Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Boş ver canım annelerimizi ve anne adaylarimizi uzmeyelim. Hakkımda hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun canım, inşallah yoluna girer her şey. Bir şey soracam, benim değer düştü tamam ama ne kanama var ne de adet belirtisi. İlaçları bırakmadan gelmez mi kanama?

Cok tesekkurler menac.birkac soru daha:) pazar gunu test yapiyor mu ozel hastaneler ve sonucu ayni gun alabiliyor muyuz? Evde idrar testiyle de cikar mi dogru sonuc?

Pazar günü de olsa gece yarısı da olsa test yapıyor özel hastahaneler ve sonuç en geç iki saat sonra çıkıyor canım. Birbirimize yardımcı olmak için burdayiz :))

Son düzenleme:
Menac cok tesekkur ederim cevabın bana biraz olsun iyi geldi. En azından test gunüne kadar biraz daha rahat beklerim. İnsallah hepimizin hakkında en Hayirlisi en güzeli olur.

Hayırlısı olsun canım, inşallah yoluna girer her şey. Bir şey soracam, benim değer düştü tamam ama ne kanama var ne de adet belirtisi. İlaçları bırakmadan gelmez mi kanama?

Benim kimyasal denemede de negatif denemede de ilaçları bıraktıktan sonra oldu reglim. Biraktiktan sonra üç gün içinde oldum.

Benim kimyasal denemede de negatif denemede de ilaçları bıraktıktan sonra oldu reglim. Biraktiktan sonra üç gün içinde oldum.

Sağol canım. Peki kimyasaldan sonra ne kadar ara verdin? En az iki adet dönemi diyorlarmış doktorlar ama bu adetten sonra başlamak istesek çok mu acele etmiş olurum ki?:26:

Pazar günü de olsa gece yarısı da olsa test yapıyor özel hastahaneler ve sonuç en geç iki saat sonra çıkıyor canım. Birbirimize yardımcı olmak için burdayiz :))
Cok sagolun iyiki varsiniz!beni de listeye ekler misin? 29 yas, ilk deneme, bahceci fulyada tedavi, yumurta rezervi azligi sebep,17 haziran test gunu sevgiler!!!

hakkında hayırlısı canım bazen hayırsız görünen olaylarda hayırlı oluyor acele karar verme sadece

Sağol canım. Peki kimyasaldan sonra ne kadar ara verdin? En az iki adet dönemi diyorlarmış doktorlar ama bu adetten sonra başlamak istesek çok mu acele etmiş olurum ki?:26:

Kimyasaldan sonraki ikinci adetimde başladım. Şimdi adet olmayı bekle bir dahaki adetinde başla. Çok ara verme hazır vücut gebeliğe alismisken

öncelikle hoşgeldn merk ettğm bi kaç soru var cevaplarsan sevinirim kaç yumrta tplndı kaçı döllndi.rezerv azlğı teşhsn nsl kndu?

öncelikle hoşgeldn merk ettğm bi kaç soru var cevaplarsan sevinirim kaç yumrta tplndı kaçı döllndi.rezerv azlğı teşhsn nsl kndu?
Merhaba ayad. 12 yumurta toplandi ve ertesi gun 6sinin dollendigine dair bilgi aldik. 3. Gun yani transfer gununde bu sayi 5e dusmustu. 1 tane transfer edildi kalanlar da gelisimini surduremedigi icin dondurulamadi teshisimi aslinda doktorum ilk jinekolojik muayenede ultrasonda farketti.sonra amh testi istedi ve sonucun 0,53 cikti yani doktorum hakliydi.

Bende de olmuştu, hatta 5.günün gecesi çok şiddetli sancım olmuştu, inş yerleşme ağrısıdır..

Menac çok zor günler geçirmişsiniz, inşallah sorunlarınızı çözersiniz.. Bu süreç çiftler için çok zor ve yıpratıcı.. Hakkında hayırlısı olsun..

PKK çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır, Rabbim tez zamanda pozitifi gösterir inşallah..

boş ver canım annelerimizi ve anne adaylarimizi uzmeyelim. Hakkımda hayırlısı olsun.

neden dıye soramam.bellıkı cok uzgunsun...senı tanıdıgım kadarıyla durduk yere boyle seyler yazmazsın.ama ne olur enıne boyuna dusun.ne kadar mutluydun oysa mucızen de geldı o kadar saskın ve uzgunum kı...keske yakınında olup destek olabılseydım...allaha emanet ol guzel annıs...

Kız deli olma o ne biçim laf senin hormonlar kontrolü ele almış anlaşılan, deme düşünme böyle şeyler...

Canlarim saolun guzel Allahim var bir bildigi rabbime sukurler olsunki hamile kalabiliorum boyle bir degerden toparlayan duydunuz mu hic arkadaslarim

Canim ah bizde ne kavglar ettik cok zor hem erkege hem kadin a ama kadin anne erkeklerin biraz daha alttan almasi lazim hepsi duzelir canim her evlilikte oluyir hic birsey 4 4 luk olmuor

canım ben de kimyasalda ilk adeti oldum. sonraki adette başladım. hiç beklemedim, durumunu bilmiyorum ama beklememen en iyisi gibi geliyor bana. bu denememde hamile kaldım çok şükür. darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…