Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Varsa az bir değer de olsa çıkar canım hadi inşallah pozitiftir de gobecikler atarız burda. Geçen seferki gebeligimde 8.gun idrar negatifken 9.gun pozitif çıktı hiç üzülme idrardaki negatife.

benimde yarın 9. Günü bende bugn yaptım idrartesti bide dün yaptım hepsi negatif cıktı :18: Insaşllah senden güsel haberler alırısss negatif cıkarsada üzlme daha cok erken...

varsa az bir değer de olsa çıkar canım hadi inşallah pozitiftir de gobecikler atarız burda. Geçen seferki gebeligimde 8.gun idrar negatifken 9.gun pozitif çıktı hiç üzülme idrardaki negatife.

inşallah canım idrarda cok etkilenmedim acıkcası belliydi yahu :) cok erken yaptım ben sabırsızlıktan

inanamıyorum ya nasıl bir vicdan insan değil onlar diycem hayvanlar bile yavrularına sahip çıkıyor Allahım isteyen herkeze ver yarabbim ...

canımm inşallahh sağklı bi gebeliktir..üst üste 2 kerede kimyasal gebelik olmaz herhalde cnmm iyi düşünelim..
halay çekmeyin diye çekmedimmmmmmmm yoksa çoktann

Kızlar benimde dün transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.dünden beri hapşırıyorum bu 12 gün nasıl gececek bilmşyom(

yumurta toplama işlemiden sonra banada oldu yaklasık bi 4 gün felan sürdü sonra gecti tabi aynı sekildeydi nefes alamıodum resmen yumurta toplanıoya diger yumurtalar şişip büyüyormus sonucta işlem görüo rahimin içi inşallah seninkide bnm gibi gecer..

kızlar benimde dün transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.dünden beri hapşırıyorum bu 12 gün nasıl gececek bilmşyom(

hapşırık etkilemiyor rahat ol benim görümcem grip olmustu bebişler koyuldugnda ve sneinki gibi saglıklıda deildi bebişleri 2. Gün transfer edildiler ve 4. Hücreliydi 2 taneydiler ama suan hamile :d korkma insallah rabbim sana saglıklı bebekler nasip ederrr....hayırlı olsunn...

canımm inşallahh sağklı bi gebeliktir..üst üste 2 kerede kimyasal gebelik olmaz herhalde cnmm iyi düşünelim..
halay çekmeyin diye çekmedimmmmmmmm yoksa çoktann

He güya halay çekmeyen halin bu korkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.

Amin inş canım allahım hakeden herkese versin.biraz önce ağlayacaktım korkudan hapşırırken kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi bişey oldu sandım..inş bişey olmamıştır bebeklerime

He güya halay çekmeyen halin bu korkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.

evt buu
birazcık çekeyim dedim
kasık ağrısı oluyo cnm yaa .benim bile hala ağrılarım varr..
.inşallah bırakmazlar seni meleklerinn..

Canım benim ya..Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün..gönlünü ferahlatsın inşallah..Bazı şeylerin hayatta yaşanması gerekiyor.Bizim kontrolümüzden çıkıyor herşey.Bazen insan en iyi doktora gidiyor olmuyor bazen beklerken kendiliğinden oluyor.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz aslında.Herşeyin bir zamanı var ..bunu beklemek zorundayız..senin önüne acıbademi çıkaran rabbim benim karşıma jineplusı asyahayatın karşısına jinemed i çıkardı..Bakalım güzel sonuçları kaçıncı denememizde nerde bulacağız..
Tabi bu kadar yaşanandan sonra acıbademe devam edemezsin.İçine sinmedi bi kere..Çok hastaları olduğundada kafaları karışıyor herhalde doktorların..Ben özel muayenehaneye gidiyorum memnunum..sadece ben oluyorum kapıda bile başka hastayla karşılaşmıyorum çoğu zaman..moralim bozulmasın diye hamile biriyle bile karşılaşmıyorum muyenehanede.kaç aydır gidiyorum şimdiye kadar sadece iki tane hamile bayan gördüm..yani özel muayenehanelerde biraz daha özenli oluyor doktorlar..hastalar denk gelmiyor karşılaşmıyor randevuyu ona göre veriyorlar..Ama bilmiyoruz belkide tüm özene rağmen sonuç negatif olacak aşılama gibi..buda Allahın takdiri..Baksana ilk sayfada 6. denemesi olan arkadaşlar var..bakıyorumda nasıl sabretmişler yılmadan devam ediyorllar diyorum..ama sonra kendime bakıyorum tüp bebek deneyenleri duyuncada çok üzülüyordum eskiden..ama şimdi ben yaşıyorum..rabbim yaşarken sabrını veriyor demekki..Rabbim evlat hasretiyle yaşatmasın bizi tez vakitte kuçağımızı doldursun..çok zormuş bu imtihan..
Ama yinede şükredecek çok sebebimiz var.Yaşımız küçük rezerv sıkıntısı yok ciddi bir problemimiz yok..inşallah kısa zamanda yüzümüz güler..Sen şimdi güzel bir tatil yap..biz seni görünce mutlu oluyoruz ama burda olmak sana derdini hatırlatıp çaresiz bırakıyorsa girme topiğe..Şöyle güzelce kafanı dinle..eşine ve kendine güzel bir tatil yaşat..yeni evlenmişsiniz gibi...eylülde başlarsın inşallah..hani biz diyoruz ya yaşımız geçmesin olsun diye..ama hayat bize ne verecek bilmiyoruz..belki geç olacak çoçuğumuz ama bizim yaşımız artsada sağlıklı ve mutlu olacağız..yada tam tersi biz belki hemen anne olacağız ama sağlık sıkıntımız olacak mutsuz olacağız.bilmiyoruz ki.Sabretmek çok zor bir imtihanmış ama bizim için hayırlı olanı istemeliyiz..sadece pozitifi görmekle iş bitmiyor ki..o çoçuğun bir kaderi var..okula gidecek arkadaşları olacak belki ünv. sınıf arkadaşıyla evlenecek onu bekliyor..sadece doğmasıyla bitmiyor ki iş..Rabbim inşallah en güzelini nasip etsin hepimize..Biz sıkıntının ardındaki ferahlığı istiyoruz artık..Az kaldı inşallah canım benim..

