evet canım aramızda bi kaç gün olcak..hayırlısı olsun inşallah canım kaç yumurta toplandı sizin nasışl geçti süreç..klasik sorular ama konuşmak rahatlatıyo biraz..
Tesekkurler cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin,evlat hasretiyle imtihan etmesin insallahcevapldğn içn tşkkrlr cnm gönlne hoş gelen hyrlı hbrlr alrsn inşllh
Bunu bi de ona anlatabilsem keşke anlayan insan nerdeee. İlk tüp bebekte de telefonla arayıp gel iğne saatim geldi dediğimde ne dese beğenirsiniz! kahvede oyun oynuyormuş oyunu biter bitmez gelecekmiş beyfendi ve tam bir saat sonra gelip iğnemi vurmuştu biz de uğraşıyoruz işte böyle kocaları baba yapmak için!!!!
mrb kizlar benim dün blastokist transferim oldu bugece sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim haftasonu oldugu icin dr daarayamiyorum sizce normalmi bu durum yoksa bi sikintimi var anlamis degilim aranizda böyle bi sey yasayan varmi icimi rahatlatacak bisey duymak istiyorum lutfen bi yasayanlar paylasabilirmi
yerimizi yurdumuzu bilelim biz Haziran a geçelim:))
canim ayni seyleri bende yasadim bu cok normalmis suan benim 5. gunum inanki dun hafifledi biraz bugun daha iyiyim..
ama hamile olan arkadaslar bu durumun iyi oldugunu soyluyorlar bilmiyorum yani :)
evet canım aramızda bi kaç gün olcak..hayırlısı olsun inşallah canım kaç yumurta toplandı sizin nasışl geçti süreç..klasik sorular ama konuşmak rahatlatıyo biraz..
mrb kizlar benim dün blastokist transferim oldu bugece sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim haftasonu oldugu icin dr daarayamiyorum sizce normalmi bu durum yoksa bi sikintimi var anlamis degilim aranizda böyle bi sey yasayan varmi icimi rahatlatacak bisey duymak istiyorum lutfen bi yasayanlar paylasabilirmi
Evet haziran topiğine yazalım..biz arkadaşların her anında yanında olmaya çalışırken.onlar şimdi hamile olunca başka telaşlara düştüler çokda önemsenmiyoruz burda artık baksana..bizim sorunlar gözlerine küçük görünüyor sanırım artık(kırılmıyor değilim yani...
canim igneni kendin vuramiyormusun ben butun ignelerimi kendim yapiyorum :) sadece bir defa catlama ignesini nolur sen vur dedim aldi eline ben kiyamiyorum dedi birakti hepsini kendim yapiyorum..
moralini boyle seylerle bozma ERKEKLER SIKINTIYA GELMIYOR BOYLE SEYLER ONLARI SIKIYOR..
onlardan anlayis bekleme senin ne hissettigini bilmiyor ben esimle oturup bu konuda dertlesemiyorum bile zaten sadece hafta sonlari evde birde ben bu konuyu acsam hemen kalkip kaciyor arkadaslariyla gezmelere gidiyor dusun artik ben onu hic takmiyorum bile sadece pozitif dusunup Allahin izniyle sonucun guzel olacagini dusunuyorum..
kızlar size bir sorum olacak..benim transferim cuma günü yapıldı. iki gündür hiçbir iş yapmadan yatıyorum.yarın okula gitmek istiyorum.nasılsa öğrenci yoktur.sadece otururum diyorum.yatmaktan belim ağırıdı.siz ne diyorsunuz bu konuda
kızlar size bir sorum olacak..benim transferim cuma günü yapıldı. iki gündür hiçbir iş yapmadan yatıyorum.yarın okula gitmek istiyorum.nasılsa öğrenci yoktur.sadece otururum diyorum.yatmaktan belim ağırıdı.siz ne diyorsunuz bu konuda
öğrenci yoksa kimsenin de sana ihtiyacı yoktur demektir aksiscim. Benim fikrimi sorarsan gitme evde dinlen uzan derim lütfen riske atma bebişini lütfen
inşallah düşündüğün gibi çıkar inşallah bebişini alırsın kucağına canım. Ben ki koldan iğne bile yaptıramayan iğne fobisi olan biriydim tüp bebek olayımız çıkıncaya kadar. Şimdi dişimi sıkıp yaptırıyorum ama hala çok korkuyorum iğneden çocukluğumdan kalma bir korku bu. Kendime iğneyi batırdığımı bile düşünemiyorum asla kendime iğne yapamam keşke kimseye muhtaç olmadan yapabilseydim senin gibiYa sanki bu çocuğu kendimize yapıyoruz onların çocuğu değil sanki anlam veremiyorum bu kayıtsızlıklarına. Sabah kahvaltısından bu yana odamdan çıkmadım kimseyi görmek konuşmak istemiyorum iyice psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Ben geçen hafta başladım öğrenci yok oturuyorum ama belim ağrıyor karnima sanci giriyor otururken bence daha çok erken gitme. Evde de çok yatma gezin evin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?