Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızlar ben kan testinden önce evde idrar testi yapmak istiyorum sizce en erken kacinci gun yapayım ? İdrar testini yapanlar kacinci gun yaptınız ve sonuc dogru çıktı mı

canım benimde dün transferim oldu.aynı durumdayız ve yatmaktan bu kadar yorulacağım ve sıkılacağım hayatta aklıma gelmezdi.kendimiyorgun hissediyorum valla:)yatmaktan yoruldum.canım ben yine de 5 gün rapor alacağım.ne olur ne olmaz.ne bileyim bi öğrnci koşarken karıma çarpar, okula giderken ayağım takılır düşerim velinin biri gelir sinirimi bozar ne bileyim işte saçma sapan bir sürü şey geliyor aklıma.paranoyak oldum valla:) cuma günü gider karneleri dağıtırım.offf bilmiyom.hayırlısıylabipozitif sonuç alsak.

canım eğer ben kendime iğne yapabiliyorsam yeryüzündeki herkes yapar.topiktekiler bilir benim nasıl bir iğne fobim olduğunu.hemşireleri canından bezdirmiştim iğne olurken.en son bi tanesi azarladı beni zaten:)iğne bitincede valla kusura bakma kızmasam rahar durcağın yok mecburum dedi.ona da hak veriyorum.kadın iğneyi yapçak ben popomu tutuyom iğne yapçağı yeri.eline batırcam şimdi dei.ama göbekten olanları kendim yaptım.transerim oldu ama kurtulamadımyine iğnelerden.2 günde bir gene göbekten kan sulandırıcı iğne var.mecburen kendim yapam yine.canım yapmadan önce bi süre buz koy oraya uyuşturuyor acımıyo o zaman:)

Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((

Canım benim adet kanaması gibi kanama geçiren çok panik yapma ama hemen acile git kanamayi durduran igne yapsınlar.

kızlar transferden sonra ağrılarımız oldu demişsiniz.benim en ufak ne ağrım oldu ne başka bişey.korktum şimdi.sanki hiçbir işlem yaptırmamışım gibi.hiç bir şey hissetmiyorum.transferim başarısız mı olduki acaba?hemen hemen herkesin ağrısı olmuş sanırım.offf moralim bozuldu şimdi.

merhaba topiğin güzel anne adaylarııı...
biliyorum inşaallah hepimizin yüzü birer birer gülecek
yarın benim 13. günüm transfer gününü saymazsak salı günü sonucum belli olacak inşaallah:18::18::18:

ama yarın gidip kan testi yaptırayım diyorum...inşaallah booolll boll hamile haberlerimiz olur

Canım benim adet kanaması gibi kanama geçiren çok panik yapma ama hemen acile git kanamayi durduran igne yapsınlar.

Canım sabah proluton depo yapmıştık, dr umun telefonuna ulaşılamıyor şaka gibi! Sekreterini aradım iğne de olmuşsun yapacak bişey yok dinlen dedi.. Ağrım ve kanamam hafifledi ama ağla ağla mahvoldum inş bişey olmamıştır((

canım sakın belirtilere kafa yorma herkesin bünyesi birbirinden farklı 2 gün önce bende de aynı panik vardı ama geçti sakin oooll...

kaç gün sonucunu öğrenmene hangi hastanede tedavi gördün??

Herkesin ağrısı olmak zorunda değil minesi rumuzlu arkadaşımızın hiç ağrısı olmamış ama şimdi hamile canım. Lütfen belirtilere takilmayin. İlk denemede aşırı ağrım oldu ama sonuç negatifti. Hiç canını sıkma.

Kendini çok uzmemeye çalış kanaması olup bebeğini düşüren görmedim şuana dek. Bütün arkadaşlarım bu korkuyu en az bir kez yaşadı kanama kesilmezse başka doktora git. Allah yardimcin olsun. Bebeğini ve seni korusun

Tabi ki yarın yapabilirsin inşallah sonuç pozitif olur ve burada cosariz hep beraber

üç transferimin hepsinin üçüncü günü ayaklanmıştım ayakta azıcık fazla kalınca belim sinyal veriyordu hemen oturuyordum geçiyordu sonra yine ayaklanıyordum bu arada üçüde tutmuştu benim nöbetçi falan değilsen gidebilirsin bence kötü olursanda sevk alırsın yavaş hareket edip kendine dikkat edersen birşey olucağını sanmıyorum canım ya.

Kızlar ben kan testinden önce evde idrar testi yapmak istiyorum sizce en erken kacinci gun yapayım ? İdrar testini yapanlar kacinci gun yaptınız ve sonuc dogru çıktı mı
.Dokuzuncu günü yapmıştım ben ikinci çizgi inanılmaz silikti yani büyüteçle ancak görülüyordu:)) akşamına dayanamayıp kan testi yaptırdım değerim 400 olduğu halde o kadar silikti ama bazılarında çıkıyormuş ben yaparsan çıkmazsa endişe yapma diye anlatayım dedim

Benim birinci transferimde ağrı değilde karnımda ağırlık gibi birşey vardı yürürken falan hissediyordum mıy mıy yürüyordum o yüzden ama iki ve üçüncü transferimde hiçbirşey yoktu transferi falan unutmuştum resmen o tarz şeyler belirleyici olmuyo canım takılma bence.

canım sakın belirtilere kafa yorma herkesin bünyesi birbirinden farklı 2 gün önce bende de aynı panik vardı ama geçti sakin oooll...

kaç gün sonucunu öğrenmene hangi hastanede tedavi gördün??

canım ben fertijin tüp bebek merkezinde tedavi oldum.18 haziran test tarihim.transferim dün oldu.2adet blast transfer canım

benim sadece transfer olurken embriyoyu rahme koyma sırasında yani iğne batması gibi belli belirsiz çok hafif garip bi batma oldu. 2 kez oldu bu .2 tane transfer olmuştu onlamı alakalı bilmiyom ama.başka da bişey yok.

bende öyle inan hastanelerdeki hemşirelerde tanıdı beni iyice iki hemşire geliyor biri elimi tutuyor diğeri iğneyi vuruyor:) anca kendime hakim oluyorum birinin elini tutarsam. Benim de göbekten claxen iğnem var çok can yakıyor iğnenin içeriğinde ne varsa. Bi de kalçadan progynex vuruluyor hergün. Buz güzel fikirmiş bende deneyim teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((

canım nasıl oldun durumun nasıl şu an.Umarım korktuğun gibi olmaz. çok geçmiş olsun senin için dua edicem rabbim yavrularını sana bağışlasın dilerim. Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…