arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şey oldu bu ara çok dikkatimi çekiyor kan pıhtılaşması yüzünden çok kişi bebeğini kaybediyor yani bizde de o sorunun var olduğunu anlamak için kötü bir şey mi yaşamamız gerekiyor bunu daha önceden test yaparak anlayamıyorlar mı acaba bir bilginiz var mı ?cumartesi doktora gidicem ona da sorucam tabi ama şimdi aklıma takıldı bilgisi olan var mı nasıl tespit ediliyor acaba?eğer böyle bir hastalığımız varsa bunun tedavisi var en azından erken teşhis edilir ve tedavisi uygulanır.
arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şey oldu bu ara çok dikkatimi çekiyor kan pıhtılaşması yüzünden çok kişi bebeğini kaybediyor yani bizde de o sorunun var olduğunu anlamak için kötü bir şey mi yaşamamız gerekiyor bunu daha önceden test yaparak anlayamıyorlar mı acaba bir bilginiz var mı ?cumartesi doktora gidicem ona da sorucam tabi ama şimdi aklıma takıldı bilgisi olan var mı nasıl tespit ediliyor acaba?eğer böyle bir hastalığımız varsa bunun tedavisi var en azından erken teşhis edilir ve tedavisi uygulanır.
Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanla beklemedeyim anlayacağınız(
cnm ben samsundayım medical park eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum..ama temmuza kadar fikrim ne olur bilemem
sen neredesin cnm nerde yaptırmayı düşünüyosun.. ve sorununuz neydi..
Allahım sonuna kadar devam ettirir inşallah inşallah kucağına almayı nasip eder arkadaşm çok sevindim:)))Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanla beklemedeyim anlayacağınız(
Allahım sonuna kadar devam ettirir inşallah inşallah kucağına almayı nasip eder arkadaşm çok sevindim:)))
Kizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı
Canim daha başlamadan böyle yaparsan ben sadece kizarim sana peşin uzulunce her şey güzel olmayacak. Biraz olumlu bakmayı dene. Dua et hayal kur. Olacağına inan ki olsun birtanem. Olumsuz düşünceleri sil at kafandanArkadaslar merhaba
Ben daha tedaviye baslamadim ama canim cok SIKILIYO ya, psikolojim de cok iyisayilmaz, hep icimde bi korku var. Bana biraz moral verin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?