- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
hadi hakkında hayırlısı. kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallahKızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 8 yumurtam toplandi 6 tanesi olgundu.bugun itibariyle 3 tanesi döllenmis 1 tanesi döllenme asamasindaymis döllenip dollenmeyecegi belli degil yani. Diğer 2 tanesi su an icin döllenme belirtisi göstermemiş. Ne zaman transferim olur embriyolarım gelişir mi kacinci gun kac tane transfer edilir bilmiyorum ama bekliyorum Rabbim hepimizin hakkında en hayirli en guzel olanı versin insallah.
valla canım benim transferden önce gonal f ile başlayan belirtiler devam etti. kasık göğüs ağrısı gibi. bir tek akıntı eklendi. 1 hafta evdeydim. basit yemek yaptım. sonra işe başladımcanimm annişkolar yaa azcik nolur anlatsanizsa transferden sonra pozitif sonuc almadan once neler yaptiniz belirtiler neydi.. ates, agri , gaz , sislik vs.varmiydi bende hic bisey yok(( pazartesi test sonucum meraktan catlayasim var....
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
cnm ohhhh ii olmuşşş birazda uyumuşsun kendine gelmişsin
hayırlısıyla bol bol döllenirler inş yumoşların cnm hadi darısı transferine olsun
cnm tekrar geçmiş olsunn..yumoşları emanet ettin..şimdi güzelce döllensinler..
sıra transferde az kaldıııııı
Günaydın fıstıklar
10. gün değerim 130 çıkmıştı, bugün 12. günüm sonucum 310 çıktı
Rabbim hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah, dualarım sizlerle...
Günaydın fıstıklar
Günaydın fıstıklar
hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla tamamını erdirsin ve kolaylık versin)) ben de salı gidicem ilk kontrole acaba ikizmi çok merak ediyorum hem de korkuyorum benim de 10.gün 192 15.gün 2800 küsurdu, sağlıkla keseyi yadankeseleri görürüm inş
malesef bebek hayalleri 2 yıl kadar ertelendi bizim mecburen madd i cok yıpranmıstık :26: dondurulmuşumuzda yok her şey silbaştan :26: kafayı yicem en sonunda
canim allah gonlune gore versin ben de 12. gun 1800 du bir daha da baktirmadim doktorum ikiz dedi ama daha keseleri gormedim pazaresi gidecegim anck daha kucukler gorunur mu bilmiyorum ben de merak icerisindeyim
bu arada bak menac bir suru ikiz annemiz oldu
bu sene ikizler senesi maşallah subhanallah :)) Rabbim hepinizide nazarlardan korusun
sizleri gördükçe daha da mutlu oluyorum bizlere umut oluyorsunuz... sabırsızlanıyorum resmen inş bende tedaviye başlarım hemen günler cabuk geçsin inş ... hamilelerin duası kabul olur bizede bol bol dua edin :))
merhaba kızlaarbugün ilk randevuma gittik. 6+1. veeeeeeeeee ikiiiiiiiiiz çok şaşkınım
kızlar benimde bugün randevum vardı sabahtan.iğnelerim bitti.yarın çatlatma iğnemi oluyorum prengli kalçadan.pazartesi de opum var.offf iğneler bitti ama şimdide yerine 4 tane antibiyotik iğne geldi opudan sonrası için.ya sabır diyorum artık.sonuç pozitif olsunda herşey unutulur geriye sevinç kalır.
sonuç negatif malesef0.217 çıkmış ..
belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)
hayırlı olsun ne güzel birden iki bebeğin olcak tamamına ersin inşallah
belirti olacak diye bişy yok hiç belirtim olmadı sadece son günler adet sancılarım olduateşim hiç yoktu benim gaz şişlikte yoktu sonuç pozitif merak etme yani belirti herkesde olmuyo:)
Anacım hiç sorma kafayı yiycem belirti aramaktan.senşn günün gelmiş benşmki ta cuma günüara ara adet sancısına benzer sancım oluyo bide oturup kalkarken kasıklarda batma.gaz var bide.kendime kızdım yine bugün gece kaç kere gerindim uyku arası inş bebeklerim yada bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?