merhaba arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım ama değerim biraz düşük çıktı 32, doktor da perşembe tekrarlayalım dedi 60'ı bulursa iyi dedi
ama ben fazla ümitlenmemeye çalışıyorum, açıkcası korkuyorum da biraz, hakkımızda hayırlısı artık...
Tatlım kan testi sonucun çıktı mı. Her şey yolundadir inşallah.
kızlar bugün sabah sekiz buçukta oyumurtam toplandı. 16 yumurta toplanmış..dr eşime güzel yumurtalar topladık demiş..inşallah öyle olur...bize de bir evlat nasip olur inş..ALlah kimsenin gönlünde bırakmasın..bu arada sancım var hala..kasıklarımda geçmio
merhaba arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım ama değerim biraz düşük çıktı 32, doktor da perşembe tekrarlayalım dedi 60'ı bulursa iyi dedi
ama ben fazla ümitlenmemeye çalışıyorum, açıkcası korkuyorum da biraz, hakkımızda hayırlısı artık...
Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..
İnşallah anneleri için sağlıklı ve kaliteli embriyo olurlar. Ağrı olması normal canım canını sıkma. Ağrıların artarsa içinin rahatlamasi için doktorunu arayabilirsin
Canım benim 5 ve üzeri hamilesin demek. Yani bi çok arkadaşınkine göre düşük sayılsada değerin, buradaki torpiklerde değerleri 10 lardan 15 lerden yükselenleride okuduk. Moralini bozma ve hamileliğin keyfini çıkarmerhaba arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım ama değerim biraz düşük çıktı 32, doktor da perşembe tekrarlayalım dedi 60'ı bulursa iyi dedi
Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..
canım saolsın ateş çok önemli bir belirti bence 37ye yaklaşıyor genelde gebelerde.stres yapma çok mübarek günlerdeyiz yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımız seninle
sağolun arkadaşlar çok moral oldunuz valla
peki sizce bu mide ağrıları normal midir
sanki öğle yemeğinde kedi yavrusu yutmuşum gibi yaa tırmalıyo da tırmalıyo namussuz
kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:
kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:
Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik kesemizi gördük çok şükür:) ben beta hcg 14. Gün 3000 civarı çıkınca ikiz mi acaba demiştim ama tek kesemiz var..dr bazen sonradan diğer kese görülebiliyor dedi, böyle bir durum yaşayan var mı, tek olsun sağlıklı olsun diyorum ama yine de merak ediyor insan:) bir de bana 2 embriyo transfer ettiklerini söylediler biri tuttuysa diğeri noldu, o kadar heyecanlandımki transferden bile daha çok, unuttum dr.a sormayı.. Kalp atışlarına 3 hafta var bakalım nasıl geçecek zaman.. Tüm bekleyen arkadaşlara tez zamanda nasip etsin Rabbim..tutunca da bitmiyor endişe..
benim 2.kese 2 hafta sonra görünmüştü canım geç görünebiliyo:)
Yarin 7. Gun gecmio ama zaman cok gerginim arkadaslar bi agliom bi gulom alingan sinirli belli olsun hemen ne zorbeklemek allahim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?