canım gittim ama pazartesi gelin dedi sağlık ocağındaki doktor zaten çokta ilgilendiği söylenemezAysum 11. Gün kandaki idrar pozitifse hamilesindir Allahın izniyle.. Niye kan yaptırmıyorsun ki.. Şu idrar testlerini yapıp ki bazı arkadaşlar çok erken başlıyor boşuna üzüyorsunuz kendinizi.. Transferinizin 10.günü kan testi yaptırın bikerede öğrenin en temizi..
Tedaviye başlayan transfer olacaklar hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız..
Tekti zaten benimki canım, ilk olduğu için ikiz istememiştik. Nedenini biz de anlayamadık. İhtimal vermiyorum ama belki hata olmuş olabilirr, pazartesi testi tekrarlayalım dedi doktorum ama ben de ihtimal vermiyorum hata olacağına. Hayırlısı diyorum, demek ki daha vakti gelmemiş bebeğimin.
canım geçmiş olsun sakın salma kendini gün doğmadan neler doğar... hele yaptır doktorunun dediği gibi bir kere daha.... Rabbim gönlünü ferahlatsın
Herkese merhaba,
Ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm. Sekizinci gün dayanamayıp beta hcg baktırdım ve sonuç 30'du. Çok sevindim haliyle. Benim yaptırdığım hastanede 10. gün bakılıyor, 10. gün 97 çıktı. Yükseliş güzel olduğu için çok sevindim. 12.gün için tekrar test istediler ve sonuç 195 çıktı ve değerin güzel olduğunu söylediler, on gün sonar ultrasona çağırdılar, ama ben o heyecanla sekizinci günkü değerimi söylemeyi unuttum. İçime de kurt düştü... Merak ettiğim şu baştan bir değerin yükselmesi hep aynı ölçü de mi olmalı? Çünkü bugünkü değerim baştaki gibi katlanmadı diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?
Ne guzel canim Allah bizlerede basip etsin bebeklerimizin kalp atisini dinlemeyi .. :) benim 17 gunum var demek ki duymak icin o guzel sesi :) aman bebegim saglikli olsunda ben geç duysamda olur .. Sagol bilgiler icin canim :)sağol cnm..ben topiğn ilk hamişiyim cnmm
ben ayın 30' unda görmüştüm kalp atışını ama bugün birazz duygusaldım bebeğime bişey oldu sandım tekrardan ultrasona girdim.cnm
bugün 8+2 oldukk..
inşalla cnm görürsün sende ..
cnm benim tansferim 28 nisanda oldu ..
ilk kontrolüme 20 mayısta giddim yani transferden sonra 22. günümdü..
keseyi gördüm o zaman, 10 gün sonra bi daha çağırdı ..30 mayısta o zamanda kalp atışını dinletti.7+1 di.
aslında şükretmemiz gereken bir şey var en azından embriyo oluşabildi... bu çok önemli çünkü çoook sevdiğim canımmm arkadaşımın yumurta toplamaya kadar herşey yolunda gitti yumurtalar alındı ama döllenmeye elverişli çıkmadı... gözümün nuru öyle üüzüldü kii... inşaallah Rabbim ona da sana da bize de isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı melekler versin AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNAllah razı olsun canım, gönlümün ferahlamasına çok ihtiyacım var gerçekten. Biz ne kadar üzülsek de kendimizi parçalasak da çaresi yok, Rabbim isterse olacak ve demek ki o daha istememiş olmasını. Bazıları sağlıklı olmadığı için tutunmamıştır, vücut reddetmiştir diyor, böylesi hayırlıdır belki de bilmiyorum. Eşim çok üzüldü ona yanıyorum, sırf o üzüldü diye gözyaşlarımı tutamadım bugün.
