Benim birinci transferimde ağrı değilde karnımda ağırlık gibi birşey vardı yürürken falan hissediyordum mıy mıy yürüyordum o yüzden ama iki ve üçüncü transferimde hiçbirşey yoktu transferi falan unutmuştum resmen o tarz şeyler belirleyici olmuyo canım takılma bence.
Keseleri dün gördük inşallah canlanırlar.Kayseride Erciyes üniversitesinde yaptırdım.30 yaşındayım çikolata kistim var bide aradabir açılan sonra kapanan tüplerim :))hsg lerde farklı çıkıyor.İlk gebeliğim kan pıhtılaşmasından ikincisi de kimyasal gebelikle son buldu umarım bu sefer başarırım:)))Cueca listeye baktım ismini göremedim şu an hamilesin sanırım tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim. Hangi hastanede yaptırdın canım transferi? sizde sorun neydi yaş kaç bu arada
bende öyle inan hastanelerdeki hemşirelerde tanıdı beni iyice iki hemşire geliyor biri elimi tutuyor diğeri iğneyi vuruyor:) anca kendime hakim oluyorum birinin elini tutarsam. Benim de göbekten claxen iğnem var çok can yakıyor iğnenin içeriğinde ne varsa. Bi de kalçadan progynex vuruluyor hergün. Buz güzel fikirmiş bende deneyim teşekkür ederim canım
kızlar transferden sonra ağrılarımız oldu demişsiniz.benim en ufak ne ağrım oldu ne başka bişey.korktum şimdi.sanki hiçbir işlem yaptırmamışım gibi.hiç bir şey hissetmiyorum.transferim başarısız mı olduki acaba?hemen hemen herkesin ağrısı olmuş sanırım.offf moralim bozuldu şimdi.
Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((
Askolsun kızlar inanın çok uzdunuz beni. Hangi sorunuza cevap vermedim. Bir tek yumurtaların toplandiginda yazmadim sana o da moralim çok bozuktu ama yine de sana dua ettim. Yekzebancim topikte yetmiş bir kişi var sadece yirmi üç tanesi hamile. Geri kalanlar ya gün sayıyor ya da sizin gibi tedavide. Valla o kadar uzdunuz ki beni ne diyeceğimi bilemiyorum.
Dediğin gibi menac topikte 71 kişi var.sadece sen değilsin ve sen her konuşulanı değerlendiriyorsun zaten sözüm sana değil..ama konular değişti farkındasın..biz sizle iğneleri, yumurta toplamayı,transferleri birlikte konuştuk sizle sevindik sizle üzüldük..ama genelde şuan foruma takılanlar hamile olduğu için gündem değişti bu gerçek.kanamalar, test sonuçları konuşuluyor..elbette bunlar konuşulacak mayıs topiği..ama bizimde yanımızda olmasını isterdik arkadaşlarımızın..aynı yoldan geçiyoruz sadece onlar bizden bir kaç hafta önce geçtiler bu yolu...yani ben artık bu topikte kendimi yalnız hissediyorum( bu duygularımında anormal duygular olduğunu düşünmüyorum...opu öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler dedim bir tek sen cevap yazdın..ama topikte kaç kişi var ve kaç kişi bunu yaşadı..anlatabiliyormuyum....
Lütfen öyle düşünme belki sen de ilk hamilelerden olsan aynı muhabbeti yapacaktin. Onu bunu boş ver de merkezden aradılar mı embriyolarin durumu neymiş. Kismetse transfer ne zaman. Inan listedeki herkesin sonucunu merakla bekliyorum. Bu arada bana istediğini sorabilirsin.
Hayır canım aramadılar yarın arayacaklar...duruma göre 3. gün olursa salı günü 5. güne kalırsa perşembe günü olacak inşallah.....ertelenen tedavi geçiken regl den sonra bu günler gelmeyecek gibi sanıyorum..sanırım beklediğim güne az kaldı..bebişlerim ne alemde bende çok merak ediyorum..yarın bir gelsede arasalar...bende onları ordan alıp asıl yerlerine yerleştirsem....
canım bugün bir özel hastane buldum laboratuarı açık olan 319 çıktı içim rahatladı 2den fazlada katlamış.diğer bebişlerimi hep 100 lü degerlerde kaybetmiştim benim artıkkk umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrHayır canım hiç de düşük değil gayet iyi. On ikinci gün 260 olur tek bebeğe göre gayet iyi bir değer. Sen topikteki yüksek değerlere bakma genelde seninki gibi çıkıyor değerler.
