kızlar bugün transferimin 11. günü fakat dünden beri üzerimde bi yorgunluk halsizlik hasta gibibyim yani.sizlerde böyle oldunuzmu acaba ilaçların etkisimi ağır mı geldi bünyeme
test tarihi 30-31 mayıs olan arkadaşlar test yaptıranınız var mı içinizden merak ediyorum ben yarın kanda baktırmayı düşünüyorum
Benim 4.gun embriyosu transferden sonra 10.gun yani 31 mayis test tarihim ama cesaretim yok belki yarin idrarda yaparim tabi cesaretimi toplarsam toplarsam, bide dusunuyorum ya idrarda cikmazsa cunku yarin 8.gun :)
canım ya keske dayanabilsen yani ne bilim ben yıllardır yaparım test hiç çift çizgiyi göremedim sonra transferden sonra dedimki asya tets yapmıcan doktorun dediği tarihte gitcen kan vercen varsa rabbim nasip etmiştir yoksa vakti vardır dedim.bence sende yapma test tarihini bekle şimdi bide varken yok çıkar onu kafaya takarsın.sonucun çok güzel olcak inşallah.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Geçen sene ağustos topiginde ilk negatifi alanlardandim. Geçen ay içinde hepsi bebeklerini kucağına aldı Allah nazarlardan korusun. Birsürü sıkıntı ameliyat sonrasında rahim inceliği ve şimdi transfer oldu. Lütfen üzülme en azından senin halletmen gereken başka problemlerin yok. Şahsi fikrim çok ara verme ağustosta başla yeniden. Ve benim aklıma takılan bir şey var senin tedavinle ilgili adetinden on beş gün sonra kanaman oldu ve doktorun başladı benim doktorum olsa bekler bir dahaki adette baslatirdi bu bir. İkincisi daha normal adet olmadığın için basladiginizdan yumurtalarin kalitesiz çıktı bence. Bundan sonraki tedavini nerde yaparsın bilmem ama inan kaliteli embriyolarin olacak ve lütfen dondur lütfen. Yine aynı parayı vermek yerine dondurulmuş embriyolarinla denerdin şimdi. Doktorunun açıklamaları bana hep saçma geldi embriyolari dondurmayalim niye çünkü para vermeye değmez. Olur mu öyle şey burda deneyimli bir sürü insan bu dediklerime katılacaktır. Lütfen iyice dinlen hem kalben hem bedenen ve doktorunla ilgili biraz eleştirel düşün. Kırıcı bir şey soylediysem çok özür dilerim.
Sağol canım destegın ıcınKırıcı hıc bırsey soylemedın canım benım, nıye özur dıleyesın.Doktorumla ılgılı benım de kafamda sorular var.
adetım normal degıldı evet, bıze durumun ıgnelere başlamak ıcın uygun oldugunu soyledı. Orada uygun gormuyorum dıye söze başlasaydı zaten bız dedıgını yapardık onun.
tam 12 yumurtam kalmıştı gerıye, bunların hıc bırımı dondurulacak kalıtede degıldı. hıc kacıncı kalıte, kaç hucrelı bılgı verılmedı bıze.Dırekt dondurmayalım bence dedı. Ama hayırlısı buymuş.Ben doktorumu degıstırecegım zaten, dondursaydı ona bağlı kalacaktık.Doktor hıc bır hormon testı yapmadı ıgne öncesınde, ben 6 aydır doktora gıtmıyorum zaten bı hormon duzeyıne bakması gerekırdı, ya da gebelıge engel belkı benım rahatsızlıgım var onu da yapmadı. Kendı basıma gıttım sağlık ocagında baktırdım tüm değerlerıme. Polipten şüphelendı ve adet gorunce polıplerı tamamen unutuverdı, histeroskopı yalan oldu hemencık.
yekzeban ya da asyahatın doktoru var suan kafamda. Ikısınden bırıne yönelırım gıbıme gelıyor. Ancak agustos da bızım ıcın cok erken olacak( Ekim ayı olmadan hıc bır sekılde maddı olarak toparlanamayacagız malesef ( Bılıyorsun ek dersler de kalmıyor yazın.
Böyle işte menac.cıgımmm
Allah bana ve eşime sağlık versın de çalışıp tüp için para bırıktırebılelım yıne, huzur versın de mutlu olalım. Şimdi yazın denıze gırmek, yan gelıp yatmak, herkes işe gıderken ben arkalarından bakmak ıstıyorum
kizlar cumartesi transferim oldu 4. gunum ne sancim var ne kahverengi akintim nede kasiklarimda sislik serlik var.. ben bir de transfer sonrasi yeteri kadar dikkat edemedim, memorialda tedavi gordum transferden sonra yarim saat yatirmak istediler, direndim 1,30 saat yattim surguye yaptim idrarimi onuda yanlisliklayataga döktüm :)))) hastanede ustumu basimi batirdim..o aksam evde dinlendim.. bazi aksilikler yasadik stresli ,bir daha dinlenemedim gunluk islere hemen dondum.. ama agir kaldirmadim uzanmadim bende sadece belirti olarak progestan ignemin morluklari var baskada birsey yok sizde ne gibi belirtiler oldu?? normal mi?? birde gunler gecmiyor.. saat sayiyorum gun degil artik
test tarihi 30-31 mayıs olan arkadaşlar test yaptıranınız var mı içinizden merak ediyorum ben yarın kanda baktırmayı düşünüyorum
aynen öyle mantıgım yatmıyor doktorun tedavı süresine benım, İnş. kendılıgınden olur da haberını vermek nasıp olur bana da.İşe duygusal bakmayip enine boyuna düşündüğünü görüyorum ve bu beni çok mutlu etti. Gez toz eğlen o zaman bebek düşüncesini yapabiliyorsan tamamen at kafandan. Listede kendiliğinden gebe kalan iki arkadaşımız var biliyorsun birinin eşi azospermi. İnşallah gobecikleri burda senin için de atacağız
Ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
inşallah canm ya saglıklı bi bebiştirrr.....bende yaptım tekrar ama negatifti hepsi hatta bugn sabah kan test verdim daha 8. Gün :) negatif cıkcak biliorum ama :) duramadım
inşallah idrarda çıkmayan zorlu hatunlardansindir. Ne zaman çıkacak sonuç. Rabbim mutlu haber vermeni nasip etsin.
herkese merhaba arkadaşlar.
Bugün kontrolüm vardı.12 tane yumurtam varmış.cuma günü son kez doktora gidicem.pazar günü de opum var.ayyyyyyyyy kızlar şu an haberlere bakıyorumda inanılmaz bişey ya.duymuşsunuzdur çin de yeni doğmuş bir bebeği atık su borusunda bulmuşlar.yavrum ya tuvalete atıp bir de üstüne sifonu çekmişler.borulardan gelen ağlama seslerini duymuşlarda olay öyle ortaya çıkmış.biz çocuk için ne fedakarlıklar yapıyoruz.şunların yaptığına bak.bunu yapanlar gerçekten insan olamaz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?