANIM doktorlar pek dinlenmeyi dikkate almıyorlar hatta 15 dk sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz ama ağır şeyler kaldırmayın diyorlar.bana kalırsa öyle değil.ilk 1-2 saat ve sonraki 4-5 gün çok ama çok önemli.bence dikkat edilmesi lazım.doktor bana yarım saat yatcan dedi benim içim rahat etmez ben 1,5-2 saat yatcam ondan sonra gitcem dedim.transferden sonrada çişim çok olduğu için ayağa kalkmadan altıma sürgü koydurdum.onlar bizim kadar önem vermiyebilirler ama bizim için çok önemli.tedbir bizden taktir Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?