canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah:))
Yalnız bugün çok fazla yürümek zorunda kaldım, eve geldiğimde belim ağrıyordu biraz. Bir sorun olmaz umarım.
canım benim çok çok tebrik ederim.hiç bir şey olmaz allahın izniyle.kendiliğinden hamile kalanlar hamile olmadığını bilmeden neler yapıyorlarda bişey olmuyor.o yüzden içini ferah tut canım.
Çok teşekkür ederim canım benim, darısı senin başına inşallah. Senin yumoşların durumu da iyiymiş maşallah okuduğuma göre. Belli mi transfer tarihi?
Canımmm, çok teşekkür ederim. Cuma günü test yaptıracağım tekrar, değer katlanmışsa eğer 10 gün sonra da ultrasonlu muayeneye bekliyorum dedi doktor. Bugünleri gördük çok şükür, Rabbim dileyen, isteyen herkese göstersin inşallah bu günleri.
ayyy kızlar birde şu progestan hapları benim başımı fıldır fıldır döndürüyor.sabah 200mg lık 2 tane akşam yine 200 mg lık 2 tane içiyorum.toplam 800mg.sürekli bir uyku halindeyim.bugün sınıfta görseniz tam benim gözler kapanıyor başım masaya düşmek üzere öğretmenim bilmem kim bana bunu dedi yok bana vurdu diye bir sesle kendime geliyorum.iyi tamam bişey olmaz diyorum çocuklara uyku sersemi bir halde.en son bu böyle olmayacak dedim içtim koca bardak bir nescafe anca öyle kendime gelebildim birazcık.aslında içmemem lazım öyle kahve nescafe ama dayanamadım artık.ayyy transferden sonra napçam bilmiyom valla.allahtan 1 hafta kaldı okulların kapanmasına.yoksa kesin öğretmen derste uyuyor diye şikayet alırdım.offf artık yollamayın yaw çocukları okula dimi ama.ders mi kaldı artık
evet canım cumartesi günü ayın 8 inde tranfer var.herhalde 18 i ya da 20 si gibide test tarihim olur.
an itibariyle 21 pozitif 16 negatifimiz var, Allah negatif sonuç alan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin, daha bu topikteki tedaviler bitmeden göbüşleri nah böyle olsun
Evet ya içim biraz rahatladı doktorumu aradım 19 hazirana kese görmeye çağırdı. Allah hep güzel haberler vermemizi nasip etsin canım. Senin durumun ne kanama yok artık değil mi canım? Allah hayırlısı ile kucagimiza almayı da nasip etsin
canım onlar öyle yapıyor keşke iğneden verseydi o daha iyi...olsun kahve içme sen yine de kocaman içme
yok son gün bile gelir zıbıdıklar...
Çok teşekkür ederim canım, Allah'ımm en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah bu duyguyu. Ne zaman başlıyorsun sen dondurulmuşlarla, karar verdiniz mi?
canım aslında iğne vermişti de ben yalvar yakar hapa dönüştürdüm iğneleri.artık kalçalarımı hissetmiyomda.bir de fobim olunca dayanamadım artık iğne işlerine.
Amin inşallah canım,bu ay hastalanınca gidicem 1 haftaya kadar olurum heralde,hazırlık ayı olarak geçiricez demişti doktorum temmuzda başlayacağız Allah izin verirse 2 ay ara vermiş olucaz....
hadi bakalım hayırlısı canım. Transfer sonrası anladım asıl işin en zor kısmının orası olduğunu, inşallah sabırlı birisindir, çünkü beklemek zor gerçekten.
Amin inşallah canım,bu ay hastalanınca gidicem 1 haftaya kadar olurum heralde,hazırlık ayı olarak geçiricez demişti doktorum temmuzda başlayacağız Allah izin verirse 2 ay ara vermiş olucaz....
yok canım sabır ve ben birbirinden çok uzak kavramlar.o yüzden şimdiden gebelik testi stoğu yaptım.her güne bir tane.4. günden itibaren başlamayı düşünüyom yapmaya:)utanmasam transferden gelir gelmez başlıcamda abartmıyayım dedim.eşim kızdı da o kadar test alınca.delirdin mi diyo bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?