Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayırlı uğurlu olsun canım benim, beklediğimiz güzel haberler geliyor be güzel darısı kese ve kalp atışına inşallah...

Evet ya içim biraz rahatladı doktorumu aradım 19 hazirana kese görmeye çağırdı. Allah hep güzel haberler vermemizi nasip etsin canım. Senin durumun ne kanama yok artık değil mi canım? Allah hayırlısı ile kucagimiza almayı da nasip etsin

kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

menacım Allah kucağına almayı da nasip etsin balım. sağlıcakla

merhaba nrgl benim de dün yapıldı opum...16 yumurta toplanmış. ama daha aramadılar. bugün durumlar nedir bilmiyoruz...canım Allahın izniyle bebişin sana sımsıkı tutunacak içini ferah tut...bu mğbarek günde bize de dua et inş...

İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

maşallah canım..ihiç meraak etme Allahın izniyle anneline sımsıkı tutunacaklar yavruların...

kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:

Benden beyaz olarak geliyor cnm bi de ben progestan hapı fitil olarak kullanıyorum.. Hayırlı olsun tekrar:) sağlıkla keseyi yada keseleri de görürsün inşallah..

Umutsuzluğa kapılma cnm elbet Herşeyde bir hayır vardır.. Bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın o kadar çok duyuyorum ki..Rabbim gönlüne göre versin..

Cnm ben de epey araştırdım benim tek kese görüntüne..bazen kaybolurmuş bazen sonradan gelişiyormuş..kaybolursa zaten içinde bebek olmuyormuş.. Allah sağlıklı bebek nasip etsin aynen canım sayı önemli değil tek olsun bizim olsun:)

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar.. Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

Bugün test gunundu galiba. Allah bu mübarek günde mutlu haberlerle gelmeni nasip etsin canım.

İyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarım inşallah o dua ve dilekler döner dolaşır sizi bulur canlar

Hadi hayırlısı canım benim, evet kanama geçti çok şükür çok korkuttu bizi ama, çok az kahverengi leke geliyor o da geçer inşallah, Rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizin kandili mübarek olsun...

canım benimm ohh maaşallah değerin yülselmişş..
bebeklerin veya bebeğin seninleeee
19 haziranda sen hem kese hem kalp atışını duyarsınn kocaman olmuş olucaklar inşallahhhhh annesiiiii

Son düzenleme:
canım benimm ohh maaşallah değerin yülselmişş..
bebeklerin veya bebeğin seninleeee
19 haziranda sen hem kese hem kalp atışını duyarsınn kocaman olmuş olucaklar inşallahhhhh annesiiiii

İnşallah canım inşallah kalp atışını da duyarım diyorsun ha. Ayyyy yedinci haftanın bitmesine iki gün kala oluyor. İnşallah saglikli olular da duyarım canım.

Son düzenleme:
mesaj tekrarı, özür dilerim, bu aralar internete birşeyler oldu

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah kalp atışını da duyarım diyorsun ha. Ayyyy yedinci haftanın bitmesine iki gün kala oluyor. İnşallah saglikli olular da duyarım canım. Senin ikinci doktor kontrolün ne zaman?

tabi cnm duyarsın ben kalp atışı için giddiğim de 6+5 dim duydum ama bebiş ultrasona göre 7+1 çıktı.
bu 3. kontroülüm olucak inş
20 mayıs kese için gitmiştim
30 mayıs kalp atışı..
21 haziranda konrolüm var 2 haftam var sabırsızlıkla bekliyorum
bebeğim 10+2 olucak harketlerini bile görüyomuşsunn dahada heeyecanlanıyorum o zaman
ama bazende dayanabilicekmiyim gidip başka biyerde baktırsammı diyorumm.hamile kalınca sonrası daha zormuşş yaa...

Ne guzel dualar bunlar canimm. Tum ictenligimle AMIN AMIN AMIN diyorum canim. Allah razi olsun paylastigin icin.. hayirli kandilleer

Masallah barekallah..nazar degmesin canim cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah darisi basimiza

Canim ne kadar guzel ifade etmisin icinden gecenleri.. AMINN AMINN AMINN diyerek ALlahim dualarimizi kabul etsin insallah..

Gözün aydın tatlım:)benimde bugün kasıklarımın içinde gıdıklanma var inş hayırdır:)

tubish canım ekim ayında beraberdik belki hatırlarsın çok sevindim hamileliğine kanama canını sıkmasın tatlım benim 3 ay oldu hemde öyle böyle değil crinone jelini mutlaka kullan bide proluton deprt olmayı ihmal etme tatlım inan çok sevindim allah kucağına aldırsın tatlım

Ne guzel dualar bunlar canimm. Tum ictenligimle AMIN AMIN AMIN diyorum canim. Allah razi olsun paylastigin icin.. hayirli kandilleer

İçimden geldiği gibi yüreğimin hissettiği gibi dua ettim canım. Amin inşallah. kendimize yaptığımız dua değil müminin mümine yaptığı dualar daha makbulmuş rabbimin katında. Dualarımızın kabul olması dileğiyle sana da hayırlı kandiller

canım çok çok sevindim..rabbim yüzünü güldürsün hep inşallah..kontrole gittiğinde kese ve kalp atışına birlikte şahit olursun ve için dahada rahatlar inşallah canım..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari

canım uçan fasulyem..kalbini daraltama içini bunaltma bu kadar..çok zor birşey yaşadın kıyamam sana..şuan keşke seninde bebeğinin durumunu konuşsaydık..ama kader demekki daha zamanı var..ama ümitsizliğe kapılma bırakma tüp işinide..topiğin ilk sayfasına bakıyorsun ya hep çoğu arkadaşımızın 2, 3,5 denemelerinde oldu..eğer onlar bıraksaydı olmayacak deselerdi şuan bebeklerine hala kavuşmamış olacaklardı..bak menacın iki ameliyatı ve üçüncü denemesi üçüncü denemesi içinde 5 ay mı ne beklemişti..ama inşallah ikiz evlatları olacak belkide değeri çok iyi maşallah..ikinci denemesinde pozitifi yakalayanlarda var...çoçuk bizim içimizde bir yara buna kavuşamadan tamda gönlümüz huzur bulmayacak..biz bu yola baş koyduk..canım benim allah yardımcın olsun..herşey gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…