Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

herkese günaydın güzel bir gün olsun sonra güzel bir hafta sonu olsun
ben Mayıs'ta tüp bebek denedim ama maalesef negatif sonuçlandı, yine de burada olup sizlerin güzel haberlerini görmek isterim.
sevgiler

Çok ğzüldüm inan canım rabbimin bi bildiği vardır de sabret bekle vazgeçme hiç allahım sana sabırlar versin inş

arkadaşlar idrar testi yptım biri silik diğeri net 2 çizgi gördüm.. en son çatlatma iğnesini pazartesi vuruldum sizce etkisi var mıdırrr aynı şeyi yaşayan var mı çatlicammmm:18::18::18:

Allah razi olsun senden guzel dualarin icin canim.
Insirah(Elem Nesrahleke)bol bol okumaya calisiyorum canim Ezberledim her Namazin arkasina Dua olarak okuyorum.Insa Allah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin .Mirac kandilinde Esimin Test sonuclarini alinca allak bullak oldum birden bi onceki ay 7 milyondu 3 milyona dusmus sayi ..Ama sukur simdi iyiyim Hepinizden Allah razi olsun moralim yerine geldi Veren Rabbim bi tanedende verir zaten....

arkadaşlar idrar testi yptım biri silik diğeri net 2 çizgi gördüm.. en son çatlatma iğnesini pazartesi vuruldum sizce etkisi var mıdırrr aynı şeyi yaşayan var mı çatlicammmm:18::18::18:

bi güzel haber daha geliyor sanki:) hadi hayırlsıı..çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır, hamilesin Allahın izniyle..bi kan testi yaptır da gel sen de rahatla biz de rahatlayalım:)
hadiii bekliyoruzzz

Eğer catlatma ignesini dört gün önce yaptiysan ikinci çizgiye güvenme catlatma ignesinin etkisiyle çıkmıştır.

hepinize günaydın kızlar.biraz önce konuştum doktorumla.yarın saat 12 de bebeklerimi alıp geliyorum.heyecanlıyım çok.kızlar transfer sırasında ağrı ya da acı oluyor mu?acı olursa kendimi kasarım falan bebişlerin tutunmasını engeller diye korkuyorum

Ne ağrı oluyo ne sancı:)normal muayeneyi düşün öle.hayırlısıyla tutunsunlar annelerine.

Hayır hayatım ağrı olmuyor. Sakın gerilme kendini rahat bırak gevşe ve mutlu ol. Ben bu sefer öyle yaptım. Hatta odaya aldıklarında o kadar gevsemisim ki uyumusum elim karnimda

Eğer catlatma ignesini dört gün önce yaptiysan ikinci çizgiye güvenme catlatma ignesinin etkisiyle çıkmıştır.

canım, aysum arkadaşımızın bugün transferinin 11. günü. ben o yüzden çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır dedim ama yanlış bilmiyorum dimi? inşallah hayırlı haberler verir

Günaydınnnnnn hamişlerrrrr ve hamişş adaylarıııııı..
hayırlı cumalarrrrrr rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul etsin..

menaccc cnmm nasılsınnn..nasıl gidiyoooooo hamişlikk

Günaydınnnnnn topcimizin uğuru iyiyim canım gayet rahatım bu aralar :))) sınav notlariyla uğraşmaktan düşünmeye fırsatım olmuyor belki ondandir sen nasılsın bulantilarin ne alemde. Seni ve bebişi çok etkilemiyordur inşallah. ..

canım, aysum arkadaşımızın bugün transferinin 11. günü. ben o yüzden çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır dedim ama yanlış bilmiyorum dimi? inşallah hayırlı haberler verir

Tatlım ama p.tesi günü iğneyi yapmış onun etkisi on günde ancak geçiyor. Tabi isterim hamile olmasını ama hamile degilse de boşuna umitlenip üzülüyor insan en azından benim ilk denememde öyle olmuştu inşallah hamiledir.

ohh aman rahat ol topiğimizin anasıı
uğraşacak bişeylerin var cnm en azından,ben evde hep tek kafayı tırtlatcam valla..mide bulantık yok cnmm .
bugün 5:30 da kalktım uyku yok hep düşünüyorum bebeğime bişeymi oldu diye daha kontolüme 13 gün var.
ama ben bugün eşim işten gelince bizim burdaki tıp merkezine gidip baktırıcam yoksa kötüyüm
biraz önce eşim aradı dayanamadım ağladım elimde değilki.eşimde sen üzülme gideriz akşam dedi.
sizlerede kötü örnek olmak istemem ama
kaybetme korkusu var cnmmm ..Allahım sen koru yavrularımızı:26::26::26::26:

Son düzenleme:
ÖZlem canım adet oldunmu?hadi olda başla hayırlısı ile tedavine bir güzel haberde sen ver inşallah.

canım lütfen kendini sıkıntıya sokma rabbim bizlere meleklerimizi gönderdi inşallah allahın izni ile sağ sağlim kucağımıza alacağımız günleride gösterecek.sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun.rabbim nasip etmicek olduktan sonra biz ne yaparsak yapalım etmicek.sadece dua edelim hayırlısını isteyelim.he bide doktor herhangi bir risk falanmı var dedide böyle kendini üzüyon?

Son düzenleme:

Ben de ise tersine büyük bir rahatlık var. Hakkımda ne yazilmissa hayırlısı diyorum. Lütfen böyle yapma neden bir şey olsun ki durup dururken. Allah melegini korusun. İçin rahat edecekse git tabi. Ama böyle evham yapma her şey güzel olacak inşallah

canım elimde değil aslında böyle değildim bugün kötü oldumm..dua ediyorum heppp..Allahım içime ferahlık versin.du düşünceler gitsin. doktor hiç riskten bahsetmedi gayet iyi dedi. ama ben işte böyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…