Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yalnız bugün çok fazla yürümek zorunda kaldım, eve geldiğimde belim ağrıyordu biraz. Bir sorun olmaz umarım.

canım benim çok çok tebrik ederim.hiç bir şey olmaz allahın izniyle.kendiliğinden hamile kalanlar hamile olmadığını bilmeden neler yapıyorlarda bişey olmuyor.o yüzden içini ferah tut canım.

kızlar herkes opudan sonra kabız olur ben ishal oldum:)kayısıyı ve suyu fazla kaçırdım herhalde.gidip gelip ağzıma kayısı atıyorum.üstünede bir bardak su içinde sonuç bu oluyor.herkes gider mersine ben giderim tersine:)

canım benim çok çok tebrik ederim.hiç bir şey olmaz allahın izniyle.kendiliğinden hamile kalanlar hamile olmadığını bilmeden neler yapıyorlarda bişey olmuyor.o yüzden içini ferah tut canım.

Çok teşekkür ederim canım benim, darısı senin başına inşallah. Senin yumoşların durumu da iyiymiş maşallah okuduğuma göre. Belli mi transfer tarihi?

ayyy kızlar birde şu progestan hapları benim başımı fıldır fıldır döndürüyor.sabah 200mg lık 2 tane akşam yine 200 mg lık 2 tane içiyorum.toplam 800mg.sürekli bir uyku halindeyim.bugün sınıfta görseniz tam benim gözler kapanıyor başım masaya düşmek üzere öğretmenim bilmem kim bana bunu dedi yok bana vurdu diye bir sesle kendime geliyorum.iyi tamam bişey olmaz diyorum çocuklara uyku sersemi bir halde.en son bu böyle olmayacak dedim içtim koca bardak bir nescafe anca öyle kendime gelebildim birazcık.aslında içmemem lazım öyle kahve nescafe ama dayanamadım artık.ayyy transferden sonra napçam bilmiyom valla.allahtan 1 hafta kaldı okulların kapanmasına.yoksa kesin öğretmen derste uyuyor diye şikayet alırdım.offf artık yollamayın yaw çocukları okula dimi ama.ders mi kaldı artık

canım çok tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşaallah....

canım onlar öyle yapıyor keşke iğneden verseydi o daha iyi...olsun kahve içme sen yine de kocaman içme

yok son gün bile gelir zıbıdıklar...

an itibariyle 21 pozitif 16 negatifimiz var, Allah negatif sonuç alan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin, daha bu topikteki tedaviler bitmeden göbüşleri nah böyle olsun

süper gidiyoruz.pozitifler arayı açtı iyice.negatif olanlarında inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini alacağız

tatlım inşaallah önce keseleri sonra pıt pıtları en sonra da kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hep birlikte inşaallah

canım onlar öyle yapıyor keşke iğneden verseydi o daha iyi...olsun kahve içme sen yine de kocaman içme

yok son gün bile gelir zıbıdıklar...

canım aslında iğne vermişti de ben yalvar yakar hapa dönüştürdüm iğneleri.artık kalçalarımı hissetmiyomda.bir de fobim olunca dayanamadım artık iğne işlerine.

Çok teşekkür ederim canım, Allah'ımm en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah bu duyguyu. Ne zaman başlıyorsun sen dondurulmuşlarla, karar verdiniz mi?

Amin inşallah canım,bu ay hastalanınca gidicem 1 haftaya kadar olurum heralde,hazırlık ayı olarak geçiricez demişti doktorum temmuzda başlayacağız Allah izin verirse 2 ay ara vermiş olucaz....

Amin inşallah canım,bu ay hastalanınca gidicem 1 haftaya kadar olurum heralde,hazırlık ayı olarak geçiricez demişti doktorum temmuzda başlayacağız Allah izin verirse 2 ay ara vermiş olucaz....

canım inşaallah iki ay ara çok güzel dinlenmiş olursun içinden inancı hiç eksik etme inşaallah dualarımız sizlerle rabbim gönlüne göre verir inşaallah...

hadi bakalım hayırlısı canım. Transfer sonrası anladım asıl işin en zor kısmının orası olduğunu, inşallah sabırlı birisindir, çünkü beklemek zor gerçekten.

yok canım sabır ve ben birbirinden çok uzak kavramlar.o yüzden şimdiden gebelik testi stoğu yaptım.her güne bir tane.4. günden itibaren başlamayı düşünüyom yapmaya:)utanmasam transferden gelir gelmez başlıcamda abartmıyayım dedim.eşim kızdı da o kadar test alınca.delirdin mi diyo bana:)

Hadi bakalım canım, bu defa güzel haberlerini alacağız inşallah, ben inanıyorum. Vitale'deki doktorunla devam edeceksiniz sanırım, doğru anladım herhalde değil mi?

Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz

Ben de öyleyim canım, inat ettim ama bu defa idrar testi yapmayacağım diye. 8 gün dayandım, bugün sabah yaptım teste gitmeden önce, çıkmazsa da hazırlıklı olurum kan testinin sonucuna, olumsuz çıkarsa fazla üzülmem diye. 9. günümdü yani bugün ve çok silik çıktı idrarda. Peki ben ne yaptım, idrar testine inanmadım kesin yanlış çıkmıştır diye Meğersem mucizem benimleymiş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…