kızlar dondurulmuş yaptıran arkadaşlarım bebişi adetin kaçıncı günü koyarlar acaba?ilk 3 gün östrojen günde 2 içtim şimdi günde 3 östrojen, folik asit ve ecoprin kullanıyorum.7. günü adetimin daha nekadar bekleyeceim sabırsızım çokk:18::18:
yumurta toplama işlemiden sonra banada oldu yaklasık bi 4 gün felan sürdü sonra gecti tabi aynı sekildeydi nefes alamıodum resmen yumurta toplanıoya diger yumurtalar şişip büyüyormus sonucta işlem görüo rahimin içi inşallah seninkide bnm gibi gecer..
kartelacim benim sislik var ama o kadar rahatsiz etmiyor... ama oluyo yani icini ferah tut sen stres yapmarabbimin izni ile sikayetlerimiz hic bitmeyecek tatlim istersen gittigimde doktoruma sorarim senin icin uzulme sen
gerçekten sorarmısın çok sevinirim belki senin doktorun daha net birşey söyler bir cevap almaya ihtiyacım var yoksa içim çok huzursuz ne zaman gideceksin doktoruna canım bu arada çok teşekkür ederim.
Ben iki defa yaptırdım biri yirminci biri de on yedinci gün canım. Rahim ne zaman net üç çizgi olup kalınlığı da uygun olursa transfer o zaman yapılıyor.
yumurta toplamadan sonra bana bişey olmadı da bendede transferden sonra 9. gün başladı bugün 5. gün ama hala bir inme yok inşallah çabuk geçer ama hiç geçececek gibi durmuyor yanedenini bilsem bu kadar kafaya takmıycam belki ama şimdi okuyunca internette korktum açıkçası.
Ben iki defa yaptırdım biri yirminci biri de on yedinci gün canım. Rahim ne zaman net üç çizgi olup kalınlığı da uygun olursa transfer o zaman yapılıyor.
menac canım çok sevindim testte pozitifi görmek müthiş bir duygu olmalıı:))
zaten çok inanarak başlamıştım o yüzden görünce çok şaşrmadım, sadece geçen seferki kimyasal gebelikten dolayı korkuyorum, kanda pozitifi görsem de bu geçmeyecek, inşallah devam eder dualarla bugüne geldik, yine dualarla kanda pozitifi keseyi ve kalp atışını da görürüm inşallahhinşallah sen pozitifi hem idrar hem kan testinde görürsün hiç sıkıntı yaşamadan Allah bir daha negatif yaşatmasın canım
Benimde test tarihim 30 Mayıs ama o gün işe başlayacağım için direk orada öğrenmek istemiyorum az çok fikir verir diye yarın idrar testi yapacağım, bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü :18:
Kızlar benimde dün transferim oldu 2 tane 5.gün embriyosu.dünden beri hapşırıyorum bu 12 gün nasıl gececek bilmşyom(
Ya kızlar dayanamiycam kötü örnek olmayayım diye soylemiyordum ama ben iki gündür yani 5. Ve 6.gun test yaptım evde ikisi de pozitif ama çok korkuyorum kimyasal diye. Keşke yapmasaydim ya offffff offfffff. Lütfen halay falan çekmeyin hiçbir şey belli değil kan testi yapana kadar
Yok canım ben kullanmadım. Dondurulmuş transferi mi olacak. Ya uzun ya da kısa protocol yapılıyor o zaman da. Sen şimdi kafanı yorma bak eğer benim gebeligim devam ederse inan çok takmamaktan. Doktor ne zaman bu ay yapmayacağım dese siz bilirsiniz dedim en uygun zamanda yaptı transferi. Rahat ol nacizane tavsiyem bu. Olacağına inanAMİNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CANIM:)
Ozaman Allah sağlıklı gebelik nasip etsin deyim :)
canım 2 ay sonra başlıcam bende Allah izin verirse 1 ay önceden gel dedi doktorum,1 ay önceden doğum kontrol hapı kullanılıyo mu yine,sen kullandın diye hatırlıyorum doğru mu canım?
He güya halay çekmeyen halin bukorkuyorum ya hem de çok. Kasık agrilarim çok. İnşallah bu sefer beni birakmaz bebeklerim.
Hayırlı olsun canım, benim de dün transferim oldu, bende de hapşuruk başa dert. Araştırdım da pek zararı yokmuş hapşurmanın. Bugün benim karnımın alt tarafında sertlik ve şişkinlik hissi var, adet olacakmışım gibi bir şişkinlik. Sende de var mı bilmiyorum. Umarım hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz
tatlım, hayırlı olsun, Kanda da pozitifi görürsün inşallah. Sana bir şey soracağım, belki bilgin vardır. Benim bugün karnımın alt tarafında ağrı ve karnımda şişkinlik var, sanki adet şişkinliği gibi.Normal mi sence bunlar ilk günlerde?
Sertlik ve şişlik olması iyiye işaret canım inşallah tutunacak sana bebeğin
Selamlar kızlar. Dün kontrolüm vardı çok şükür yolundaymış herşey. Ve Allah nasip ederse cumaya transferim var. Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun. Ve bugünler son bekleyişlerimiz olsun inşallah
Hayırlı olsun canım, benim de dün transferim oldu, bende de hapşuruk başa dert. Araştırdım da pek zararı yokmuş hapşurmanın. Bugün benim karnımın alt tarafında sertlik ve şişkinlik hissi var, adet olacakmışım gibi bir şişkinlik. Sende de var mı bilmiyorum. Umarım hayırlısıyla tutunur bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?