- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Ne kadar üzülme desem de boş uzuleceksin biliyorum ama en azından bir gün hamile kalınca mutlu bir aile olacaksınız. Ben bu aralar bosanmayi düşünüyorum. Moralsiz ve mutsuzum belki de çocuklarım parçalanmış bir aileye doğacak. Lütfen hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan.
canım ben de kimyasalda ilk adeti oldum. sonraki adette başladım. hiç beklemedim, durumunu bilmiyorum ama beklememen en iyisi gibi geliyor bana. bu denememde hamile kaldım çok şükür. darısı başına
Arkadaslar bugun tranferimin 4. gunu ve bugun goguslerimde biraz sisme oldugunu farkettim biliyorum daha cok erken ama ilaclardanmidir yoksa yavrum bana tutunmayami calisiyor.. inanin heveslenmeye bile korkuyorum
rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah. progesteronu ağızdan kullanıyorsan göğüslerde şişlik yapıyor canım. İlk denememem de benimde çok şişmişti göğsüm. Bu denememde progesteronu fitil olarak alıyorum göğüslerimde hiç gergilik şişlik yok
Arkadaslar bugun tranferimin 4. gunu ve bugun goguslerimde biraz sisme oldugunu farkettim biliyorum daha cok erken ama ilaclardanmidir yoksa yavrum bana tutunmayami calisiyor.. inanin heveslenmeye bile korkuyorum
rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah. progesteronu ağızdan kullanıyorsan göğüslerde şişlik yapıyor canım. İlk denememem de benimde çok şişmişti göğsüm. Bu denememde progesteronu fitil olarak alıyorum göğüslerimde hiç gergilik şişlik yok
sagol canimMevlam hepimize insallah hayirli guzel sonuclar versin.. bende senin gibi progesteronu fitil olarak aliyorum belkide onun etkisidir bilmiyorum..
gunler gecmiyo yaa.. piskolojim bozuldu resmen abuk sabuk ruyalar felan goruyorum :)
Kızlar bugün transferimin 6.günündeyim. Karnım resmen 5 aylık hamile gibi şişti. İki gündür de sabah uyandığımda kasıklarımda hafif hafif adet sancısı gibi ağrılar oluşuyor bir saat sonra geçiyor. Sizde durumlar nasıl. Ben günde 1 tane clexane iğne, 1 tane progynex iğne, günde 3 sefer progesteron fitil, climara flaster, 2 kez estrofem bunun yanında folik asit, B vitamini komplexi kullanıyorum. İğneler mi bu kadar şişirdi acaba beni… yoksa adet mi olacağım ben allahım çok korkuyorum yaa
canim sen neden bu kadar igne ilac kullaniyon ?? tam olarak sorunun neki ben sadece progesteron fitili kullaniyorum
Ne kadar üzülme desem de boş uzuleceksin biliyorum ama en azından bir gün hamile kalınca mutlu bir aile olacaksınız. Ben bu aralar bosanmayi düşünüyorum. Moralsiz ve mutsuzum belki de çocuklarım parçalanmış bir aileye doğacak. Lütfen hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan.
bende çok fazla bir sorun yok gibi görünüyor canım doktor hiç bir şey söylemedi. Eşimde sperm sayısı 23 milyon civarı ve ileri hareketlilik düşük yaşım nedeniyle tüp bebek öngörüldü. Bu ilaçlar verildi kullanıyoruz sorgusuz sualsiz canım benim:)
Hayirli günler kızlar. Benim bugun transferimin 5. Gunu. Cok affedersiniz alt tarafımda ağrı oluyor hep. Cok korkuyorum adet olucam diye. Bunu yaşayan var mı? Hamilelikle ilgili hiçbir sey hissetmiyorum ama göğüslerim cok ağrıyor. Bu da ilaçlardan diye biliyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Allah razı olsun sizden hepinizi tez zamanda yavrularınıza kavuştursun insallah.
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim elbet bir bildigi vardir doktorun Rabbim insallah sonucunu guzel eyler canim..
aminnn aminnn....inşallah yüzümüz güler inşallah bizde annelik duygusunu yaşarız canım
canım az önce aklımdan geçtin dün testi vardı diye hatırladım ve girdim nete sen mesaj atmışsın zaten,,hiç bozma moralini dondurulmuşların var en azından olabiliyormuş diye sevinelim.inşallah ikincide kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?