yaaa cnm cok tesekkur ederim.. Allah saglikli guzel hamileligini gecirmeni nasip etsin insalllaaahhhhhh, birazdan ignemi yaptirmaya gidecegim 7. gunum blastokiste, kan testi yaptirmali miyim.. dusununce kalbim güm güm atiyor... negatifden korkuyorum...pazartesi gunu yaptir dedi dokturum..
canim genelde pozitiflerde senin belirtin var , insalllahh pozitif sonucunu alacagiz :)))
hadi hakkında hayırlısı. kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah
valla canım benim transferden önce gonal f ile başlayan belirtiler devam etti. kasık göğüs ağrısı gibi. bir tek akıntı eklendi. 1 hafta evdeydim. basit yemek yaptım. sonra işe başladım
Canim benim cook sevindimm gercekten yaaa.. hayirli saglikli hamilelik gecir bol bol aşer, kocişinden bir suru sey iste.. şimar bol boll ayyy cok havali ikiz annesi..
İnşallah canım hepimşzin yüzünü güldürsün.sende poziti düşün.düşünce çok önemli inan buna moralini yüksek tut kendini hamile düşün.allah korusun olumsuz olursa o zaman istediğimiz kadar ağlıycz zaten.
canım benim bence yaptırma. blastokist de olsa 7. gün çook erken. bir arkadaşım ona da 2 tane blastokist transfer edildi. ve dayanamadı 7. gün test yaptı. sonuç 2 çıktı. ama meğer hamileymiş. çok hırpaladı kendini. sonra zorla test yaptı sonuç pozitifkucağına aldı yavrusunu
ben negatifi dusunup pozitifi delirircesine istiyorum.. psikolojik olarak negatife de hazirlamak istiyorum kendimi...
kizlar ben dayanamiyorum artik test yaptiracagim dua edin nolur ihtiyacim var kocisim de yaptir dio.. igneye gidiyorum.. mucxxx!!
Sen nasilsin jelybonum nasil gidio
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 8 yumurtam toplandi 6 tanesi olgundu.bugun itibariyle 3 tanesi döllenmis 1 tanesi döllenme asamasindaymis döllenip dollenmeyecegi belli degil yani. Diğer 2 tanesi su an icin döllenme belirtisi göstermemiş. Ne zaman transferim olur embriyolarım gelişir mi kacinci gun kac tane transfer edilir bilmiyorum ama bekliyorum Rabbim hepimizin hakkında en hayirli en guzel olanı versin insallah.
Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum vallazaten erkn kalmistim iyi geldi ohh
İyiyim canım şimdilik:)bugünkü düşüncem gerinmekuykumda bi kaç kere gerindim çok kızdım kendime.
Kuzum sendede sislik var miydi senin dondurulmus gerci ama ignelerden sanirim .....
Bide dudaklarim cok kurudu
Gulceksiniz bana ama burnumun ici bole yara gibi kuru ve acio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?