Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

İnşa Allah canım inşa Allah!.. Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısı ile güldürsün inşa Allah!.. Moralini bozmadan olumlu düşün canım. Eşimin bana sürekli hatırlattığı bir hadis var '' Allah kulumun zannı üzereyim.'' diyor. o hadiste. İşte Biz de güzel düşünüp güzel zannedelim ki, Rabbimizin güzellikleri tecelli etsin. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım. Amin!!!

bilmiyorum bugün böyle oldum inşallah geçer..
Rabbim hayırlısı versin hep dua ediyorum ama .ben çok zor aşamalardan geldim bu mutluluğu yaşadımm..
ve öyle sürekli deneme şansım da yok..korkuyorum o yüzden ..neyse bugün gidip görüsem içim rahatlar biraz..

ben de bugün senin gibiyim. çok korkuyorum. boğazım düğümleniyor benim 3 gün kaldı kontrole ama 30 gün var gibi. kızmayın ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum

flzaskım sanırım böyle olmamızda normalmiş. progesteron artışı yüzünden. kadın doğumcu dr arkadaşım öyle söylüyor.

merhabaaaa ben geldimmmmm

cook güzel haberlerim var,salı drumuza gittik ama beni görün gece hiç uyuyamadım sıra bana geldi kalbim nasıl carpıyor neyse sedyeye yettım nası dua ediyorum sonra dr hemen buldu minigimi ardından kalp atışlarını görüyorum sıze de dinletelim dedi Allahım nasıl bir duygudur suan yazarken gözlerim doluyor,hergün yatarken hepimiz için dua ediyorum inşallah böyle saglıklı bir sekilde devam ederiz,randevularını bekleyen arkadaslar da olumlu dusunsun hayal etsin harıka olacak hepimiz Allah nazarlardan saklasınkucagımıza alacagımız günleri de göstersin inşallah!!!

gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin

canım merhaba,seninle günlerimiz aynı.Allah kısmet ederse aynı tarihlerde doğum yapıcaz.tedirginliğini anlıyorum hepimiz de var ama elimizden geldiğince minumumda yaşamalıyız.bak gecen haftalarda kalp atısları ıcın endişeleniyorduk cok sukur duyduk rahatladık.yuregını ferah tut hersey guzel olacak. ekledim seni,beraber bekleyelim...

Evet aynen öyle canım. Her şeyi yoktan yaratan ve her türlü yaratmayı bilen Rabbimiz, herşey kadirdir. Kendimizi O'na havale edelim.

ben de bugün senin gibiyim. çok korkuyorum. boğazım düğümleniyor benim 3 gün kaldı kontrole ama 30 gün var gibi. kızmayın ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum

flzaskım sanırım böyle olmamızda normalmiş. progesteron artışı yüzünden. kadın doğumcu dr arkadaşım öyle söylüyor.

canım benim senin az kalmış 3 gün sonra yavrularını görüceksin.
sanırım hamileliktenn duygularr böyle oluyo cnm.

gözünaydın cnmm duymuşsun kalp atışlarını..
bende geçen hafta duydumm.ama nasıll bekledim o günün gelmesini bilmiyorumm..duyunca rahatlarım sanıyodum ama .olmadı..

merhaba cnmm evt seninle günlerimiz aynıymışş..
inşallah cnmm rabbim nasip eder..hayırlısyla doğururuz..
aslında iyiyidm bugünn nedense böyle oldumm sabah kalktım böyleyim..
akşama kadar evdeyim çok kurmaya başladım sanırım..:44:
şimdi biraz daha iyiym ama

canım benim senin az kalmış 3 gün sonra yavrularını görüceksin.
Sanırım hamileliktenn duygularr böyle oluyo cnm.

canım benim bence sen bebeğini özledin ondan böylesin emin ol bir de kalbini duydun ya onun için onu görmek istiyorsun yoksa rabbimin isteği ile hiç bir şey olmadı güzel meleğine sen içini ferah tut...

Senin gibi enerjik annemize hiç yakışmadı di mi daha önümüzde aylar var kuzum sabırlı olalım biz nerelerden geçtik şimdi dert ettiğimiz şeylere bak

sa arkadşlr bnm trnsfrde dün yapldı test tarhm 18 haziran bol dua beklyrm hepnzdn.inşallah hayrlı gzl snçlr alrz

sa arkadşlr bnm trnsfrde dün yapldı test tarhm 18 haziran bol dua beklyrm hepnzdn.inşallah hayrlı gzl snçlr alrz[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah güzel haberlerini de alırız 18 haziranda. Rabbim bebişlerini de seni de korusun...

Umudunu kaybetme sakın canım ben 10. Gün yaptım idrar testini bekle sabret mükafatını alcaksın inş

kıslar yeniden yaptım idrarda bu sfer hafif bi çizgi çıktı
bidaha yaptım yanlıştır ddiye ondada çıktı
ama emin olamadım bugün 9. gün
yarın kan vermeye gidicem

Eklentiler

• $20130607_071739_edit0.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 49
canım idrarda çıktıysa hamilesindir.pozitif sonuçlar yanıltmıyor. tebrik ediyorum seni. hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. bence sen de sevin benim de öyle olmuştu:)

sa arkadşlr bnm trnsfrde dün yapldı test tarhm 18 haziran bol dua beklyrm hepnzdn.inşallah hayrlı gzl snçlr alrz

hadi bakalım 18 mayısta sevinçten deliye dönmen dileğiyle, test tarihini listeye ekliyorum

kıslar yeniden yaptım idrarda bu sfer hafif bi çizgi çıktı
bidaha yaptım yanlıştır ddiye ondada çıktı
ama emin olamadım bugün 9. gün
yarın kan vermeye gidicem

canım ben de bu sabah test yaptım aynı şekilde görünüyorrr inşaallah hamileyizdir bugün benim transfer gününü de sayarsak 11. günüm... en son pazartesi ovitrelle vuruldum... yanıltıcı olur diye çoook korkuyorum asıl test günüm 11i haziranın hadi hayırlısı bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…