Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh

cnm tekrar geçmiş olsunn..yumoşları emanet ettin..şimdi güzelce döllensinler..
sıra transferde az kaldıııııı

hadi hakkında hayırlısı. kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah
canimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok (( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....
valla canım benim transferden önce gonal f ile başlayan belirtiler devam etti. kasık göğüs ağrısı gibi. bir tek akıntı eklendi. 1 hafta evdeydim. basit yemek yaptım. sonra işe başladım
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh

canım benim. Hayırl olsun. bundan sonra her bişey de böyle güzel olacak inşallah

Günaydın fıstıklar
10. gün değerim 130 çıkmıştı, bugün 12. günüm sonucum 310 çıktı
Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım sizlerle...

Günaydın fıstıklar

Maaşallah cnmmmmm..
Rabbim hayırlısyla tamamına erdirsin ..inş.:26::26:

canım geçmiş olsun... inş yumoşların güzelce döllenir...kaliteli embriyoların olur inş.. hayırlısıyla transferinide atlatırsın...

Günaydın fıstıklar

maşallah canım. Darısı keseleri ve kalp atislarini görmeye

canim allah gonlune gore versin ben de 12. gun 1800 du bir daha da baktirmadim doktorum ikiz dedi ama daha keseleri gormedim pazaresi gidecegim anck daha kucukler gorunur mu bilmiyorum ben de merak icerisindeyim

bu arada bak menac bir suru ikiz annemiz oldu

malesef bebek hayalleri 2 yıl kadar ertelendi bizim mecburen madd i cok yıpranmıstık :26: dondurulmuşumuzda yok her şey silbaştan :26: kafayı yicem en sonunda

aynı durumdayız canım, biz de maddi olarak bittik ve dondurulmuş da yok. Senın gıbı ben de hıc ağlamadım, sadece 10 gun kadar hep başım ağrıdı.
Kafayı yemek yok, bizim de sınavımız bu; beklemek... Dayanabılecek mıyız dıye sınıyor Rabbım.
Dayanabiliriz...

bu sene ikizler senesi maşallah subhanallah :)) Rabbim hepinizide nazarlardan korusun
sizleri gördükçe daha da mutlu oluyorum bizlere umut oluyorsunuz... sabırsızlanıyorum resmen inş bende tedaviye başlarım hemen günler cabuk geçsin inş ... hamilelerin duası kabul olur bizede bol bol dua edin :))

canim benim rabbime senin icin dua edecegim bol bol kendini fazla yipratma daha gencsin rabbim tekrar imkan verir insaallah .... belki de ugrasmadan mucizen gelir... allah im yardimcin olsun sen de bol bol dua et (((((

canim benim allah razi olsun etmez olur muyum inanin ki hic aklimdan cikmiyorsunuz kendi cektiklerimden acilarimdan hepsinden ders cikariyorum ve de bol bol dua edecegim ben bebegimi beklerken gerine gerine hamileler gorurdum o kadar canimi yakardi ki icim acirdi tek hissettigim yuce allah a binlerce hamd u sena ve de sizlere duam
nacizane tavsiyem tedaviye her acidan kalben ruhen hazir olmadan sakin baslamayin rabbim hepimizin yaninda olsun insaallah

evet herşey bebeklerimiz için şu an şu an iğne yerlerim resmen taşlaştı yarın sonuç alacagım inşallah sevinirim bu arad aynı merkezde tedavi oldugumuzu gördüm o kitaplıktaki albümlere gireriz inşallah bizde

belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)

yaaa cnm cok tesekkur ederim.. Allah saglikli guzel hamileligini gecirmeni nasip etsin insalllaaahhhhhh, birazdan ignemi yaptirmaya gidecegim 7. gunum blastokiste, kan testi yaptirmali miyim.. dusununce kalbim güm güm atiyor... negatifden korkuyorum...pazartesi gunu yaptir dedi dokturum..

belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)

canim genelde pozitiflerde senin belirtin var , insalllahh pozitif sonucunu alacagiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…