Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canımsın bi dur heleee. 2 embriyo konduysa biri düşüyorsa olabilir. sen 2 gün sonra yine baktır

Persembe gunu transferim var allahin izniyle 5 .gun embriyosu transfer edilcek bu 3. Gunle 5.gunun ne farki bi beni aydinlatabilirmisinz?

Tatlım bu konu ile ilgili en geniş açıklamayı google amcaya sor bulursun. Kısaca beşinci gün embriyosu daha gelişmiş ve rahme hemen tutunabilecek embriyodur. Üçüncü Gün embriyosu rahimde üç dört gün bekler sonra tutunacak aşamaya gelir.

Bu durumda ne diyeceğini bilemiyor insan. Allah en kisa zamanda anne olmayı nasip etsin. Sabır ve umut diliyorum canım benim.

Lütfen üzme kendini, iki embriyo transfer edildiyse biri düşüyordur belki de, kalan bebeğini üzme lütfen, öncelikle inan o seninle, güzel haberlerini bekliyoruz canım...

İnşallah değildir arkadaşların dediği gibi sadece biri terketmistir seni. Allah yar ve yardimcin olsun.

Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)

amin inşallah saol canımm ama tek embriyo koydular 5. gün embriyosu o yüzden ikiz olmaz

Ayyy ne gzl haber:))nasıl güzel duygudur demi.ben test günü sonuc almaya giderken napcam bilmiyorum elim ayağıma dolanır kalbim ağzımda atarallah bizede yaşatsın inşallah

Canim daha başlamadan böyle yaparsan ben sadece kizarim sana peşin uzulunce her şey güzel olmayacak. Biraz olumlu bakmayı dene. Dua et hayal kur. Olacağına inan ki olsun birtanem. Olumsuz düşünceleri sil at kafandan

Canim benim ya sagol destegin icin. Insallah sayenizde moralim daha iyi olacak ve olumlu dusunecegim. Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler

tum hamisleri tebrik ediyorum...saglikli bisekilde kucaginiza nasip olur insallah....bende bu sqbah yumoslarmi verdim geldim ins guzel guzel vede kaliteli bolunurlr) ya kizlar dr 5.gun transferi yapalum dedi iyi biseymi bu yumurtalr kalitesiz oldugu icin mi oyle dedi acaba...bu kobuda bi fikri olan varmi aranizda...

Ayyy ne gzl haber:))nasıl güzel duygudur demi.ben test günü sonuc almaya giderken napcam bilmiyorum elim ayağıma dolanır kalbim ağzımda atarallah bizede yaşatsın inşallah

Evet canim ama bende hal inanamiyorum o sonucun bana ait olduguna :)) negatif sonuc lacagimi dusundugum icin heyecanlanamadim aslinda cok .. Aksam silik cizgi gordugum halde negatif sonuc bekliyordum kan tahlili verdikten sonra eve gelirken prediktor almistim yone silik ciZgi cikmisti o zaman biraz heyecanim baslamisti :)) Allah sanada hepimizide nasip etsin canim :)

Aksine yumurta çoksa beşinci güne kadar gidiliyor ve daha iyi canım sevinmen lazım

Amin canım bişey sorcam kan sonucunun en az kaç olması gerekiyo?banada 2 tane 5. Gün embriosu trans edildi

Persembe gunu transferim var allahin izniyle 5 .gun embriyosu transfer edilcek bu 3. Gunle 5.gunun ne farki bi beni aydinlatabilirmisinz?

maşallah canım tedavi sürecin su gibi akıp gitti herşeyin çokta güzel gidiyor Rabbim nazarlardan korusun
inşallah sonucuda böyle güzel olur Allaha emanet ol

Bu durumda ne diyeceğini bilemiyor insan. Allah en kisa zamanda anne olmayı nasip etsin. Sabır ve umut diliyorum canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…