Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın..Rabbim tamamına erdirsin, hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımızaaa

Çok teşekkür ederim canım. Böyle mübarek günde aldım müjdeli haberimi, Rabbim dileyen, isteyen, nerede evlat hasretiyle yanıp tutuşan varsa herkesin sesini duysun, herkese nasip etsin inşallah. En kısa zamanda senin de aynı duyguları yaşaman dileğiyle inşallah canım...

amin canım benim inşallah, güzel dileklerin için ben de çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
hakkaten çok güzel bi günde aldın haberi, belli mi olur belki oğlun olur adını Miraç koyarsın
hep güzel haberler alasın..dua ile

Hepinize dua ettim kader arkadaslarim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

Gulyuzlum hayirli olsun tatlim boyle guzel haberler almak insani mutlu ediyo.

Bnmde yarin sabah 8 bucukta transferim var dualarinizi bekliyorum bide bu progestani bende gunde 3 sefer alttan kullaniyorum bi yan etkisini gormedim cikisi biraz uyuz sadece yapis yapis bisey sormak istedigim nasil kullaniuorsunz kullandiktan sonra yatmak fln gerekiyormu jel diue hep bahsettiginiz sey bunu bana hemsire kullanma konusunda bisey demedide kafama takildi???

Allah razı olsun canım... Amiiiiiin seninde kandilin mübarek olsun....
hepinizede dua ettim bende...
Transferin şimdiden hayırlı olsun yavrun inş sımsıkı tutunur.... İnş ilk ve son olur Rabbim yüzünü güldürür sonunda
canım progestan kullandıktan sonra biraz uzan sonradan zaten geliyor yine yapcak bişey yok
Allaha emanet ol tatlım

ARKADAŞLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inş herkesin duası kabul olur.... dualarımda sizleride unutmadım canlarım
Rabbim inş bizlerinde evlat hasretini dindirir hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib eder hamile olan arkadaşlarımızada yavrularını sağ salim kucaklarına almayı nasip eder....

Saol tatlim dualarin icin rabbim senden razi olsun. Bnm pek uzanmaya firsatim olmuyo kimsedw oyle bisey demedihi icin hic uygulamadim bisey ommaz herlde tekrardan saol tatlim

Merhaba kizlar .. Dun 11. Gunumdu bhcg 736 cikti sukurler olsun . Her aey yolunda gozukuyor 14 haziranda kontrolum var bebegimin nasipse ilk ultroson goruntusunu gorecegim :)) hamile kalan arkadaslara bi sorum olacak kasık agrısı cekiyor musunuz ? Benim 2 gundur kasık agrim var dayanilmayacak kadar degil tabiki ama adet olacak misim gibi normal mi sizce ? Ayni durumu yasan birileri var mi iciniz de :/

Bilmiyorumki rabbimden çokmu şey istiyorum.kızlar ben her ay adet olcağımı hep bildim önceden yine öle.eşim işe giderken gebelik testi aldırıp yapcam bitsin artık bu belirsizlik olmadı biliyorum.ıspatlanmış olsun.10. Gün artık idrarda çıkar

Evet canim varsa idrarda silikte olsa gorursun bencede ama sen neden bu kadar umitsizlige kapiliyorsun yapma boyle bak bende adet olucam diye dusunuyordum adet sancilarim gibi sancilarim vardi iki gindur hala var hatta .

Evet canim varsa idrarda silikte olsa gorursun bencede ama sen neden bu kadar umitsizlige kapiliyorsun yapma boyle bak bende adet olucam diye dusunuyordum adet sancilarim gibi sancilarim vardi iki gindur hala var hatta .

Bilmiyorum bugün çok umutsuz uyandım neden bilmiyorum.saat 6 da uyandım aslında.gece 3,4 kez uyandım doğru dürüst uyuyamadım sabah bide üstüne adet belirtileri hissedince kötü oldum.tuvalete gitsem olacak sanki o kadar rabbim hayırlısını versin elbet vardır bi bildiği

Canim ayni duyguyu yasiyordum bende birebir bi sabah kalkiyorim umutlu bi sabah kalkiyorum cok umutsuz oluyordum belkide hormonlarinin degismesinden kaynaklaniyordur canim hemen umitsizlige kapilma . Bende ailik ciGi cikana kadar hep adet olucam diye dusundum belirtilerim ayniydi cunku hatta yaZmistim hatirlarsan goguslerimde hic degisme hassasiyet yok diye adet olucagimi dusunuyordum ama bak mucizem beni birakmamis . Sende uzulme canim Rabbim en hayirlisini bilir en hayirli zamanda verir insallah

Hayırlı uğurlu olsun canım benim çok sevindim hamişler giderek artıyor maşallah
Bende 30 Mayısta aldım pozitifi ama kasık ağrılarım vardı adet olacakmış gibi izne ayrıldım, ayın 4, de lekelenmem oldu çok korktuk iğne yaptırdık ve evde dinleniyorum yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum, şimdilik kesildi gibi, sende dikkat et canım, ayağının altına yastık koy uzan, dikkat et kendine, güzel haberlerini bekliyoruz...

İnş dediğin gibi olur canım testten sona yazarım

Canım boşuna kendine sıkıntı yapıyorsun, hepimiz aynı şeyleri yaşadık, en önemlisi ümitsizliğe kapılmaman, hem bak bugün evlilik yıldönümünüzmüş, olumlu düşün canım, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyorum...

Ewet bugün bizim ewlilik yıldönümümüz.bilmiyorum iyi habermi olcak kötümü

maaşallah değerin güzel yükselmiş cnmm.
kasık ağrıları benimde oldu..halada oluyo cnm ara ara..

kızlarrrr transferin 14.günü veeeeeeeeee beta hcg 3728
İnşallahhhh yavrum (yavrularım) bu sefer bırakmayacaklar annelerini, Rabbim bekleyen tüm arkadaşlarıma ve bana hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

canımmm çok sevindimmm sen herzaman iyi düşün unut artık eskiyi bak o tekmeleri hissedince doğduktan sonra o cenet kokusunu içine çekince herşey geride kalacak Rabbim sağlıklı haberlerini almanı nasip etsinn

İnşallah canımm dualarım hepinizle Oh maşallah güzel sayıda yumoşların Bak çok güzel bölünecekler onlarr annesinin göbüşüne gitmek için yarışacaklar Rabbim gönlüne göre versin canımm

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

Kızlar bugğn trans gününü saymazsak 10. Gün idrar testi pozitif hemde koyu ağlama krizindeyiö.yanıltıcı olurmu bu test.progestan jelden dolayo

canım diğer taraftada cevap verdim yanıltıcı olmaz gözün aydın canım hamilesin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…