Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar dondurulmuş yaptıran arkadaşlarım bebişi adetin kaçıncı günü koyarlar acaba?ilk 3 gün östrojen günde 2 içtim şimdi günde 3 östrojen, folik asit ve ecoprin kullanıyorum.7. günü adetimin daha nekadar bekleyeceim sabırsızım çokk:18::18:

Ben iki defa yaptırdım biri yirminci biri de on yedinci gün canım. Rahim ne zaman net üç çizgi olup kalınlığı da uygun olursa transfer o zaman yapılıyor.

yumurta toplamadan sonra bana bişey olmadı da bendede transferden sonra 9. gün başladı bugün 5. gün ama hala bir inme yok inşallah çabuk geçer ama hiç geçececek gibi durmuyor ya nedenini bilsem bu kadar kafaya takmıycam belki ama şimdi okuyunca internette korktum açıkçası.

kartelacim benim sislik var ama o kadar rahatsiz etmiyor... ama oluyo yani icini ferah tut sen stres yapma rabbimin izni ile sikayetlerimiz hic bitmeyecek tatlim istersen gittigimde doktoruma sorarim senin icin uzulme sen

gerçekten sorarmısın çok sevinirim belki senin doktorun daha net birşey söyler bir cevap almaya ihtiyacım var yoksa içim çok huzursuz ne zaman gideceksin doktoruna canım bu arada çok teşekkür ederim.

gerçekten sorarmısın çok sevinirim belki senin doktorun daha net birşey söyler bir cevap almaya ihtiyacım var yoksa içim çok huzursuz ne zaman gideceksin doktoruna canım bu arada çok teşekkür ederim.

rica ederim canim pazartesi gittigimde sorarim canim merak etme :)

Ben iki defa yaptırdım biri yirminci biri de on yedinci gün canım. Rahim ne zaman net üç çizgi olup kalınlığı da uygun olursa transfer o zaman yapılıyor.

doktorum tahmini olarak 10 yada 11 haziran dedi ama oda 18. yada 19. gününe denk geliyor.insan duramıyor ki.sözde bu sefer heyecan yapmayacaktım sabırlı olacaktım.ama nerdeeeee

canım benim doktorum demişti ki.şişlik olabilir korkma.hatta şişlik devam ederse eğer anla ki bebek tutunmuş demişti.umutlandırmak için söylemiyorum ama benimki tutumuştu.transfer sonrasından bahsediyorum.muhabbete yanlış yerden girdiysem kusuruma bakmayın.

menac canım çok sevindim testte pozitifi görmek müthiş bir duygu olmalıı:))

menac canım çok sevindim testte pozitifi görmek müthiş bir duygu olmalıı:))

zaten çok inanarak başlamıştım o yüzden görünce çok şaşrmadım, sadece geçen seferki kimyasal gebelikten dolayı korkuyorum, kanda pozitifi görsem de bu geçmeyecek, inşallah devam eder dualarla bugüne geldik, yine dualarla kanda pozitifi keseyi ve kalp atışını da görürüm inşallahh inşallah sen pozitifi hem idrar hem kan testinde görürsün hiç sıkıntı yaşamadan Allah bir daha negatif yaşatmasın canım

AMİNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CANIM:)

Ozaman Allah sağlıklı gebelik nasip etsin deyim :)

canım 2 ay sonra başlıcam bende Allah izin verirse 1 ay önceden gel dedi doktorum,1 ay önceden doğum kontrol hapı kullanılıyo mu yine,sen kullandın diye hatırlıyorum doğru mu canım?

Benimde test tarihim 30 Mayıs ama o gün işe başlayacağım için direk orada öğrenmek istemiyorum az çok fikir verir diye yarın idrar testi yapacağım, bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü :18:

ben idrarda baktım bugün 9. gün negatif pazar dr umla konuşmuştum cuma yı beklemeden çarşamba da kanda baktırabilirsin demişti ama idrardaki negatif den sonra iyice moralim bozuldu kanda baktırsam mı baktırmasam mı bilemedim

Kızlar benimde dün transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.dünden beri hapşırıyorum bu 12 gün nasıl gececek bilmşyom(

Hayırlı olsun canım, benim de dün transferim oldu, bende de hapşuruk başa dert. Araştırdım da pek zararı yokmuş hapşurmanın. Bugün benim karnımın alt tarafında sertlik ve şişkinlik hissi var, adet olacakmışım gibi bir şişkinlik. Sende de var mı bilmiyorum. Umarım hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz

hadi inşallah ALLAH bebeklerinin kalp atımını gösterir inşallah ben de baktım idrardan negatif:-( ama senin adına çok sevindim)

Yok canım ben kullanmadım. Dondurulmuş transferi mi olacak. Ya uzun ya da kısa protocol yapılıyor o zaman da. Sen şimdi kafanı yorma bak eğer benim gebeligim devam ederse inan çok takmamaktan. Doktor ne zaman bu ay yapmayacağım dese siz bilirsiniz dedim en uygun zamanda yaptı transferi. Rahat ol nacizane tavsiyem bu. Olacağına inan

He güya halay çekmeyen halin bu korkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.

tatlım, hayırlı olsun, Kanda da pozitifi görürsün inşallah. Sana bir şey soracağım, belki bilgin vardır. Benim bugün karnımın alt tarafında ağrı ve karnımda şişkinlik var, sanki adet şişkinliği gibi.Normal mi sence bunlar ilk günlerde?

Sertlik ve şişlik olması iyiye işaret canım inşallah tutunacak sana bebeğin

Bebeğim ya kalp kalbe karsiymis tam ben de sana yaziyormusum. Iyiye işaret canım dikkat et kendine

çok sevindim canım..benim de bugün 2. kontrolüm vardı.perşembe tekrar gideceğim. adetinin kaçıncı günü yumurta toplama yapıldı,ondan kaç gün sonra transfer yapılacak...çok mu oldu sorular.merak içindeyim.çalışıyorum bir de aklım çocuklrda kalıyor.

Aynı zamanda sonuç alcaz benim tarihim 7 haziran:))burdan paylaşalım her aşamayı.bendede var canım karnım sert sanki yada bana öle geliyo pikolojik.hapşırırken çok korkuyom ama inş rabbim korur bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…