Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
amin canım inşallahhhhh ilk size söyleyecem inşallahKanamanın durmasina çok sevindim canım benim. İnşallah yerleşmiştir bebeğin ve inşallah iki gün sonra burdan musmutlu haberler verirsin
Kizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım hayırlı olsunnnnn biliyordum ben Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnnn. 8.günde yaptırdıgı için doktorun biraz düşük çıkmış ne zaman tekrarlayacaksınKizlar biliyorum hepinizi merakta biraktim ama epey isim vardı,anca firsat bulabildim. Müjdeyi aldık cok sukur. Beta 45.5 cikti.telefondan yaziyorum,eve gidince yazayım ayrıntilari
tubish canım ekim ayında beraberdik belki hatırlarsın çok sevindim hamileliğine kanama canını sıkmasın tatlım benim 3 ay oldu hemde öyle böyle değil crinone jelini mutlaka kullan bide proluton deprt olmayı ihmal etme tatlım inan çok sevindim allah kucağına aldırsın tatlım
iyiyim canım ya inan unutmadım seni görünce çok sevindim bide hamiş olunca ohhh 2 kat mutlu oldumHatırlıyorum canım benim nasılsın, sende büyütmüşsün bebişi maşallah, evet kanama korkuttu beni, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum iğneyi de yaptırdık 3 tane verdi haftada bir olacak bu kez inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi, önce senin doğum haberini alırım inşallah...,
Canımmmmmm çok sevindim tebrik ederim
İnşallah değerinin arttığını keseyi kalp atışını ve en son bebeğini kucağında da görürsün
çok sevindim inşallah kucağına da alırsın bebişini ayrıntıları bekliyoruzz
canım hayırlı olsunnnnn biliyordum ben Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnnn. 8.günde yaptırdıgı için doktorun biraz düşük çıkmış ne zaman tekrarlayacaksın
Çok teşekkür ederim tatlım. Cuma günü test tekrarlanacak, 10 gün sonra da muayene var kısmetse. Darısı senin başına inşallah
Senin bugün daha 8.gundu degil miben sorumun cevabını ustteki mesajda aldım :)))
27 Mayısta oldu benim transferim tatlım, o günü saymazsak 9, sayarsak 10 oluyor.
O zaman değerin gayet iyi canım
Teşekkür ederim canım. Seni de tebrik ederim tekrar, maşallah bebişlerin seninle inşallah hcg ye bakılırsa. Hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah Allah.
Sağol canım. Yürümek zarar vermez merak etme çok yuruyunce benim de belim ağrıyor. Ama sen yinede dikkat et çok uzun yürüme şimdi ayağını yuksekce bir yere uzat ya da ayaklarının altına yastık alarak uzan.
27 Mayısta oldu benim transferim tatlım, o günü saymazsak 9, sayarsak 10 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?