amin canım cümlemize nasip etsin rabimmm yarın öğlenden sonra cıkıcak ama ordaki doktor bana erkn daha beta hcg 9. Gün kana gecio demişti bebek 8. Gün yada 9. Gün rahime oturup o hormonu salgılarmıs negatifse bile üzülme 12. Gün tekrar gel bi daha yaptır dedi : Bilmiom bende ama tutmassa yıkılırm galiba off bilmiom inan insallah bebişler benimledir
günaydın fıstıklar
Yarın transferimin 9. Günü ve idrar testi yapacağım, negatif çıkma ihtimali de var idrarda hemen çıkmayabiliyor ama yine de denemek şansımı denemek istiyorum, çok heyecanlıyım, bu 5. Denemem umarım bu kez hayallerimiz gerçek olur, dualarınızı eksik etmeyin, benimde dualarım sizlerle...
varsa az bir değer de olsa çıkar canım hadi inşallah pozitiftir de gobecikler atarız burda. Geçen seferki gebeligimde 8.gun idrar negatifken 9.gun pozitif çıktı hiç üzülme idrardaki negatife.
herkese merhaba arkadaşlar.
bugün kontrolüm vardı.12 tane yumurtam varmış.cuma günü son kez doktora gidicem.pazar günü de opum var.ayyyyyyyyy kızlar şu an haberlere bakıyorumda inanılmaz bişey ya.duymuşsunuzdur çin de yeni doğmuş bir bebeği atık su borusunda bulmuşlar.yavrum ya tuvalete atıp bir de üstüne sifonu çekmişler.borulardan gelen ağlama seslerini duymuşlarda olay öyle ortaya çıkmış.biz çocuk için ne fedakarlıklar yapıyoruz.şunların yaptığına bak.bunu yapanlar gerçekten insan olamaz ya.
Ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
ya ben durup durup aynı sorun üzerinde takılıp kaldım ama şimdi internette okudum karın şişliği olunca doktorunuza gidin hemen diyor fakat benim doktorum ciddiye almadı beni bakmadı bile karnıma karnı şiş olup rahatsız olan arkadaşlar acaba şişliklerimiz aynımı ki ben biraz anlatayım benim şişliği çok aşırı gergin içi çok sert içime çekemeyeceğim gibi bir karnım var hiç de inmeye niyeti yokmuş gibi duruyor yemek yemeğe bile çekiniyorum zaten çok rahatsız ediyor yemek daha beter yapıyor cildim gergin olduğundan canımı acıtıyor lütfen yardım edin sizinde böylemi yoksa daha mı hafif doktorunuza sordunuzmu ne dedi acaba ?????
kızlar benimde dün transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.dünden beri hapşırıyorum bu 12 gün nasıl gececek bilmşyom(
canımm inşallahh sağklı bi gebeliktir..üst üste 2 kerede kimyasal gebelik olmaz herhalde cnmm iyi düşünelim..
halay çekmeyin diye çekmedimmmmmmmm yoksa çoktann
hapşırık etkilemiyor rahat ol benim görümcem grip olmustu bebişler koyuldugnda ve sneinki gibi saglıklıda deildi bebişleri 2. Gün transfer edildiler ve 4. Hücreliydi 2 taneydiler ama suan hamile :d korkma insallah rabbim sana saglıklı bebekler nasip ederrr....hayırlı olsunn...
amin inş canım allahım hakeden herkese versin.biraz önce ağlayacaktım korkudan hapşırırken kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi bişey oldu sandım..inş bişey olmamıştır bebeklerime
He güya halay çekmeyen halin bukorkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.
