Kızlar ben kan testinden önce evde idrar testi yapmak istiyorum sizce en erken kacinci gun yapayım ? İdrar testini yapanlar kacinci gun yaptınız ve sonuc dogru çıktı mı
kızlar size bir sorum olacak..benim transferim cuma günü yapıldı. iki gündür hiçbir iş yapmadan yatıyorum.yarın okula gitmek istiyorum.nasılsa öğrenci yoktur.sadece otururum diyorum.yatmaktan belim ağırıdı.siz ne diyorsunuz bu konuda
inşallah düşündüğün gibi çıkar inşallah bebişini alırsın kucağına canım. Ben ki koldan iğne bile yaptıramayan iğne fobisi olan biriydim tüp bebek olayımız çıkıncaya kadar. Şimdi dişimi sıkıp yaptırıyorum ama hala çok korkuyorum iğneden çocukluğumdan kalma bir korku bu. Kendime iğneyi batırdığımı bile düşünemiyorum asla kendime iğne yapamam keşke kimseye muhtaç olmadan yapabilseydim senin gibiYa sanki bu çocuğu kendimize yapıyoruz onların çocuğu değil sanki anlam veremiyorum bu kayıtsızlıklarına. Sabah kahvaltısından bu yana odamdan çıkmadım kimseyi görmek konuşmak istemiyorum iyice psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((
Canım benim adet kanaması gibi kanama geçiren çok panik yapma ama hemen acile git kanamayi durduran igne yapsınlar.
kızlar transferden sonra ağrılarımız oldu demişsiniz.benim en ufak ne ağrım oldu ne başka bişey.korktum şimdi.sanki hiçbir işlem yaptırmamışım gibi.hiç bir şey hissetmiyorum.transferim başarısız mı olduki acaba?hemen hemen herkesin ağrısı olmuş sanırım.offf moralim bozuldu şimdi.
kızlar transferden sonra ağrılarımız oldu demişsiniz.benim en ufak ne ağrım oldu ne başka bişey.korktum şimdi.sanki hiçbir işlem yaptırmamışım gibi.hiç bir şey hissetmiyorum.transferim başarısız mı olduki acaba?hemen hemen herkesin ağrısı olmuş sanırım.offf moralim bozuldu şimdi.
Canım sabah proluton depo yapmıştık, dr umun telefonuna ulaşılamıyor şaka gibi! Sekreterini aradım iğne de olmuşsun yapacak bişey yok dinlen dedi.. Ağrım ve kanamam hafifledi ama ağla ağla mahvoldum inş bişey olmamıştır((
merhaba topiğin güzel anne adaylarııı...
biliyorum inşaallah hepimizin yüzü birer birer gülecek
yarın benim 13. günüm transfer gününü saymazsak salı günü sonucum belli olacak inşaallah:18::18::18:
ama yarın gidip kan testi yaptırayım diyorum...inşaallah booolll boll hamile haberlerimiz olur
üç transferimin hepsinin üçüncü günü ayaklanmıştım ayakta azıcık fazla kalınca belim sinyal veriyordu hemen oturuyordum geçiyordu sonra yine ayaklanıyordum bu arada üçüde tutmuştu benim nöbetçi falan değilsen gidebilirsin bence kötü olursanda sevk alırsın yavaş hareket edip kendine dikkat edersen birşey olucağını sanmıyorum canım ya.kızlar size bir sorum olacak..benim transferim cuma günü yapıldı. iki gündür hiçbir iş yapmadan yatıyorum.yarın okula gitmek istiyorum.nasılsa öğrenci yoktur.sadece otururum diyorum.yatmaktan belim ağırıdı.siz ne diyorsunuz bu konuda
.Dokuzuncu günü yapmıştım ben ikinci çizgi inanılmaz silikti yani büyüteçle ancak görülüyordu:)) akşamına dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 400 olduğu halde o kadar silikti ama bazılarında çıkıyormuş ben yaparsan çıkmazsa endişe yapma diye anlatayım dedimKızlar ben kan testinden önce evde idrar testi yapmak istiyorum sizce en erken kacinci gun yapayım ? İdrar testini yapanlar kacinci gun yaptınız ve sonuc dogru çıktı mı
Benim birinci transferimde ağrı değilde karnımda ağırlık gibi birşey vardı yürürken falan hissediyordum mıy mıy yürüyordum o yüzden ama iki ve üçüncü transferimde hiçbirşey yoktu transferi falan unutmuştum resmen o tarz şeyler belirleyici olmuyo canım takılma bence.kızlar transferden sonra ağrılarımız oldu demişsiniz.benim en ufak ne ağrım oldu ne başka bişey.korktum şimdi.sanki hiçbir işlem yaptırmamışım gibi.hiç bir şey hissetmiyorum.transferim başarısız mı olduki acaba?hemen hemen herkesin ağrısı olmuş sanırım.offf moralim bozuldu şimdi.
canım sakın belirtilere kafa yorma herkesin bünyesi birbirinden farklı 2 gün önce bende de aynı panik vardı ama geçti sakin oooll...
kaç gün sonucunu öğrenmene hangi hastanede tedavi gördün??
canım eğer ben kendime iğne yapabiliyorsam yeryüzündeki herkes yapar.topiktekiler bilir benim nasıl bir iğne fobim olduğunu.hemşireleri canından bezdirmiştim iğne olurken.en son bi tanesi azarladı beni zaten:)iğne bitincede valla kusura bakma kızmasam rahar durcağın yok mecburum dedi.ona da hak veriyorum.kadın iğneyi yapçak ben popomu tutuyom iğne yapçağı yeri.eline batırcam şimdi dei.ama göbekten olanları kendim yaptım.transerim oldu ama kurtulamadımyine iğnelerden.2 günde bir gene göbekten kan sulandırıcı iğne var.mecburen kendim yapam yine.canım yapmadan önce bi süre buz koy oraya uyuşturuyor acımıyo o zaman:)
Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?