kuzucum ben transferın 11.günü regl oldum zaten, tahlıl yaptırmaya gerek kalmadan öğrenmıştık sonucu.
Negatıf haberını alalı 1 ayı gectı baksana zaman hızla gecıyor
regl tarıhım 28 nısandı.
Aha ayyyy inşallah hormonların yerinden oynadığı için değildir. Heyecan yaptım valla
CANIM medicana ank mı hangi doktora gidiosun canım bende ilkini medicana da yaptırmıştım
İnş canım:)senin test ne zamandı
evet canım medicana ank.kimdi doktorun ?benim doktorum tolga ecemiş bu ay akaydan medicanaya geçti.senin coşkun bey mi?
aman ne güzel hep böyle pozitif haberleri alırız,
ben bu haberleri aldıkça ağlıyorum heyecandan, 4 haziran benim tahlil tarihim
eşim de yanımda yok vakit geçmiyo valla yalnız yalnız
evet benimde içim çok rahat.haftaya histeroskopi yapacak.bakalım inş artık herşey olumlu olur.ya sonu güzel olsun hiçç bişe umrumda değil.inş sen de bebeğine kavuşursun.
Bence söktürücü içme hormona ara ver biraz vücudun dinlensin. Bırak ne zaman isterse o zaman gelsin.hıc bır heyecanım yok, umut da etmıyorum. pko.luyum ben gayet normal gecıkmesı.
5 gun kadar bekleyıp söktürücü içerim artık
inşallah canım su alımı olmaz düşünmesi bile çok ürkütücü benim doktorum bir tavsiyede bulunmadı kilo kontrolü öyle şeylerde söylemedi ben internetten araştırdığım kadarıyla dinlenilmesi gerekyormuş birde sıvı tüketimi ve tuz azaltılacak yazıyordu ,sıvı tüketimini doktorunmu söylemişti şimdi kafam karıştı benim ilgili doktorum pek tavsiyede bulunmadığımdan araştırmak zorunda kalıyorum
Az kalmış canım eşin yanında değilse biz varız her dakika burdayım ben. Kendini yanlız hissettiginde moralin bozuldugunda yaz bana elimden geldiğince destek olurum. Duygusala baglaman hamileliktendir inşallah
1 haziran yani cumartesi günü bakalım .. neler olucakhalaymı çekiçez yoksa gene düşünmeye devammı edicez offf :44:
Bence söktürücü içme hormona ara ver biraz vücudun dinlensin. Bırak ne zaman isterse o zaman gelsin.
Önce senin sonra bizim halayımızı cekelşm inş:)
ağzın bal yesin menacbbu arada ben de öğretmenim ama ben rapor falan almadım okula devam ediyorum
okulda olmak daha iyi geliyo yoksa kafayı yiyicem inşallah dönemi güzel kapatırız hep beraber
zaten forum olmasa napardım bilmiyorum terapi gibi geliyo
inşallah canım ama ben 7. gün aldıgım o 1.23 negatif sonuctan sonra çöktüm resmeno yüzden ppek ümidim yok ama bi yandan eşimde diyoki aşılamada sonucumuz 0 cıkmıstı bunda 1.23 belki yükselir hamişsindir cok erken gittin dio benimde kafamı alak bullak edio :44: yani durumlar bende böle adet agrısına benzer agrılar cektim 3 gündür ma adet agrısndan fazlaydı agrı resmen kasıklarımdan şeye dogru vuruo felaket hemde bide bugn bir akıntı geldi sanki dedim çeşme akıo aşadan yani bazen ümitleniom bazen diomki yok kızm boşa ümid edion adet olcan yicen kırmızı kartı ve ofsaytt vsvs off yani off kafayı yidim en son .. :44:
mayıs bitiyor hadi güzel haberler bekliyoruz dualarımdasınız benim cumartesi yumurta toplanabilirmiş çok acıyormu acep yanıma ne alayım giderken hamişler ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?