Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

menac merhaba canım. öncelikle çok üzüldüğümü söyleyeyim. ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve boşanmayı çok düşündüm. ama bu durumdayken ve hormanal dengemiz altüst olmuşken bence yanlış bir karar olacak. bu süreç bizi çok etkiliyor erkekler bu konuda yeterli duyarlılığı gösteremiyor ama onlar için de zor bir süreç herşeyin dışında kaldıkları için yaşadığın sıkıntıları, beklentileri maalesef karşılayamıyorlar canım. üzülme , kafanı boşalt sadece bebeklerini düşün bu şekilde daha doğru karar verebilirsin. ama bu dönem bu kararı vermek için yanlış bir dönem. dualarım seninle inş. ne olur bebeklerini strese sokma ve annelerini tabi:))

kızlar dün transferim oldu.3 embriyo transfer edildi...dinlenmedeyim sürekli.pazartesiye kadar yatmayı düşünüyorum...bu aralar sık giremem heralde.haber vereyim dedim..dualara devam kızlar.ALlah isteyen dileye herkese hayırlısıyla nasip etsin,içlernde bize de inşallah

menacım ne diyosun sen. çook üzüldüm. lütfen bu dönemde karar verme. bu dönemde benzer şeyler düşünen çok kişi tanıdım. sonra her şey değişebiliyor

selam kizlar bugun transferim oldu 2 tane blastokist embriyo transfer edildi test günüm 24 haziran coook uzun ozamana kadar dayanamam erkenden yaparim heralde......dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun ins....

canım ben de kimyasalda ilk adeti oldum. sonraki adette başladım. hiç beklemedim, durumunu bilmiyorum ama beklememen en iyisi gibi geliyor bana. bu denememde hamile kaldım çok şükür. darısı başına

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Belki çok acele ediyorum ama içimdeki hasrete karşı koyamıyorum bir türlü. Araştırdığım kadarıyla kimyasaldan sonra hamile kalan çok olmuş. İlkinde tek istemiştim, acaba ikinci denememde iki tane mi transfer ettirsem diye düşünmeye başladım bile şimdiden. Hep merak ederdim acaba ben de hamile kalabilecek miyim diye. Kalabiliyormuşum, en azından onu öğrendim. Rabbim çabuk aldı elimden ama vardır bir bildiği sanırım yaradanın. Dilerim sağ salim alırsın bebişini ya da bebişlerini kucağına canım.

Arkadaslar bugun tranferimin 4. gunu ve bugun goguslerimde biraz sisme oldugunu farkettim biliyorum daha cok erken ama ilaclardanmidir yoksa yavrum bana tutunmayami calisiyor.. inanin heveslenmeye bile korkuyorum

MENAC canim durumuna cok uzuldum ama bir karar almadan once dogacak yavrularinizi dusunun neolur hepimizin vardir bir suru sorunlari hepimiz gecirmisizdir boyle zorluklar ne olur hemen karar verme bende cok zor gunler yasadim hemde yillarca hep sabredip dua ettim Allaha yalvardim ve sonunda cok sukur aramiz duzeldi herkesin baslarda yasadigi o balaylarina ben zehir yillari diyorum ve hatirlamak bile istemiyorum..
o yuzden seni cok iyi anliyorum uzulme desemde biliyorumki bos..
Allahin izniyle sizde duzelirsiniz insallah canim sadece bu donem karar vermeyin, sabredin ve dua edin
bizim dualarimizda seninle canim Allah yuvaniza huzur ve mutluluk versin ve yavrularinizi hayirlisiyla kucaginiza alin Insallah..

Kızlar bugün transferimin 6.günündeyim. Karnım resmen 5 aylık hamile gibi şişti. İki gündür de sabah uyandığımda kasıklarımda hafif hafif adet sancısı gibi ağrılar oluşuyor bir saat sonra geçiyor. Sizde durumlar nasıl. Ben günde 1 tane clexane iğne, 1 tane progynex iğne, günde 3 sefer progesteron fitil, climara flaster, 2 kez estrofem bunun yanında folik asit, B vitamini komplexi kullanıyorum. İğneler mi bu kadar şişirdi acaba beni… yoksa adet mi olacağım ben allahım çok korkuyorum yaa

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canim sen neden bu kadar igne ilac kullaniyon ?? tam olarak sorunun neki ben sadece progesteron fitili kullaniyorum

canım az önce aklımdan geçtin dün testi vardı diye hatırladım ve girdim nete sen mesaj atmışsın zaten,,hiç bozma moralini dondurulmuşların var en azından olabiliyormuş diye sevinelim.inşallah ikincide kucağına alacaksın

canim sen neden bu kadar igne ilac kullaniyon ?? tam olarak sorunun neki ben sadece progesteron fitili kullaniyorum

bende çok fazla bir sorun yok gibi görünüyor canım doktor hiç bir şey söylemedi. Eşimde sperm sayısı 23 milyon civarı ve ileri hareketlilik düşük yaşım nedeniyle tüp bebek öngörüldü. Bu ilaçlar verildi kullanıyoruz sorgusuz sualsiz canım benim:)

bu nedemekk şimdi menac??? ne boşanması???

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim elbet bir bildigi vardir doktorun Rabbim insallah sonucunu guzel eyler canim..

benimde 6.günüm ve aynı ağrıyı bende hissediyorum adet olacakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor. Ama neden kaynaklandığı konusunda bir fikrim yok. İnşallah hayırlara vesile eder rabbim o ağrılarımızı. Amin canım inşallah bebek hasreti çeken herkesi sevindirsin rabbim

biz seni çoook seviyoruz hiç görmemiş olsak bile şurada paylaştıklarımız bile yeter böyle hissetmemize... böyle düşünmen büyük ihtimal birikmiş sıkıntılarındandır... ama unutma şeytan en çok kaliteli olabilecek birliktelikleri evlilikleri yıkmaya çalışır... bu onun en sevdiği şey... nolur güzel yürekli insan böyle şeyler düşünmemeye gayret et meleğin herkeslerin imrendiği bir yuvaya müjdelerle doğsun... hamilelerin duası kabul olur nolur dua et... Rabbim hakkında en hayırlısı versin...Allah huzurunu arttırsın... duamdasın...

İnşallah canım. Allah hayırlısını versin deyip bekliyorum artık, başka bir şey gelmiyor elimden. ikincide benim de yüzüm güler inşallah artık

Kızlar kahverengi kanamam oldu bir de kan pıhtısı gibi bişey geldi demin çok korktum ağlama krizine girdim.. Banyo yapıp progestan fiti atmıştım.. Dr salıya kadar flaxparine i kes takip edelim dedi.. Böyle bişey yaşayan var mı, anladımki hiç de hazırlıklı değilmişim kötü birşeye, Allah hiçbirimizi korkutmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…