Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aha ayyyy inşallah hormonların yerinden oynadığı için değildir. Heyecan yaptım valla

aman ne güzel hep böyle pozitif haberleri alırız,
ben bu haberleri aldıkça ağlıyorum heyecandan, 4 haziran benim tahlil tarihim
eşim de yanımda yok vakit geçmiyo valla yalnız yalnız

evet canım medicana ank.kimdi doktorun ?benim doktorum tolga ecemiş bu ay akaydan medicanaya geçti.senin coşkun bey mi?

yok canım TAMER HOCAYDI İLKİ
2. GÜRGAN CLİNİC
3. ŞİMDİKİ BAŞKENT ÜNV HULUSİ BÜLENT ZEYNEOLOĞLU

aman ne güzel hep böyle pozitif haberleri alırız,
ben bu haberleri aldıkça ağlıyorum heyecandan, 4 haziran benim tahlil tarihim
eşim de yanımda yok vakit geçmiyo valla yalnız yalnız

Az kalmış canım eşin yanında değilse biz varız her dakika burdayım ben. Kendini yanlız hissettiginde moralin bozuldugunda yaz bana elimden geldiğince destek olurum. Duygusala baglaman hamileliktendir inşallah

evet benimde içim çok rahat.haftaya histeroskopi yapacak.bakalım inş artık herşey olumlu olur.ya sonu güzel olsun hiçç bişe umrumda değil.inş sen de bebeğine kavuşursun.

aminnnn canım hepimiz kucağımıza alırız inşallah

hıc bır heyecanım yok, umut da etmıyorum. pko.luyum ben gayet normal gecıkmesı.
5 gun kadar bekleyıp söktürücü içerim artık
Bence söktürücü içme hormona ara ver biraz vücudun dinlensin. Bırak ne zaman isterse o zaman gelsin.

Canım benim dr o dönem bol su demişti, tuzu kesmiştim.hatta biz de eşimle arada kalmıştık o su içme daha çok su toplucan diyordu ben de dr iç dedi diyordum..sen de sıvı birikimi karında olduğu için belki sıvı birikmesin diye azaltmak gerekir ben kafanı karıştırmış olmayayım ama dr unu arayıp sorman en sağlıklısı,onlara biz sormasak hiç bilgi vermezler malesef
Sen hergün tartıl ve aldığın çıktığın sıvıyı kontrol et canım,tuzu da almamaya çalış en kısa sürede geçer inş..

Az kalmış canım eşin yanında değilse biz varız her dakika burdayım ben. Kendini yanlız hissettiginde moralin bozuldugunda yaz bana elimden geldiğince destek olurum. Duygusala baglaman hamileliktendir inşallah

ağzın bal yesin menac bu arada ben de öğretmenim ama ben rapor falan almadım okula devam ediyorum
okulda olmak daha iyi geliyo yoksa kafayı yiyicem inşallah dönemi güzel kapatırız hep beraber
zaten forum olmasa napardım bilmiyorum terapi gibi geliyo

Önce senin sonra bizim halayımızı cekelşm inş:)

inşallah canım ama ben 7. gün aldıgım o 1.23 negatif sonuctan sonra çöktüm resmen o yüzden ppek ümidim yok ama bi yandan eşimde diyoki aşılamada sonucumuz 0 cıkmıstı bunda 1.23 belki yükselir hamişsindir cok erken gittin dio benimde kafamı alak bullak edio :44: yani durumlar bende böle adet agrısına benzer agrılar cektim 3 gündür ma adet agrısndan fazlaydı agrı resmen kasıklarımdan şeye dogru vuruo felaket hemde bide bugn bir akıntı geldi sanki dedim çeşme akıo aşadan yani bazen ümitleniom bazen diomki yok kızm boşa ümid edion adet olcan yicen kırmızı kartı ve ofsaytt vsvs off yani off kafayı yidim en son .. :44:

Benim okulum anlatılmaz yaşanır bir okul. Ogretmenler ve ogrenciler derse girmez, öğrencileri görsen çoğunluğu geleceğin suçlusu olmaya aday müdür yardimcim on gün rapor al kızım dedi. Ton ton bir amcadir kendisi ve ayni zamanda tesadüfen öğrendik ki şimdiki doktorumda tüp bebek yapıp bir erkek çocuğu sahibi olmuşlar :)) okulda olsam kafayı yerdim inan. Burası beni de rahatlatiyor eşimle paylasamadkklarimi bile paylasabildigim bir yer burası

Kızlar merhaba. Bakıyorum da pozitiflerimizin sayısı çoğalmış bugün, taze annelere hayırlı olsun. Darısı bizlerin başına inşallah.

mayıs bitiyor hadi güzel haberler bekliyoruz dualarımdasınız benim cumartesi yumurta toplanabilirmiş çok acıyormu acep yanıma ne alayım giderken hamişler ??

Canım bencede eşin haklı sonucun 0 değil.hemde çok erken yapmışsın 12. Günü bekle tekrar yap umut ol bize.adet ağrıları her hamilenin yaşadığı bişey bunu biliyosun demi.

mayıs bitiyor hadi güzel haberler bekliyoruz dualarımdasınız benim cumartesi yumurta toplanabilirmiş çok acıyormu acep yanıma ne alayım giderken hamişler ??

Yanına bişey almana gerek yok canım ben almamıştım.canın acımıyo baygın oluyosun:)sonrasındda sancım olmadı benim korkacak hiç biiey yok emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…