Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canim igneni kendin vuramiyormusun ben butun ignelerimi kendim yapiyorum :) sadece bir defa catlama ignesini nolur sen vur dedim aldi eline ben kiyamiyorum dedi birakti hepsini kendim yapiyorum..
moralini boyle seylerle bozma ERKEKLER SIKINTIYA GELMIYOR BOYLE SEYLER ONLARI SIKIYOR..
onlardan anlayis bekleme senin ne hissettigini bilmiyor ben esimle oturup bu konuda dertlesemiyorum bile zaten sadece hafta sonlari evde birde ben bu konuyu acsam hemen kalkip kaciyor arkadaslariyla gezmelere gidiyor dusun artik ben onu hic takmiyorum bile sadece pozitif dusunup Allahin izniyle sonucun guzel olacagini dusunuyorum..

mrb kizlar benim dün blastokist transferim oldu bugece sabaha kadar karin agrisindan uyuyamadim haftasonu oldugu icin dr daarayamiyorum sizce normalmi bu durum yoksa bi sikintimi var anlamis degilim aranizda böyle bi sey yasayan varmi icimi rahatlatacak bisey duymak istiyorum lutfen bi yasayanlar paylasabilirmi

canim ayni seyleri bende yasadim bu cok normalmis suan benim 5. gunum inanki dun hafifledi biraz bugun daha iyiyim..
ama hamile olan arkadaslar bu durumun iyi oldugunu soyluyorlar bilmiyorum yani :)

yerimizi yurdumuzu bilelim biz Haziran a geçelim:))

Evet haziran topiğine yazalım..biz arkadaşların her anında yanında olmaya çalışırken.onlar şimdi hamile olunca başka telaşlara düştüler çokda önemsenmiyoruz burda artık baksana..bizim sorunlar gözlerine küçük görünüyor sanırım artık(kırılmıyor değilim yani...

canim ayni seyleri bende yasadim bu cok normalmis suan benim 5. gunum inanki dun hafifledi biraz bugun daha iyiyim..
ama hamile olan arkadaslar bu durumun iyi oldugunu soyluyorlar bilmiyorum yani :)

saol cnm cvpladigin icin öncelikle...ama daha cok erken degilmi agrilar icin benim daha dün oldu transferim cok telaslamdim insallh dedigin gibidir canim ya....

evet canım aramızda bi kaç gün olcak..hayırlısı olsun inşallah canım kaç yumurta toplandı sizin nasışl geçti süreç..klasik sorular ama konuşmak rahatlatıyo biraz..

Canım 18 yumurta toplandı..tabi içinde zayıf olanlarıda var..daha önce histeroskopi olduğum için narkoza alışıktım hiç sıkıntı yaşamadım..ama opudan sonra ağrım oldu hala ağrım var ikinci günü bugün..hafif kanamam var leke gibi..geçecek inşallah..kabız olmamaya çalışıyorum..olmadımda çok şükür ..kayısı hurma ceviz badem fındık..böyle şeylerle doldurdu eşim evi..ananas kabak çekirdeği aldı..onları tüketiyorum tutunmayı arttırsın diye..bol protein tüket dedi doktorum..et, süt, yumurta, peynir..bunları yiyiyorum..6 tane ilaç verdi doktorum onları düzenli kullanıyorum..çay ve kahveye çokdan veda ettim zaten..öyle işte..ben ve eşim elimizden geleni yapıyoruz..bana birşey yaptırmıyor şimdi eşim... herşey ayağıma geliyor..bende tatile girdim 16 gün evdeyim sonra belki sadece sınavları yapmak için okula gidebilirim.sonra yaz tatili başlıyor zaten...yarın embriyologlar arayacaklar..sanırım ya salı yada perşembe gerçekleşir transfer.gerisi kader kısmet..rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Hayirli olsun canim. Benim de bugun transferimin 6. Gunu. Transferimi yaparken doktorum bana söylemişti. İlk bir kac gun ağrın olabilir cunku transfer yaparken ister istemez rahim duvarına dokunuyoruz ve oradaki doku hassas oldugu icin ağrı olması normal hatta cok az kanama bile olabilir korkmayın demişti. Cok Sukur kanama olmadı ama ağrı oldu bende. Opudan sonraki ağrıya benzer ama daha hafif bir ağrı oldu. Simdi de ara ara bir ağrı geliyor ama anlamadım ben de.

