Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım bol bol dua ederiz inşaallah sen de stres yapma sakın bak en önemlisi o... içini ferah tut inşaaallah seni hiç bırakmaz bi daha dokuz ay boyunca dolanırsın

canım harika rabbim sonunu da görmeyi nasip eder inşaallah ...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten dualarımız seninle inşaallah tes yanılıyordur

Pink ve asyahayat merak ediliyorsunuz :18::18::18:İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Arkadaslarr bu 3. Denemem her seferinde transfer sonrasi karnim cok buyuyor sisiyorum nefes almakta gucluk cekecek kadar dolmusttahamile diye yer veriolaar değilim dee diyemiyorum
Benim gibi olan armi bugun transferin 5 gunu şiştim yaaa

canım bu gün gördüm yazdığını aynısı bende de oldu transferin 9. günü ortaya çıkmaya başladı şişlik gittikçe arttı ve artık yemek bile yiyemez hale gedim çünkü çok daha fazla şişiyordum doktora gittim geç ohss olmuşum yani hamileliğe bağlıymış karnım su doluydu doktor şimdilik bi şey yapılmaz dinlen suyun geçmesini bekliycez dedi ama eğer nefes almakta zorlanırsan ve idrara çıkışta azalma olursa hemen gel dedi benimde sana tavsiyem hemen doktora git çünkü nefes almakta zorlandığından bahsetmişsin canım çok geçmiş olsun dinlenmen lazım.

gülyüzlüm nasılsın?yarın büyük günnn heyecanlı mısın?kalbim yüreğim seninle arkadaşım.ben korktum bugün kanamam oldu.ama kesildi şimdilik.senin yerleşme kanaman oldu mu canım

Canımmm, çok geçmiş olsun. telaşa kapılma lütfen, yerleşme kanaması bence çünkü progestoron kullandığımız için onu kesmediğimiz sürece adet olmamız mümkün değil. Bende olmadı yerleşme kanaması falan, hiçbir belirti falan yok. Ateşler içinde yanıyorum sadece ve bir de burnum tıkanıyor sık sık. o da ilaçların yan etkisiymiş. Heyecan ve stresi bir arada yaşıyorum, müjdeyi alırım inşallah yarın. Bakalım hayırlısı... Üzme kendini tamam mı, dua edeceğim ben senin için de. Bu mubarek günlerin hatırına Allah'ım dualarımızı kabul eder inşallah.

arkadaşım çok teşekkür ederim seninle konuştuğum günden sonraki gün daha da kötüleştim hemen doktora gittim ve geç ohss olmuşum gebeliğe bağlıymış karnım su toplamış bişey yapamadı ogün dinlen eğer nefes darlığı yaşarsan hemen gel müdahale edelim dedi Allaha çok şükür günden güne şişliğim inmeye başladı müdahaleye gerek kalmadı doktordan geldiğimde yazmıştım ama görmedin demekki çok teşekkür ederim ilgilnip sorduğun için .bu arada senin güzel haberine çok sevindim ikiz annesi olmak ayrıcalıktır Allah sırasıyla kalp atışlarını ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende cumartesi günü gideceğim doktora keseyi görmeye bakalım hakkımıza hayırlısı olsun sevincimiz daim olsun inşallah ...

Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyor endişe..

Hadi senşnde gözün aydın:)darısı bize olsun inşallaaaahhhh.tek çift farketmez kuzum bi kerede kurtulmuş olursun ne gzl

Gözün aydın arkadaşım darısı güzel güzel kalp atışına yada atışlarına inşallah :)) keseyi 3000 lerde mi gördün daha mı fazlaydı peki ???

Tebrikler canım her şey güzel olacak rahat ol artık. Sağlıklı olsun da canım beta hcg degeri yüksek olup tek bebek çok duydum

gözünüz aydııın

YAA ben de bir gün mutlu mutlu şuradan hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm diye bağırabilecek miyim? bugün transferin 8.günü olmuş artık sizce 11. günü test yaptırsam mı? çıkar mı?
çooook heyecanlıyımmmmm

canım saolsın ateş çok önemli bir belirti bence 37ye yaklaşıyor genelde gebelerde.stres yapma çok mübarek günlerdeyiz yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımız seninle

Tatlım kan testi sonucun çıktı mı. Her şey yolundadir inşallah.

tubişimm canım benimm yüreğini ferah tut..genelde bu tarz kanamalar hep duyuyoruz..
Allahın izniyle hiç bişey olmaz bu seferr..dualarım seninleeeee bitanemmmmmmmm:26::26:

Gözünaydın cnmm..
darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
tek olsunn bizim olsunnnnn

Gözün aydın arkadaşım darısı güzel güzel kalp atışına yada atışlarına inşallah :)) keseyi 3000 lerde mi gördün daha mı fazlaydı peki ???

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı her isteyene inşallah, hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.. 14.günden sonra beta hcg yaptırmadım bugün 5. Haftam..

merhaba arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım ama değerim biraz düşük çıktı 32, doktor da perşembe tekrarlayalım dedi 60'ı bulursa iyi dedi
ama ben fazla ümitlenmemeye çalışıyorum, açıkcası korkuyorum da biraz, hakkımızda hayırlısı artık...

kızlar bugün sabah sekiz buçukta oyumurtam toplandı. 16 yumurta toplanmış..dr eşime güzel yumurtalar topladık demiş..inşallah öyle olur...bize de bir evlat nasip olur inş..ALlah kimsenin gönlünde bırakmasın..bu arada sancım var hala..kasıklarımda geçmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…