Saol canim insallahhRabbim sana bağışlasın canım yavrunu
evet canım ama kese küçükmüş belki geç tutunmuştur falan dedi.10 gün sonra tekrar çağırdı o saman bakalım dedi.hayırlısı olsun canım hepimiz için.
canım yarın doktor kontrolün inşallah çok güzel geçecek.doktorun yorumuna göre 2.bir doktora görünmeyi düşünüyormusun?mutlaka git olurmu?herşey hakkında hayırlısı olsun canım.
kızlarr kandilimiz mübarek olsun Allahım tekrarına eriştirsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olur. annişlerimizden dua istiyorum kanamam durdu çok şükür teste kaldı 2 gün hepimizin hakkında hayırlısı..ALLAHA EMANET OLUN
kızlarr kandilimiz mübarek olsun Allahım tekrarına eriştirsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olur. annişlerimizden dua istiyorum kanamam durdu çok şükür teste kaldı 2 gün hepimizin hakkında hayırlısı..ALLAHA EMANET OLUN
asyahayat güzel haberlerle gelmişsin. Merak içindeydim senin için. Rabbim iki meleğinide sana bağışlasın inşallah
SKGK bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sende meleğinden güzel haberler alarak gelirsin inşallah
orkide senin kuzunuda Rabbim size bağışlasın inşallah. Dinlenmene bak olur mu
olsun canim yine de gel bence, bak ben daha tedaviye bile baslayamadim, ne zaman baslicam o da belli degil ama yine de dolaniyorum ortalikta.. ins bizim de guzel gunlerimiz gelecek...
esimin son gunlerde uyguladigi taktik, belaya gul, o da eder tebeddul, degisir demekmis, yani bu bizim basimiza gelmis bi imtihan bununla bas edices ve kaybetmiyces. sonucta hayat devam ediyor,
bi de mesela baska seyle deneyebilirsin, ben bi tane cin cayi karisimi aldim internetter, her gun onu iciyorum kupa kupa,
sonra bi tane ozel karisim yaptik, zencefil, bal, havlican ve tarcin. bu da 3 yil boyunca cocugu olmayanlar falan sifa olmusmus, yani her zaman deniycek bi seyler var ins. denemek istersen soyle evde tarifine bakip yazayim ins sana
cok cok optum!!!
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN
kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
biliyorum, baş edebılırız zaten bununla ama benım bu ara kafam ıyı degıl
cok sey denedım, soğan suyu, incir kürü, adacayı kürü yok bır turlu adetım kendılıgınden gelmıyor.
Ben yazın kafamı dağıtmalıyım, çocuk derdi beklesin kenarda.
Sağol güzel dıleklerın ıcın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?