Askolsun kızlar inanın çok uzdunuz beni. Hangi sorunuza cevap vermedim. Bir tek yumurtaların toplandiginda yazmadim sana o da moralim çok bozuktu ama yine de sana dua ettim. Yekzebancim topikte yetmiş bir kişi var sadece yirmi üç tanesi hamile. Geri kalanlar ya gün sayıyor ya da sizin gibi tedavide. Valla o kadar uzdunuz ki beni ne diyeceğimi bilemiyorum.

kızlar size bir sorum olacak..benim transferim cuma günü yapıldı. iki gündür hiçbir iş yapmadan yatıyorum.yarın okula gitmek istiyorum.nasılsa öğrenci yoktur.sadece otururum diyorum.yatmaktan belim ağırıdı.siz ne diyorsunuz bu konuda

Hayırlı olsun tekrar. O ağrılar çok normal canım. Benim de daha ilk dakikalarda ağrım başladı transferden sonraki gün çok siddetliydi sonra geçti. Altıncı günde tekrar başladı.

inşallah düşündüğün gibi çıkar inşallah bebişini alırsın kucağına canım. Ben ki koldan iğne bile yaptıramayan iğne fobisi olan biriydim tüp bebek olayımız çıkıncaya kadar. Şimdi dişimi sıkıp yaptırıyorum ama hala çok korkuyorum iğneden çocukluğumdan kalma bir korku bu. Kendime iğneyi batırdığımı bile düşünemiyorum asla kendime iğne yapamam keşke kimseye muhtaç olmadan yapabilseydim senin gibi Ya sanki bu çocuğu kendimize yapıyoruz onların çocuğu değil sanki anlam veremiyorum bu kayıtsızlıklarına. Sabah kahvaltısından bu yana odamdan çıkmadım kimseyi görmek konuşmak istemiyorum iyice psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum

Ben geçen hafta başladım öğrenci yok oturuyorum ama belim ağrıyor karnima sanci giriyor otururken bence daha çok erken gitme. Evde de çok yatma gezin evin içinde.

öğrenci yoksa kimsenin de sana ihtiyacı yoktur demektir aksiscim. Benim fikrimi sorarsan gitme evde dinlen uzan derim lütfen riske atma bebişini lütfen

Insallah canim hepimiz hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimaza ben pisikolojik destek aliyorum doktorumun bana soyledigi sadece arkadaslarinla konus esin seni anlamaz cunku o bir erkek demisti seni anlamaz kadinin derdini sadece kadinlar anlar diyor :)
gercekten oyle ama..
benim cevremde hic cocugu olmayan arkadasim yok dolayisiyle beni cok anlayanda yok bende burda sizlerle paylasiyorum :)
burasi bana cok iyi geldi cunku hepimiz birimizin ne hissedigini iyi biliyoruz cunku ayni seyleri yasiyoruz canim
Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun bizde artik yavrularimizi kucaklayalim hayirlisiyle insallah..

Ben geçen hafta başladım öğrenci yok oturuyorum ama belim ağrıyor karnima sanci giriyor otururken bence daha çok erken gitme. Evde de çok yatma gezin evin içinde.

geziniyorum zaten canım...çok da pimpirik olak istemiyorum biliyor musun...neyse hayırlısı artık..zaten akşamlara iğneye gidiyorum o bile canımı sıkıyor..sağolun kızlar bu arada

Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((

Arkadaslarim benimde dun transferim oldu ama 3. Gun embriyosu oldugu icin test tarihlerimiz ayni olcak galba arkaarkaya guzel haberler vercez ins bizde beraber yasariz heyecanlarimizi:) tek sikinti ben fazla giremiyom nete ama olanlari paylasirim ins elimden geldigince Orkidecim tskrler cnm aaaamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…