Allah yardımcın olsun canım RAbbim dayanma gücü versin....
Herkese merhaba,
Ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm. Sekizinci gün dayanamayıp beta hcg baktırdım ve sonuç 30'du. Çok sevindim haliyle. Benim yaptırdığım hastanede 10. gün bakılıyor, 10. gün 97 çıktı. Yükseliş güzel olduğu için çok sevindim. 12.gün için tekrar test istediler ve sonuç 195 çıktı ve değerin güzel olduğunu söylediler, on gün sonar ultrasona çağırdılar, ama ben o heyecanla sekizinci günkü değerimi söylemeyi unuttum. İçime de kurt düştü... Merak ettiğim şu baştan bir değerin yükselmesi hep aynı ölçü de mi olmalı? Çünkü bugünkü değerim baştaki gibi katlanmadı diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
Hayirli ugurlu olsun canim Allah kucagina aldigin gunude gormeyi nasip etsib sana insallah . Kacinci gunun tranverden sonra canim ? Bende 14 haziranda gidecegimde acaba gorebilecek miyim kalp atislarini ondan merak ettim canim transverden sonra 21. Gunum olacak nasipse . Senin kacinci gunundu bugun
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
merhaba arkadaslar benim bugun transfer gununude sayarsak transferin 3. gunu ve kasiklarimda agrilar var zaman zaman cok siddetli oluyor bu normalmi??
cok korkuyorum..
boyle olana arkadaslar varmi??
Merhaba kızlar..ne zamandır giremedim.bu aralar çok yoğundum...yarın saat 10 da opum olacak inşalllah...Bana dua eder misiniz..İnşallah herşey güzel gider..Opu ve sonrası ile ilgili dikkat etmem gereken neler var..tecrübelerinizden yararlanmak isterim...Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah..Topiğimizde hiç negatif görmeyelim..
Canım çok normal hiç korkma benim de ağrı esigim düşüktür ve çok ağrım oldu ilk üç gün.
canım ben de bu sabah test yaptım aynı şekilde görünüyorrr inşaallah hamileyizdir bugün benim transfer gününü de sayarsak 11. günüm... en son pazartesi ovitrelle vuruldum... yanıltıcı olur diye çoook korkuyorum asıl test günüm 11i haziranın hadi hayırlısı bekliyoruz bakalım
Hayırlı olsunn:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı tüm bekleyenlerin başına..teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
Canim ben kacirdim neden dustu canim benim kimyasal ni olmus
Du kuzum toparlar belki ikizin teki duserse beta da dusebilio
Rabbim buyuksun yardimcimiz ol
canım pazartesi günü kanda baktırcam inşaallah artık... salı günü de zaten hastane de bakılacak.... görelim mevlam neylerneylerse güzel eyler..Canim ben anlamadim walla bugun sabah tkrar yaptim cikmadi bi cikio bi cikmio bole olan var mi arkadaslar
Çok teşekkür ederim kızlar, dediğiniz gibi olur inşallah. Başta yüksek değeri alıp da sonra düştüğünü öğrenmek çok kötü oluyormuş gerçekten. Tek tesellim hamile kalabildiğimi görebilmek. Ama hala anlam veremiyorum neden böyle olduğuna. Pazartesi testi tekrarlayalım, ondan sonra görüşelim dedi doktorum, ilaçları bırakma pzt ye kadar dedi. Tecrübeli olanlarınıza soruyorum, Adetim birkaç güne gelir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?