Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bu yazdıgını yenı gordum canım ıcımı rahatlattın valla cok sağol , tesekkur ederımm canımmm :):):):):) insallah hepımız ıcın guzel bı gun olsun . Sabah 8:30 da hastanedeyım ınsallah :)))

Amin inşallah canım .. İşe baslaman sana ıyı gelıcek emınım zaten stres yapmammız lazım bız daha cok strese gırıyoruz belırtı arayarak aslında :/.. allah yardımcımız olsun hepımızın ...

Gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirir inş:)benşmde karnımın alt kısmında kasıklarımda bide özellikle pıtışıma doğru sancılar var ama ayaktayken oluyo.sendede varmıydı

Var canım hatta dun gece ve bugun 1 er saat sancım oldu adet sancısı gıbı bu sabah bıle adet olacagımı dusunuyordum hala bellı degıl ama ınsallah olmam tabı cok sıkıntılar cektık uğrastık rabbım bıze bagıslar ınsallah bebeklerımızı suan bıle adet sancıları gıbı ara ara oluyor sancılarım10 -15 dk suren

Seninki idrarda çıktıına göre tmmdır:)allah hepşmize gönlümüzdekini versin inş

ooooooooooo bi hamişş dahamı varmışşşşşşşş
canım benimde 8. gün öyleydiiiiiii idar testinde rahat ol hamilesin ..
yarın bunu kan testiylede tastiklemiş olucaksın..
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz

Kizlar lutfen acil yardim edin.bugun 8.gunum ve kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.56 yani olsaydi cikardi demi

Kizlar lutfen acil yardim edin.bugun 8.gunum ve kan testi yaptirdim sonuc negatif 0.56 yani olsaydi cikardi demi

canım bence erken yaptırmışsınn .çok düşük değerlerden bi anda yükselen var..
sen 10.gün veya 12. gün tekrar yaptır testi...

Aminnnn ınsallahh canımmm. Ümitleniyorum siz boyle guzel seyler soyleyınce :):):) testın bozuk olabılecegını bıle dusundum valla :)) Allah insallah sıze sabah guzel haber vermeyı nasıp etsın bana:))

Kizlar hemen hemen herkez ortalama 8.gunde falan idrar testi yapiyor silik cizgili de olsa cikiyor.bende oyleyse kanda da cikar diye dusundum

arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şey oldu bu ara çok dikkatimi çekiyor kan pıhtılaşması yüzünden çok kişi bebeğini kaybediyor yani bizde de o sorunun var olduğunu anlamak için kötü bir şey mi yaşamamız gerekiyor bunu daha önceden test yaparak anlayamıyorlar mı acaba bir bilginiz var mı ?cumartesi doktora gidicem ona da sorucam tabi ama şimdi aklıma takıldı bilgisi olan var mı nasıl tespit ediliyor acaba?eğer böyle bir hastalığımız varsa bunun tedavisi var en azından erken teşhis edilir ve tedavisi uygulanır.

çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et bol bol uzan ayaklarını havaya kaldır uzanırken ben internette öyle okumuştum umarım bir daha operasyona gerek kalmaz bende yemek yediğim zaman çok kötü oluyorum oyüzden az yiyordum şimdi şimdi biraz daha inme var gibi biraz daha karnımı doyurabiliyorum ,bu arada merak ettim karnından su alma işi canlı canlımı yapılıyor yani bayıltmıyorlarmı ve çok can yakıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…