kızlar doktorum iki embriyoya karşı.:26::26::26:..biz eşimle iki embriyo koyulmasını çok istiyorduk..ama doktorum yaşınız daha küçük 26 yaşındasın ben 35 yaş üstündekilere bile iki embriyo koymak istemiyorum diyor..sadece 2 negatifden sonra iki embriyo koyabilirim diyor..bu konuda çok katı..zaten baştan beri çoğul gebeliğe karşı olduğunu seziyordum ama belki ikna edebiliriz diyordum ama yok edemedik...hayırlısı artık..sanki iki tane olunca başarı artacak gibi geliyor ya hep...bazı doktorlar hastayı ikna ediyor ne güzel iki tane koyalım diye..bakalım artık bir tane olsun önemli değil.. annecine sıkı sıkı tutunsun yeterki
Sağol canım benim. dediğin gibi, sağlık olsun yeter ki, yine deneyeceğiz tabii, vazgeçmek yok. Hamile kalabildiğimi görmek de bir teselli oldu benim için. Dondurulmuşlarımız da var çok şükür, olana kadar devam edeceğiz artık Allah'ın izniyle.
Allah tamamına erdirsin canım
canımsın Allah sabır versin. ne desem boş. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
oh hadi gözün aydın. darsı başıma. inşallah ben de güzel şeyler görürüm senin gibi
değerlerin gayet iyi canım. tebrikler
benim de olmuştu canım. korkma. hatta ben olunca mutlu oluyordum
Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
canim insallah benimde bebsimde seninkisi gibi tutunuyordur ondan agrim oluyordur ama dikkat ettim ayakta cok durunca daha cok agrim oluyo yada ben cok evham yapiyorum bilmiyorum ya bu gunler nasil gececek.. :26:
ayin 20sinde yani transferden tam 15 gun sonra test yap dedi doktorum beklemek cok zormus yaa..
Hayırlısı buymuş de canım nasıl zor geliyodur tahmin edebiliyorum.kan testini bugünmü tekrarlıycaksınKızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.
kızlar günaydın bugün çok kötüyüm transferimin 8. günü normalde bugün adet günüm ve sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var çok korkuyorum sanki yolun sonu gibi geliyor test bile yaptıramadan ümitlerim suya düşecek canım çok sıkıldı......
Canım sende durum ne gittinmi doktora
Günaydın topiğimiizin erkenci anne adayııı
canımcım korkma yerleşme oo. hamilesin sen. kan değerin de gelsin bi halay çekelimEki Görüntüle 730690
Arkadaslar doktra gidiorum cook acik kahverengi lekelenmeker basladi bide bu test yeni yaptim kafm karmakarisik oldu bi agliorum bi guluorumrabbim yardim et
kızlar günaydın bugün çok kötüyüm transferimin 8. günü normalde bugün adet günüm ve sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var çok korkuyorum sanki yolun sonu gibi geliyor test bile yaptıramadan ümitlerim suya düşecek canım çok sıkıldı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?