Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım gittim ama pazartesi gelin dedi sağlık ocağındaki doktor zaten çokta ilgilendiği söylenemez
idrarda biri silik diğeri net iki çizgi çıktı işte :18:

canım geçmiş olsun sakın salma kendini gün doğmadan neler doğar... hele yaptır doktorunun dediği gibi bir kere daha.... Rabbim gönlünü ferahlatsın

canım geçmiş olsun sakın salma kendini gün doğmadan neler doğar... hele yaptır doktorunun dediği gibi bir kere daha.... Rabbim gönlünü ferahlatsın

Allah razı olsun canım, gönlümün ferahlamasına çok ihtiyacım var gerçekten. Biz ne kadar üzülsek de kendimizi parçalasak da çaresi yok, Rabbim isterse olacak ve demek ki o daha istememiş olmasını. Bazıları sağlıklı olmadığı için tutunmamıştır, vücut reddetmiştir diyor, böylesi hayırlıdır belki de bilmiyorum. Eşim çok üzüldü ona yanıyorum, sırf o üzüldü diye gözyaşlarımı tutamadım bugün.

Canim 3 ude ayni yerdemi yapildi tahlillerin
Ve ayrica ayni oranda katlayacak diye bisi yok
Onemli olan bir oncekinin 2 katiolmasi

Ne guzel canim Allah bizlerede basip etsin bebeklerimizin kalp atisini dinlemeyi .. :) benim 17 gunum var demek ki duymak icin o guzel sesi :) aman bebegim saglikli olsunda ben geç duysamda olur .. Sagol bilgiler icin canim :)

aslında şükretmemiz gereken bir şey var en azından embriyo oluşabildi... bu çok önemli çünkü çoook sevdiğim canımmm arkadaşımın yumurta toplamaya kadar herşey yolunda gitti yumurtalar alındı ama döllenmeye elverişli çıkmadı... gözümün nuru öyle üüzüldü kii... inşaallah Rabbim ona da sana da bize de isteyen herkese de sağlıklı ve hayırlı melekler versin AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN

kızlar doktorum iki embriyoya karşı.:26::26::26:..biz eşimle iki embriyo koyulmasını çok istiyorduk..ama doktorum yaşınız daha küçük 26 yaşındasın ben 35 yaş üstündekilere bile iki embriyo koymak istemiyorum diyor..sadece 2 negatifden sonra iki embriyo koyabilirim diyor..bu konuda çok katı..zaten baştan beri çoğul gebeliğe karşı olduğunu seziyordum ama belki ikna edebiliriz diyordum ama yok edemedik...hayırlısı artık..sanki iki tane olunca başarı artacak gibi geliyor ya hep...bazı doktorlar hastayı ikna ediyor ne güzel iki tane koyalım diye..bakalım artık bir tane olsun önemli değil.. annecine sıkı sıkı tutunsun yeterki

Amin canım, inşallah.

teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
Allah tamamına erdirsin canım
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
canımsın Allah sabır versin. ne desem boş. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlarr ben geldimm bebişimi gördüm çok şükürr..kalbi pıt pıt atıyo içim rahatladı .
yavrum benim sanki kolları gözleri belli oluyo gibi ..büyümüşş..
artık kontrole kadar yeter bu bana
oh hadi gözün aydın. darsı başıma. inşallah ben de güzel şeyler görürüm senin gibi
değerlerin gayet iyi canım. tebrikler
merhaba arkadaslar benim bugun transfer gununude sayarsak transferin 3. gunu ve kasiklarimda agrilar var zaman zaman cok siddetli oluyor bu normalmi??
cok korkuyorum..
boyle olana arkadaslar varmi??
benim de olmuştu canım. korkma. hatta ben olunca mutlu oluyordum

Canim 3 ude ayni yerdemi yapildi tahlillerin
Ve ayrica ayni oranda katlayacak diye bisi yok
Onemli olan bir oncekinin 2 katiolmasi

İlk tahlilim klinikte yapıldı, son ikisi tüp bebek yaptırdığım hastanede. dediğin gibi önemli olan katlanması, yoksa bir kez daha mutlaka isterdi herhalde.

canım ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra hastalanmıştım ben,ilaçları bırakma yinede olurya belki yanlış çıkmıştır..

çok çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım, kızlarrrrr haydi halaya
amin canım inşallah en güzel dua bu benim için galiba olumsuz düşünmek istemesemde hamile olduğumu öğrendikten 2hafta sonra kaybetmiştim diğer 2 bebeğimi.hala tam olarak sevinemiyorum.Allah cümlemizin kucağını boş bırakmasın

Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.

canım ne diyeceğimi bilmiyorum şu an benimde en çok korktuğum şey bu daha önce iki kere yaşadım çünkü...bunun tesellisi yok tek ilacı zaman Allah sabır versin bu zor günleri atlatmanda inşallah

cook güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş... dua sırası sende bizleride unutma :))
saol canım dualarımdasınız her duamda burdakii arkadaşlarımı ve çevremde çocuk isteyenleri katarım en önemlisi sağlıcakla kucaga almak o ana kadar rahat yok :)

amin canım çok saol inşallah Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Canim gozun aydin cok sevindim medicana deyince uzulmustum ama hastane degil doktor , tabi malzemede onemli......
gozun aydin tekrar tekrar64:
saol canım darısı başına inşallah benim doktorum bu ay akaydan medicanaya geçti .ben zaten muayehane hastasıydım.sen medicana da kötü bir olay mı yaşadın?

canım benim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum,Allah güç versin sağlık versin inşallah tekrar denersiniz....

Sağol canım benim. dediğin gibi, sağlık olsun yeter ki, yine deneyeceğiz tabii, vazgeçmek yok. Hamile kalabildiğimi görmek de bir teselli oldu benim için. Dondurulmuşlarımız da var çok şükür, olana kadar devam edeceğiz artık Allah'ın izniyle.

canım ne diyeceğimi bilmiyorum şu an benimde en çok korktuğum şey bu daha önce iki kere yaşadım çünkü...bunun tesellisi yok tek ilacı zaman Allah sabır versin bu zor günleri atlatmanda inşallah

Haklısın canım, tek ilacımız sabır, ne desek de boş. Tecrübe ede ede hayatı öğreniyoruz, zaman bizi bu acılarla olgunlaştırıyor malesef. Ama iyi ki siz varsınız, iyi ki tanıdım sizleri, sayenizde atlattım bugünkü üzüntümü. Burada sizinle paylaşmak iyi geldi, yoksa çok daha kötü olurdum gerçekten, toparlayamazdım kendimi. Dilerim bu defa sonuna kadar gider seninki ve bebişine kavuşursun inşallah sağlıkla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…