Sağol canım destegın ıcınKırıcı hıc bırsey soylemedın canım benım, nıye özur dıleyesın.Doktorumla ılgılı benım de kafamda sorular var.
adetım normal degıldı evet, bıze durumun ıgnelere başlamak ıcın uygun oldugunu soyledı. Orada uygun gormuyorum dıye söze başlasaydı zaten bız dedıgını yapardık onun.
tam 12 yumurtam kalmıştı gerıye, bunların hıc bırımı dondurulacak kalıtede degıldı. hıc kacıncı kalıte, kaç hucrelı bılgı verılmedı bıze.Dırekt dondurmayalım bence dedı. Ama hayırlısı buymuş.Ben doktorumu degıstırecegım zaten, dondursaydı ona bağlı kalacaktık.Doktor hıc bır hormon testı yapmadı ıgne öncesınde, ben 6 aydır doktora gıtmıyorum zaten bı hormon duzeyıne bakması gerekırdı, ya da gebelıge engel belkı benım rahatsızlıgım var onu da yapmadı. Kendı basıma gıttım sağlık ocagında baktırdım tüm değerlerıme. Polipten şüphelendı ve adet gorunce polıplerı tamamen unutuverdı, histeroskopı yalan oldu hemencık.
yekzeban ya da asyahatın doktoru var suan kafamda. Ikısınden bırıne yönelırım gıbıme gelıyor. Ancak agustos da bızım ıcın cok erken olacak( Ekim ayı olmadan hıc bır sekılde maddı olarak toparlanamayacagız malesef ( Bılıyorsun ek dersler de kalmıyor yazın.
Böyle işte menac.cıgımmm
Allah bana ve eşime sağlık versın de çalışıp tüp için para bırıktırebılelım yıne, huzur versın de mutlu olalım. Şimdi yazın denıze gırmek, yan gelıp yatmak, herkes işe gıderken ben arkalarından bakmak ıstıyorum
He güya halay çekmeyen halin bukorkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.
Amin inş canım allahım hakeden herkese versin.biraz önce ağlayacaktım korkudan hapşırırken kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi bişey oldu sandım..inş bişey olmamıştır bebeklerime
Menacım şu ana kadar hiç çift çizgi görmemiş benim için bu test yeterli...Senin adına çok çok çok sevindim..Hiç korkma bebeklerin seninle ve seninle olacak hep..Bu kadar erken çıktığına görede ikiz galiba hııı ne dersin..Eğer olmasaydı kesinlikle çift çizgi çıkmazdı aha bizim gibi işte ....Hem o kadar ameliyatı tedaviyi boşunamı oldun..kimyasal olmaz artık aklına bile getirme..Ey güzel Allahım bizde çift çizgi görebilecekmiyiz acaba..sanki hiç bunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor bazen..Öğrenilmiş çaresizlik işte ne yapayım..
ya ben durup durup aynı sorun üzerinde takılıp kaldım ama şimdi internette okudum karın şişliği olunca doktorunuza gidin hemen diyor fakat benim doktorum ciddiye almadı beni bakmadı bile karnıma karnı şiş olup rahatsız olan arkadaşlar acaba şişliklerimiz aynımı ki ben biraz anlatayım benim şişliği çok aşırı gergin içi çok sert içime çekemeyeceğim gibi bir karnım var hiç de inmeye niyeti yokmuş gibi duruyor yemek yemeğe bile çekiniyorum zaten çok rahatsız ediyor yemek daha beter yapıyor cildim gergin olduğundan canımı acıtıyor lütfen yardım edin sizinde böylemi yoksa daha mı hafif doktorunuza sordunuzmu ne dedi acaba ?????
Canım zaten doktorlar bizi eve uolcularken hapsirmakla oksurmekle kahkaha atmakla embriyo yerinden oynamaz demiyorlar mı. Rahat ol endiselerinden sıyrıl ve bebeklerini üzme
menaccim tatlim nasil geciyo gunlersen halay cekmeyin dedin ama ben de buna dayanamadim Rabbim hakkinda hayirlisini versin tam test tarihin ne zaman
Teeeee 6 haziran doktorum dondurulmuş embriyo transferinde on beşinci gün test yaptırıyor. Bugün altıncı günüm daha. Sen nasılsın annecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?