Hayırlı uğurlu olsun canım benim, beklediğimiz güzel haberler geliyor be güzel darısı kese ve kalp atışına inşallah...
kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba kizlar öncelikle hamile olan arkadaslarim hayirli olsun Rabbim sağlikli sorunsuz keyifli bir hamilelik geçirmenizi ardindan saglikla kucağiniza almanizi nasip etsin Benim pazartesi opu oldu sadece 2yumurta alindi birisi olgun degildi umudumuz azaldi tabiki Rabbi. Nasip ederse bir yumurta bile can olur Bugun icin transfere cagirdilar son kez bakilacakti bugun 2.gun opudan sonra riske atamadilar bir yumurtamda bolununce hemen transfer ettiler embriyon iyi dediler ve 2saat dinlenmek için odama çikardilar Bana bugun dinlen dediler sonra çok yorulmamak kaydiyla gunluk aktivitene devam et dediler Ben 3gun rapor aldim okula gidersem rahat durmam araya hafta sonuda girince etti 5 gun ama yatmam oyle sadece bugun yatarim diger gunler evde keyif yaparim:)) kandiliniz mubarek olsun Rabbim evlat kokusuna hasret birakmasin insallah dualarinizda bana da yer verirseniz mutlu olurum kizlarr
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar affederseniz bir şey soracağım kullanıdığım progesteron jel siyah olarak geri geliyor sizde de oldu mu aynı şey merak ediyorum:44:
Merhaba arkadaşlar
Hamişler artmış tebrık ederım
Ben pek gelmıyorum artık topiğe, canım sıkkın. regl tarıhımı 1 hafta gectı, bugun son olarak test yapıp idrar söktürücüye başladım.
Kimisi opu oluyor, kimisi sonucunu beklıyor, kalp atışlarını duyuyorsunuz keseyı goruyorsunuz ne mutlu size,maşallahDaha da artsın inş.
Ben ise daha kendılıgınden adet olamıyorum
Bir arpa boyu yol alamadık, eşime yazın arabayı değiştirelım tüpün garantisi yok nasılsa dedım. Bıraktık tüp işini... Taaa ki ben isteyınceye kadar...
Krediyi olmayan tüp bebek için cekmek ıstemıyorum..
KISLAR günaydın:) dün ilk kontrolüme gittim sadece kese görürüz sanıyordum ama çok şükür kalp atışınıda duydum.ama doktor bitane daha kese gördü bayağı küçük içinde birşey gözükmüyo10 gün sonra gene gel bakalım dedi.gelişme ihtimali yokmu dedim var tabii ama küçülüp koybolma ihtimalide var dedi.yani hakkımda hayırlısı olsun sayısı önemli değil rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sizin bi fikriniz varmı bu konuda sonradan büyüme ihtimali varmı acaba:44:
Evet ya içim biraz rahatladı doktorumu aradım 19 hazirana kese görmeye çağırdı. Allah hep güzel haberler vermemizi nasip etsin canım. Senin durumun ne kanama yok artık değil mi canım? Allah hayırlısı ile kucagimiza almayı da nasip etsin
canım benimm ohh maaşallah değerin yülselmişş..
bebeklerin veya bebeğin seninleeee
19 haziranda sen hem kese hem kalp atışını duyarsınn kocaman olmuş olucaklar inşallahhhhh annesiiiii
İnşallah canım inşallahkalp atışını da duyarım diyorsun ha. Ayyyy yedinci haftanın bitmesine iki gün kala oluyor. İnşallah saglikli olular da duyarım canım. Senin ikinci doktor kontrolün ne zaman?
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN
Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen, acıları dindirip ihtiyaçları gideren, kurumuş ağaca can veren rabbim, sen ki Hz. İbrahim"e 120, hz. sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi , senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir. Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin, evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et, hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir. Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver. Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet, merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine, dertlilerin yüzü suyu hürmetine bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim. AMİN
tubish canım ekim ayında beraberdik belki hatırlarsın çok sevindim hamileliğine kanama canını sıkmasın tatlım benim 3 ay oldu hemde öyle böyle değil crinone jelini mutlaka kullan bide proluton deprt olmayı ihmal etme tatlım inan çok sevindim allah kucağına aldırsın tatlımHadi hayırlısı canım benim, evet kanama geçti çok şükür çok korkuttu bizi ama, çok az kahverengi leke geliyor o da geçer inşallah, Rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizin kandili mübarek olsun...
Ne guzel dualar bunlar canimm. Tum ictenligimle AMIN AMIN AMIN diyorum canim. Allah razi olsun paylastigin icin.. hayirli kandilleer
Merhaba arkadaşlar
Hamişler artmış tebrık ederım
Ben pek gelmıyorum artık topiğe, canım sıkkın. regl tarıhımı 1 hafta gectı, bugun son olarak test yapıp idrar söktürücüye başladım.
Kimisi opu oluyor, kimisi sonucunu beklıyor, kalp atışlarını duyuyorsunuz keseyı goruyorsunuz ne mutlu size,maşallahDaha da artsın inş.
Ben ise daha kendılıgınden adet olamıyorum
Bir arpa boyu yol alamadık, eşime yazın arabayı değiştirelım tüpün garantisi yok nasılsa dedım. Bıraktık tüp işini... Taaa ki ben isteyınceye kadar...
Krediyi olmayan tüp bebek için cekmek ıstemıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?