aslında şükretmemiz gereken bir şey var en azından embriyo oluşabildi... bu çok önemli çünkü çoook sevdiğim canımmm arkadaşımın yumurta toplamaya kadar herşey yolunda gitti yumurtalar alındı ama döllenmeye elverişli çıkmadı... gözümün nuru öyle üüzüldü kii... inşaallah Rabbim ona da sana da bize de isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı melekler versin AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN
teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
canımsın Allah sabır versin. ne desem boş. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
oh hadi gözün aydın. darsı başıma. inşallah ben de güzel şeyler görürüm senin gibiKızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .
yavrum benim sanki kolları gözleri belli oluyo gibi ..büyümüşş..
artık kontrole kadar yeter bu bana
Herkese merhaba,
Ben de bu ay tüp bebek tedavisi gördüm. Sekizinci gün dayanamayıp beta hcg baktırdım ve sonuç 30'du. Çok sevindim haliyle. Benim yaptırdığım hastanede 10. gün bakılıyor, 10. gün 97 çıktı. Yükseliş güzel olduğu için çok sevindim. 12.gün için tekrar test istediler ve sonuç 195 çıktı ve değerin güzel olduğunu söylediler, on gün sonar ultrasona çağırdılar, ama ben o heyecanla sekizinci günkü değerimi söylemeyi unuttum. İçime de kurt düştü... Merak ettiğim şu baştan bir değerin yükselmesi hep aynı ölçü de mi olmalı? Çünkü bugünkü değerim baştaki gibi katlanmadı diye düşünüyorum. Bu konuda bilginiz var mı?
benim de olmuştu canım. korkma. hatta ben olunca mutlu oluyordummerhaba arkadaslar benim bugun transfer gununude sayarsak transferin 3. gunu ve kasiklarimda agrilar var zaman zaman cok siddetli oluyor bu normalmi??
cok korkuyorum..
boyle olana arkadaslar varmi??
Canim 3 ude ayni yerdemi yapildi tahlillerin
Ve ayrica ayni oranda katlayacak diye bisi yok
Onemli olan bir oncekinin 2 katiolmasi
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
Çok teşekkür ederim kızlar, dediğiniz gibi olur inşallah. Başta yüksek değeri alıp da sonra düştüğünü öğrenmek çok kötü oluyormuş gerçekten. Tek tesellim hamile kalabildiğimi görebilmek. Ama hala anlam veremiyorum neden böyle olduğuna. Pazartesi testi tekrarlayalım, ondan sonra görüşelim dedi doktorum, ilaçları bırakma pzt ye kadar dedi. Tecrübeli olanlarınıza soruyorum, Adetim birkaç güne gelir mi acaba?
amin canım inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınhayırlı olsun canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş. inş herkes böyle güzel haberler alır:)
amin canım inşallah en güzel dua bu benim için galiba olumsuz düşünmek istemesemde hamile olduğumu öğrendikten 2hafta sonra kaybetmiştim diğer 2 bebeğimi.hala tam olarak sevinemiyorum.Allah cümlemizin kucağını boş bırakmasınçok çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım, kızlarrrrr haydi halaya
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
saol canım dualarımdasınız her duamda burdakii arkadaşlarımı ve çevremde çocuk isteyenleri katarım en önemlisi sağlıcakla kucaga almak o ana kadar rahat yok :)cook güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş... dua sırası sende bizleride unutma :))
Hayırlı olsunn:))) Allah sağlıkla tamamını erdirsin darısı tüm bekleyenlerin başına..
(çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır, inşallah Allahım bekletmez hemen tekrar hamile kalırsın..
saol canım darısı başına inşallah benim doktorum bu ay akaydan medicanaya geçti .ben zaten muayehane hastasıydım.sen medicana da kötü bir olay mı yaşadın?Canim gozun aydin cok sevindim medicana deyince uzulmustum ama hastane degil doktor , tabi malzemede onemli......
gozun aydin tekrar tekrar64:
canım benim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum,Allah güç versin sağlık versin inşallah tekrar denersiniz....
canım ne diyeceğimi bilmiyorum şu an benimde en çok korktuğum şey bu daha önce iki kere yaşadım çünkü...bunun tesellisi yok tek ilacı zaman Allah sabır versin bu zor günleri atlatmanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?