Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım benimde transferin 15. günü açık pembe kanama oldu ardından kahverengi lekeler gelmeye başladı doktoru aradim proluton depot diye bir iğne var düşük için onu vur haftada bir üç defa dedi kan sulandirici iğneyi kesmedi öğleden sonra olmuştu akşama kesildi salı günü olmuştu şimdi bişey yok panik yapma yerleşince damara tutunursa olabilirmiş kırmızı olmazsa endişelenmeye gerek yok dedi ama tabi gel bize sor geçmiş olsun canım

Kizlar bi sorum olacak lutfen yardim edin benim transverden sonra 14. Gunum bhcg mi dun olcturdum tekrar 1670 cikti cok sukur . Haftaya Cuma gunu dok randevum var ama benim goguslerimde en ufak bi degisme yok ne hassasiyet ne şişkinlik sizce normal mi ? boyle bu durum yasayan var mi araniz da :/ endiseleniyorum acikcasi herkesin transverden sonra bile bi hassasiyeti oluyor bende hic bisey yok :/

Çok teşekkürler canım valla öldüm öldüm dirildim resmen pruluton u ben de kullanıyorum..inş kesilir..eşim tek doz progeston iğne yaptı şimdi..umarım kırmızıya dönmez

Benim de göğüslerim de başlarda değişiklik yoktu canım bir haftadır yeni değişmeye hassaslaşmaya başladı.herkesin farklı..

Canlarim hepinize teşekkür ederim desteginiz için moral verme cabaniz için. Eşim evde kaynana gibi şuan şuraya saçın düşmüş pijamani neden katlamadin o lokmayi neden yemedin falan filan bidi bidi bidi kafam şişti ya. İyi ki temizlik yapıyor transferden beri cildiracagim ya. Bir de alingan regl günü gelmiş hanımlar gibi bir de Nazlı anlatılmaz yaşanır. Bir de suratsiz neymiş efendim ya bebek düşerse diye korkuyormus. Madem korkuyor neden bebeği tasiyan bana eziyet ediyor anlamıyorum. Ya kızlar abartmiyorum evde bardağı bir yere bırakmaya korkar oldum. Ki ben temizlik yaparken hiç öyle bir kadin değildim yok onu orya koyma falan bazı hanımlar yapar ya eşim aynısını yapıyor evi bana dar etti ya.

canım benim benim baya kırmızı renkte kanamam oldu. dr hemen usg yaptı. yerleşme kanaması dedi. ek hiçbir şey önermedi. progesteron iğne önermedi. kan sulandırıcı iğneye de devam et dedi. kanama o akşam bitti çook şükür. ama ne korku yaşadığını çok iyi anlıyorum

canım benim yaaa. eşin normalde de titiz ama bu süreçte yaşadığı stresi titizliğini biraz daha artırarak göstermiş. erkekler tuhaf yaratıklar. çok korkaklar. aslında korkusunu bu şeklide yansıtmış. kaybetmekten, senin üzülmenden korkuyor. lakin bu süreçte bizim de dengemiz şaşıyor, daha hassas oluyoruz. bak benim eşim de sigaraya başladı bebek düşecek korkusu ile. erkenden uyuyor, daha az gülümsüyor. diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu. ilk bebeğimin kalbi durunca soluğu öfkeden adliyede almıştım boşanma dilekçesi vermek için ama sağolsunlar dilekçemi almadılarsıkıntılarını mutlaka birileri ile paylaş emi. yoksa çok daralırsın. patlarsın. sen kendini ve bebeği düşün

canımmm endişelenme sinirleri bozulmuştur... Psikopata bağlamıştır... Allah iyi etsin

