heyyoooo sen de ikiz anasısın. tebrikleeer
Canım 29 mayısta pozitir sonucu aldım, daha çok yeni o yüzden çok telaşlandım, şimdi gidip iğnemi yaptırdım, bhcg de baktırmak için dr kan verdim, 10 gün 130 çıkmıştı, 12. gün 310 çıktı, iyi katladı diye bir daha ölçtürmedi doktorum, bugün 15. günüm be lekelenmem oldu, daha 6-7 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum dua edin ne olur
Kızlarrrrr az önce betahcg 680 çıktı kimyasal değil hayırlı olsun dedi doktor hala inanamıyorum terk etmemiş beni meleğim inşallah böyle devam eder kucağıma alabilirim cümlemiz inşallah emeğimizin karşılığını alırız.
Uff ya inanamıyorum az önce arkadaşımızın hamile haberine seviniyordum şimdi oturdum kendime ağlıyorum 8.gün 467 olan değer 11.gün 432 ye düşmüş yine terk ediyorlar beni yine kimyasal gebelik bu dondum kaldım belim çok ağrıyo bide adet olursam şaşırmıycam artık ne çileymiş ya((
Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum
Benim gibi olan armi bugun transferin 5 gunu şiştim yaaa
gülyüzlüm nasılsın?yarın büyük günnn heyecanlı mısın?kalbim yüreğim seninle arkadaşım.ben korktum bugün kanamam oldu.ama kesildi şimdilik.senin yerleşme kanaman oldu mu canım
amin menaccim
kizlar bugun gittim bebisleri gordum cok sukur iki taneayin 15 Inde kalp atislari icin gidecegim insaallah benden havadisler boyle rabbim tum bekleyen arkadaslarimiza bu gunleri kisa zamanda yasatsin insaalah
bu arada kartela sordum karin sisliginin yumurtaliklardan kaynaklandigini soyledi simdi olur merak etme dedi bu kadar canim umarim daha iyi oldun
Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyor endişe..
Gözün aydın arkadaşım darısı güzel güzel kalp atışına yada atışlarına inşallah :)) keseyi 3000 lerde mi gördün daha mı fazlaydı peki ???Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyor endişe..
Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyor endişe..
canım saolsın ateş çok önemli bir belirti bence 37ye yaklaşıyor genelde gebelerde.stres yapma çok mübarek günlerdeyiz yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımız seninleCanımmm, çok geçmiş olsun. telaşa kapılma lütfen, yerleşme kanaması bence çünkü progestoron kullandığımız için onu kesmediğimiz sürece adet olmamız mümkün değil. Bende olmadı yerleşme kanaması falan, hiçbir belirti falan yok. Ateşler içinde yanıyorum sadece ve bir de burnum tıkanıyor sık sık. o da ilaçların yan etkisiymiş. Heyecan ve stresi bir arada yaşıyorum, müjdeyi alırım inşallah yarın. Bakalım hayırlısı... Üzme kendini tamam mı, dua edeceğim ben senin için de. Bu mubarek günlerin hatırına Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah.
Canım 29 mayısta pozitir sonucu aldım, daha çok yeni o yüzden çok telaşlandım, şimdi gidip iğnemi yaptırdım, bhcg de baktırmak için dr kan verdim, 10 gün 130 çıkmıştı, 12. gün 310 çıktı, iyi katladı diye bir daha ölçtürmedi doktorum, bugün 15. günüm be lekelenmem oldu, daha 6-7 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum dua edin ne olur
Gözün aydın arkadaşım darısı güzel güzel kalp atışına yada atışlarına inşallah :)) keseyi 3000 lerde mi gördün daha mı fazlaydı peki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?