Günaydın arkadaşlar benimde 2. Tüp bebek denemem Mayıs'ta yapıldı ilk denememizde kızımız oldu ve şimdi ona kardeş istiyoruz dün 10. Gündü ve degerim 51 çıkmış herşey Pazartesi'ne bağlı çünkü şuan adet oluyor gibi sancı çekiyorum ve hafif kanamam var ben dün negatif sonuç alıcam adetim başladı diye gittim ama kısmet varmış kuzucukinşallah tutunabilir ve değerim yükselir kızımda hiç böyle bişey yaşamamıştım ve şuan çok korkuyorum..
Gunaydin arkadaslarim benimde dun transferim oldu iki tane tatlimi koydular bakalim rabbim hepimizinkini hayirlisiyla sonuclandirsin ins. Menac cnm uzulme bitanem yorucu bir surecten gectiniz ve gecmeye devam ediyorsunuz hele o guzellikleri kucaginiza alin aman neler dusunmysuz oyle diceksiniz biz evlat sikintisiyla imtihan edilen ciftleriz ailevi imtihanlarinmi ustesinden gelemicez allahaskina. Gecicek gecicek gecicek ins:))
10 haziran büyük gün yarın Allahım izin verirse transferim var.Bu 4.denememiz ama bu heyecan hiç bitmiyo ve asıl en zor dönem bekleme süreci..Benimle birlikte transfer olacak olan var mı arkadaşlar..Beraber bekleyelim bebişlerimizi..Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.''Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr''..Rabbim bu işimizi zorlaştırma kolaylaştır.Rabbbim hayırlarla sonuçlandır..İnşallahhhh..amin...
10 haziran büyük gün yarın Allahım izin verirse transferim var.Bu 4.denememiz ama bu heyecan hiç bitmiyo ve asıl en zor dönem bekleme süreci..Benimle birlikte transfer olacak olan var mı arkadaşlar..Beraber bekleyelim bebişlerimizi..Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.''Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr''..Rabbim bu işimizi zorlaştırma kolaylaştır.Rabbbim hayırlarla sonuçlandır..İnşallahhhh..amin...
Hoşgeldin esra. Rabbim yardımcın olsun rahat sıkıntısız bir transferin olur dilerim. Bu topicte çoğumuz sonuç bekliyor genelde. Yeni transfer pek yok gibi. Sonucunu birlikte beklemesekte bebişlerimizi birlikte bekleriz canım rabbim hayırlı sonuçlar versin hepimize inşallah aminnn
şimdiden hayırlı olsun canım
çok sağol canım..senin de bebişin hayırlı olsun inşallah, doğum takip tablolarınız çok sevimli görünüyo yaaa maşallah.ben de istiyorum artık inşallah hayırlısıyla tabi..
Merhaba ayad. 12 yumurta toplandi ve ertesi gun 6sinin dollendigine dair bilgi aldik. 3. Gun yani transfer gununde bu sayi 5e dusmustu. 1 tane transfer edildi kalanlar da gelisimini surduremedigi icin dondurulamaditeshisimi aslinda doktorum ilk jinekolojik muayenede ultrasonda farketti.sonra amh testi istedi ve sonucun 0,53 cikti yani doktorum hakliydi.
dünden beri annemle eşim sanki elbirliği yapmışlar benim bebeğim tutmasın diye bütün sinirlerimi gerdiler. Bütün balkon kapılarını açmışlar defalarca uyarmama rağmen tam 4 kez odaların kapısı o kadar büyük bir gürültüyle çarptı ki karnım yerinden oynadı resmen korkudan tansiyonum çıktı. Üstelik bizim bütün kapılar tamamı camdan siz düşünün çarptığında çıkardığı gürültüyü.yaa bu nasıl bir umursamaz tavırdır allahım sen yavrumu koru. Tuttuysa bile kesin düşmüştür bunların sayesinde off yaaa karnıma ağrılar girdi korkudan
Canım korkma bişey olmamıştır bebeğine. Seninledir inş.
dünden beri annemle eşim sanki elbirliği yapmışlar benim bebeğim tutmasın diye bütün sinirlerimi gerdiler. Bütün balkon kapılarını açmışlar defalarca uyarmama rağmen tam 4 kez odaların kapısı o kadar büyük bir gürültüyle çarptı ki karnım yerinden oynadı resmen korkudan tansiyonum çıktı. Üstelik bizim bütün kapılar tamamı camdan siz düşünün çarptığında çıkardığı gürültüyü.yaa bu nasıl bir umursamaz tavırdır allahım sen yavrumu koru. Tuttuysa bile kesin düşmüştür bunların sayesinde off yaaa karnıma ağrılar girdi korkudan
inşallah olmamıştır canım. Ama inan hiç ümidim kalmadı. İlk tüp bebek denememde de ikinci de de transfer günü bütün moralimi bozup beni ağlattı ve ben ikisinde de o gün ağlaya ağlaya gittim transfere böyle bir psikolojide nasıl tutar tüp bebek söyleyin allah aşkına.Seni çok iyi anlıyorum. Ama bir şey olmamıştır korkma. Benim de çok irkildigim oldu. Kendini üzme.
Benim ümidim filan kalmadı bunların sayesinde inan o kadar ağlamak istiyorum ki şu an kendimi zor tutuyorum. dün de eşim şaka yapıyormuş güya beni, bile bile korkuttu yaa inanabiliyor musunuz buna. Bi de saatinde vurulması gereken iğnemi dışarda gezdiği için beyfendimiz bir saat geç vurdu sonra da pişmiş pişmiş bana diyor ki sen çok abartıyorsun 1 saat geç vurulmuş ne olmuş sanki bişey olmazmış filan
İğnelerin saati önemli canım 5,10 dkdan bişey olmaz ama saatinde vurun iğnelerini.umutsuz olma sıkma canını belkide bebeğin seninle üzme ikinizide.eşler bizim kadar duyarlı olmuyo olursa olur olmazsa olmaz kafasındalar.
inşallah olmamıştır canım. Ama inan hiç ümidim kalmadı. İlk tüp bebek denememde de ikinci de de transfer günü bütün moralimi bozup beni ağlattı ve ben ikisinde de o gün ağlaya ağlaya gittim transfere böyle bir psikolojide nasıl tutar tüp bebek söyleyin allah aşkına.
Rabbimiz isteyince her turlu tutar canım benim üzme kendini bak sinirlerini gevşek tut biraz ben de kaç gündür kendime ve yavrularima eziyet ediyorum. Ama artık onları dusunecegim. Sen de öyle yap lütfen. Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımız çok benzer
haziran topiğindede yazdım sana canım benimde bebişlerimin birinci günü bugün.transfer günü için yarın arayacaklar..sanırım test günümüz birbirine yakın olacak..inşallah güzel haberleri birlikte verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?