Sakiiiiiinn oooollll!!! Duyma

Seni seviyoruz cici hamiş

canım menacım ya öyle çok korktum ki sen boşanmayı düşünüyorum yazınca...şimdi sebebini yazınca rahatladım valla...geçer bu günler be güzelim..hem eşin hem sen çok zor günler yaşadınız..şimdi tadını çıkartıp mutlu olacağınız günler geldi..birbirinize destek olun.eşinde korkuyor herhalde geçmişte yaşadıklarını yeniden yaşamaktan.tam baba olacak diye sevinirken kaybetmekten..tepkilerini bu yüzden kontrol edemiyorda olabilir..ama günler geçtikçe bebeğin sizle olduğunu görünce rahatlayacak...inşallah yıllar geçip geriye dönüp hamilelik günlerini hatırlamak istediğinde olumsuz birşey olmasın dimağında..seni çok seviyoruz..inşallah herşey yoluna girecek..üzme kendini..dualarımız senle güzel anniş...

merhaba kızlar..bugün pembe mavide opum gerçekleşti..çok güzel ilgilendiler.doktorum güzel geçtiğini söyledi..18 tane yumurta toplamışlar.tabi arada fire verenler olacak...pazartesi bilgi vereceklermiş gelişimleri ile ilgili..artık sona doğru yaklaşıyoruz..rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.şimdiden sabırsızlanıyorum bebişlerimi gidip almak için...benimde sizler gibi göbüşüm dolsun artık yahu

...........................................hoş olmayan bir mesajdi

Son düzenleme:
Boş verin kızlar bu konuda yorum yapmayalım burası bir derdim var topigi değil :))) ne siz yorum yapın ne ben içimi dokeyim. Topigimizde böyle negatif şeylere yer yok. Moraller yerinde enerjimiz pozitif ve hamişlerimiz bol olsun canlarim

Herkese merhaba kizlar istanbuldayim nihayet
Ben de bugun tedaviye basladim, hakkimizda hayirlisi olsun. Allah emeklerimizi zayi etmesin..

Ben de bugun tedaviye basladim, hakkimizda hayirlisi olsun. Allah emeklerimizi zayi etmesin..

Hoş geldin hayatım istanbula iki kisi geldiniz dönerken üç ya da dört kişi olarak donersiniz inşallah

hayırlı olsun canım. güzel güzel bebişlerin olsun
sen nasıl istersen canım
hayırlı olsun canım. tedavin hayırlısıyla, hayırlı evlatlarla sonlansın
ngına körükle gitmek olmasın ama bu adamdan çocuk yapmak için neden uğraşıyorsun o ne ya öyle hiç iş yapmıyor mu bu adam evde bu arada sizde sebep neydi
bence de biraz yangına körükle gitmiş gibi olmuşsun arkadaşım

ngına körükle gitmek olmasın ama bu adamdan çocuk yapmak için neden uğraşıyorsun o ne ya öyle hiç iş yapmıyor mu bu adam evde bu arada sizde sebep neydi

Yapmasın istiyorum ben konusmasin da. Adam titiz sadece bir catali on dakika yıkar kirkini çıkarır :)))) neyse kapatalım konuyu. Valla hoş değil burda bunları konuşmak Özür dilerim. Sorun pko ve rahimde perdeydi canım.

Tatlım benim ya cok güldüm iyi ki varsınız

Gecmis olsun.Korkma canım hiç bir şey olmayacak inşallah. Bunu yasamayan yok gibi tüp bebekte burdaki annelerin çoğu yaşadı farkindaysan benle beraber başlayan ve şimdi çocuklarını büyüten diğer arkadaşlarımın da oldu kanaması. Bir şey olmayacak annecik rahat ol

sağol canım benim, nisan topiğinde okumuştum yazdıklarını ve gerçekten anlamıştım ben de seni, desteğin için çok teşekkür ederim, biz yine de bebeklerimiz için pozitif olmaya bakalım canım

velocilaptor, canım ekledim seni hayırlı olsun tekrar....
aksis ve kelebek, canlarım inşallahhhh bebekleriniz sıkı sıkı tutunur annelerine...
hepinizin test günü en mutlu günlerinizden biri olur inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…