Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Çıktı canım çok şükür 15. gün 1517 çıktı, lekelenme devam ediyor ama çok az, inşallah bu kez bebeğim benimle kalır..

tubısch canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin nasıl desem bundan önceki gebeliğindede seni takip etmiştim bundada çünkü sende benim gibi dondurulmuşlarla deniyodun bir öncekindede bundada canım kanama olur endişelenme bendede testten 5 gün sonra bir parça düştü ve 10 gün kanamam oldu sen doktorun dediklerini yap dinlen hiç kalkma ilk haftalarda bebek yerleşiyo kendine yer yapıyo ondan kanama oluyo bu evrede sen ne kadar pozitif olursan annesi bebeğin dahada sıkı tutunur sana rabbim tüm endişelerini gidersin kese kalp atışı derken hayırlısıyla evladını kucağına aldığın günüde görürsün inş

Rabbim seni ve bebeğini korusun canım benim yelgreennin de kanaması olmuş hem de yoğun şimdi her şey çok iyiymiş şükür. Allah bir daha korku yasatmasin.

menac canım hayırlı olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirsin inş rabbim bu sefer bebişini önce göbüşünde sonrada kucağında büyütmeni nasip eylesin

Merhaba arkadaşlar
Hamişler artmış tebrık ederım
Ben pek gelmıyorum artık topiğe, canım sıkkın. regl tarıhımı 1 hafta gectı, bugun son olarak test yapıp idrar söktürücüye başladım.
Kimisi opu oluyor, kimisi sonucunu beklıyor, kalp atışlarını duyuyorsunuz keseyı goruyorsunuz ne mutlu size,maşallah Daha da artsın inş.
Ben ise daha kendılıgınden adet olamıyorum
Bir arpa boyu yol alamadık, eşime yazın arabayı değiştirelım tüpün garantisi yok nasılsa dedım. Bıraktık tüp işini... Taaa ki ben isteyınceye kadar...
Krediyi olmayan tüp bebek için cekmek ıstemıyorum..

olsun canim yine de gel bence, bak ben daha tedaviye bile baslayamadim, ne zaman baslicam o da belli degil ama yine de dolaniyorum ortalikta.. ins bizim de guzel gunlerimiz gelecek...

esimin son gunlerde uyguladigi taktik, belaya gul, o da eder tebeddul, degisir demekmis, yani bu bizim basimiza gelmis bi imtihan bununla bas edices ve kaybetmiyces. sonucta hayat devam ediyor,

bi de mesela baska seyle deneyebilirsin, ben bi tane cin cayi karisimi aldim internetter, her gun onu iciyorum kupa kupa,
sonra bi tane ozel karisim yaptik, zencefil, bal, havlican ve tarcin. bu da 3 yil boyunca cocugu olmayanlar falan sifa olmusmus, yani her zaman deniycek bi seyler var ins. denemek istersen soyle evde tarifine bakip yazayim ins sana
cok cok optum!!!

Merhaba Havinsu nasılsın tatlımmmm, sende hamileymişsin tebrik ederim canım benim, evet hikayemi biliyorsun, bu son dondurulmuşlarımdı. onlarda bitti, inşallah bu kez gebeliğim devam eder, Rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah, sen ne durumdasın, bebeğin nasıl

Son düzenleme:
KISLAR günaydın:) dün ilk kontrolüme gittim sadece kese görürüz sanıyordum ama çok şükür kalp atışınıda duydum.ama doktor bitane daha kese gördü bayağı küçük içinde birşey gözükmüyo 10 gün sonra gene gel bakalım dedi.gelişme ihtimali yokmu dedim var tabii ama küçülüp koybolma ihtimalide var dedi.yani hakkımda hayırlısı olsun sayısı önemli değil rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sizin bi fikriniz varmı bu konuda sonradan büyüme ihtimali varmı acaba:44:

benim kanamam yoktuç Sonucum da pozitif çıktı. İnşallah Allah seni de güldürür. Fakat sen kendini bu şekilde negatif hazırlaman yalnış. Bu benim 4 denemem inan bu tedavide en önemlisi moral. iyi düşün iyi olsun. Allah hakkımızda en hayırlısını bilir ama sen umudunu sakın kayb etme kendini üzme.

Günaydın,
hayırlı olsun canım. Çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese. Bende cuma günü doktora gidecem inşallah keseyi görürüz.

günaydın canımmay çook merak ettim seni geri dönmeyince. çoook şükür her şey iyi. zaten minik olması normal balım. güzel olan yanı kalp atışını bilem duymuşsun. o yüzden her şey güzel gidecek inşallah.

Canım benim jelden sona akıntımda hep beyaz yada su gibi.acaba seninki yerleşme kanamasıyla berabermi akıyo.süreklimi oluyo bi keremi oldu

kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:

minesi canım keselerin boyları nasıl eşit mi? benimkilerden biri daha küçük ama kalp atışı var şükür

İNŞALLAH CANIM.dün güzel haberi alınca birazcık gezdim gaza gelip vazelin ve bebe yağı aldımişede göri dönmedim eve gittim dinlendim.sen neler yaptın canım sende durumlar ne ?

İNŞALLAH CANIM.dün güzel haberi alınca birazcık gezdim gaza gelip vazelin ve bebe yağı aldımişede göri dönmedim eve gittim dinlendim.sen neler yaptın canım sende durumlar ne ?

ben de rapor almıştım. bu hafta evde yatıyorum. şimdilik kanamam durdu ama korku geliyor ara ara

ben de rapor almıştım. bu hafta evde yatıyorum. şimdilik kanamam durdu ama korku geliyor ara ara

slm canim merak etme benim bir arkadasimnda hamileliginde kanamalar oluyor ama doktoru olabilir rahim kendini temizliyo demis ama sen yinede tedbiri elden birakma..
bu arada benide eklediginiz icin tesekurler bugun transferim yapilacak cok heycanliyim..
Su Mubarek gunde Mevlam herkesin dilegini kabul etsin ve hayirli saglikli evlatlar versin
HERKESIN MIRAC KANDILI MUBAREK OLSUN..

menac canım hayırlı olsun rabbim bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirsin inş rabbim bu sefer bebişini önce göbüşünde sonrada kucağında büyütmeni nasip eylesin

Allah razı olsun canım yazmasam da senin gelişmeleri takip ediyorum ben de bize umut veriyorsun, Allah güzel gönlüne göre versin seni ve bebeğini korusun, çok çok öptüm

çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için benim altı yedi gündür jelin rengi siyaha döndü, başka topiklere baktım çoğu zaman oluyormuş böyle içerde çok kalınca

transferin şimdiden hayırlı uğurlu bebişli olsun canım.

canlarım şu an o kadar mutluyumki anlatamam.kızlar pazartesi oupm olmuştu.bugün konuştum goktorla.14 yumurtam toplanmıştı.14 yumurtanın 14 üde çok sağlıklı bir şekilde bölünüyormuş.hiç fire vermemiş.transferim 5. gün olacakmış

transferin şimdiden hayırlı uğurlu bebişli olsun canım.

sagol canim cok tesekurler..
cok heycanliyim bu arada transfer sonrasi neler yapmaliyim bebisimin tutuna bilmesi icin ?

Son düzenleme:

DİNLEN hayatım dinlen ikiz annesi olmak kolay değilbu arada canım sen hem keseleri hem kalp atışlarını gördün dimi? rabbim bu mubarek günde bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…