- 17 Temmuz 2012
- 214
- 24
- 118
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun, ikizler geliyor galibaaaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Hamişler çoğalıyor darısı tüm listemizin başınaaa
Amin insallah canimmm :) tek embriyo koymuslardi o yuzden ikiz degildir :)
Aksine yumurta çoksa beşinci güne kadar gidiliyor ve daha iyi canım sevinmen lazım
Canım belki bölünmüştür embriyo:))bellimi olur
Canım belki bölünmüştür embriyo:))bellimi olur
Aa bunu bilmiyordum canim olabiliyor mu oyle bisey ? :) ilk defa duydum bak :/
merhaba kizlar bi sey sorucam benim AMH im 1.8 cikti, yasim 27 yani 28 olucam agustosta.
sizlerin AMH degerleri kacti biliyor musunuz? biraz arastirdim da bazi grafikler var, ona gore ben sanki 32 yasindaymisim gibiymis AMH degerim, o yuzden erken menopoz ya da reserv azligi dedikleri bu mu acaba??
arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir şey oldu bu ara çok dikkatimi çekiyor kan pıhtılaşması yüzünden çok kişi bebeğini kaybediyor yani bizde de o sorunun var olduğunu anlamak için kötü bir şey mi yaşamamız gerekiyor bunu daha önceden test yaparak anlayamıyorlar mı acaba bir bilginiz var mı ?cumartesi doktora gidicem ona da sorucam tabi ama şimdi aklıma takıldı bilgisi olan var mı nasıl tespit ediliyor acaba?eğer böyle bir hastalığımız varsa bunun tedavisi var en azından erken teşhis edilir ve tedavisi uygulanır.
Kizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Amin insallah canimmm :) tek embriyo koymuslardi o yuzden ikiz degildir :)
Canım nasılsın. Benim bugün karın ve kasık ağrım var çok korkuyorum:18:Benim Dr transfer sonrası fraxaparine iğne verdi gebelik oluştursa 3 ay bazen daha uzun pıhtılaşma önlemi olarak kullandırıyorum dedi..günde 1 kez karından yapıyorum..ama test vs yapmadı bana da cnm..
Çok sevindim hayırlı olsun:))) Rabbim sağlıkla tamamını erdirsin..bekleyen arkadaşlar tez zamanda hayırlı haberler alırlar inşallah..
Benim de 10. Gün değerim 192 yarın Dr kontrolüm var keseyi görücez çok heyecanlıyımbana 2 embriyo kondu ama bu değer illa ikiz olduğunu göstermiyormuş, beta hcg plesantadan salgılandığı için bu değerin yüksekliği gebeliğin sağlıklı ilerlediğini de gösteriyormuş.
Ama bölünür tek yumurta ikizi de olabilir, benim bir arkadaşım üçüzleri tek embriyonun bölünmesiyle oldu,ona transfer edilen 2 embriyonun biri bölünmüştü, şimdi sağlıklı üçüzleri oğluşları var çok şükür.
Orkide çok geçmiş olsun birdaha tekrarlamaz inşallah.. Nasıl korkmuşundur.. İkizler de görülebiliyormuş sağlıkla tamamına erirsin inş..
Kizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı
Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
Arkadaslar merhaba
Ben daha tedaviye baslamadim ama canim cok SIKILIYO ya, psikolojim de cok iyisayilmaz, hep icimde bi korku var. Bana biraz moral verin nolurr
Canım nasılsın. Benim bugün karın ve kasık ağrım var çok korkuyorum:18:
Korkma canım olurmuş gebelikte..Ben de daha çok ara ara vajina ağrısı oluyor,su gibi akıntım var, kaşıntı da var progestan fitil mi yapıyo acaba, yarın Dr a sorucam..bide acayip rüyalar görüyorum yok regl olmuşum filan.. Ablam gebelik kabusu doğurana kadar daha neler görücen dedi..
Valla bu annelik hep endişeymiş ki bizim endişeler çok önceden başlıyor ya..
Anakaram biliyorduk zaten çok şükürKizlarrrrrrrrr !!!!!!! HAMİLEYİMMMMMM :):):):):):) kan sonucum 320 :):):):):)
Diyecek bişi yok Allah yardımcın olsunKizlar benim ikinci denemem de negativ 31 mayıstaydı test günüm...
Millet doğurdu bebekleri çöpe atarken bizler bu uğra para harcıyoruz birde bizim halimizi bilseler neler çekiyoruz ruhen ve bedenen bebişimize kavuşmak için....
Böyle işte ben yine yarıyolda kaldım yanı
Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
Aynı hastanede yaptırdım ...iki embriyo konulmuştu ben de kendimi belki biri duruyordur diye teselli etmeye çalışıyorum ama o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki verdiğim tepkilere ben de inanamıyorum artık mecbur yarını bekliycez artık..Anakaram biliyorduk zaten çok şükür
Diyecek bişi yok Allah yardımcın olsun
Aa dur bi panik yapma. Düşüş o kadar çok değil ki aynı hastanede mi yaptırdın o da önemli. Bide değerin yüksekmiş baya ikiz değeri gibi. Biri tutunmaktan vazgeçmiştir belki ondan değer düşmüştür. Kimyasal gebeliklerde bu kadar yüksek sonuç çıkmaz diye biliyorum. Demedi deme kimyasal değil bu sonuç
Malesef bu pıhtılaşma yüzünden çok kişi var bebeğini kaybeden. Bunun testi var tabiki. Faktör 5 diye isimlendiriliyor sanırım. Bende yaptırdım bu testi genetik testimle birlikte. Ve bendede varmış bu pıhtılaşma. Şimdi zaten iğne kullanıyorum. Ve Allah nasip eder hamile kalmış olursam da muhtemelen 9 ay boyuncada bu iğneyi kullanacam. Bu testi yaptırmamış olsan bile bi çok Dr. Tüp bebek transferinden önce ve sonra bi süreliğine tedbir olarak veriyorlar bu iğneyi.
çok haklısın canım ben bu yüzden doktorumu değiştirdim 8ayda 2 düşük yaptım şu tesleri yapalım diyorum daha erken diyordu kadın resmen 3. düşükten sonra araştırmaya başlayalım diyordu...adet ol gel dedi tabii gitmedim. gerçi bende yokmuş kan pıhtılaşması yada genetik bozukluk ama olabilirdi...bir iğneyle çözülecek tedavi için ben neden bebek kaybedeyim bazen prosedür kolay geliyor doktorlara Allah vicdanlısıyla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?