Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canim kan verdim doktorada snlattim lekelenmeleri korkma yerlesme o dedi insallah oledi
Testin 2 si cikmadi digerleri cikti dedim 9 .gunmu yaptin dedi eeee hamilesin iste dio ben hala tedirginim
45 dak sonra tahlilim cikicak dua edin nolur

canımm rahat ol hamilesinnnnnn ..

tabi yaa kime çekmişsinnnn
sen bendende erken kalkıyosunn e tabi senn ikiz bebek taşıyosunn..
bu gece rahat uyumuşumm valla doktora bu yüzüstü yatmanın sakıncası varmı dedim.
oda yok o su keesinin içinde dedi.bu gece biraz rahat uyumuşumm ama yine 6' da uyandımm..
ayy sorma bu sabah bende ilk defa afedersin kusma değilde bi öğürtü geldi ..gözlerimde yaş geldi hiç böyle olmamıştıı..

ay artık kaç gündür çok fenaydım. kusmaktan halim kalmamıştı ama dr um ilaç başladı da azcık rahatladımbi de bulantı ilacını içince bi uyku yapıyor. nasıl uyuyorum görsen

ay artık kaç gündür çok fenaydım. kusmaktan halim kalmamıştı ama dr um ilaç başladı da azcık rahatladımbi de bulantı ilacını içince bi uyku yapıyor. nasıl uyuyorum görsen

uyu cnmm büyüsün bebişlerrrrrr
pazartesii görüceksinnnnnnnn bebişleri ne güzellllll
sen artık o gece uyuyamazsın daa

Hayırlısı buymuş de canım nasıl zor geliyodur tahmin edebiliyorum.kan testini bugünmü tekrarlıycaksın

Gözün aydın canım:)tek embriyomuydu çiftmi

saol canım çift embriyo demişti doktorum ama değer tek gibi.hayırlısı salıya tekrarlıyacam testi umarım katlar

Hayirli günler kızlar. Benim bugun transferimin 5. Gunu. Cok affedersiniz alt tarafımda ağrı oluyor hep. Cok korkuyorum adet olucam diye. Bunu yaşayan var mı? Hamilelikle ilgili hiçbir sey hissetmiyorum ama göğüslerim cok ağrıyor. Bu da ilaçlardan diye biliyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Allah razı olsun sizden hepinizi tez zamanda yavrularınıza kavuştursun insallah.

Canım niye o kadar gec tarihe test verdiki:44:en geç 12 gün sona kesin oluyo sonuç.ben 10. Gün yaptırdım

ben hollandada yasiyorum burda boyleymis kan testi felan yapmiyolar 15.gun sen kendin test yapiyon sonra onlari arayip haber veriyon sonucu..

Arkadaslar degerim 8 cikti pzrts tekrarla dedi doktor buyuk ihtimalle dedevam etmez dedi artik gucum kalmadi

Goguslerdeki şişme ve ağrının ilaçlarla bir ilgisi yok. Diğer ağrılarında normal hiç merak etme canım rahat ol olacağına inan ve mutsuzlugu umutsuzluğu at üzerinden.

Kizlar merhaba araniza yeni katildim.
Ilk tup bebek deneyimim 29 yasindayim yumurta rezervi azligi sebebiyle 21 mayista tedaviye basladik.31 mayista catlatma ignemi oldum. 2 haziran opu, 5 haziran transfer yapildi. 17 haziran test tarihim. Deneyimli arkadaslara birsey sormak istiyorum testi 16 haziranda yapsam cikar mi?o gun babalar gunu oldugu icin esime supriz yapmak istiyorum!ama negatif cikarsa da husran olacak yorumlarinizi iletirseniz cok sevinirim!allahim isteyen herkesi evlat sahibi yapsin!

Arkadaslar degerim 8 cikti pzrts tekrarla dedi doktor buyuk ihtimalle dedevam etmez dedi artik gucum kalmadi

Ne kadar üzülme desem de boş uzuleceksin biliyorum ama en azından bir gün hamile kalınca mutlu bir aile olacaksınız. Ben bu aralar bosanmayi düşünüyorum. Moralsiz ve mutsuzum belki de çocuklarım parçalanmış bir aileye doğacak. Lütfen hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan.

Tabi ki çıkar canım. İnşallah pozitif olur da eşin baba olarak kutlar o günü

Canım değerin gayet güzel katlanmış hiç merak etme. İçin rahatlasin artık.

Topiğimizin annesi neden mutsuz bakalım bugün? Boşanmayı düşünecek kadar olduğuna göre sorun ciddi sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…