Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayırlısı olsun canım benim inşallah yükselir ve sağlıklı bir gebelik olur inşallah

İnşallah anneleri için sağlıklı ve kaliteli embriyo olurlar. Ağrı olması normal canım canını sıkma. Ağrıların artarsa içinin rahatlamasi için doktorunu arayabilirsin

Canım hayırlı olsun, benim arkadaşımın da 12. gün değeri 30 çıkmıştı, Allah biliyor ya ben devam etmez diyordum a çosonra katlayarak devam etti şimdi 1 yaşında çok yakışıklı bir oğlu var,sen şu an hamilesin, gönlünü ferah tut, dualarımız seninle...

Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..

Rabbim seni ve bebeğini korusun canım benim yelgreennin de kanaması olmuş hem de yoğun şimdi her şey çok iyiymiş şükür. Allah bir daha korku yasatmasin.

İnşallah anneleri için sağlıklı ve kaliteli embriyo olurlar. Ağrı olması normal canım canını sıkma. Ağrıların artarsa içinin rahatlamasi için doktorunu arayabilirsin

amin cnım inş tutunurlar. canım inşallah geçer..yarın okula gideceğim çünkü...ağrı kesici sadece parol verdiler o da bi işe yaramıyor.

Canım benim 5 ve üzeri hamilesin demek. Yani bi çok arkadaşınkine göre düşük sayılsada değerin, buradaki torpiklerde değerleri 10 lardan 15 lerden yükselenleride okuduk. Moralini bozma ve hamileliğin keyfini çıkar
Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..

Çok geçmiş olsun. Dikkatli ol bu dönemde bebeğinin sana sıkı sıkı tutunması dileğiyle

Son düzenleme:

canım benim hamilesin işte benimde ilk hamileliğimdeki ilk değerim 30 du walla bi güzelde katladı pıhtılaşmamaı bilmiolardı ondan kaybettim bebğimi kalbişide küt küt atıodu

maşşallah hiç üzülme kütür kütür yükselcek inşallah

sağolun arkadaşlar çok moral oldunuz valla
peki sizce bu mide ağrıları normal midir
sanki öğle yemeğinde kedi yavrusu yutmuşum gibi yaa tırmalıyo da tırmalıyo namussuz

canım saolsın ateş çok önemli bir belirti bence 37ye yaklaşıyor genelde gebelerde.stres yapma çok mübarek günlerdeyiz yarın güzel haberlerini bekliyorum canım dualarımız seninle

Sağol canım. Hiç ölçmedim ateşimi ama rahatsız edecek derecede yanıyorum bazen menapozlu teyzeler gibi :) bebişim benimledir inşallah. Yarın hemen giremem nete ama, tüm gün dışarıda olacağım,işlerim var biraz. Beni bekleyip ağaç olmayın yani kızlar, ikindinden sonra anca girebilirim sanırım nete.

sağolun arkadaşlar çok moral oldunuz valla
peki sizce bu mide ağrıları normal midir
sanki öğle yemeğinde kedi yavrusu yutmuşum gibi yaa tırmalıyo da tırmalıyo namussuz

Miden ictigin ilaclardan hassaslasmis olabilir onceki tedavimde bana da olmuştu.

Katlanarak artsın inşallah canım değerin. kafaya fazla takıp strese sokma bebişi. Tek bebekse belki o yüzden düşük çıkmıştır.

kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:

kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:

canım ben crinone jel kullanıyorum sabah akşam ama böyle bi şey yaşamadım..:44::44:

Yarin 7. Gun gecmio ama zaman cok gerginim arkadaslar bi agliom bi gulom alingan sinirli belli olsun hemen ne zorbeklemek allahim:18:

benim 2.kese 2 hafta sonra görünmüştü canım geç görünebiliyo:)

Yarin 7. Gun gecmio ama zaman cok gerginim arkadaslar bi agliom bi gulom alingan sinirli belli olsun hemen ne zorbeklemek allahim:18:

aynen canım, tedavinin en zor kısmı bu bölümmüş aslında, onu anladım ben. Aynı ruh hallerini ben de yaşadım, elimde olmadan gerginlikler yaşıyor, çevremdekileri kırıyordum. Hep ilaçlardan bunlar. Bazen diyorum ki, insanın fizyolojisiyle oynamak çok kolaymış gerçekten, bir hafta boyunca daya hormonu, al sana kaliteli bir ruh hastası. Son bir kaç gündür ben kendimi psikopat gibi hissediyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…