kızlar bugün transferimin 11. günü fakat dünden beri üzerimde bi yorgunluk halsizlik hasta gibibyim yani.sizlerde böyle oldunuzmu acaba ilaçların etkisimi ağır mı geldi bünyeme
kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?
kızlar bugün transferimin 11. günü fakat dünden beri üzerimde bi yorgunluk halsizlik hasta gibibyim yani.sizlerde böyle oldunuzmu acaba ilaçların etkisimi ağır mı geldi bünyeme
Çok doğal canım. İnşallah ilaçlardan değildir. Çok doğal derken gebelik için doğal
tatlım ben ilk tüp bebek denememde 10.günü test yaptırdım pozitif çıkmıştı. 12. günü yaptırdığımızda negatif çıktı. Günü gelmeden yaptığın teste güvenme derim sonra çok üzülüyorsun
Canım inşallah hamilelikten kaynaklanıyordur, bugün 11. gün ise o zaman senin test günün yarın
Canım Allah razı olsun duaların için benimki kalın hatta sokArken bile okdr bastırıyorum zor Giriyor canımdan can gidiyo 2 gün vurdum onu inş bi daha vermezler ben pregon ve Menegon kullanıyrm pregon karından menegon kalçadan Çatlamama iğnesinin adını bilmiyorum Şeffaf bir seyin içinde verdiler Rabbim. Yüzümüzü güldürsün inş
CANIM doktorlar pek dinlenmeyi dikkate almıyorlar hatta 15 dk sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz ama ağır şeyler kaldırmayın diyorlar.bana kalırsa öyle değil.ilk 1-2 saat ve sonraki 4-5 gün çok ama çok önemli.bence dikkat edilmesi lazım.doktor bana yarım saat yatcan dedi benim içim rahat etmez ben 1,5-2 saat yatcam ondan sonra gitcem dedim.transferden sonrada çişim çok olduğu için ayağa kalkmadan altıma sürgü koydurdum.onlar bizim kadar önem vermiyebilirler ama bizim için çok önemli.tedbir bizden taktir Allahtan.
Yardımınıza ihtiyacım var. Bugün sabah 09:30'da yumoşlarım toplandı. 12 tane yumoş varmış. Şimdi evdeyim ama karnım çok ağrıyor. Bu aşamadan sonra nelere dikkat etmem gerekir? Lütfen bu konuda bana biraz bilgi verir misiniz?
Bol bol su iç sıvı tüket canım. İnşallah hepsi birinci kalite embriyo olur.
Amin canım, inşallah. Bana da gerek yok dediler, kendim yürüyerek çıktım hatta odaya :) Şaşırdım biraz ama olmayacaksa eğer dinlensem de olmaz herhalde diye düşündüm. Hayırlısı bakalım.:26:
canım sana yine yarım saat yatıcan demiş benim transfer işlemi bitti hadi üstünüzü giyinebilirsiniz dedi ve hastaneden çıkış yaptım:)birdaha ki denememde böyle yapmıcam ama...sen iyi yapmışın canım..
Kizlar bugun transferin 7.gunu, biliyosunuz bikac gundur agrim yok diyo sikayetleniyodum:) bu sabah sag kasigima bir sanci girdi nefesim kesildi nasil trif etsem boyle sanki basinc vardi hani midede gaz sıkısmasi olurya benim kasigima sanci girdi belime dogru biraz yurudm gecti 1-2 saat sonra yine ayni seyleri yasadim, sabahta atesimi olctm 36,8 gun icinde 37.0 kadar cikiyo, bu agrilar tutunma agrisi olabilirmi
Kesinlikle öyle yap canım.onlardan rica et benim içim bu şekilde rahat edecek ben en az 1-1.5 saat yatcam debelki yatmak kalkmak etkilemiyor olablir ama insanın piskolojisini kesinlikle etkiliyo acaba diyo insan:44:yani boşuna kuşkumuz kalmasın dimi.sen 2.ye ne zaman başlıyorsun canım.birde kıslar transfere 1.5 saat kala 1 lt su için gidin transferden sonra hemen kalkmazsınız.rabbim en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallah canım.
arkadaşlar toparlanmaya başladım evime döndüm dün.karnımdaki şişlik de yavaş yavaş inmeye başladı günde 5 litre su içiyorum ve dünden beri 3 kilo gitmiş bile keşke normal zamanda da böle hızlı kilo verebilsek :) 5 tane donmuş bebişimiz var çok şükür.1,5ay tatil yapıcam artık iyi tarafından bakıyorum:)
hamile arkadaşları çook tebrik ederim çok sevindim hızlı gelişmeler var bu ara..
olabilir canım.kimisi hiç ağzı sızı hissetmiyo ama çoğunluk sanırım sancı çekiyor.benimde sancılarım olmuştu hala devam ediyobenim belirtilerim 6.gün başlamıştı göğüslerin içinde taş varmış gibi ve yanları acıyodu uçları acımadı benim halada acımıyo akıntımda olmuştu su gibi.inşallah tutundu bebein canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?