teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
Canım çok şaşırdım soktayim. Diyecek tek söz bulamıyorum. Allah sabır versin. En kisa zamanda çocukla mujdelesin.
Amin canım, sağol. Her şey güzel gidiyordu ama demek ki vücut henüz hazır değil bebişe. Kimyasal dedikleri bu sanırım.
Kızlar benimde 17 haziran test günüm. lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin olur mu? 5.gün transferim oldu çok şükür doktorum 1. kalitede dedi embriyo için bakalım.... elimde değil ancak çok stres yapıyorum sürekli kalbim çarpıyor(
Maalesef canım geçen denememde benim de böyle olmuştu. Ama doktorum sevinin en azından hamile kalabildin bu da bir ilerleme demişti.
kıslar yeniden yaptım idrarda bu sfer hafif bi çizgi çıktı
bidaha yaptım yanlıştır ddiye ondada çıktı
ama emin olamadım bugün 9. gün
yarın kan vermeye gidicem
Kızlar benimde 17 haziran test günüm. lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin olur mu? 5.gün transferim oldu çok şükür doktorum 1. kalitede dedi embriyo için bakalım.... elimde değil ancak çok stres yapıyorum sürekli kalbim çarpıyor(
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
Kızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .
yavrum benim sanki kolları gözleri belli oluyo gibi ..büyümüşş..
artık kontrole kadar yeter bu bana
Kızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .
yavrum benim sanki kolları gözleri belli oluyo gibi ..büyümüşş..
artık kontrole kadar yeter bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?