Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım benim bence yaptırma. blastokist de olsa 7. gün çook erken. bir arkadaşım ona da 2 tane blastokist transfer edildi. ve dayanamadı 7. gün test yaptı. sonuç 2 çıktı. ama meğer hamileymiş. çok hırpaladı kendini. sonra zorla test yaptı sonuç pozitifkucağına aldı yavrusunu

canim genelde pozitiflerde senin belirtin var , insalllahh pozitif sonucunu alacagiz :)))

İnşallah canım hepimşzin yüzünü güldürsün.sende poziti düşün.düşünce çok önemli inan buna moralini yüksek tut kendini hamile düşün.allah korusun olumsuz olursa o zaman istediğimiz kadar ağlıycz zaten.

ben negatifi dusunup pozitifi delirircesine istiyorum.. psikolojik olarak negatife de hazirlamak istiyorum kendimi...

Canim benim cook sevindimm gercekten yaaa.. hayirli saglikli hamilelik gecir bol bol aşer, kocişinden bir suru sey iste.. şimar bol boll ayyy cok havali ikiz annesi..

ben negatifi dusunup pozitifi delirircesine istiyorum.. psikolojik olarak negatife de hazirlamak istiyorum kendimi...

Bi adama 40 kere deli dersen olurmuşya:)o hesap sen tabiki negatifede hazırlıklı ol ama gzl şeylerde düşün:)benim böle konuştuuma bakma aslında kafamda 50 soru var.gülsem bişey olurmu,gece genleşdim bişey oldumu,hapşırdım bişey oldumu:)allah kimseye imrendirmesin bizi

kizlar ben dayanamiyorum artik test yaptiracagim dua edin nolur ihtiyacim var kocisim de yaptir dio.. igneye gidiyorum.. mucxxx!!

ArkadaslaR asilamalardada tup bebeklerdede hep cok sistim 6 aylik inanin abartmiorum bide bi gaz bi gaz ayy tobe selamin kavlen sizinde olemi bide bi batmalar var anlaTamam

Kizlar 14 tane yumosum toplandi yeni uyandim yatiyorum hala uyumak cok guzelmis ayilduktan sobra 1 saat daha uyudum valla zaten erkn kalmistim iyi geldi ohh

geçmiş olsun canım..darısı transfere hadi sen atlattın..benim yumoşlar pazartesi ya da salı toplanacak.bugün gittim hastaneye..yarın yine çağırdı.bakalım hayırlısı..ağrın sızın olmadı inşallah..

hadi hayırlısı kaliteli embroyalar olsunlar annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah

Aldın geldin mi bebisleri. Annelerini hiç birakmasinlar bir ömür boyu beraber kalırsınız inşallah

Arkadaşlar Selam,

Bende tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay.Öncesinde ilaç falan kullanan yada önerisi olan var mı ? ( mesela B6-B12 yada
Arginmax gibi ) Tşk,

İyiyim canım şimdilik:)bugünkü düşüncem gerinmekuykumda bi kaç kere gerindim çok kızdım kendime.

Ilk hamileligimde bende bi geriniodum ayy icim cekiliodu sanki belirtidir annem o sislik varmi canim bide kac gun kaldi canim senin

Son düzenleme:
Kuzum sendede sislik var miydi senin dondurulmus gerci ama ignelerden sanirim .....
Bide dudaklarim cok kurudu
Gulceksiniz bana ama burnumun ici bole yara gibi kuru ve acio

Arkadaşlar sayfaları tek tek okudum arada atladıklarım olmasın diye topluca yazıyım dedim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. 2 tane kuzucuk benimle şimdi. Herşey yolundaydı Dr.um çok umutluyum dedi. Bende umutluyum ama bi yandanda olmazsa diye kaptırmıyorum kendimi. Rabbim ol dediyse naparsam yapıyım olacak ama demediyse olmayacak bunu biliyorum. Çişini tutamayanları çok okudum buralarda transferde bende tam tersi oldu çişim gelmedi bi türlü yapay çiş verdiler sondayla geliyo gidiyo kontrol ediyo Dr. Bende kusura bakmayın valla çok içtim su ama kaçtı heralde stresten dedim. Eve geldik bu seferde tuvaleti bekledim bende durumlar böyle işte. Allah nasip ederse 12 Haziran test günüm
ares ve connet Rabbim yardımcınız olsun ne denirki bi an önce toparlanmanız dileğiyle
menac canım benim çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
orkide arkadaşım hayırlı olsun annelik çok özel bişey bence ama ikiz annesi olmakta daha özel diye düşünüyorum. Rabbim sanada kuzularınada sağlık versin kucağına aldığın günleride görinşallah
Transferi olan opusu olan arkadaşlarım bunlar hepimizin son bekleyişleri olsun inşallah. Hamilelerin duası tutarmış benimkide tutar inşallah ne de olsa şimdi psikolojik hamileyim

Kuzum sendede sislik var miydi senin dondurulmus gerci ama ignelerden sanirim .....
Bide dudaklarim cok kurudu
Gulceksiniz bana ama burnumun ici bole yara gibi kuru ve acio

Evet canım dondurulmuş embriyoydu ama karında şişlik vardı. Sürekli ağzım kuruyordu ne kadar su icsem de hep susuz hissediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…