Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
Persembe gunu transferim var allahin izniyle 5 .gun embriyosu transfer edilcek bu 3. Gunle 5.gunun ne farki bi beni aydinlatabilirmisinz?
Kizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı
Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
Tebrikler canım benim Allah kucağına aldığın günleri de göstersin
İnşallah değildir arkadaşların dediği gibi sadece biri terketmistir seni. Allah yar ve yardimcin olsun.Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
canım hangi merkezde yaptığını ve sebebini de yazar mısın hemen ekleyeyim, inşallah 11 haziran göbek attığın gün olur, halayını da beraber çekeriz burda
hayırlı olsuuuun. Allah tamamına erdirsin. ikizler mi geliyor neee kaçıncı gündü bugün?
amin inşallah saol canımm ama tek embriyo koydular 5. gün embriyosu o yüzden ikiz olmaz
Canim daha başlamadan böyle yaparsan ben sadece kizarim sana peşin uzulunce her şey güzel olmayacak. Biraz olumlu bakmayı dene. Dua et hayal kur. Olacağına inan ki olsun birtanem. Olumsuz düşünceleri sil at kafandan
Ayyy ne gzl haber:))nasıl güzel duygudur demi.ben test günü sonuc almaya giderken napcam bilmiyorum elim ayağıma dolanır kalbim ağzımda atarallah bizede yaşatsın inşallah
gözlerin aydın canım Allah tamamına erdirsin :)) dualarında bizide unutma :))
tum hamisleri tebrik ediyorum...saglikli bisekilde kucaginiza nasip olur insallah....bende bu sqbah yumoslarmi verdim geldim ins guzel guzel vede kaliteli bolunurlr) ya kizlar dr 5.gun transferi yapalum dedi iyi biseymi bu yumurtalr kalitesiz oldugu icin mi oyle dedi acaba...bu kobuda bi fikri olan varmi aranizda...
Evet canim ama bende hal inanamiyorum o sonucun bana ait olduguna :)) negatif sonuc lacagimi dusundugum icin heyecanlanamadim aslinda cok .. Aksam silik cizgi gordugum halde negatif sonuc bekliyordum kan tahlili verdikten sonra eve gelirken prediktor almistim yone silik ciZgi cikmisti o zaman biraz heyecanim baslamisti :)) Allah sanada hepimizide nasip etsin canim :)
Persembe gunu transferim var allahin izniyle 5 .gun embriyosu transfer edilcek bu 3. Gunle 5.gunun ne farki bi beni aydinlatabilirmisinz?
Kizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?