- 17 Temmuz 2012
- 214
- 24
- 118
Sevin canım sevin kopkoyu ikinci çizgi var ordakimyasal değildir canım benim kimyasal da acaip kasik ağrısı oluyor kasiklarindan ayak parmaklarina kadar ağrıyor ve değer düşük olduğu için testler bu kadar koyu çıkmıyor yarın güzel bir gün olacak
Ben de çalıştığım için unutuyordum ama araya haftasonu girince evde tüm gün kendimi dinlemeye başladım. Sapık gibi oldum kendimi yoklamaktanDüne kadar göğüslerim şişkin gibiydi, bugün o da yok gibi, sıyırdım iyice anlayacağın :) Yarın olsa da bir an önce işe gitsem diye dua ediyorum artık. Bugün epey bunaalımdaydım yani. İlaçların da yan etkisiymiş gerçi bu depresif durumlar ama engel olamıyorum bu ruh haline. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirir inş:)benşmde karnımın alt kısmında kasıklarımda bide özellikle pıtışımadoğru sancılar var ama ayaktayken oluyo.sendede varmıydı
Var canım hatta dun gece ve bugun 1 er saat sancım oldu adet sancısı gıbı bu sabah bıle adet olacagımı dusunuyordum hala bellı degıl ama ınsallah olmam tabı cok sıkıntılar cektık uğrastık rabbım bıze bagıslar ınsallah bebeklerımızı suan bıle adet sancıları gıbı ara ara oluyor sancılarım10 -15 dk suren
Seninki idrarda çıktıına göre tmmdır:)allah hepşmize gönlümüzdekini versin inş
Eki Görüntüle 726556
kızlar bugün 8. Günüm ve ikinci çizgi silik pembe çıktı sevinmeye korkuyorum test yanlıs mı gıbı kuruntulara kapılıyorum :// sabah gıdıp kan tahlılı yaptıracagım.. Göğüslerimde hic hassasiyet yok ondan korkuyorum kımyasal olmasından yardım edın lutfen
Kizlar lutfen acil yardim edin.bugun 8.gunum ve kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.56 yani olsaydi cikardi demi
ooooooooooo bi hamişş dahamı varmışşşşşşşş
canım benimde 8. gün öyleydiiiiiii idar testinde rahat ol hamilesin ..
yarın bunu kan testiylede tastiklemiş olucaksın..
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
Allah askina ya kimse yokmu.bisey yazin lutfen
Canım benim.3. Gün teansferiyse erken yapmışsın.ama 5. Günse çıkan değer doğrudur heralde.
Allah askina ya kimse yokmu.bisey yazin lutfen
Bencede erken yaptırmıssın canım 12. Gunden sonra bıle degerı yukselenler var
Jelybonsdf pgt yapildigi icin 4.gun transfer edildi.yinede dogrumudur.bugun 8.gunum
Jelybonsdf pgt yapildigi icin 4.gun transfer edildi.yinede dogrumudur.bugun 8.gunum
Yarın doktoruna sor bence. Ama olsaydı en azından 5-10 gibi bir değer çıkardı bence:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?