Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Cueca listeye baktım ismini göremedim şu an hamilesin sanırım tebrik ediyorum rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim. Hangi hastanede yaptırdın canım transferi? sizde sorun neydi yaş kaç bu arada

Keseleri dün gördük inşallah canlanırlar.Kayseride Erciyes üniversitesinde yaptırdım.30 yaşındayım çikolata kistim var bide aradabir açılan sonra kapanan tüplerim :))hsg lerde farklı çıkıyor.İlk gebeliğim kan pıhtılaşmasından ikincisi de kimyasal gebelikle son buldu umarım bu sefer başarırım:)))

ayyy canım o claxeni hiç sorma benim de başımın derdi o.ilkini hemşire yaptı.aman allahım o neydi öyle.bende saf saf ucu ince ya nasıl olsa acımıyor diye öyle rahatımki.daha önce kendi kendime yaptıklarım gibi sandım.tabi iğne batınca ben bi anda şok:)ilk iğnemi hemşire yapmış oldu ama bundan sonrakileri bakalım kendim yapçam mecburen.

canım merak etme bende de hiç belirti yoktu sadece 10.gününde adet ağrılarım oldu o kadr herkezde ynı olmaz

Kızlar benim akıntım şiddetli kasık gaz ağrısı gibi bir ağrıyla kanamaya döndü.. Çok moralim bozuk bebeğimi kaybediyorum galiba((

hemn moralini bozma canım 2 gün önce benimde kanamam oldu biraz yormuşsun kendini onun için dedi sen bi kaç gün kalkmadan yat bende 2 gündür nerdeyse hiç kalkmıyorum kanaması olupta düşük yapan çok yokmuş benide zor sakinleştirdiler ama bununla düşmez dediklerinde rahatladım onlar artık tutunmuş inş seninde sorun yoktur allahın izniyle alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

Dediğin gibi menac topikte 71 kişi var.sadece sen değilsin ve sen her konuşulanı değerlendiriyorsun zaten sözüm sana değil..ama konular değişti farkındasın..biz sizle iğneleri, yumurta toplamayı,transferleri birlikte konuştuk sizle sevindik sizle üzüldük..ama genelde şuan foruma takılanlar hamile olduğu için gündem değişti bu gerçek.kanamalar, test sonuçları konuşuluyor..elbette bunlar konuşulacak mayıs topiği..ama bizimde yanımızda olmasını isterdik arkadaşlarımızın..aynı yoldan geçiyoruz sadece onlar bizden bir kaç hafta önce geçtiler bu yolu...yani ben artık bu topikte kendimi yalnız hissediyorum( bu duygularımında anormal duygular olduğunu düşünmüyorum...opu öncesi ve sonrası dikkat etmem gerekenler dedim bir tek sen cevap yazdın..ama topikte kaç kişi var ve kaç kişi bunu yaşadı..anlatabiliyormuyum....

Tatlım neler yapıyorsun. Dondurulmuş embriyon var mı tekrar ne zaman basliyorsun

Belkide iğneler ve ilaçlar fazla alıngan yaptı beni bilmiyorum..yinede bu mayıs topiğinden çok şey öğrendim seviyorrum bu topiği ve çoğu kişiyide iyi tanıyorum.çünkü ilk sayfadan beri takip ediyorum...sağolun kızlar..

Lütfen öyle düşünme belki sen de ilk hamilelerden olsan aynı muhabbeti yapacaktin. Onu bunu boş ver de merkezden aradılar mı embriyolarin durumu neymiş. Kismetse transfer ne zaman. Inan listedeki herkesin sonucunu merakla bekliyorum. Bu arada bana istediğini sorabilirsin.

Hayır canım aramadılar yarın arayacaklar...duruma göre 3. gün olursa salı günü 5. güne kalırsa perşembe günü olacak inşallah.....ertelenen tedavi geçiken regl den sonra bu günler gelmeyecek gibi sanıyorum..sanırım beklediğim güne az kaldı..bebişlerim ne alemde bende çok merak ediyorum..yarın bir gelsede arasalar...bende onları ordan alıp asıl yerlerine yerleştirsem....

inşallah 5.gün embriyosu olurlar annelerine, sen bir de transferden sonraki günleri yaşa o zaman asıl göreceksin beklemek ne kadar zor, ama transferden sonra bir rahatlama geliyor emanetlerimi almış gibi hissetmiştim ben transferden önce hatırlat sana kendi deneyimlerimi yazayım

Hayır canım hiç de düşük değil gayet iyi. On ikinci gün 260 olur tek bebeğe göre gayet iyi bir değer. Sen topikteki yüksek değerlere bakma genelde seninki gibi çıkıyor değerler.
canım bugün bir özel hastane buldum laboratuarı açık olan 319 çıktı içim rahatladı 2den fazlada katlamış.diğer bebişlerimi hep 100 lü degerlerde kaybetmiştim benim artıkkk umudum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

artıkkkk rahatım azmettim pazarr günü test yapan özel hastane buldum değerimin katladıgını dünya gözüyle gördümm:)2 bebişimi de 100lü değerlerde kaybetmiştim katlamamıştı ondandı endişem çok şükür 319 değerim

canım hurma düşüğe neden oluyor diye biliyorum bir araştır istersen.

Selam kızlarrrrrr..

Geçmişi hızlıca okudum maaşallah döktürmüşsünüz.

transferi olanlarr varr hayırlıı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız..

negatif sonuç alanlarada Allah sabır versin .tekrardan hamile kalmayı nasip etsin.:26:

canım nasıl oldun durumun nasıl şu an.Umarım korktuğun gibi olmaz. çok geçmiş olsun senin için dua edicem rabbim yavrularını sana bağışlasın dilerim. Allaha emanet ol

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah razı olsun moral oldunuz bana.. Kanamam azaldı ve koyulaştı ağrım da hafifletdi.. Dr ma ulaştım çok şükür! O kadar tepkisizki.. Fitili kes sabah akşam progestan iğne yap dedi.. Ben çok korktum yarın kontrole gelicem deyince tamam gel dedi..çok merak ediyorum inşallah yerindedir, Allah hiçbirimizi korkutmasın bu süreçte hiç bu kadar korumamıştım..Annemi de üzdüm ağladım hep..

Canım kendi adıma söyleyin çok sık giremiyorum günde bir iki kere.. Mümkün oldukça cevaplamaya çalışıyorum ama insan ister istemez süreçte ilerledikçe aynı senin gibi kendimle ilgili problemleri de merak ediyor ve aynı durumdaki arkadaşlara danışıyor..
İnşallah sen de sağlıkla hamile kal sen de kendi güncelinde ilgili konuşacaksın.. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..inşallah herşey yolunda gider..

Canim aynisi olabilir mi yaaa ayni...
3 gun temizkik yapiolar bidibidi
Biz garipler hem is hem ev asli gorevivimiz gibi agzimizi acmayiz...
Ama kuzum bu bosannak icin inan bi sebep degil emin ol hepimizde ayni durum yasaniyir
Bak ben napiyim hamileyim ama agkiyorum tuttu ama sonuc yok
Yuce rabbim neykerse guzel egler vardir bir bildigi....

aynen öyleler ya konuştuğum herkes söylüyor bunu, bir de kadınlara dır dırcı derler, konuştuk dün halletim canım artık ağzını açamaz Allah bize sabır onlara da biraz olgunluk versin

canım çokkkkk sevindim, inşallah her şey gönlünce olur, dikkat et yine de dikkatli hareket et, malum bizim bebeler biraz nazlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…