Boş ver canım annelerimizi ve anne adaylarimizi uzmeyelim. Hakkımda hayırlısı olsun.
Cok tesekkurler menac.birkac soru daha:) pazar gunu test yapiyor mu ozel hastaneler ve sonucu ayni gun alabiliyor muyuz? Evde idrar testiyle de cikar mi dogru sonuc?
Hayırlısı olsun canım, inşallah yoluna girer her şey. Bir şey soracam, benim değer düştü tamam ama ne kanama var ne de adet belirtisi. İlaçları bırakmadan gelmez mi kanama?
Benim kimyasal denemede de negatif denemede de ilaçları bıraktıktan sonra oldu reglim. Biraktiktan sonra üç gün içinde oldum.
Cok sagolun iyiki varsiniz!beni de listeye ekler misin? 29 yas, ilk deneme, bahceci fulyada tedavi, yumurta rezervi azligi sebep,17 haziran test gunu sevgiler!!!Pazar günü de olsa gece yarısı da olsa test yapıyor özel hastahaneler ve sonuç en geç iki saat sonra çıkıyor canım. Birbirimize yardımcı olmak için burdayiz :))
Ne kadar üzülme desem de boş uzuleceksin biliyorum ama en azından bir gün hamile kalınca mutlu bir aile olacaksınız. Ben bu aralar bosanmayi düşünüyorum. Moralsiz ve mutsuzum belki de çocuklarım parçalanmış bir aileye doğacak. Lütfen hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan.
Sağol canım. Peki kimyasaldan sonra ne kadar ara verdin? En az iki adet dönemi diyorlarmış doktorlar ama bu adetten sonra başlamak istesek çok mu acele etmiş olurum ki?:26:
Cok sagolun iyiki varsiniz!beni de listeye ekler misin? 29 yas, ilk deneme, bahceci fulyada tedavi, yumurta rezervi azligi sebep,17 haziran test gunu sevgiler!!!
Kizlar merhaba araniza yeni katildim.
Ilk tup bebek deneyimim 29 yasindayim yumurta rezervi azligi sebebiyle 21 mayista tedaviye basladik.31 mayista catlatma ignemi oldum. 2 haziran opu, 5 haziran transfer yapildi. 17 haziran test tarihim. Deneyimli arkadaslara birsey sormak istiyorum testi 16 haziranda yapsam cikar mi?o gun babalar gunu oldugu icin esime supriz yapmak istiyorum!ama negatif cikarsa da husran olacakyorumlarinizi iletirseniz cok sevinirim!allahim isteyen herkesi evlat sahibi yapsin!
Merhaba ayad. 12 yumurta toplandi ve ertesi gun 6sinin dollendigine dair bilgi aldik. 3. Gun yani transfer gununde bu sayi 5e dusmustu. 1 tane transfer edildi kalanlar da gelisimini surduremedigi icin dondurulamadiöncelikle hoşgeldn merk ettğm bi kaç soru var cevaplarsan sevinirim kaç yumrta tplndı kaçı döllndi.rezerv azlğı teşhsn nsl kndu?
Hayirli günler kızlar. Benim bugun transferimin 5. Gunu. Cok affedersiniz alt tarafımda ağrı oluyor hep. Cok korkuyorum adet olucam diye. Bunu yaşayan var mı? Hamilelikle ilgili hiçbir sey hissetmiyorum ama göğüslerim cok ağrıyor. Bu da ilaçlardan diye biliyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Allah razı olsun sizden hepinizi tez zamanda yavrularınıza kavuştursun insallah.
Ne kadar üzülme desem de boş uzuleceksin biliyorum ama en azından bir gün hamile kalınca mutlu bir aile olacaksınız. Ben bu aralar bosanmayi düşünüyorum. Moralsiz ve mutsuzum belki de çocuklarım parçalanmış bir aileye doğacak. Lütfen hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan.
boş ver canım annelerimizi ve anne adaylarimizi uzmeyelim. Hakkımda hayırlısı olsun.
Sağolun hanımlar desteginiz için.
Canım neler sölüyosun sen öle.tedavi süreci zor stresli geciyo anlıyorum ama eşlerin bşrbşrine destek olması lazım.kavgalar gürültüler çok normal helede böle bi süreçte.toplayın kendinizi.kendinize vakit ayırın
Sağol canım. Peki kimyasaldan sonra ne kadar ara verdin? En az iki adet dönemi diyorlarmış doktorlar ama bu adetten sonra başlamak istesek çok mu acele etmiş olurum ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?