kızlar günaydın bugün çok kötüyüm transferimin 8. günü normalde bugün adet günüm ve sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var çok korkuyorum sanki yolun sonu gibi geliyor test bile yaptıramadan ümitlerim suya düşecek canım çok sıkıldı......
Hoş geldin hayatımistanbula iki kisi geldiniz dönerken üç ya da dört kişi olarak donersiniz inşallah
hayırlı olsun canım. güzel güzel bebişlerin olsun
sen nasıl istersen canım
hayırlı olsun canım. tedavin hayırlısıyla, hayırlı evlatlarla sonlansın
bence de biraz yangına körükle gitmiş gibi olmuşsun arkadaşım
merhaba kızlar..bugün pembe mavide opum gerçekleşti..çok güzel ilgilendiler.doktorum güzel geçtiğini söyledi..18 tane yumurta toplamışlar.tabi arada fire verenler olacak...pazartesi bilgi vereceklermiş gelişimleri ile ilgili..artık sona doğru yaklaşıyoruz..rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.şimdiden sabırsızlanıyorum bebişlerimi gidip almak için...benimde sizler gibi göbüşüm dolsun artık yahu
Hoş geldin canım!.. Tedavin hayırlı uğurlu olsun! Rabbil Alemin sana güzel güzel, hayırlı hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşa Allah!.. Amin!!!Herkese merhaba kizlar istanbuldayim nihayet
Ben de bugun tedaviye basladim, hakkimizda hayirlisi olsun. Allah emeklerimizi zayi etmesin..
canım benim benim baya kırmızı renkte kanamam oldu. dr hemen usg yaptı. yerleşme kanaması dedi. ek hiçbir şey önermedi. progesteron iğne önermedi. kan sulandırıcı iğneye de devam et dedi. kanama o akşam bitti çook şükür. ama ne korku yaşadığını
Gecmis olsun.Korkma canım hiç bir şey olmayacak inşallah. Bunu yasamayan yok gibi tüp bebekte burdaki annelerin çoğu yaşadı farkindaysan benle beraber başlayan ve şimdi çocuklarını büyüten diğer arkadaşlarımın da oldu kanaması. Bir şey olmayacak annecik rahat ol
Hoş geldin canım!.. Tedavin hayırlı uğurlu olsun! Rabbil Alemin sana güzel güzel, hayırlı hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşa Allah!.. Amin!!!
Hosbuldum guzelim..Canim benim ya ne guzel dualar etmissin. Allah razi olsun. Dualarina tum kalbimle aminn diyorum canim. Rabbim tum isteyenlere hepimize hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin:))
Canlarim hepinize teşekkür ederim desteginiz için moral verme cabaniz için. Eşim evde kaynana gibi şuan şuraya saçın düşmüş pijamani neden katlamadin o lokmayi neden yemedin falan filan bidi bidi bidi kafam şişti ya. İyi ki temizlik yapıyor transferden beri cildiracagim ya. Bir de alingan regl günü gelmiş hanımlar gibi bir de Nazlı anlatılmaz yaşanır. Bir de suratsiz neymiş efendim ya bebek düşerse diye korkuyormus. Madem korkuyor neden bebeği tasiyan bana eziyet ediyor anlamıyorum. Ya kızlar abartmiyorum evde bardağı bir yere bırakmaya korkar oldum. Ki ben temizlik yaparken hiç öyle bir kadin değildim yok onu orya koyma falan bazı hanımlar yapar ya eşim aynısını yapıyor evi bana dar etti ya.
velocilaptor, canım ekledim seni hayırlı olsun tekrar....
aksis ve kelebek, canlarım inşallahhhh bebekleriniz sıkı sıkı tutunur annelerine...
hepinizin test günü en mutlu günlerinizden biri olur inşallahhhhhh
kızlarr birşey sorucam size 10.gün test yapan annişler betahcg değeriniz 10.gün kaçtı benim 128 çok düşük değil mi?doktorum taaaa salı günü testi tekrarlamamı istedi de endişeliyim
kızlarr birşey sorucam size 10.gün test yapan annişler betahcg değeriniz 10.gün kaçtı benim 128 çok düşük değil mi?doktorum taaaa salı günü testi tekrarlamamı istedi de endişeliyim
Canım niye erkenden moralini bozuyorsun? Kaldı ki, söylediğin belirtiler erken gebelik belirtisi de, olabilir. Şimdiden kendini üzme bence. Allah hayırlısı ile yavrularımızı verecek inşa Allah!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?