Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Allah bu mübarek gecede sana ve bebegine şifa versin. Bebeğini sana bagislasin. Çok geçmiş olsun canım. Gerçekten çok üzüldüm

maalesef canım insan dayanamıyor.şekerim ben çatlatma iğnesinden sonra bile sırf o pozitifi görebilmek için test yapmıştım:)saklıyom o testi:)valla bir ara acaba transfer sırasında biriktirdiğim idrarla yapsam çıkarmı diye düşünmediğimde olmadı değil yani.tabi bunu sesli olarak hiç bir zaman dile getirmedim.çünkü eşim kesin delirdiğimi düşünürdü herhalde.kendi kendime bile düşündüm acaba deliriyormuyum diye.

canım inşaallah bırakamz bebeğin seni sen de sakin olmaya çalış dua et... rabbim bu mübarek günde bebeğini korusun

çok geçmiş olsun canım.birşey olmaz inşallah.kan sulandırıcı iğne veriyorlar pıhtılaşma durumunda.benim birarkadaşımdada vardı pıhtılaşma ve iğneler sayesinde şimdi bebeğini kucağına aldı.içini ferah tut canım

:)))) alemsin canım ya çok güldüm. Valla ne yalan söyleyeyim beşinci gün başladım test yapmaya öylesine yapmıştım çift çizgiyi görünce çok korktum noluyoruz lan dedim bir an

ha ha, çatlatmadan sonra test yapan o çılgın sendin ya doğru,nasıl unutmuşum ben eşimi çıldırtmıştım son zamanlarda da Allah'tan adamcağız hormonlardan olduğunu biliyor da hep alttan aldı, yoksa her gün kavga çıkardı sanırım bizim evde

canımm tebrik ederimmmm hayırlı olsun..
Rabbim tamamına erdirsin inşallahh..
değerinde katlanarak güzelce artsınn..

fazla enerjim yok halay çok çekemiyorummm kızlarrrrr

Bugün yapacağımız dualarınmıza aşağıda yazdığım ayetleri çocuk sahibi olmak niyetiyle ekleyebiliriz, Rabbim dualarımızı kabul eylesin

Rabbenâ vec’alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm(rahîmu). (Bakara 128)
“Rabbimiz! Bizi sana teslim olmuş kimseler kıl. Soyumuzdan da sana teslim olmuş bir ümmet kıl. Bize ibadet yerlerini ve ilkelerini göster. Tövbemizi kabul et. Çünkü sen, tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametli olansın.”

Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten) tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi). (Ali İmran 38 ) Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin” dedi.

Kâle rabbic’al lî âyeh(âyeten), kâle âyetuke ellâ tukellimen nâse selâsete eyyâmin illâ remzâ(remzan), vezkur rabbeke kesîran ve sebbih bil aşiyyi vel ibkâr(ibkâri). (Ali İmran 41 ) Zekeriya, “Rabbim! (çocuğum olacağına dair) bana bir alâmet ver” dedi. Allah da şöyle dedi: “Senin için alâmet, insanlarla üç gün konuşamaman, ancak işaretleşebilmendir. Ayrıca Rabbini çok an, sabah akşam tesbih et.”

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne). (Enbiya 89) Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.

Festecebnâ leh(lehu), ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevceh(zevcehu), innehum kânû yusâriûne fil hayrâti ve yed’ûnenâ regaben ve rehebâ(reheben), ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne). (Enbiya 89) Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.

Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ tegaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn(şâkirîne). (Araf 189)
Sizi bir nefsten yaratan ve onunla sükûn bulmanız için, ondan onun eşini yaratan O'dur. Böylece, onu (sarılıp) örtünce, hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı). Artık onunla dolaştı. Ağırlaştığı zaman ikisinin Rabbi Allah'a (ikisi) dua ettiler: “Eğer bize bir salih (evlât) verirsen mutlaka şükredenlerden oluruz.”

Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Furkan 74)Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

Ve yumdidkum biemvâlin ve benîne ve yec’al lekum cennâtin ve yec’al lekum enhârâ(enhâren). (Nuh 12) ‘Sizi mallarla, oğullarla desteklesin ve sizin için bahçeler var etsin, sizin için ırmaklar var etsin.’

