sabahları nete girip şöyle bir olanı biteni okuyorum ama şuan için paylaşacak pek birşeyim yok göğüslerde şişkinlik bendede var ama sadece okadar.normal gebelikte bile adet gecikmeden anlaşılmıyor biz boşyere belirti arıyoruz kendimizde belirti yaşayan arkadaşların ilaçların etkileri olduğunu düşünüyorum. bana sanki olmayacakmış gibi geliyor hiç birşey hissedemiyorum offf çok zor beklemek sanırım pazartesi günü test yaptırabilirim benimki 5. günü trasferi idi pazartesi 10. gün oluyor bilmiyorum kafam çok karışık zaman geçmiyor. allah yüzümüzü güldürsün benim dondurulmuşumda yok aynı prosedürleri yaşayacagımı düşünmek bile beni şimdiden yoruyor mutlu haberlerimizi bekliyorum umarım annelerine sımsıkı tutunmuştur yumoşlar güzel haberleri sırasıyla paylaşırız inşallahh
Ben de ise tersine büyük bir rahatlık var. Hakkımda ne yazilmissa hayırlısı diyorum. Lütfen böyle yapma neden bir şey olsun ki durup dururken. Allah melegini korusun. İçin rahat edecekse git tabi. Ama böyle evham yapma her şey güzel olacak inşallah
ohh aman rahat ol topiğimizin anasıı
uğraşacak bişeylerin var cnm en azından,ben evde hep tek kafayı tırtlatcam valla..mide bulantık yok cnmm .
bugün 5:30 da kalktım uyku yok hep düşünüyorum bebeğime bişeymi oldu diye daha kontolüme 13 gün var.
ama ben bugün eşim işten gelince bizim burdaki tıp merkezine gidip baktırıcam yoksa kötüyüm
biraz önce eşim aradı dayanamadım ağladım elimde değilki.eşimde sen üzülme gideriz akşam dedi.
sizlerede kötü örnek olmak istemem ama
kaybetme korkusu var cnmmm ..Allahım sen koru yavrularımızı:26::26::26::26:
bilmiyorum bugün böyle oldum inşallah geçer..
Rabbim hayırlısı versin hep dua ediyorum ama .ben çok zor aşamalardan geldim bu mutluluğu yaşadımm..
ve öyle sürekli deneme şansım da yok..korkuyorum o yüzden ..neyse bugün gidip görüsem içim rahatlar biraz..
merhabaaaa ben geldimmmmm
cook güzel haberlerim var,salı drumuza gittik ama beni görün gece hiç uyuyamadım sıra bana geldi kalbim nasıl carpıyor neyse sedyeye yettım nası dua ediyorum sonra dr hemen buldu minigimi ardından kalp atışlarını görüyorum sıze de dinletelim dedi Allahım nasıl bir duygudur suan yazarken gözlerim doluyor,hergün yatarken hepimiz için dua ediyorum inşallah böyle saglıklı bir sekilde devam ederiz,randevularını bekleyen arkadaslar da olumlu dusunsun hayal etsin harıka olacakhepimiz Allah nazarlardan saklasın kucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!
bilmiyorum bugün böyle oldum inşallah geçer..
Rabbim hayırlısı versin hep dua ediyorum ama .ben çok zor aşamalardan geldim bu mutluluğu yaşadımm..
ve öyle sürekli deneme şansım da yok..korkuyorum o yüzden ..neyse bugün gidip görüsem içim rahatlar biraz..
gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin
Allah razi olsun senden guzel dualarin icin canim.
Insirah(Elem Nesrahleke)bol bol okumaya calisiyorum canim Ezberledim her Namazin arkasina Dua olarak okuyorum.Insa Allah Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin .Mirac kandilinde Esimin Test sonuclarini alinca allak bullak oldum birden bi onceki ay 7 milyondu 3 milyona dusmus sayi ..Ama sukur simdi iyiyim Hepinizden Allah razi olsun moralim yerine geldi Veren Rabbim bi tanedende verir zaten....
ben de bugün senin gibiyim. çok korkuyorum. boğazım düğümleniyorbenim 3 gün kaldı kontrole ama 30 gün var gibi. kızmayın ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum
flzaskım sanırım böyle olmamızda normalmiş. progesteron artışı yüzünden. kadın doğumcu dr arkadaşım öyle söylüyor.
merhabaaaa ben geldimmmmm
cook güzel haberlerim var,salı drumuza gittik ama beni görün gece hiç uyuyamadım sıra bana geldi kalbim nasıl carpıyor neyse sedyeye yettım nası dua ediyorum sonra dr hemen buldu minigimi ardından kalp atışlarını görüyorum sıze de dinletelim dedi Allahım nasıl bir duygudur suan yazarken gözlerim doluyor,hergün yatarken hepimiz için dua ediyorum inşallah böyle saglıklı bir sekilde devam ederiz,randevularını bekleyen arkadaslar da olumlu dusunsun hayal etsin harıka olacakhepimiz Allah nazarlardan saklasın kucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!
canım merhaba,seninle günlerimiz aynı.Allah kısmet ederse aynı tarihlerde doğum yapıcaz.tedirginliğini anlıyorum hepimiz de var ama elimizden geldiğince minumumda yaşamalıyız.bak gecen haftalarda kalp atısları ıcın endişeleniyorduk cok sukur duyduk rahatladık.yuregını ferah tut hersey guzel olacak.ekledim seni,beraber bekleyelim...
canım benim senin az kalmış 3 gün sonra yavrularını görüceksin.
Sanırım hamileliktenn duygularr böyle oluyo cnm.
Umudunu kaybetme sakın canım ben 10. Gün yaptım idrar testini bekle sabret mükafatını alcaksın inş
sa arkadşlr bnm trnsfrde dün yapldı test tarhm 18 haziran bol dua beklyrm hepnzdn.inşallah hayrlı gzl snçlr alrz
teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
kıslar yeniden yaptım idrarda bu sfer hafif bi çizgi çıktı
bidaha yaptım yanlıştır ddiye ondada çıktı
ama emin olamadım bugün 9. gün
yarın kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?