Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Malesef bu pıhtılaşma yüzünden çok kişi var bebeğini kaybeden. Bunun testi var tabiki. Faktör 5 diye isimlendiriliyor sanırım. Bende yaptırdım bu testi genetik testimle birlikte. Ve bendede varmış bu pıhtılaşma. Şimdi zaten iğne kullanıyorum. Ve Allah nasip eder hamile kalmış olursam da muhtemelen 9 ay boyuncada bu iğneyi kullanacam. Bu testi yaptırmamış olsan bile bi çok Dr. Tüp bebek transferinden önce ve sonra bi süreliğine tedbir olarak veriyorlar bu iğneyi.

çok haklısın canım ben bu yüzden doktorumu değiştirdim 8ayda 2 düşük yaptım şu tesleri yapalım diyorum daha erken diyordu kadın resmen 3. düşükten sonra araştırmaya başlayalım diyordu...adet ol gel dedi tabii gitmedim. gerçi bende yokmuş kan pıhtılaşması yada genetik bozukluk ama olabilirdi...bir iğneyle çözülecek tedavi için ben neden bebek kaybedeyim bazen prosedür kolay geliyor doktorlara Allah vicdanlısıyla karşılaştırsın

merhaba kizlar bi sey sorucam benim AMH im 1.8 cikti, yasim 27 yani 28 olucam agustosta.
sizlerin AMH degerleri kacti biliyor musunuz? biraz arastirdim da bazi grafikler var, ona gore ben sanki 32 yasindaymisim gibiymis AMH degerim, o yuzden erken menopoz ya da reserv azligi dedikleri bu mu acaba??

gecen sene olcturdugumde 2.5 tu AMH. bu sirada 3 kez asilama, 1 kez klomi tedavisi gordum acaba tedavi mi dusuruyor AMH i?
AMH i yukseltmek icin bi sey var mi ??

Menac negatif aldıktan sonra girmiyorum pek sizi merak ediyorum arada işten fırsat buldukça bakıyorum canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et canım kendiliğinden gelsin bebişim arkadaşlar rabbim bu zor süreçte hepinizin yardımcısı olsun hayırlı haberler sağlıklı bebekler nasip etsin aminn

Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanla beklemedeyim anlayacağınız (

Arkadaslar merhaba
Ben daha tedaviye baslamadim ama canim cok SIKILIYO ya, psikolojim de cok iyisayilmaz, hep icimde bi korku var. Bana biraz moral verin nolurr

cnm ben samsundayım medical park eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum..ama temmuza kadar fikrim ne olur bilemem
sen neredesin cnm nerde yaptırmayı düşünüyosun.. ve sorununuz neydi..

anladım canım inş hayırlısı olsun hakkında.. ben ankaradayım bu sefer istanbulda bahçeci fulyada yaptırmaya karar verdik..
benim 3 negatif denemem var... sorun eşimde... sizde kimde... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Persembe gunu transferim var allahin izniyle 5 .gun embriyosu transfer edilcek bu 3. Gunle 5.gunun ne farki bi beni aydinlatabilirmisinz?

Kizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı

Günaydın kızlar cuma günü opum vardı 8 yumurtam toplandı ve 6 tanesi döllenmiş. inşallah 5. gün transferi olcakmış çarşamba gününe denk bekliyor heyecanla beklemedeyim anlayacağınız (

Her şey güzel olacak tatlım listede bir üstün ve bir altın hamile darısı sana

canımsın yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum. tıkanıp kalıyor insan. Allah sabır versin

Arkadaslar merhaba
Ben daha tedaviye baslamadim ama canim cok SIKILIYO ya, psikolojim de cok iyisayilmaz, hep icimde bi korku var. Bana biraz moral verin nolurr
Canim daha başlamadan böyle yaparsan ben sadece kizarim sana peşin uzulunce her şey güzel olmayacak. Biraz olumlu bakmayı dene. Dua et hayal kur. Olacağına inan ki olsun birtanem. Olumsuz düşünceleri sil at kafandan

Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…