Yeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Negatif sonuç alan dostlarım allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın inşallah hepimize dua ediyorum her zaman..
Benim bebisler düşüyor ne yazık ki(
Tam emin degil drlar ama şikayetlerime göre biri iç diğeri dis gebelik olmuş rahim ici ve dışı kan dolu ağrı kesici ilaçlarla duruyorum ne yazikki kısmetimde yokmuş ama yilmak yok yola devam.
Pazartesi kontrolüm var sonra başka dr a gidicem. FERYAL arkadaşım bu konuda yardımına ihtiyacim var bende bursadayım ve uludağ Ünv. de düşünüyorum bu kez sen hangi dra gittin benim baska klinkte 5dondurulmusum var orada transfer olurmu acaba tecrübelerini paylaşabilirsin lütfen
İnan içim sızladı. Bulupta kaybetmenin acısını çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun. Dr.larda emin değilmiş ya mucizen seni bırakmaz belkide. Dualarımda olucaksınYeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Negatif sonuç alan dostlarım allah en kisa zamanda sizlerede nasip etsin kucaklarimiz boş kalmasın inşallah hepimize dua ediyorum her zaman..
Tam emin degil drlar ama şikayetlerime göre biri iç diğeri dis gebelik olmuş rahim ici ve dışı kan dolu ağrı kesici ilaçlarla duruyorum ne yazikki kısmetimde yokmuş ama yilmak yok yola devam.
Pazartesi kontrolüm var sonra başka dr a gidicem. FERYAL arkadaşım bu konuda yardımına ihtiyacim var bende bursadayım ve uludağ Ünv. de düşünüyorum bu kez sen hangi dra gittin benim baska klinkte 5dondurulmusum var orada transfer olurmu acaba tecrübelerini paylaşabilirsin lütfen
Belli olur canım genelde zaten 12. Gün test yapılmasını öneriyorlar. 11 Haziran senin 16. Günün oluyo sanırım. Niye öyle gün verdiler anlamadım ama inşallah güzel haberlerle gelirsin
arkadaşlar...
yarın transferimin 11. günü kanda hcg ye baktırsam belli olur mu?:18::18::18:
taa 11 haziran sonuç günü beklemek çok zor geliyor artık
nolur akıl verin
selam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?
selam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?
Canim nasilsin idrarda baktin mi hic
Ben 8 gun baktim ama bisi cikmadi
Canım tek bebekse ve değer yüksek degilse cikmayabilir. Biraz daha bekle
Menac ondan midir
RABBIM buyuksun yaardim
Insallah canim benim sagolCanım 12.gununde bile idrarda göremeyen var. İnşallah senin de öyledir ve inşallah pozitif sonucunla mutlu olur mutlu edersin.
merhaba canım çok heyecanlıyım uyuyamıyorum:)ben seksen kere bakardım da annem yanımda o engel oldu:)kanama falan baya korktuk zaten yarın hayırlısıyla öğrenicez bakalım.erken bakmışşın canım hele 3.gün embriyosu ise çook erken olumsuz düşünme lütfenCanim nasilsin idrarda baktin mi hic
Ben 8 gun baktim ama bisi cikmadi
Bende öyle yatıyorum kitap okuyorum zaman geçsin diye. Bende çok sıkıldım annem yanımda bugün az bi dışarı çıksam mı diye düşünüyorum geri vazgeçiyorum saçmasapan bi ruh hâli yani. Benim göğüslerde tık yok sadece sol omuzumdan memişe kadardamarlar çok belirginleşti. İnşallah iyiye alamettir. Olumsuz değilim ama pek heves yok kendimi negatifede alıştırmaya çalışıyorum heralde. Ama hepimizin pozitif haber almasını gönülden istiyorum. Eğer sen test yapacak olursan bende gaza gelirim belki zaten bahane arıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.
Yeni ve kutlamakta geciktigim tum hamis dostlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebeklerinizi saglikla büyütün inşallah
Ah canim benim biliyorum hem cok umitliyim hemde korkuyorum...Cevremde var tese ameliyatiyla sperm bulunan ve cocuk sahibi olan.Beni korkutan morfoloji .Acaba PGT yaptirsakmi.Kafam karisti dogrusu.Esim oyle biseyler kurler filan yapamiyo midesi rahatsiz.Bide doktor bu dogustan yada hastaliktan olmustur degismez dedi.
Menacim Dua et bana lutfen.Sen hamissin Muminin mumine ettigi dua kabul olurmus.Su ignelere baslayana kadar iyiydim bunlar piskolojimi mahvetti...
:)) Halimiz nerdeyse bire bir aynı canım. göğüslerde damar belirginleşmesi güzel bir belirti aslında, ama öte yandan şuan belirti aramakta anlamsız. Hemşire ilaçlardan dolayı göğüslerde hassasiyet olabileceğini söylemişti ama bu kadar hassasiyeti bi dış gebelik geçirdiğimde yaşamıştım. Hayırlısı artık inşa Allah!.. Bu arada galiba ben Çarşambaya kadar bekleyemeyeceğim :))). Ama bakalım burdan haberleşiriz inşa Allah canım. Bizimle beraber transfer yaptıran bir de gök_ser vardı. O ne durumda acaba? Ayy... Rabbim, hepimize hayırlısı ile güzel haberler almayı nasip eder inşa Allah!..
Helal olsun canim.Allah gonlune gore versin insaallah.Benim adetimde bikacgun gecikmisti canim gecen hafta doktora gittik sag tarafta kucuk bir kist var dahada gecikebilir dedi normalde kontrolde ignelere baslicaktim.Bende napayim Sogan suyu ictim daha oncede icmistim en fazla uc gun icebiliyorum zaten...Tadi cok kotu.Ucuncu gun adet oldum...
Ben boyle seyleri tavsiye etmeye korkarim ama dert ayni bi denesenmi acaba?Bana bi zarari olmadi...Belki adetini soker...
Canim gozun aydn benim 8 gun idrarda hc bisi yok bende agliyoum... rabbim mutluluk goz yaslarini nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?