Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar benimde 17 haziran test günüm. lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin olur mu? 5.gün transferim oldu çok şükür doktorum 1. kalitede dedi embriyo için bakalım.... elimde değil ancak çok stres yapıyorum sürekli kalbim çarpıyor (

Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.

Son düzenleme:
Amin canım, sağol. Her şey güzel gidiyordu ama demek ki vücut henüz hazır değil bebişe. Kimyasal dedikleri bu sanırım.

Maalesef canım geçen denememde benim de böyle olmuştu. Ama doktorum sevinin en azından hamile kalabildin bu da bir ilerleme demişti.

Hemen test gününü ekliyorum canım inşallah güzel haberlerle geldiğini de görürüz.

Maalesef canım geçen denememde benim de böyle olmuştu. Ama doktorum sevinin en azından hamile kalabildin bu da bir ilerleme demişti.

Benim tesellim de o canım, en azından dünya gözüyle gördüm pozitifi, ölsem de gözüm açık gitmez artık. Ama neden böyle oldu acaba diye düşünmeden de edemiyorum.

Kızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .
yavrum benim sanki kolları gözleri belli oluyo gibi ..büyümüşş..
artık kontrole kadar yeter bu bana

kıslar yeniden yaptım idrarda bu sfer hafif bi çizgi çıktı
bidaha yaptım yanlıştır ddiye ondada çıktı
ama emin olamadım bugün 9. gün
yarın kan vermeye gidicem

cnm silik çizgi görünüyoo ..hemde iki defa aynı çıktıysa vardır cnm..
yarın mutlaka bi değer çıkar bende 10. gün yaptırmıştım 8.ve 9. günlerde idrarda çıkınca heyecanla bekliyorumm sonucunu..

teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.

Gzünaydın cnm hayırlı olsunn .rabbim tamamına erdirsin..darısı diğer kızların başına.

Hayılrı olsun cnmm..17 hazşranda güzel haberlerini alırız inşallah..

Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.

canım ya üzüldüm nasip değilmiş demekki.en azından hamile kalabiliyosun.inşallah bi dahaki sefere sağlıklı bi hamilelik yaşarsın:26:

Benim de transferimin 4. Gunu bugun. Haftaya Perşembe yani ayın 13 ü test gunum. 5. Gun embriyosu transfer edildi. Hicbir sey hissetmiyorum ve o gun nasil test yaptircam yaptirsam bile sonuca nasil bakicam bilmiyorum.insallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda.

Kızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .

Hayirli ugurlu olsun canim Allah kucagina aldigin gunude gormeyi nasip etsib sana insallah . Kacinci gunun tranverden sonra canim ? Bende 14 haziranda gidecegimde acaba gorebilecek miyim kalp atislarini ondan merak ettim canim transverden sonra 21. Gunum olacak nasipse . Senin kacinci gunundu bugun

Maşallah subhanallah Rabbim inş sağlıklı şekilde hamileliğinin ilerlemesini nasip etsin... cok güzel ya cok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça Rabbim korusun sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…