Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar bugün transferimin 11. günü fakat dünden beri üzerimde bi yorgunluk halsizlik hasta gibibyim yani.sizlerde böyle oldunuzmu acaba ilaçların etkisimi ağır mı geldi bünyeme

Çok doğal canım. İnşallah ilaçlardan değildir. Çok doğal derken gebelik için doğal

kızlar transfer sırasında acı ya da ağrı oluyor mu?bir de transferden sonra progestan iğneleri veriliyor ya galiba çok yakıyormuş o progestan iğneleri bu doğru mu?

transfer sırasında bir agrı olmuyo zaten ultrasondan koyarken izlettiyor drum onlara bakmaktan ben bişey hissetmedim
progestan yakan bi iğne değil ama uzun süre yaptırınca kıçında hafif bir sancıma oluyo tabii hergün iğne oldugumuz için

Çok doğal canım. İnşallah ilaçlardan değildir. Çok doğal derken gebelik için doğal

canım ne güzel söyledin öyle .inşallah dediğin gibi olur.ben tedavide femara ve menogon kullandım ağır gelmişde olabilir ikisi.bakalım perşembe ne getirecek bana

Canım benim test tarihim 30 Mayıs, 5. gün embriyosu olduğu için transferin 10. günü yap dedi doktorum kan testini, ben 9. günü yani sadece bir gün önce yapıyorum, negatif çıkarsa da kendimi üzmeyeceğim, ertesi sabah kan testim var zaten, inşallah pozitif çıkar yaa :18:

Canım inşallah hamilelikten kaynaklanıyordur, bugün 11. gün ise o zaman senin test günün yarın

inşallah öyledir canım ya.Allahım inşallah bu yolda bizi hepimizi boş bırakmaz kucaklarımızı.sanada bol şans canım.transfer gününüde sayarsam 11. gün bugun.ama 30 unda yaptırcan test

Allah yardımcın olsun canım. Seninki biraz zor gibi geldi bana, ama yine de herşeyin hayırlısı. Rabbimiz hepimizin yüzünü güldürsün inşa Allah canım!..

canım sana yine yarım saat yatıcan demiş benim transfer işlemi bitti hadi üstünüzü giyinebilirsiniz dedi ve hastaneden çıkış yaptım:)birdaha ki denememde böyle yapmıcam ama...sen iyi yapmışın canım..

Yardımınıza ihtiyacım var. Bugün sabah 09:30'da yumoşlarım toplandı. 12 tane yumoş varmış. Şimdi evdeyim ama karnım çok ağrıyor. Bu aşamadan sonra nelere dikkat etmem gerekir? Lütfen bu konuda bana biraz bilgi verir misiniz?

Bol bol su iç sıvı tüket canım. İnşallah hepsi birinci kalite embriyo olur.

Kizlar bugun transferin 7.gunu, biliyosunuz bikac gundur agrim yok diyo sikayetleniyodum:) bu sabah sag kasigima bir sanci girdi nefesim kesildi nasil trif etsem boyle sanki basinc vardi hani midede gaz sıkısmasi olurya benim kasigima sanci girdi belime dogru biraz yurudm gecti 1-2 saat sonra yine ayni seyleri yasadim, sabahta atesimi olctm 36,8 gun icinde 37.0 kadar cikiyo, bu agrilar tutunma agrisi olabilirmi

Amin canım, inşallah. Bana da gerek yok dediler, kendim yürüyerek çıktım hatta odaya :) Şaşırdım biraz ama olmayacaksa eğer dinlensem de olmaz herhalde diye düşündüm. Hayırlısı bakalım.:26:

evet canım bende üstümü giyindim çıktım ortada kimse yok beni yönlendirecek hastaneden çıktım artık...ilk olunca acemiliğime geldi:) bir arkadaşım benden önce yaptırdı onunki tuttu ikiz:) onuda dinlendirmeden çıkarmışlar hastaneden,olucak olduktan sonra oluyor işte:)

Kesinlikle öyle yap canım.onlardan rica et benim içim bu şekilde rahat edecek ben en az 1-1.5 saat yatcam debelki yatmak kalkmak etkilemiyor olablir ama insanın piskolojisini kesinlikle etkiliyo acaba diyo insan:44:yani boşuna kuşkumuz kalmasın dimi.sen 2.ye ne zaman başlıyorsun canım.birde kıslar transfere 1.5 saat kala 1 lt su için gidin transferden sonra hemen kalkmazsınız.rabbim en kısa zamanda meleklerini göndersin inşallah canım.

Son düzenleme:

olabilir canım.kimisi hiç ağzı sızı hissetmiyo ama çoğunluk sanırım sancı çekiyor.benimde sancılarım olmuştu hala devam ediyobenim belirtilerim 6.gün başlamıştı göğüslerin içinde taş varmış gibi ve yanları acıyodu uçları acımadı benim halada acımıyoakıntımda olmuştu su gibi.inşallah tutundu bebein canım

Amin canım,haziran 20-22 gibi bi gidicem hazırlık ayı olarak 1 ay önce başlayacağız Allah izin verirse canım,kamerayla rahme bakılıcak bir engel var mı yok mu o şekilde birsonraki ayda temmuzun 18- 19 una denk geliyo tam ramazan ayına oruç tutmama engel olucak galiba içimde rahat etmiyo açıkçası..

arkadaşlar toparlanmaya başladım evime döndüm dün.karnımdaki şişlik de yavaş yavaş inmeye başladı günde 5 litre su içiyorum ve dünden beri 3 kilo gitmiş bile keşke normal zamanda da böle hızlı kilo verebilsek :) 5 tane donmuş bebişimiz var çok şükür.1,5ay tatil yapıcam artık iyi tarafından bakıyorum:)

hamile arkadaşları çook tebrik ederim çok sevindim hızlı gelişmeler var bu ara..

Geçmiş olsun canım. Böyle iyi tarafından bakican pozitif olucan göbeği bebisle şişirecen öptüm seni

Cnm benimde bugune kadar yoktu agrim sizim hatta neden yok diye uzuluyodum, bugun 7. Gun basladi gogus uclarimda benimde aci yok sanki koltuk altinda basliyo gibi yanlardan agriyo akintimda var su gibi, belimde agriyo. İnsallllhhhhhhhhh cuma gunu hayirli haberlerimi veririmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…