Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kizlar evimdeyim yatiyorum internet paketim bitti oyuzden sizden ayri kalmak zorundayim ins guzel haberlerle geri gelicem opuyorum hepinizi.hepinize cok tesekkur ederim :)))

hadi hayırlı geceler topiğin tüm anne adayları...
Rabbim umutlarımızı arttırsın...tüm samimi ve hayırlı dualarımız kabul olsun...
:103::119:

Canım benim Dr umda öyleydi, ben 34 üm düşün 35 e ne kaldı 2 embriyo koyun dedim..transfer gününe kadar tamam demedi.. transfer günü embriyolog geldi yaş ve ilk denemen dolayısıyla tek yapıyoruz dedi, bu arada ameliyat masası transfer pozisyonundayım, ama dur umla konuşmuştuk ben 2 istiyorum dedim, sonra Dr geldi ok 2 transfer ediyoruz dedi ama belki de tek transfer yaptılar eşim ben o anda acite olup strese girmeyeyim diye öyle demiş olabilirler diyor, şimdilik tek kese var zaten.. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek çift farketmez ama insan biri tutunmazsa öbürü tutunur belki diye düşünüyor o anda..

Kanun sonrası çok sıkı denetim var.. Sağlık bakanlığı tüp bebek merkezleri ve hastanelerin kayıtlarını online olarak kontrol ediyor, gebelik sonrası sağlık ocaklarına giden bilgilerle karşılaştırılıyor yakalanırlarsa merkezin kapanmasına kadar giden çok ciddi cezaları var..Dr lar bundan da çekiniyorlar.. Ama en önemli Dr lar çoğul gebeliği sevmiyorlar, hem anne hem bebek açısından daha riskli olduğu için tek olmasını tercih ediyorlar cnm..inşallah senin benimin de sana sıkı sıkı tutunur..tek çift kafana takma hiç,Rabbim ol derse olur zaten öyle düşün..

bencede öyle canım hamile kalman da çok önemli ,olmayacak diye düşünmemek lazım,bence yaşadığın olumsuzluk değil ilerisi için bir kıvılcım...dondurulmuşların ile yüzünüz güler inşallah bende aynı durumdayım biliyosun bol bol dua edelim,olana kadar devam edicez Allah'ın izni ile...

canim insallah benimde bebsimde seninkisi gibi tutunuyordur ondan agrim oluyordur ama dikkat ettim ayakta cok durunca daha cok agrim oluyo yada ben cok evham yapiyorum bilmiyorum ya bu gunler nasil gececek.. :26:
ayin 20sinde yani transferden tam 15 gun sonra test yap dedi doktorum beklemek cok zormus yaa..

Son düzenleme:

Canım niye o kadar gec tarihe test verdiki:44:en geç 12 gün sona kesin oluyo sonuç.ben 10. Gün yaptırdım

Kızlar benim değer 19' a düşmüş, erken sevinmişim ben maalesef. Kısmet değilmiş.
Hayırlısı buymuş de canım nasıl zor geliyodur tahmin edebiliyorum.kan testini bugünmü tekrarlıycaksın
teyzeleri doktorum aradı az önce değerlerim 128 .Allahın izniyle hamileyimmm.

Gözün aydın canım:)tek embriyomuydu çiftmi

Degerin düşen arkadaşları görünce hiç bişeyin garantisi yok diyorumbende bugün tekrar kan vercem inş katlanmıştır

Arkadaslar doktra gidiorum cook acik kahverengi lekelenmeker basladi bide bu test yeni yaptim kafm karmakarisik oldu bi agliorum bi guluorum rabbim yardim et

Son düzenleme:
kızlar günaydın bugün çok kötüyüm transferimin 8. günü normalde bugün adet günüm ve sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var çok korkuyorum sanki yolun sonu gibi geliyor test bile yaptıramadan ümitlerim suya düşecek canım çok sıkıldı......

Tamda trans sekizinci günü bende öle uyandım:)bebeğin seninle merak etme:)

günaydııııııııııııııııınn
günümüzzz ömrümüzzz güzelliklere bizse meleklerimize gebe olalımmm inşaallah
umutsuzluk yoookk stres yook

Canım sende durum ne gittinmi doktora

Canim kan verdim doktorada snlattim lekelenmeleri korkma yerlesme o dedi insallah oledi
Testin 2 si cikmadi digerleri cikti dedim 9 .gunmu yaptin dedi eeee hamilesin iste dio ben hala tedirginim
45 dak sonra tahlilim cikicak dua edin nolur

Günaydın topiğimiizin erkenci anne adayııı
kız kime çekmişim yaw. yoksa topikimizin umuduna mı çekmişim. bebişler uyutmuyor sabah sabah. malum bulantı kusma oluyor
Eki Görüntüle 730690
Arkadaslar doktra gidiorum cook acik kahverengi lekelenmeker basladi bide bu test yeni yaptim kafm karmakarisik oldu bi agliorum bi guluorum rabbim yardim et
canımcım korkma yerleşme oo. hamilesin sen. kan değerin de gelsin bi halay çekelim

canımsın. çook normal ama bu belirtiler bende de oldu. Allahın izni ile hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…