Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Rabbim sana bağışlasın canım yavrunu
Saol canim insallahh

Insallah nasibimizde ne varsa onu yasayacagim yarinki duruma gore hidebilirim canim

asyahayat güzel haberlerle gelmişsin. Merak içindeydim senin için. Rabbim iki meleğinide sana bağışlasın inşallah

SKGK bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sende meleğinden güzel haberler alarak gelirsin inşallah

orkide senin kuzunuda Rabbim size bağışlasın inşallah. Dinlenmene bak olur mu

Son düzenleme:
kızlarr kandilimiz mübarek olsun Allahım tekrarına eriştirsin inşallah. hamilelerin duaları kabul olur. annişlerimizden dua istiyorum kanamam durdu çok şükür teste kaldı 2 gün hepimizin hakkında hayırlısı..ALLAHA EMANET OLUN

Kanamanın durmasina çok sevindim canım benim. İnşallah yerleşmiştir bebeğin ve inşallah iki gün sonra burdan musmutlu haberler verirsin

Canım hayırlı ugurlu olsun sonu bebisli olsun. Arkadaşımın tek embriyosu oldu ikinci gün transfer edildi ve şimdi kızı iki aylık darısı başına canım benim

Kanamanın durmasina çok sevindim canım benim. İnşallah yerleşmiştir bebeğin ve inşallah iki gün sonra burdan musmutlu haberler verirsin

selam kizlar kandiliniz mubark olsun hamislerden anne adylarindan dualarini bekliyoruz dualarinizdan esirgemeyin bizi allahim bu mubarek gecenin yüzü hurmetine tüm dualarimizi kabul etsin emeklerimizi bosa cikarmasin kucaklarimizi bebekle doldursun insallhh....aminn amin amin.....benimde transferim cumartesi günü allahin izniyle bi aksilik cikmassa, 6.gün transferi olacak ins sagllikli bisekilde kalirlar transfer gününe kadar...

amin canım ınşallah çok saol iyi dileklerin için...

biliyorum, baş edebılırız zaten bununla ama benım bu ara kafam ıyı degıl
cok sey denedım, soğan suyu, incir kürü, adacayı kürü yok bır turlu adetım kendılıgınden gelmıyor.
Ben yazın kafamı dağıtmalıyım, çocuk derdi beklesin kenarda.
Sağol güzel dıleklerın ıcın canım

Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN

Aminn aminn aminn......

kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

çook güzeelll büyük ihtimalle yavruların :) allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniklerinii

Maşallah canım benim, rabbim nazarlardan korusun. Sağlık sıhhat versin yavrularına da sana da. Artık onları en güzel şekilde korumak düşüyor sana ve eşine. İnşallah kıymetini bilir ve sana çok iyi bakar bu zaman zarfında eşin..

canımm senin gibi bi arkadaşım vardı çok zor adet oluyodu herşeyi denedi oda aşılamsı tutmadı sonra artık çocuk için uğraşmicam dediği zaman kendiliğinden hamile kaldı :) sonra 1. oldu bu çok zor oldu bida olmaz yine adet olmuyorum diyodu dha diğeri yaşını doldurmadan 2.ye hamile şimdi büyük allahım istedikten sonra herşey oluyo inş seninde hiç birşeye gerek kalmadan olur bütün dualarım seninle

Aminnnnn çok teşekkürler hanımlar cümlemize inşallah

masallh...... insallah yavrularin birakmayacaklar busefer annelerini.....allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrularini:)

Aminnnnn çok teşekkürler hanımlar cümlemize inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, beklediğimiz güzel haberler geliyor be güzel darısı kese ve kalp atışına inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…