KISLAR günaydın:) dün ilk kontrolüme gittim sadece kese görürüz sanıyordum ama çok şükür kalp atışınıda duydum.ama doktor bitane daha kese gördü bayağı küçük içinde birşey gözükmüyo10 gün sonra gene gel bakalım dedi.gelişme ihtimali yokmu dedim var tabii ama küçülüp koybolma ihtimalide var dedi.yani hakkımda hayırlısı olsun sayısı önemli değil rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sizin bi fikriniz varmı bu konuda sonradan büyüme ihtimali varmı acaba:44:
ben de rapor almıştım. bu hafta evde yatıyorum. şimdilik kanamam durdu ama korku geliyor ara ara
canlarım şu an o kadar mutluyumki anlatamam.kızlar pazartesi oupm olmuştu.bugün konuştum goktorla.14 yumurtam toplanmıştı.14 yumurtanın 14 üde çok sağlıklı bir şekilde bölünüyormuş.hiç fire vermemiş.transferim 5. gün olacakmış
ben ilk gün hep yattım. sonraki günlerde hafif hafif kalktım. evin içinde yürüdüm. basit yemek yaptım. 6 günden sonra işe başladım. ilk 5 gün kabak çekirdeği ve ananas yediiim. çook şükür şimdilik ikizlerim benimlesagol canim cok tesekurler..
cok heycanliyim bu arada transfer sonrasi neler yapmaliyim bebisimin tutuna bilmesi icin ?
evet hayatım. ben ilk 6+1 de gitmiştim. kalp atışlarını da gördüm.o kadar miniklerdi ki kuzularım. hele biri diğerinin neredeyse yarısı kadardıDİNLEN hayatım dinlen ikiz annesi olmak kolay değilbu arada canım sen hem keseleri hem kalp atışlarını gördün dimi? rabbim bu mubarek günde bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşalah.
hayırlı olsun canım benim. bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim bebişini sana bağışlasın. sıkıca tutunsunMerhaba kizlar öncelikle hamile olan arkadaslarim hayirli olsun Rabbim sağlikli sorunsuz keyifli bir hamilelik geçirmenizi ardindan saglikla kucağiniza almanizi nasip etsin Benim pazartesi opu oldu sadece 2yumurta alindi birisi olgun degildi umudumuz azaldi tabiki Rabbi. Nasip ederse bir yumurta bile can olur Bugun icin transfere cagirdilar son kez bakilacakti bugun 2.gun opudan sonra riske atamadilar bir yumurtamda bolununce hemen transfer ettiler embriyon iyi dediler ve 2saat dinlenmek için odama çikardilar Bana bugun dinlen dediler sonra çok yorulmamak kaydiyla gunluk aktivitene devam et dediler Ben 3gun rapor aldim okula gidersem rahat durmam araya hafta sonuda girince etti 5 gun ama yatmam oyle sadece bugun yatarim diger gunler evde keyif yaparim:)) kandiliniz mubarek olsun Rabbim evlat kokusuna hasret birakmasin insallah dualarinizda bana da yer verirseniz mutlu olurum kizlarr
Canım benim rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benim de kanamam oldu. hala daha yoruldum mu felan oluyor. kılcal damar kanamasıymış. doktor kesinlikle eğilip kalkma yok dedi. yat dinlen dedi. ben öğretmenim 3 haftadır hep raporluyum. dün okula gittim. fazlaca bulantım vardı. tansiyon düştü bir de akıntı hafiften kana döndü. bugün yine gittim rapor aldım. Bebişler için dinlenmelisin.
Merhaba kizlar öncelikle hamile olan arkadaslarim hayirli olsun Rabbim sağlikli sorunsuz keyifli bir hamilelik geçirmenizi ardindan saglikla kucağiniza almanizi nasip etsin Benim pazartesi opu oldu sadece 2yumurta alindi birisi olgun degildi umudumuz azaldi tabiki Rabbi. Nasip ederse bir yumurta bile can olur Bugun icin transfere cagirdilar son kez bakilacakti bugun 2.gun opudan sonra riske atamadilar bir yumurtamda bolununce hemen transfer ettiler embriyon iyi dediler ve 2saat dinlenmek için odama çikardilar Bana bugun dinlen dediler sonra çok yorulmamak kaydiyla gunluk aktivitene devam et dediler Ben 3gun rapor aldim okula gidersem rahat durmam araya hafta sonuda girince etti 5 gun ama yatmam oyle sadece bugun yatarim diger gunler evde keyif yaparim:)) kandiliniz mubarek olsun Rabbim evlat kokusuna hasret birakmasin insallah dualarinizda bana da yer verirseniz mutlu olurum kizlarr
Canim merak ettm seni masallah super haberlerle geldin Rabbim devamini getirir insallahh
sağol canım benim inşallah sende yarın güzel haberler verceksin.rabbim herkese nasip etsin.sence o ikinci kesede gelişirmi?doktor öyle bir ihtimal var dedi ama bakalım.ötekinin yarısı kadar ancak vardı:44:rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
minesi canım keselerin boyları nasıl eşit mi? benimkilerden biri daha küçük ama kalp atışı var şükür
sağol canım benim inşallah sende yarın güzel haberler verceksin.rabbim herkese nasip etsin.sence o ikinci kesede gelişirmi?doktor öyle bir ihtimal var dedi ama bakalım.ötekinin yarısı kadar ancak vardı:44:rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım nasıl oldun? kanaman durdu inşallah
aman dikkat et kendine ikizlerimize iyi bak annesi
maveracım sağolasın kanama durdu çok şükür. ama kusmaktan bir şey yiyemiyorum.yemek zaten yapamıyorum. eşim yemek yapmayı beceremiyor. bu anlamda zor durumdayım. neyseki bugün memleketten annem geliyor
canm benim Allah yardımcın olsun. annenin gelmesi çok iyi olmuş şimdi sana prensesler gibi bakar
Allah onları başımızdan eksik etmesin
Insallah gelisir canimm bnmde kesem kucukmus hic umudum enerjim kslmadi ama uyurkn bile karnim elimde uyuyorum onu artik hissetmk istiyorum Rabbim insallah evladima can verir bana bagislar yapacagim hic bisey yokk uzulmemek elde degil yarin hersey belli olucak....
evet canım ama kese küçükmüş belki geç tutunmuştur falan dedi.10 gün sonra tekrar çağırdı o saman bakalım dedi.hayırlısı olsun canım hepimiz için.kız 2. kese mi vardıben burayı kaçırmışım bence de gelişme ihtimali var
Insallah gelisir canimm bnmde kesem kucukmus hic umudum enerjim kslmadi ama uyurkn bile karnim elimde uyuyorum onu artik hissetmk istiyorum Rabbim insallah evladima can verir bana bagislar yapacagim hic bisey yokk uzulmemek elde degil yarin hersey belli olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?