artıkkkk rahatım azmettim pazarr günü test yapan özel hastane buldum değerimin katladıgını dünya gözüyle gördümm:)2 bebişimi de 100lü değerlerde kaybetmiştim katlamamıştıkız stres yapacak yeni bir şey bulmuşsun kız hiç olur mu ne kadar güzel bir değer benim 10. gün 300 çıktı ama benimkiler ikiz çıktı. hadi bakalım azcık olsun rahatla. ama yok ben kendimden biliyom sen şimdi stres yapacak yeni bir şey bulacaksın
canım hurma düşüğe neden oluyor diye biliyorum bir araştır istersen.Canım 18 yumurta toplandı..tabi içinde zayıf olanlarıda var..daha önce histeroskopi olduğum için narkoza alışıktım hiç sıkıntı yaşamadım..ama opudan sonra ağrım oldu hala ağrım var ikinci günü bugün..hafif kanamam var leke gibi..geçecek inşallah..kabız olmamaya çalışıyorum..olmadımda çok şükür ..kayısı hurma ceviz badem fındık..böyle şeylerle doldurdu eşim evi..ananas kabak çekirdeği aldı..onları tüketiyorum tutunmayı arttırsın diye..bol protein tüket dedi doktorum..et, süt, yumurta, peynir..bunları yiyiyorum..6 tane ilaç verdi doktorum onları düzenli kullanıyorum..çay ve kahveye çokdan veda ettim zaten..öyle işte..ben ve eşim elimizden geleni yapıyoruz..bana birşey yaptırmıyor şimdi eşim... herşey ayağıma geliyor..bende tatile girdim 16 gün evdeyim sonra belki sadece sınavları yapmak için okula gidebilirim.sonra yaz tatili başlıyor zaten...yarın embriyologlar arayacaklar..sanırım ya salı yada perşembe gerçekleşir transfer.gerisi kader kısmet..rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Kendini çok uzmemeye çalış kanaması olup bebeğini düşüren görmedim şuana dek. Bütün arkadaşlarım bu korkuyu en az bir kez yaşadı kanama kesilmezse başka doktora git. Allah yardimcin olsun. Bebeğini ve seni korusun
canım nasıl oldun durumun nasıl şu an.Umarım korktuğun gibi olmaz. çok geçmiş olsun senin için dua edicem rabbim yavrularını sana bağışlasın dilerim. Allaha emanet ol
hemn moralini bozma canım 2 gün önce benimde kanamam oldu biraz yormuşsun kendini onun için dedi sen bi kaç gün kalkmadan yat bende 2 gündür nerdeyse hiç kalkmıyorum kanaması olupta düşük yapan çok yokmuş benide zor sakinleştirdiler ama bununla düşmez dediklerinde rahatladım onlar artık tutunmuş inş seninde sorun yoktur allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucağımıza
Belkide iğneler ve ilaçlar fazla alıngan yaptı beni bilmiyorum..yinede bu mayıs topiğinden çok şey öğrendim seviyorrum bu topiği ve çoğu kişiyide iyi tanıyorum.çünkü ilk sayfadan beri takip ediyorum...sağolun kızlar..
Canlarim hepinize teşekkür ederim desteginiz için moral verme cabaniz için. Eşim evde kaynana gibi şuan şuraya saçın düşmüş pijamani neden katlamadin o lokmayi neden yemedin falan filan bidi bidi bidi kafam şişti ya. İyi ki temizlik yapıyor transferden beri cildiracagim ya. Bir de alingan regl günü gelmiş hanımlar gibi bir de Nazlı anlatılmaz yaşanır. Bir de suratsiz neymiş efendim ya bebek düşerse diye korkuyormus. Madem korkuyor neden bebeği tasiyan bana eziyet ediyor anlamıyorum. Ya kızlar abartmiyorum evde bardağı bir yere bırakmaya korkar oldum. Ki ben temizlik yaparken hiç öyle bir kadin değildim yok onu orya koyma falan bazı hanımlar yapar ya eşim aynısını yapıyor evi bana dar etti ya.
Canim aynisi olabilir mi yaaa ayni...
3 gun temizkik yapiolar bidibidi
Biz garipler hem is hem ev asli gorevivimiz gibi agzimizi acmayiz...
Ama kuzum bu bosannak icin inan bi sebep degil emin ol hepimizde ayni durum yasaniyir
Bak ben napiyim hamileyim ama agkiyorum tuttu ama sonuc yok
Yuce rabbim neykerse guzel egler vardir bir bildigi....
artıkkkk rahatım azmettim pazarr günü test yapan özel hastane buldum değerimin katladıgını dünya gözüyle gördümm:)2 bebişimi de 100lü değerlerde kaybetmiştim katlamamıştıondandı endişem çok şükür 319 değerim
canım bugün bir özel hastane buldum laboratuarı açık olan 319 çıktı içim rahatladı 2den fazlada katlamış.diğer bebişlerimi hep 100 lü degerlerde kaybetmiştim benim artıkkk umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE
kızlarr size sorumm var..transfer olalı 9.gün ve kanamam oldu adet kanamasına benziyor aynı sizce nedirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?