Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Herkese merhaba,
Ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm. Sekizinci gün dayanamayıp beta hcg baktırdım ve sonuç 30'du. Çok sevindim haliyle. Benim yaptırdığım hastanede 10. gün bakılıyor, 10. gün 97 çıktı. Yükseliş güzel olduğu için çok sevindim. 12.gün için tekrar test istediler ve sonuç 195 çıktı ve değerin güzel olduğunu söylediler, on gün sonar ultrasona çağırdılar, ama ben o heyecanla sekizinci günkü değerimi söylemeyi unuttum. İçime de kurt düştü... Merak ettiğim şu baştan bir değerin yükselmesi hep aynı ölçü de mi olmalı? Çünkü bugünkü değerim baştaki gibi katlanmadı diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?

Merhaba hayirli olsun oncelikle ben degerin her iki gun oncesindeki degeri ikiye katlanasi gerektigini biliyorum baslardaki yukselisler bazen 2 katindan fazla olabiliyor mesela senin 30 mus 97 olmus bundan sonraki degerlerin eger ikiz hamile degilsen hep ikiye katlanmadi gerekiyor nitekim oyle olmus zaten . Yani bastan beri ayni oranla yukselmesi sart degil iki kati olmasi lazim 2 gunde bir

merhaba arkadaslar benim bugun transfer gununude sayarsak transferin 3. gunu ve kasiklarimda agrilar var zaman zaman cok siddetli oluyor bu normalmi??
cok korkuyorum..
boyle olana arkadaslar varmi??

Son düzenleme:

sağol cnm..ben topiğn ilk hamişiyim cnmm
ben ayın 30' unda görmüştüm kalp atışını ama bugün birazz duygusaldım bebeğime bişey oldu sandım tekrardan ultrasona girdim.cnm
bugün 8+2 oldukk..

inşalla cnm görürsün sende ..
cnm benim tansferim 28 nisanda oldu ..
ilk kontrolüme 20 mayısta giddim yani transferden sonra 22. günümdü..
keseyi gördüm o zaman, 10 gün sonra bi daha çağırdı ..30 mayısta o zamanda kalp atışını dinletti.7+1 di.

merhaba arkadaslar benim bugun transfer gununude sayarsak transferin 3. gunu ve kasiklarimda agrilar var zaman zaman cok siddetli oluyor bu normalmi??
cok korkuyorum..
boyle olana arkadaslar varmi??

Canım çok normal hiç korkma benim de ağrı esigim düşüktür ve çok ağrım oldu ilk üç gün.

Merhaba kızlar..ne zamandır giremedim.bu aralar çok yoğundum...yarın saat 10 da opum olacak inşalllah...Bana dua eder misiniz..İnşallah herşey güzel gider..Opu ve sonrası ile ilgili dikkat etmem gereken neler var..tecrübelerinizden yararlanmak isterim...Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah..Topiğimizde hiç negatif görmeyelim..

Şahane embriyolarin olur inşallahhhhh sadece bol bol su iç canım başka bir tavsiyem yok

Canım çok normal hiç korkma benim de ağrı esigim düşüktür ve çok ağrım oldu ilk üç gün.

cok sagol canim yaa icim rahatladi biraz agri hissettikce cok korkuyorum..
Allahim su mubarek gunde isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin
sonuclari negatif olan arkadaslara Allahim sabir, guc ve kuvvet versin..
hamile olan arkadaslarada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Canim ben anlamadim walla bugun sabah tkrar yaptim cikmadi bi cikio bi cikmio bole olan var mi arkadaslar

teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
Hayırlı olsunn:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı tüm bekleyenlerin başına..

Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.

(çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır, inşallah Allahım bekletmez hemen tekrar hamile kalırsın..

Canim gozun aydin cok sevindim medicana deyince uzulmustum ama hastane degil doktor , tabi malzemede onemli......
gozun aydin tekrar tekrar64:

Son düzenleme:
Canim ben kacirdim neden dustu canim benim kimyasal ni olmus
Du kuzum toparlar belki ikizin teki duserse beta da dusebilio
Rabbim buyuksun yardimcimiz ol

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar, dediğiniz gibi olur inşallah. Başta yüksek değeri alıp da sonra düştüğünü öğrenmek çok kötü oluyormuş gerçekten. Tek tesellim hamile kalabildiğimi görebilmek. Ama hala anlam veremiyorum neden böyle olduğuna. Pazartesi testi tekrarlayalım, ondan sonra görüşelim dedi doktorum, ilaçları bırakma pzt ye kadar dedi. Tecrübeli olanlarınıza soruyorum, Adetim birkaç güne gelir mi acaba?

Aysum 11. Gün kandaki idrar pozitifse hamilesindir Allahın izniyle.. Niye kan yaptırmıyorsun ki.. Şu idrar testlerini yapıp ki bazı arkadaşlar çok erken başlıyor boşuna üzüyorsunuz kendinizi.. Transferinizin 10.günü kan testi yaptırın bikerede öğrenin en temizi..

Tedaviye başlayan transfer olacaklar hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız..

Canim ben kacirdim neden dustu canim benim kimyasal ni olmus
Du kuzum toparlar belki ikizin teki duserse beta da dusebilio
Rabbim buyuksun yardimcimiz ol

Tekti zaten benimki canım, ilk olduğu için ikiz istememiştik. Nedenini biz de anlayamadık. İhtimal vermiyorum ama belki hata olmuş olabilirr, pazartesi testi tekrarlayalım dedi doktorum ama ben de ihtimal vermiyorum hata olacağına. Hayırlısı diyorum, demek ki daha vakti gelmemiş bebeğimin.

Canim ben anlamadim walla bugun sabah tkrar yaptim cikmadi bi cikio bi cikmio bole olan var mi arkadaslar
canım pazartesi günü kanda baktırcam inşaallah artık... salı günü de zaten hastane de bakılacak.... görelim mevlam neylerneylerse güzel eyler..

canim ben 15. gunde adet olmustum ama bu kisiye gore degisiyo galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…