Lillâhi mulkus semâvâti vel ard(ardı), yahluku mâ yeşâu, yehebu li men yeşâu inâsen ve yehebu li men yeşâuz zukûr(zukûra). (Şura 49)Göklerin ve yerin mülkü (hükümranlığı) Allah’ındır. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocukları verir.

Ev yuzevvicuhum zukrânen ve inâsâ(inâsen), ve yec’alu men yeşâu akîmâ(akîmen), innehu alîmun kadîr(kadîrun). (Şura 50) Yahut o çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla gücü yetendir.

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn. (Yasin 36) Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).

AMİNNNN

canımm tebrik ederimmmm hayırlı olsun..
Rabbim tamamına erdirsin inşallahh..
değerinde katlanarak güzelce artsınn..

fazla enerjim yok halay çok çekemiyorummm kızlarrrrr

Teşekkür ederim topiğimizin enerjik annesi. O kadar çok halay çektin tabii, yoruldun artık

Kandiliniz mübarek olsun kizlar bayadir yazamadım ama telden okuyorum haberlerinizi. Benden hbrler kötü degerim güzel yükseliyordu ama fena halde agrim vardi adetlenecekmis gibi bugün ustune böbrek agrim katıldı oglene doğru da kanamam başladı hemen dr gittik pıhtılaşma olmus bide kist bebegimin olmasi gereken yerde kan varmis onu atmaya çalıştığı için rahim kasiyor ve ağrı yapiyomus bobregimdeki tasida oynattigi için orasida ağrıyormus dusuk önleyici igneye başladım bugün dr hala umut var dedi yarın kontrol e gidicem tekrar ama bana öyle geliyoki vücudum bebegimide atacak off çok zor allah bu agrilari kimseye yasatmasin.
Allah hicbirinize gostermesin kızlar ama agrim hafifledigi gibi size yazayim dedim birinizde böyle şikayet olursa hafife almayin benim gibi dr a danışın, erken teşhis iyidir biliyosunuz

Teşekkür ederim topiğimizin enerjik annesi. O kadar çok halay çektin tabii, yoruldun artık

evt cnm yoruldumm olsunn hep hamiş haberleri olsunda ben yine halay çekerim bi şekilde.
ama halsizliğim olduğu için artık çok takip edemiyorumm..burayıı.

tatlım doktor progestan haplarını bana sabah öğle akşam ikişer tane fitil olarak almamı söyledi. Bu şekilde hiç bir yan etkisi yok uyuklamaktan da kurtuldum bu sayede. Keşke sana da böyle kullanmanı önerseymiş

evt cnm yoruldumm olsunn hep hamiş haberleri olsunda ben yine halay çekerim bi şekilde.
ama halsizliğim olduğu için artık çok takip edemiyorumm..burayıı.

Olsun canım, senin ve bebişlerin sağlığı yerinde olsun yeter, halayı sonra da çekeriz. Daha önümüzde kocaaa bir 9 ay var naasılsa. Sırayla doğuma gittiğimiz günleri de göreceğiz daha inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Hemen kötü şeyler düşünme güzel düşün güzel olsun herşey. eşin parmağını senin karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okusun. Rabbimin izniyle düşükten tehlikelerden korunur bebişin inşallah. Rabbime emanet olasınız ikiniz de

Hepinize teşekkür ederim kızlar güzel dualarıniz için. ben tedaviye başladığımdan beri Clexane kan sulandirici iğne kullanıyorum canım zaten ama herşey nasip iste hepinize iyi kandiller iyi geceler

Olsun canım, senin ve bebişlerin sağlığı yerinde olsun yeter, halayı sonra da çekeriz. Daha önümüzde kocaaa bir 9 ay var naasılsa. Sırayla doğuma gittiğimiz günleri de göreceğiz daha inşallah.

amin cnm inşallah o günleride burda konuşacağızzzz..
bugün tam 2 aylık oldukk kaldı 7 ayımm ..
Rabbim hayırlısyla tamamınada erdirir inş.

darısı sizlerin başınaa ..bi bakmışısz aylar geçmiş cinsiyetlerden bebeklerimizin hareketlerinden konuşuyoruz..

Maşallah size. O günleri de görürüz inşallah canım.

canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın..Rabbim tamamına erdirsin, hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımızaaa

canım çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle teccelli etsin.. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah..güzel haberler vermen dileğiyle, hayırlı kandiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…