Allah bu mübarek gecede sana ve bebegine şifa versin. Bebeğini sana bagislasin. Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok üzüldümKandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz
Ben de öyleyim canım, inat ettim ama bu defa idrar testi yapmayacağım diye. 8 gün dayandım, bugün sabah yaptım teste gitmeden önce, çıkmazsa da hazırlıklı olurum kan testinin sonucuna, olumsuz çıkarsa fazla üzülmem diye. 9. günümdü yani bugün ve çok silik çıktı idrarda. Peki ben ne yaptım, idrar testine inanmadım kesin yanlış çıkmıştır diye Meğersem mucizem benimleymiş gerçekten.
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
maalesef canım insan dayanamıyor.şekerim ben çatlatma iğnesinden sonra bile sırf o pozitifi görebilmek için test yapmıştım:)saklıyom o testi:)valla bir ara acaba transfer sırasında biriktirdiğim idrarla yapsam çıkarmı diye düşünmediğimde olmadı değil yani.tabi bunu sesli olarak hiç bir zaman dile getirmedim.çünkü eşim kesin delirdiğimi düşünürdü herhalde.kendi kendime bile düşündüm acaba deliriyormuyum diye.
maalesef canım insan dayanamıyor.şekerim ben çatlatma iğnesinden sonra bile sırf o pozitifi görebilmek için test yapmıştım:)saklıyom o testi:)valla bir ara acaba transfer sırasında biriktirdiğim idrarla yapsam çıkarmı diye düşünmediğimde olmadı değil yani.tabi bunu sesli olarak hiç bir zaman dile getirmedim.çünkü eşim kesin delirdiğimi düşünürdü herhalde.kendi kendime bile düşündüm acaba deliriyormuyum diye.
canımm tebrik ederimmmm hayırlı olsun..
Rabbim tamamına erdirsin inşallahh..
değerinde katlanarak güzelce artsınn..
fazla enerjim yok halay çok çekemiyorummm kızlarrrrr
Teşekkür ederim topiğimizin enerjik annesi. O kadar çok halay çektin tabii, yoruldun artık
ayyy kızlar birde şu progestan hapları benim başımı fıldır fıldır döndürüyor.sabah 200mg lık 2 tane akşam yine 200 mg lık 2 tane içiyorum.toplam 800mg.sürekli bir uyku halindeyim.bugün sınıfta görseniz tam benim gözler kapanıyor başım masaya düşmek üzere öğretmenim bilmem kim bana bunu dedi yok bana vurdu diye bir sesle kendime geliyorum.iyi tamam bişey olmaz diyorum çocuklara uyku sersemi bir halde.en son bu böyle olmayacak dedim içtim koca bardak bir nescafe anca öyle kendime gelebildim birazcık.aslında içmemem lazım öyle kahve nescafe ama dayanamadım artık.ayyy transferden sonra napçam bilmiyom valla.allahtan 1 hafta kaldı okulların kapanmasına.yoksa kesin öğretmen derste uyuyor diye şikayet alırdım.offf artık yollamayın yaw çocukları okula dimi ama.ders mi kaldı artık
evt cnm yoruldumm olsunn hep hamiş haberleri olsunda ben yine halay çekerim bi şekilde.
ama halsizliğim olduğu için artık çok takip edemiyorumm..burayıı.
çok geçmiş olsun canım.birşey olmaz inşallah.kan sulandırıcı iğne veriyorlar pıhtılaşma durumunda.benim birarkadaşımdada vardı pıhtılaşma ve iğneler sayesinde şimdi bebeğini kucağına aldı.içini ferah tut canım
Olsun canım, senin ve bebişlerin sağlığı yerinde olsun yeter, halayı sonra da çekeriz. Daha önümüzde kocaaa bir 9 ay var naasılsa. Sırayla doğuma gittiğimiz günleri de göreceğiz daha inşallah.
amin cnm inşallah o günleride burda konuşacağızzzz..
bugün tam 2 aylık oldukk kaldı 7 ayımm ..
Rabbim hayırlısyla tamamınada erdirir inş.
darısı sizlerin başınaa ..bi bakmışısz aylar geçmiş cinsiyetlerden bebeklerimizin hareketlerinden konuşuyoruz..
Ben de öyleyim canım, inat ettim ama bu defa idrar testi yapmayacağım diye. 8 gün dayandım, bugün sabah yaptım teste gitmeden önce, çıkmazsa da hazırlıklı olurum kan testinin sonucuna, olumsuz çıkarsa fazla üzülmem diye. 9. günümdü yani bugün ve çok silik çıktı idrarda. Peki ben ne yaptım, idrar testine inanmadım kesin yanlış çıkmıştır diye Meğersem mucizem benimleymiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?