Menacım şu ana kadar hiç çift çizgi görmemiş benim için bu test yeterli...Senin adına çok çok çok sevindim..Hiç korkma bebeklerin seninle ve seninle olacak hep..Bu kadar erken çıktığına görede ikiz galiba hııı ne dersin..Eğer olmasaydı kesinlikle çift çizgi çıkmazdı aha bizim gibi işte ....Hem o kadar ameliyatı tedaviyi boşunamı oldun..kimyasal olmaz artık aklına bile getirme..Ey güzel Allahım bizde çift çizgi görebilecekmiyiz acaba..sanki hiç bunu yaşayamayacakmışım gibi geliyor bazen..Öğrenilmiş çaresizlik işte ne yapayım..

Amin inş canım allahım hakeden herkese versin.biraz önce ağlayacaktım korkudan hapşırırken kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi bişey oldu sandım..inş bişey olmamıştır bebeklerime

Canım zaten doktorlar bizi eve uolcularken hapsirmakla oksurmekle kahkaha atmakla embriyo yerinden oynamaz demiyorlar mı. Rahat ol endiselerinden sıyrıl ve bebeklerini üzme

Canım benim öyle deme geçen sefer de gördüm ikinci çizgiyi ama kimyasal oldu. İnşallah sen ikinci çizgiyi görecek sağlıkla da doguracaksin. Tek olsun ikiz olsun fark etmez yeter ki beni bırakmasin sağlıklı olsun.

kartelacim benim sislik var ama o kadar rahatsiz etmiyor... ama oluyo yani icini ferah tut sen stres yapma rabbimin izni ile sikayetlerimiz hic bitmeyecek tatlim istersen gittigimde doktoruma sorarim senin icin uzulme sen

Canım zaten doktorlar bizi eve uolcularken hapsirmakla oksurmekle kahkaha atmakla embriyo yerinden oynamaz demiyorlar mı. Rahat ol endiselerinden sıyrıl ve bebeklerini üzme

menaccim tatlim nasil geciyo gunler sen halay cekmeyin dedin ama ben de buna dayanamadim Rabbim hakkinda hayirlisini versin tam test tarihin ne zaman

menaccim tatlim nasil geciyo gunler sen halay cekmeyin dedin ama ben de buna dayanamadim Rabbim hakkinda hayirlisini versin tam test tarihin ne zaman

Teeeee 6 haziran doktorum dondurulmuş embriyo transferinde on beşinci gün test yaptırıyor. Bugün altıncı günüm daha. Sen nasılsın annecik

Teeeee 6 haziran doktorum dondurulmuş embriyo transferinde on beşinci gün test yaptırıyor. Bugün altıncı günüm daha. Sen nasılsın annecik

hemencecik gecsin gunler senin icin insaallah ben soku atlatamadim daha keseleri ve kalp atislarini bekliyorum sabirsizlikla benim kasilarim devam agrimaya ama cok degil ama rabbim insaallah yakinda sana ve tum bekleyen annelere nasip eetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…