Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..
Rabbim seni ve bebeğini korusun canım benimyelgreennin de kanaması olmuş hem de yoğun şimdi her şey çok iyiymiş şükür. Allah bir daha korku yasatmasin.
Merhaba arkadaşlar
Hamişler artmış tebrık ederım
Ben pek gelmıyorum artık topiğe, canım sıkkın. regl tarıhımı 1 hafta gectı, bugun son olarak test yapıp idrar söktürücüye başladım.
Kimisi opu oluyor, kimisi sonucunu beklıyor, kalp atışlarını duyuyorsunuz keseyı goruyorsunuz ne mutlu size,maşallahDaha da artsın inş.
Ben ise daha kendılıgınden adet olamıyorum
Bir arpa boyu yol alamadık, eşime yazın arabayı değiştirelım tüpün garantisi yok nasılsa dedım. Bıraktık tüp işini... Taaa ki ben isteyınceye kadar...
Krediyi olmayan tüp bebek için cekmek ıstemıyorum..
tubısch canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin nasıl desem bundan önceki gebeliğindede seni takip etmiştim bundada çünkü sende benim gibi dondurulmuşlarla deniyodun bir öncekindede bundada canım kanama olur endişelenme bendede testten 5 gün sonra bir parça düştü ve 10 gün kanamam oldu sen doktorun dediklerini yap dinlen hiç kalkma ilk haftalarda bebek yerleşiyo kendine yer yapıyo ondan kanama oluyo bu evrede sen ne kadar pozitif olursan annesi bebeğin dahada sıkı tutunur sana rabbim tüm endişelerini gidersin kese kalp atışı derken hayırlısıyla evladını kucağına aldığın günüde görürsün inş
saol canım ama daha 7.gün kan testi için erken değil mi cuma test günüm.ben negatife çok hazırladıgımı düşünüyordum kendimi ama olmuyormuş..senin sonucun nasıl çıkmıştı?kanama var mıydı?
KISLAR günaydın:) dün ilk kontrolüme gittim sadece kese görürüz sanıyordum ama çok şükür kalp atışınıda duydum.ama doktor bitane daha kese gördü bayağı küçük içinde birşey gözükmüyo10 gün sonra gene gel bakalım dedi.gelişme ihtimali yokmu dedim var tabii ama küçülüp koybolma ihtimalide var dedi.yani hakkımda hayırlısı olsun sayısı önemli değil rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sizin bi fikriniz varmı bu konuda sonradan büyüme ihtimali varmı acaba:44:
kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:
KISLAR günaydın:) dün ilk kontrolüme gittim sadece kese görürüz sanıyordum ama çok şükür kalp atışınıda duydum.ama doktor bitane daha kese gördü bayağı küçük içinde birşey gözükmüyo10 gün sonra gene gel bakalım dedi.gelişme ihtimali yokmu dedim var tabii ama küçülüp koybolma ihtimalide var dedi.yani hakkımda hayırlısı olsun sayısı önemli değil rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sizin bi fikriniz varmı bu konuda sonradan büyüme ihtimali varmı acaba:44:
kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:
minesi canım keselerin boyları nasıl eşit mi? benimkilerden biri daha küçük ama kalp atışı var şükür
günaydın canımmay çook merak ettim seni geri dönmeyince. çoook şükür her şey iyi. zaten minik olması normal balım. güzel olan yanı kalp atışını bilem duymuşsun. o yüzden her şey güzel gidecek inşallah.
İNŞALLAH CANIM.dün güzel haberi alınca birazcık gezdim gaza gelip vazelin ve bebe yağı aldımişede göri dönmedim eve gittim dinlendim. sen neler yaptın canım sende durumlar ne ?
ben de rapor almıştım. bu hafta evde yatıyorum. şimdilik kanamam durdu ama korku geliyor ara ara
menac canım hayırlı olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirsin inş rabbim bu sefer bebişini önce göbüşünde sonrada kucağında büyütmeni nasip eylesin
slm canim merak etme benim bir arkadasimnda hamileliginde kanamalar oluyor ama doktoru olabilir rahim kendini temizliyo demis ama sen yinede tedbiri elden birakma..
bu arada benide eklediginiz icin tesekurler bugun transferim yapilacak cok heycanliyim..
Su Mubarek gunde Mevlam herkesin dilegini kabul etsin ve hayirli saglikli evlatlar versin
HERKESIN MIRAC KANDILI MUBAREK OLSUN..
transferin şimdiden hayırlı uğurlu bebişli olsun canım.
ben de rapor almıştım. bu hafta evde yatıyorum. şimdilik kanamam durdu ama korku geliyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?